Tv1

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
StupskaBitanga

#51 Re: Tv1

Post by StupskaBitanga »

a zato su raspisali konkurs za nova radna mjesta jer su ona popunjena preko porodice Oručević :D
promaha

#52 Re: Tv1

Post by promaha »

Rodjak mi radi u osiguravajucoj firmi i prica mi kako su jutros imali frku dok su osiguravali novog direktora na tv1. Koliko sam shvatio taj orucevic je pokusao da sakrije dokumente...
Last edited by promaha on 16/08/2014 20:23, edited 1 time in total.
StupskaBitanga

#53 Re: Tv1

Post by StupskaBitanga »

E ne možeš ti turke zeznuti
Veći su to maheri od nas
Irfo irfo
Ridjobrki

#54 Re: Tv1

Post by Ridjobrki »

Pretpostavio sam da se tamo nešto dešava. Zadnjih pola godine su jako fino balansirali između SDA i SDP i davali prostora i jednima i drugima a sad malo-malo pa neko zbivanje bude popraćeno izjavom predsjednika SBiH Amera Jerlagića. Ne vidim po čemu je od svih političara BAŠ on relevantan da komentira npr. ovo oko Dudakovića i vojnog arhiva. Večeras gost Fazla i opet o SBiH...

Najznakovitije: sinoć su imali žestoku kritiku Turaka i Turkish Airlinesa u folu 'evo kako nas braća tretiraju' i to ni manje ni više nego iz tastature urednika Sedina Ćenana. Tačno se vidjelo da se nešto u toj kući dešava i evo nije trebalo dugo čekati na potvrdu.
StupskaBitanga

#55 Re: Tv1

Post by StupskaBitanga »

Kritike na račun Turkish Airlines su odavno i turci nisu blagonaklono gledali na to
Sigurno su se obratili svojima u Cenginzu i rekli povucite ručnu
Ridjobrki

#56 Re: Tv1

Post by Ridjobrki »

Okej je to sa kritikama na račun Turkisha ali ljudi su izašli iz partnerstva sa BHA ima i dva ljeta. Sinoć im je Vučićev ugovor sa Etihadom dao šlagvort da opletu po TA ali i šire po Turcima jer jedno je prilog iz ekonomije o štetnosti jedne kompanije po drugu a drugo kad urednik IP-a koji inače slabo šta piše uzme i lično oplete opaskama tipa 'toliko o bratskom odnosu'. Ovo nije neka friška vijest nego izvađeno iz kace da se malo propere.

Hoću reći, vijest o Etihadu i Air Serbia je samo regionalna vijest za pred kraj dnevnika koja se mogla iskulirati ali su je oni maksimalno iskoristili za tačno određenu svrhu što je bilo očito i što se, evo, pokazalo kao istinito.
StupskaBitanga

#57 Re: Tv1

Post by StupskaBitanga »

ako je crna ne odgovara Irfi
Ridjobrki

#58 Re: Tv1

Post by Ridjobrki »

Al' ima tamo finog žemskinja. Ako ko zna Miu Bojičić nek joj kaže da bih rado s njom slušao longplejke. :wink:
promaha

#59 Re: Tv1

Post by promaha »

Ja bih se bas longPleyao sa onom plavom pr managericom :)
navedeni

#60 Re: Tv1

Post by navedeni »

promaha wrote:Ja bih se bas longPleyao sa onom plavom pr managericom :)

Kako se zove oba sto je kuhinju vodila? Sa J nesto? Ona gori, sta ona sad vodi? :)))
crvenebrigade

#61 Re: Tv1

Post by crvenebrigade »

Ridjobrki wrote:Pretpostavio sam da se tamo nešto dešava. Zadnjih pola godine su jako fino balansirali između SDA i SDP i davali prostora i jednima i drugima a sad malo-malo pa neko zbivanje bude popraćeno izjavom predsjednika SBiH Amera Jerlagića. Ne vidim po čemu je od svih političara BAŠ on relevantan da komentira npr. ovo oko Dudakovića i vojnog arhiva. Večeras gost Fazla i opet o SBiH...

Najznakovitije: sinoć su imali žestoku kritiku Turaka i Turkish Airlinesa u folu 'evo kako nas braća tretiraju' i to ni manje ni više nego iz tastature urednika Sedina Ćenana. Tačno se vidjelo da se nešto u toj kući dešava i evo nije trebalo dugo čekati na potvrdu.
Ima li ko informaciju, da li je sa ovim Orucevicem mladjim, odletio i ovaj Sedin Cenan, nekadasnji megafon SBIH i intimus Safeta Orucevica?

P.S. Za Ridjobrkog: Mia je krasno mostarsko celjade koje je vec duze vremena u sretnoj vezi. :bih:
Last edited by crvenebrigade on 16/08/2014 21:46, edited 1 time in total.
StupskaBitanga

#62 Re: Tv1

Post by StupskaBitanga »

navedeni wrote:
promaha wrote:Ja bih se bas longPleyao sa onom plavom pr managericom :)

Kako se zove oba sto je kuhinju vodila? Sa J nesto? Ona gori, sta ona sad vodi? :)))
Jasna Porčić
Ridjobrki

#63 Re: Tv1

Post by Ridjobrki »

crvenebrigade wrote: Ima li ko informaciju, da li je sa ovim Orucevicem mladjim, odletio i ovaj Sedin Cenan, nekadasnji megafon SBIH i intimus Safeta Orucevica?

P.S. Za Ridjobrkog: Mia je krasno mostarsko celjade koje je vec duze vremena u sretnoj vezi. :bih:
Ćenan je sinoć radio taj prilog koji sam pominjao.

