Jedva cekammadesa wrote:ako ko zna gdje mogu kupiti dvd ovog filma nek postavi ovo se mora imati u kucnoj kolekciji
"Doš'o dedo iz Njemačke"
Moderator: _BataZiv_0809
- Edin H.
#51 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
-
Mutivoda
#52 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
jooooj i 4. dio je tu 
- Zatamnjena stakla
#53 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
ubica filmova
-
Mutivoda
#54 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
aaaaaJoeyTribbiani wrote:Ne znam je li vam promaklo šta uradi ova u šarenom u pozadini na 6.03. Dobro sam ikako živ poslije ovoga...jebem ti.
- madesa
#55 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
ahhaahahahMutivoda wrote:aaaaaJoeyTribbiani wrote:Ne znam je li vam promaklo šta uradi ova u šarenom u pozadini na 6.03. Dobro sam ikako živ poslije ovoga...jebem ti.
![]()
![]()
ne vjerujem
![]()
- kurty
#56 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
Ono informacije iz druge ruke
Breza, iako mala opstina, svek godine ima premijeru filma... Budzeti su smjesni...vecina stvari je na volonterskoj osnovi... Konkretno u ovom filmu, jedino sto ne znam odakle im land rover na aerodromu...
Motoristi... vecina njih su motoristi, takmicari... Onaj sto ga dize i najbolje vozi, je profesionalac... Onaj sto pada sa motora i prilikom pada ga gasi, je ribar, i vozao je tomosa, pa je presao na ovaj cross, malo prije snimanja filma, zato ga je i pazio onako kad je padao
uglavnom, prica ide ovako nekako... dosao lik u Brezu, skupio dobrih sponzora i snimio prvi film.. pa drugi, pa treci... svi sve radili volonterski, a on kupio kajmak... i onda scenograf, odluci da sam pocne da radi... i tako je zapoceo i snimio par filmova...
ono, s jedne strane, sve je toamaterski, trude se ljudi, bla bla bla... ALi treba vec poceti malo obracati paznju na neke detalje... Scena sa snajperistom, on lezi, tamo u pozadini curica stoji i gleda "sta se to ovdje snima"... SJede u kafice, Kemo (mislim) i plavuse, "noc je, vecer je..." izlaze u po bijela dana iz kafica... pricam o banalnostima, a ne o nekih sad umjetnostima...
Ovaj klip sto je neko postavio, vezan za kisu... Prosle ili pretprosle godine, mislim... Setah malo sa hanumom, i prolazimo pored zive ograde... cujem tamo iza, voda, neka prica... svjetla neka se naziru i odjednom poce pucanje... I jbg, ja hanumu iza jednog coska, uze mob i policiju zovem (policija udaljena 30metara), kad policajac cim se javio "ako zovete zbogpucanja, snima se film"
Eto, trudese ljudi, pase covjek nada dace za jedno 5-6godina i jos 5-6 filmova, malo ustimati neke stvari, kupiti bar jos jednu kameru, mikrofone...
odo da nadjem sve "brezanske naslove"
Breza, iako mala opstina, svek godine ima premijeru filma... Budzeti su smjesni...vecina stvari je na volonterskoj osnovi... Konkretno u ovom filmu, jedino sto ne znam odakle im land rover na aerodromu...
Motoristi... vecina njih su motoristi, takmicari... Onaj sto ga dize i najbolje vozi, je profesionalac... Onaj sto pada sa motora i prilikom pada ga gasi, je ribar, i vozao je tomosa, pa je presao na ovaj cross, malo prije snimanja filma, zato ga je i pazio onako kad je padao
uglavnom, prica ide ovako nekako... dosao lik u Brezu, skupio dobrih sponzora i snimio prvi film.. pa drugi, pa treci... svi sve radili volonterski, a on kupio kajmak... i onda scenograf, odluci da sam pocne da radi... i tako je zapoceo i snimio par filmova...
ono, s jedne strane, sve je toamaterski, trude se ljudi, bla bla bla... ALi treba vec poceti malo obracati paznju na neke detalje... Scena sa snajperistom, on lezi, tamo u pozadini curica stoji i gleda "sta se to ovdje snima"... SJede u kafice, Kemo (mislim) i plavuse, "noc je, vecer je..." izlaze u po bijela dana iz kafica... pricam o banalnostima, a ne o nekih sad umjetnostima...
Ovaj klip sto je neko postavio, vezan za kisu... Prosle ili pretprosle godine, mislim... Setah malo sa hanumom, i prolazimo pored zive ograde... cujem tamo iza, voda, neka prica... svjetla neka se naziru i odjednom poce pucanje... I jbg, ja hanumu iza jednog coska, uze mob i policiju zovem (policija udaljena 30metara), kad policajac cim se javio "ako zovete zbogpucanja, snima se film"
Eto, trudese ljudi, pase covjek nada dace za jedno 5-6godina i jos 5-6 filmova, malo ustimati neke stvari, kupiti bar jos jednu kameru, mikrofone...
odo da nadjem sve "brezanske naslove"
