Sanjin Prcić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
spacek
-
Mustang1
#52 Re: Sanjin Prcić
Pa potpisali ugovor sa Safetovim burazerom ?Point. wrote:Sta su to Tin Susic i Vrsajevic uradili da se njih zove? Sta?limeni wrote:igrat ce miske i 2016 u francuskoj, tek mu je 31 godina cini mi se..
ide mi na neku stvar sto nasi igraci jedu govna cim njima licno nesto ne pase, hasagic nece da sjedi begovicu na klupi, ovaj mali tankovic nece da sjedi dzeki i ibisevicu, ovaj prcic bi da ucijeni selektora kao da je on neki faktor a do sada nista veliko nije uradio u karijeri, s. husejinovic prije 3-4 godine ciri blazevicu uputi da nece igrati za bih a lik na tribinima werdera
-
almir1977
#53 Re: Sanjin Prcić
Ako SUšić nastavi sa ovakvim kriterijima pri pozivu igrača, i ovako lakom otpisivanju i ponižavanju mladih talenata, treba mu se zahvaliti nakon Svjetskog prvenstva.
Fudbal i reprezentacija BiH će postojati i nakon Brazila, i ne treba mu dozvoliti da svojim korumpiranim kriterijima za pozive igrača stopira napredak io kontinuitet ove reprezentacije.
Fudbal i reprezentacija BiH će postojati i nakon Brazila, i ne treba mu dozvoliti da svojim korumpiranim kriterijima za pozive igrača stopira napredak io kontinuitet ove reprezentacije.
-
todd_smith
#54 Re: Sanjin Prcić
Pape je realan na jednu ruku, a to je da je i normalno da novi igraci koji nisu uopce izborili kvalifikacije dolaze preko ovih koji jesu. Tj to je Papetova logika.
Sto ima smisla donekle. Da budemo jasni, ja sam protiv Papeta u ovom slucaju, mislim da je itekako glupa odluka i izjava. Mogao je dobiti najmanje poziv kao Tankovic i slicno da gleda samo.
Ali isto tako mali isto kao da je glavni igrac svoje ekipe pa tersa i ponasa se kao da neko njemu nesto duguje. Kao da eto lafo on igra i razvija se zbog repke a ne zbog svoje vlastite guzice. Ko je Vedu i Pjanica doveo? I njih su iz Saveza ignorisali pa su medije se zadale za dva nasa igraca, jedan koji je zabio odlucuji gol, drugi koji je vukao konce cijele kvalifikacije.
Mali je trebao fino reci, necu dok se ne zavrsi SP, jer ocigledno ne racunaju na mene ili to direktno osobama u Savezu saopciti a ne ovako NEMA, JA NECU VISE IGRATI ZA VAS.
K`o te jebe kada ti tako lahko na prvoj prepreci svoju domovinu otreses k`o da je ona tebi nesto duzna. Dabogda postao bolji od Messija, eto ne moras za nas igrati, idi igraj za koga? Odvadi mali, tek poceo igrati i odjednom ko je ko on.
Ima ih dosta ovakvih i sami smo krivi, ne samo to sto odmah ne zalazemo, nego sto stvaramo atmosferu kao da smo ocaaaaajnniii za bilo koga. Kao da ne mozemo ni klupu napuniti pa da se kepec umisli da se njemu mora ici i njemu klanjati, a nije ni zaigrao kako treba. Isti slucaj sa Hajrovicem pa vala i Begovicem.
Pravi primjer je Kolosinac od novih, mladih igraca. Lik je rekao necu za Svabe, imam domovinu. Zvale ga Svabe, davali mu kapitensku traku u-21, dok su ga nasi ignorisali i opet je rekao ne. Zato Prcicu idi se prci sa zabarima, hos` nes`, vozdra.
Sto ima smisla donekle. Da budemo jasni, ja sam protiv Papeta u ovom slucaju, mislim da je itekako glupa odluka i izjava. Mogao je dobiti najmanje poziv kao Tankovic i slicno da gleda samo.
Ali isto tako mali isto kao da je glavni igrac svoje ekipe pa tersa i ponasa se kao da neko njemu nesto duguje. Kao da eto lafo on igra i razvija se zbog repke a ne zbog svoje vlastite guzice. Ko je Vedu i Pjanica doveo? I njih su iz Saveza ignorisali pa su medije se zadale za dva nasa igraca, jedan koji je zabio odlucuji gol, drugi koji je vukao konce cijele kvalifikacije.