A Mia je medić medeni i odmor za oči. :-D Bez imalo seksizma, prelijepo i presimpatično žensko. :thumbup:
Saleee

#64 Re: Tv1

Post by Saleee »

Turci ih pokusavaju preuzeti (male sanse), ne radi se tu ni o kakvom ideoloskom niti financijskom sukobu, jednostavno Bakir Izetbegovic zeli televiziju za sebe s obzirom da je od medija-televizija uz njega ostala samo turska agencija anadolija. Turci su mu jedina opcija da se domogne medijskog prostora u kojem nije ni zainteresovan za licnu promociju koliko da neko umjesto njega vodi njegove privatne ratove sa najljucim konkurentima. Koliko znam na TV1 to mu nije poslo za rukom ...
Nevena13

#65 Re: Tv1

Post by Nevena13 »

Ridjobrki wrote:
crvenebrigade wrote: Ima li ko informaciju, da li je sa ovim Orucevicem mladjim, odletio i ovaj Sedin Cenan, nekadasnji megafon SBIH i intimus Safeta Orucevica?

Ćenan je sinoć radio taj prilog koji sam pominjao.

A Mia je medić medeni i odmor za oči. :-D Bez imalo seksizma, prelijepo i presimpatično žensko. :thumbup:[/quo
Last edited by Nevena13 on 17/08/2014 00:26, edited 2 times in total.
Nero Histrion

#66 Re: Tv1

Post by Nero Histrion »

navedeni wrote:Navodno je uposlenica Cengiza pod imenom Lejla Selman (poluturkinja) a koja sada radi na TV1 bavila se prostitucijom, a samo se je unajmljivali turci i ona je pronasla da je Cengiz Insaat izvlacio pare iz Autocesta i imala dokaz i trazila da bude direktor :D :izet:
Znaci ta Lejla Selman je sada umjesto Irfana Orucevica? Facebook status kaze da radi za Cengiz Holding, u proslosti radila za Cengiz Insat i AIESEC ( ovo je NVO), mnogo brate za :shock: profesiju koju joj pripisujes.

Inace, vec duze traje sukob na relaciji Orucevici - Cengiz. Pitanje je kako li ce se Orucevici izvuci kad je Cengiz vlasnik 49 %? Nema tu nista od :roll: neovisnog novinarstva, vec dugo. Voditelji i novinari citaju i rade ono sta im se kaze, valja od necega i zivjeti. To je pravi slika i prilika sumornog stanja u cijeloj drzavi. :( Zalost.
StupskaBitanga

#67 Re: Tv1

Post by StupskaBitanga »

Kada su kritikovali SDP i SDA i jedni i drugi su odošli donijeli pare i kompanije i tu je ljubav počela
Isto tako i sa Konzumom i drugim kompanijama
hurmicaba

#68 Re: Tv1

Post by hurmicaba »

StupskaBitanga wrote:Kritike na račun Turkish Airlines su odavno i turci nisu blagonaklono gledali na to
Sigurno su se obratili svojima u Cenginzu i rekli povucite ručnu
Džaba ručna.. Pratim Dnevnik redovno i vidim da je Cenan i dalje na odjavnoj. Dakle, nista od Turaka na TV1 ipak. :bih:
trio_fantastiko

#69 Re: Tv1

Post by trio_fantastiko »

Lejla Selman je prava osoba za direktora TV1, zašto toliki bunt na njeni lik i djelo......Pa od prostituacije se uvijek dobro živilo, možda zaradi i da se podijeli 13-ta plata na tv1. Dajte curi šansu i poašljite nam njenu adresu....
:izet:
StupskaBitanga

#70 Re: Tv1

Post by StupskaBitanga »

Baš me interesuje zbog čega su sasvim izvjesno radnici sa TV1 koji su došli ovdje toliko kivni na dotičnu Lejlu
Ridjobrki

#71 Re: Tv1

Post by Ridjobrki »

StupskaBitanga wrote:Baš me interesuje zbog čega su sasvim izvjesno radnici sa TV1 koji su došli ovdje toliko kivni na dotičnu Lejlu
I jel' čemu :D
StupskaBitanga

#72 Re: Tv1

Post by StupskaBitanga »

Kad TV1 i Vila park prestane biti ratna zona možda i dođemo do nje a ovako uz onoliko Securitas zaštitara samo ispred objekta mislim da se ne može blizu TV1
hurmicaba

#73 Re: Tv1

Post by hurmicaba »

Ridjobrki wrote:
StupskaBitanga wrote:Baš me interesuje zbog čega su sasvim izvjesno radnici sa TV1 koji su došli ovdje toliko kivni na dotičnu Lejlu
I jel' čemu :D

Zašto se spominje ova žena uopšte, kada su i njen lik i djelo irelevantni. Ona je sigurno samo paravan i to za neku simboličnu cifru sigurno. Muka mi je da lizemo dupe stranicima, i da uvijek mislimo da je u njima spas, a da jedva dočekamo da pljujemo domaće. Tako je sa svim. Neka ekipe koja tamo radi, pismene face, pismena TV. Ne vjerujem da bi turci doveli koga boljeg i šta bolje, a koju opciju političku bi gurali sasvim je jasno. Sa Turcima u EU, haha :bih:
Država

#74 Re: Tv1

Post by Država »

To je TV sa daleko najboljim trebama...

Odmor za oči...
StupskaBitanga

#75 Re: Tv1

Post by StupskaBitanga »

i još jedan radnik TV1
Pretresaju li vas na ulazu/izlazu da se koji dokument ne iznese?
Post Reply