Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu Lja
- Point.
#51 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Umjesto da ganja loptu, svira gitaru, bas, violinu svejedno, ganja pickice, sa rajom se zeza i taj rad, on ide u jebenu Siriju da gine, 19 godina, balavac. Zemljo otvori se, kakva tuga. Nije on kriv, kriv je ona pizda sto ga je ufatila na foru, mladog i zelenog, i saprala mu mozak i poslala u vukojebine sirijske pustinje, dok on navlaci sok od svih svojih cetiri - pet zena.
- omega369
#52 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
fahro izdrzi!!
p.s. ja komedije boze dragi, ne znam zasto klixu trebaju fahrine providne fore za povecavanje posjecenosti portala
p.s. ja komedije boze dragi, ne znam zasto klixu trebaju fahrine providne fore za povecavanje posjecenosti portala
- CSKA
#53 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Sta sada su Bosnjaci iz Sandzaka Srbi ?
E svake nedelje promjena neka.
-
tranticicak
#54 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
prvo nije srpski, vec srbijanski, drugo uputiti protestnu notu Ambasadi Srbije u BiH, zasto dozvoljava da ovakvi ljudi prelaze u BiH. Treba MVP poslati dopis Srbiji cime bi se BiH ogradila.
-
Kanotic
#55 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Joj što lupetate, jel postoji srpski ili srbijanski "jezik"? Pa tako i "dobrovoljac" itd...tranticicak wrote:prvo nije srpski, vec srbijanski
-
HM 2011
#56 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Mevlidov zemljak....CSKA wrote:Sta sada su Bosnjaci iz Sandzaka Srbi ?
Konkretno tipična borilačka balkanska koje se drže sve države - kad je dobar onda je moj-naš, kad je loš ili potencijalno loš onda je tuđi... Uživajte.... Jel ukusno....
Ima jedan trik lik je garant obavještajaca srbije - nema treće - po potrebu reaguje isto kao naručen.
Mevlid za mene isto predstavlja poltrona neke službe - frajer ko naručen za narušavanje ugleda....
Usput da napomenem - rat u siriji je prema mom ličnom shvatanju otupljivanje tzv oštrice islama i uništavanja svake pa i najmanje želje budućim generacijama muslimana da se upuštaju u džihade misleći da mogu promjeniti stanje....
Toliko o tome.....
Ako je to igra a vrijeme će pokazati - onda ko god da se upušta u istu treba imati to na umu....
- Ajatolah_
#57 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Pa jes' smiješno pročitati za Mirzu Ganića iz Novog Pazara "srpski" dobrovoljac...
- Stjui
#58 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
da se podsjetimo!bugojno:theTruePath wrote:
Pa sve do sad su bili u BIH ,sto se nisu raznjeli

- It_is_a_Leclerc
#59 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Čekaj... Fahro je poslao do 100 notornih kriminalaca da ubijaju po Siriji i od tamo prijete novim pokoljem u BiH !?omega369 wrote:fahro izdrzi!!![]()
![]()
To, hoćeš reći ?!
Ja čestitam ministru Radončiću, ako je odlučan da se uhvati u koštac sa momentalno najvećom prijetnjom po sigurnost BIH.
- CSKA
#60 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Pazi...na radikalizmu kod Bosnjaka se radi dosta,mislim da tu rade mnoge "sluzbe".Za sada na svu srecu im ne uspijeva.Nikad nismo saznali ko je ostavljao one eksplozive u Potocarima,ko je minirao mezarje A.I.,par teroristickih napada po BiH u proteklih petnaest godina kao iz losih holivudskih filmova,i jos toliko sprijecenih...navodi me na zakljucak da dosta struja radi na tome da se pojavi ekstremizam onaj krajnji kod Bosnjaka.HM 2011 wrote:Mevlidov zemljak....CSKA wrote:Sta sada su Bosnjaci iz Sandzaka Srbi ?
Konkretno tipična borilačka balkanska koje se drže sve države - kad je dobar onda je moj-naš, kad je loš ili potencijalno loš onda je tuđi... Uživajte.... Jel ukusno....
Ima jedan trik lik je garant obavještajaca srbije - nema treće - po potrebu reaguje isto kao naručen.
Mevlid za mene isto predstavlja poltrona neke službe - frajer ko naručen za narušavanje ugleda....
Usput da napomenem - rat u siriji je prema mom ličnom shvatanju otupljivanje tzv oštrice islama i uništavanja svake pa i najmanje želje budućim generacijama muslimana da se upuštaju u džihade misleći da mogu promjeniti stanje....
Toliko o tome.....
Ako je to igra a vrijeme će pokazati - onda ko god da se upušta u istu treba imati to na umu....
Opet ponavljam sva sreca pa ne daje rezultate,to jeste rezultate kakve su te sluzbe ocekivale.