Mali je trebao fino reci, necu dok se ne zavrsi SP, jer ocigledno ne racunaju na mene ili to direktno osobama u Savezu saopciti a ne ovako NEMA, JA NECU VISE IGRATI ZA VAS.
K`o te jebe kada ti tako lahko na prvoj prepreci svoju domovinu otreses k`o da je ona tebi nesto duzna. Dabogda postao bolji od Messija, eto ne moras za nas igrati, idi igraj za koga? Odvadi mali, tek poceo igrati i odjednom ko je ko on.
Ima ih dosta ovakvih i sami smo krivi, ne samo to sto odmah ne zalazemo, nego sto stvaramo atmosferu kao da smo ocaaaaajnniii za bilo koga. Kao da ne mozemo ni klupu napuniti pa da se kepec umisli da se njemu mora ici i njemu klanjati, a nije ni zaigrao kako treba. Isti slucaj sa Hajrovicem pa vala i Begovicem.
Pravi primjer je Kolosinac od novih, mladih igraca. Lik je rekao necu za Svabe, imam domovinu. Zvale ga Svabe, davali mu kapitensku traku u-21, dok su ga nasi ignorisali i opet je rekao ne. Zato Prcicu idi se prci sa zabarima, hos` nes`, vozdra.
- Romanista 101%
#55 Re: Sanjin Prcić
rezultat lijenosti, tvrdoglavosti i korumpiranosti - u 2 dana izgubis 2 mlada fudbalera za buducnost (bojim se da je ovo samo pocetak)
tako je to kad se ponasas kao da se fudbal igra jos samo do jula u Brazilu, nakon toga fudbal off
tako je to kad se ponasas kao da se fudbal igra jos samo do jula u Brazilu, nakon toga fudbal off
- Romanista 101%
#57 Re: Sanjin Prcić
evo i Gudelj odbio
:run:na kraju nece mu niko doci na "rostiljijadu" u martu
- Herr Flick
#58 Re: Sanjin Prcić
Pa ponizio je lika rekavši da igra u slabom klubu i mislim da ga je to najvise uzdrmalo.Iako je Sochaux predzadnji u ligi sigurno nije slabiji od Hajduka,Rijeke,Zorye,Sturma

- Grean
#59 Re: Sanjin Prcić
Ja mislim da bilo koji selektor to ne moze rijesiti. Jednostavno previse je igraca koji misle da zasluzuju a za sve nema mjesta. Jedino da ukinemo poziciju selektora pa nek se sami pozivaju.almir1977 wrote:Ako SUšić nastavi sa ovakvim kriterijima pri pozivu igrača, i ovako lakom otpisivanju i ponižavanju mladih talenata, treba mu se zahvaliti nakon Svjetskog prvenstva.
Jedino sto se Prcicu moze uzeti kao olaksavajuca je da je Susic dao nespretnu izjavu.
- N.N.
#60 Re: Sanjin Prcić
U Susica je svaka nespretna izjava, jadan ne bio.
- nadžak
#61 Re: Sanjin Prcić
Pozdrav.
Uvijek, kao i u svemu u životu, i ovdje, siguran sam, ima i ono što se ne iznosi u javnosti. Mi se previše zalećemo pred rudu pa donosimo zaključke na osnovu vrlo malo informacija. Žalosno je koliko se samo na ružan način komentariše, pljuju i vrijeđaju učesnici događaja o koijma se priča da je to gnusno a tek poslije se otkrije dodatni dio priče koji napravi skroz drugu sliku. U ovo smo se svi uvjerili milion puta do sada. Tako je to kod nas, bitno je da se komentariše samo da bi se ispalo pametno i da se čuje vlastiti stav, bez želje da se sazna istina i da se napravi pozitivna stvar.
Evo za primjer ću da navedem događaj sa Muhamedom Bešićem. Sjećate se koliko je po forumima bilo graje kako je Jagodić glup i nesposoban (kao što se i sad čuje) zbog toga što se ne zove Muhamed Bešić, iznosile se neke statistike ko što i moj dragi krajišnik donvito sad iznosi za Prcića , ali onda fino Vlado izađe u javnost i kaže svoju verziju priče. Onda opet salva po forumima bravo Vlado, tako treba, niko nije iznad ekipe, ne može niko repku ucjenjivat i tako se ponašat itd itd.