- Zatamnjena stakla
#57 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
Ako zoveš zbog pucanja film se snima 
- gnjev
#58 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
Kolko' cemo hodza ? 
- insomnia78
#59 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
E tebe sam ceko @Kurty sa insajderskim informacijama 
Daj FB profile od glumica
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daj FB profile od glumica
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#60 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
Tol'ko je retardirano da je smiješno. 
Jedino vrijedno spomena su sise gospođice Zilhe.
Jedino vrijedno spomena su sise gospođice Zilhe.
- kurty
#61 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
evo ga prvjenac... Mujo gleda lijepu nizamu
pa onda
pa
evo samo inserti iz "ja sam izbjeglica"
inerti "ratne price" ili "Potjera"
Ovdje je igrala i Selma Cosic, koja je igrala i u filmu "djeca", Aide Begic
i tako dalje i tako dalje
pa onda
pa
evo samo inserti iz "ja sam izbjeglica"
inerti "ratne price" ili "Potjera"
Ovdje je igrala i Selma Cosic, koja je igrala i u filmu "djeca", Aide Begic
i tako dalje i tako dalje
Last edited by kurty on 21/12/2013 02:15, edited 1 time in total.
- insomnia78
- Logovan
#64 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
Zar nije bolje snimiti jedan-dva filma da valjaju koliko toliko, nego snimati ih svako malo a da su svi bezveze?kurty wrote:dosao lik u Brezu, skupio dobrih sponzora i snimio prvi film.. pa drugi, pa treci... svi sve radili volonterski, a on kupio kajmak... i onda scenograf, odluci da sam pocne da radi... i tako je zapoceo i snimio par filmova...
kurty wrote:Setah malo sa hanumom, i prolazimo pored zive ograde... cujem tamo iza, voda, neka prica... svjetla neka se naziru i odjednom poce pucanje... I jbg, ja hanumu iza jednog coska, uze mob i policiju zovem (policija udaljena 30metara), kad policajac cim se javio "ako zovete zbogpucanja, snima se film"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- kurty
#65 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
Sjo tebe... Jebo kvalitet daj kvantitet...Logovan wrote:Zar nije bolje snimiti jedan-dva filma da valjaju koliko toliko, nego snimati ih svako malo a da su svi bezveze?kurty wrote:dosao lik u Brezu, skupio dobrih sponzora i snimio prvi film.. pa drugi, pa treci... svi sve radili volonterski, a on kupio kajmak... i onda scenograf, odluci da sam pocne da radi... i tako je zapoceo i snimio par filmova...![]()
![]()
Znam da je "mujo gleda lijepu nizamu", prvi film... Tu je radio taj lik sa strane i maso kao scenograf... Nisam siguran jel drugi po redu bio "sikluk" ili "sabur"... Hajmo reci da je sikluk drugi... I to su snimali skupa...
Onda je, pola ekipe radilo na "saburu", a pola se odvojilo i pocelo samostalno da radi... tako da se desila situacija da u 15 dana, u Brezi imamo dvije premijere...
uglavnom, hajmo reci, ljudi se trude, rade nesto fino, nisu u kriminalu i od mene im je
- kurty
#66 Re:
odes na part 1 i na 0:46 zaustavis i krenes po gugletu kucati imena...
da bar malo ostanemo aMonimni
p.s. jedna kamera,kojom se snima film... sve sto se mora snimiti, radi se sa njom... utakmice, filmovi, dogadjaji... sve se radi tom kamerom
- kurty
#67 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
i da... mislim da je dosta forumasa imalo priliku vidjati jednu od plavusa... znam da je masa ljudi iz sarajeva i sa foruma, konkretno, dolazila ovdje u brezu, da kupuje ski opremu... pa tu ste je mogli upoznati

evo i misica.... glumica..

evo i misica.... glumica..

- Butmiran
- Edin H.
- Logovan
#70 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
Konacno.

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
- insomnia78
#71 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
Toooo
Poslije ove serije nista vise nije isto
Sinoc sa zenom gledam onaj Bron/Broen nakon sto smo odgledali ovo, dzaba nije vise to to
Poslije ove serije nista vise nije isto
Sinoc sa zenom gledam onaj Bron/Broen nakon sto smo odgledali ovo, dzaba nije vise to to
- Kemal Malovčić
#72 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
"Oni su završili svoj mandat na ovom svijetu."
- Edin H.
#73 Re: "Doš'o dedo iz Njemačke"
Kemal Malovčić wrote:"Oni su završili svoj mandat na ovom svijetu."
Isto Blek Stena jarane.
Uze Dedo gutu, ali je i fasovao
- insomnia78