- omega369
#61 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Najveca prijetnja sigurnosti je Dodik ali kako je on Fahroov jaran a ti ocito njihov fan, ne trebas vise nista objasnjavati. veca si ti prijetnja nega svi ti anonimusi koji su se ko zna gdje, kad i za koje potrebe slikali i u cijoj reziji radeIt_is_a_Leclerc wrote:Čekaj... Fahro je poslao do 100 notornih kriminalaca da ubijaju po Siriji i od tamo prijete novim pokoljem u BiH !?omega369 wrote:fahro izdrzi!!![]()
![]()
To, hoćeš reći ?!
Ja čestitam ministru Radončiću, ako je odlučan da se uhvati u koštac sa momentalno najvećom prijetnjom po sigurnost BIH.
- Point.
#62 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
U BiH nikad nece doci do potpune radikalizacije Bosnjaka, jer jednostavno Bosnjaci nisu tog kova.
-
Kanotic
#63 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Zašto kad je Srbin?Ajatolah_ wrote:Pa jes' smiješno pročitati za Mirzu Ganića iz Novog Pazara "srpski" dobrovoljac...
-
miki.ba
#64 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Ja ba coek Srbin, a Bosnjaci bi da prisvoje i kad je terorista. 
- Ajatolah_
#65 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Aha, sa dna kace.Kanotic wrote:Zašto kad je Srbin?Ajatolah_ wrote:Pa jes' smiješno pročitati za Mirzu Ganića iz Novog Pazara "srpski" dobrovoljac...
A Ratko Mladić je Bošnjak.
Last edited by Ajatolah_ on 11/12/2013 20:23, edited 1 time in total.
- Danguba
#66 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
zemlja se raspada na drugi nacin dok ovi bacaju dimne sa ovim kretenima...It_is_a_Leclerc wrote:Čekaj... Fahro je poslao do 100 notornih kriminalaca da ubijaju po Siriji i od tamo prijete novim pokoljem u BiH !?omega369 wrote:fahro izdrzi!!![]()
![]()
To, hoćeš reći ?!
-
zapamti
#67 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Vrijedi pogledati!!!
šta to kaže...
šta to kaže...
- Danguba
#68 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Point. wrote:U BiH nikad nece doci do potpune radikalizacije Bosnjaka, jer jednostavno Bosnjaci nisu tog kova.
-
Kanotic
#69 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Očito ne kontate zašto treba potencirati da je srbin i srpski dobrovoljac...Ajatolah_ wrote:Aha, sa dna kace.Kanotic wrote:Zašto kad je Srbin?Ajatolah_ wrote:Pa jes' smiješno pročitati za Mirzu Ganića iz Novog Pazara "srpski" dobrovoljac...
A Ratko Mladić je Bošnjak.
-
zapamti
#70 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Posebno zanimljivo pročitat O videozapisu komentar postavljača - na oba videa.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#71 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
jes ja sam gledao kako puca iz snajperaHerr Flick wrote:Taj ba retard metka nije ispalio,garantujem![]()
![]()
i svjedok veli da je pogodio
mada se još štošta priča da je uradio ali on sam nije rekao
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#72 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
1994. rođenCVIKERASH wrote:Najtuznija cinjenica u vezi sa tim Mirzom je da on ima samo 19 godina.
ove godine završio školu
sudjelovao u tučama i imao posla s policijom
završio gimnaziju u novom pazaru
i nešto se okrenulo spoznao vjeru i samo je slijedio što se kaže
ako se negdje na zemlji pokrene šerijat muslimani trebaju tamo krenuti živjeti
inače lik bi bio uspješan u biznisu s reklamama i medijima
mada se može i u manekenske vode baciti
svaki dan sam mu na profilu što vas zanima pitajte
- JThomas
#73 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
čččččujte srpski dobrovoljci... 
-
zapamti
#74 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Stjui wrote:da se podsjetimo!bugojno:theTruePath wrote:
Pa sve do sad su bili u BIH ,sto se nisu raznjeli
[ig]http://hercegovina.info/img/repository/ ... ugojno.jpg[/ig]
Kao što neko reče "...za koje prešućuje sumnju da su režirani u beogradskim obavještajnim kuhinjama. ..."
Žalosno vidjeti kako neki ljudi se prave da su oštoumni i da ih niko prevariti ne može. Ali zato kada im se donese vijest koja njima odgovara, odmah odjednom gube tu oštroumnost za koju su sigurni da je imaju.
Naročito što je mržnja dokazana ratom na ovim prostorima, i što očito ne jenjava da postoji zna se kod koga - kada takvi sude drugima, onda oni oštroumni, sa početka priče, odjednom otupe u oštroumnosti.
- SmokingMan
#75 Re: Srpski dobrovoljac prijeti Fahrudinu Radončiću i Rasimu
Tempus fugit,vijdet ćemo šta će se desiti.