Evo malo da vas podsjetim na to:
http://www.sport.ba/fudbal/kada-se-opam ... aciju-bih/
http://bhfudbal.ba/bih-vijesti/reprezen ... 4%87a.html
I za kraj da vas ljudski zamolim. Nemojte vrijeđat nikoga. Ni Prcića, ni selektore. Samo pokazujete svoju nekulturu. Taman i da ste sto posto sigurni u to što govorite ne ide vrijeđat.
Pozdrav.
Uvijek, kao i u svemu u životu, i ovdje, siguran sam, ima i ono što se ne iznosi u javnosti. Mi se previše zalećemo pred rudu pa donosimo zaključke na osnovu vrlo malo informacija. Žalosno je koliko se samo na ružan način komentariše, pljuju i vrijeđaju učesnici događaja o koijma se priča da je to gnusno a tek poslije se otkrije dodatni dio priče koji napravi skroz drugu sliku. U ovo smo se svi uvjerili milion puta do sada. Tako je to kod nas, bitno je da se komentariše samo da bi se ispalo pametno i da se čuje vlastiti stav, bez želje da se sazna istina i da se napravi pozitivna stvar.
Evo za primjer ću da navedem događaj sa Muhamedom Bešićem. Sjećate se koliko je po forumima bilo graje kako je Jagodić glup i nesposoban (kao što se i sad čuje) zbog toga što se ne zove Muhamed Bešić, iznosile se neke statistike ko što i moj dragi krajišnik donvito sad iznosi za Prcića , ali onda fino Vlado izađe u javnost i kaže svoju verziju priče. Onda opet salva po forumima bravo Vlado, tako treba, niko nije iznad ekipe, ne može niko repku ucjenjivat i tako se ponašat itd itd.
Evo malo da vas podsjetim na to:
http://www.sport.ba/fudbal/kada-se-opam ... aciju-bih/
http://bhfudbal.ba/bih-vijesti/reprezen ... 4%87a.html
I za kraj da vas ljudski zamolim. Nemojte vrijeđat nikoga. Ni Prcića, ni selektore. Samo pokazujete svoju nekulturu. Taman i da ste sto posto sigurni u to što govorite ne ide vrijeđat.
Pozdrav.
- Logovan
#62 Re: Sanjin Prcić
Pa normalno da će Gudelj odbiti, šta si ti očekivao...Romanista 101% wrote:evo i Gudelj odbio:run:na kraju nece mu niko doci na "rostiljijadu" u martu
-
Nuken
#63 Re: Sanjin Prcić
Ništa se vi ne sikirajte.Ima Avdija Svršajević-AKA. Sped demon,te jedan od "najvećih"talenata bh. nogometa TinTanic Sušić Junior.Ova dvojica su definitivno zaslužila pozive u reprezentaciju.
samo se zajebavam.mojNe ko da me shvati ozbiljno
samo se zajebavam.mojNe ko da me shvati ozbiljno
- Gandalf
#64 Re: Sanjin Prcić
od svih nedokazanih igrača u i oko reprezentacije Sušić se javno odriče jedinog momka koji igra u ligi koja se može pokazati na fudbalskoj karti svijeta i to 5 mjeseci prije svjetskog, haman jedini prekobrojan je Prcić, svi ostali su tu negdje reprezentativni kalibar iz kiparskih i azerbejđanskih prvih liga 
-
adnanini
#65 Re: Sanjin Prcić
mnogo ste se okomili na Sušića, krivo vam je što je odveo repku na SP, ali razumijem vas, vi ionako više volite neuspjeh jer se o tome može pošteno mahalati, ovo kad je sve u dure vas pretjerano ne tangira pa onda pribjegavate sažaljenju naspram ispodprosječnih talenata tipa Prcić i sl. koji iz vlastite sujete otpišu reprezentaciju, a vi kako bi ocrnili što više čovjeka kojem treba zahvaliti što igramo u Brazilu pišete onako kako bi voljeli da pročitaju naše komšije i susjedi...svaka vam čast na nivou nepoštovanja koji pokazujete.
-
svi u napad
#66 Re: Sanjin Prcić
Hajmo sad onako posteno da svako od nas zamisli da je Sanjin Prcic. Igras za mladu repku, uvijek se odazoves pozivu Jagodica, imas bosanski pasos, volis svoju domovinu, igras u ligi petice u ekipi koja je slaba ali dovoljno jaka da od 10 tekmi pobjedi 9 puta Hajduka i ocekujes od selektora svoje repke barem da kaze : "pratim igre naseg mladog Prcica i ocekujem da ce Sanjin biti jedan od onih na koje najozbiljnije racunam u slijedecim kvalifikacijama za EM. Nadam se da ce Sanjib doci u Insbruk na druzenje sa starijim kolegama iz reprezentacije". Ali nista od toga Sanjin ne cuje vec cuje da igra u slabom klubu i da se na njega ne racuna. I to bi mozda Sanjin predeverao ali kad selektor zovne momka koji nikad nije igrao za mladu repku i koji nije bio ni nas drzavljanin i ciji je maksimum dobra igra protiv Hrvatskog Dragovoljca kako bi se vi kao ljudi osjecali. Jebote onaj supak postavi zenu za direktora bolnice, onaj drugi ublehas postavi brata za direktora cesta i sad ko slag na tortu dodje Pape sa bratovim malim. Hajd nek proba i tog amidzica mozda mali i bude neki igrac ali brate zovni i ove za koje svi znaju da su igraci i da ce od njih biti koristi u buducnosti (Prcic, Tankovic i prije svih Dino Arslanagic) ili brate suti i ne provaljuj se jer u sutanje je zlato. Mislim da niko ne smije biti iznad repke i ucjenjivati je (Sanjin to nije uradio) ali mora biti malo postenja majku mu i treba malo misliti i na ove mlade ljude kojima nije zaista lako. Postavite se u njihovu kozu. Naprijed BiH.
- It_is_a_Leclerc
#67 Re: Sanjin Prcić
adnanini wrote:mnogo ste se okomili na Sušića, krivo vam je što je odveo repku na SP, ali razumijem vas, vi ionako više volite neuspjeh jer se o tome može pošteno mahalati, ovo kad je sve u dure vas pretjerano ne tangira pa onda pribjegavate sažaljenju naspram ispodprosječnih talenata tipa Prcić i sl. koji iz vlastite sujete otpišu reprezentaciju, a vi kako bi ocrnili što više čovjeka kojem treba zahvaliti što igramo u Brazilu pišete onako kako bi voljeli da pročitaju naše komšije i susjedi...svaka vam čast na nivou nepoštovanja koji pokazujete.
Ako je mene bilo sramota ovo čitati, mogu misliti kako je tebi bilo pisati...
- DonVitoN
#68 Re: Sanjin Prcić
Valjda bude ponuda za njega.N.N. wrote:U Susica je svaka nespretna izjava, jadan ne bio.
- emigrazione
#69 Re: Sanjin Prcić
Bravo Prcicu, sad mozes rahat igrati za Francusku
- DonVitoN
#70 Re: Sanjin Prcić
Od 17g u selekcijama BIH.
Seferovic
pa logicno da igra za Svic. prosao je sve selekcije Svice.
Safet i logika
neka TINO je odbio Belgiju.
Seferovic
Safet i logika
- luckylaka
#71 Re: Sanjin Prcić
Zavrsi se i familijarna saga zvana,,Gudelj,Salatic,Tankovic,Prcic,,Velike zvijezde nas odbise da iz saveza niko ni qrcem ne mrdnu.Prijatelji i rodbina koji su prosto okupirali BiH medije kao i veliki broj foruma pokusali su na sav nacin da svoje ,,nedokazane,,igrace tj.prijatelje ubace u avion za Brazil.ALI.Ne ide to tako,ima i u ovom truhlom savezu neko da se za nesto pita.Neko ko je ovu reprezentaciju kada su je skoro svi odbacili preuzeli i odveli po prvi put na jedno veliko takmicenje.Dok su jedni razmisljali Belgija,Srbija,BiH,drugi Svedska,Svicarska,Bih..treci su oni koji su se odazvali na prvi poziv i danas jedni od najboljih u europi nikada nisu ni pomislili da kazu Musovice,Piricu,Blazevicu..,,Ja necu vise za BiH,,Neces -hoces Prcicu i to moliti nekoga da dodjes da vidis kako su to uradili velikani tipa Vedo,Mire,Sejo i ekipa.P.S.Da citiram jednog od najvecih,,,PSSSSST misevi,,i da dodam ,,Mi smo na Svjetskom,,

- Herr Flick
#72 Re: Sanjin Prcić
hahahaha odbio Belgiju,jest to slagao dobroDonVitoN wrote:Od 17g u selekcijama BIH.
Seferovicpa logicno da igra za Svic. prosao je sve selekcije Svice.
Safet i logikaneka TINO je odbio Belgiju.
- luckylaka
#73 Re: Sanjin Prcić
I jos malo o Prci,,
Zna li Sanjin Prcić šta je napravio?
Sanjin Prcić, bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, veznjak francuskoj prvoligaša Sochauxa i velika nada našeg fudbala, poručio je danas selektorima Safetu Sušiću i Vladi Jagodiću da na njega u svojim planovima više ne računaju. Epilog je to višesedmičnih nagađanja o sudbini ovog talentovanog veznjaka koji je i ranije dospijevao u žižu interesovanja javnosti zbog otvorenih kritika upućenih Jagodiću.
On je, naime, bio nezadovoljan statusom u našem mladom timu i mjestu na klupi koje mu je selektor namijenio. Još teže dočekao je Papetovu najavu da poziva za nastup u Brazilu neće biti. Stoga je, pomalo neozbiljno i nepromišljeno, donio odluku da u budućnost ne nastupa pod zastavom domovine.
''Gotovo je. Definitivno! Odlučio sam se zahvaliti Nogometnom savezu BiH na svakoj budućoj saradnji'', najavio je Prcić u razgovoru za Avaz.
O odlukama selektora Sušića i njegovih saradnika tokom proteklih godina dalo bi se diskutovati, ali do jedne granice: sve priče o najboljem fudbaleru naše zemlje svih vremena na selektorskoj klupi počinju i završavaju s jednim važnim detaljem - on je prvi izbornik koji je naš nacionalni tim odveo na veliko takmičenje. I to kako, u velikom stilu, s prvog mjesta u grupi!
Pape zna najbolje
Koliko god zamjerki na Sušićev rad imali, brojevi su na njegovoj strani. Konstruktivna i dobronamjerna kritika uvijek je dobrodošla, ali ucjenjivati selektora, tražiti da pozove ili ne pozove nekog igrača u reprezentaciju, govoriti mu kakvu taktiku treba da izabere i slično, ne treba i ne smije biti običaj.
To ozbiljan trener nikada sebi ne smije dozvoliti, posebno kada vodi jednu od najboljih ekipa na svijetu kakva je u ovom trenutku reprezentacija Bosne i Hercegovine. On je svoj posao dosad odradio bolje od svih onih koji su na vreloj stolici sjedili prije njega i stoga zaslužuje poštovanje.
Čovjeka treba pustiti da radi svoj posao jer očito ga radi vrlo dobro. Ako misli da Sanjin Prcić, rezervni igrač posljednjeplasiranog tima najjače francuske divizije, ne zaslužuje mjesto u avionu za Brazil, treba ga ispoštovati. On zna najbolje.
A Sanjin će, vrlo je moguće, brzo uvidjeti težinu greške koju je napravio. Ponekad je jednostavno pametnije šutjeti.
Zna li Sanjin Prcić šta je napravio?
Sanjin Prcić, bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, veznjak francuskoj prvoligaša Sochauxa i velika nada našeg fudbala, poručio je danas selektorima Safetu Sušiću i Vladi Jagodiću da na njega u svojim planovima više ne računaju. Epilog je to višesedmičnih nagađanja o sudbini ovog talentovanog veznjaka koji je i ranije dospijevao u žižu interesovanja javnosti zbog otvorenih kritika upućenih Jagodiću.
On je, naime, bio nezadovoljan statusom u našem mladom timu i mjestu na klupi koje mu je selektor namijenio. Još teže dočekao je Papetovu najavu da poziva za nastup u Brazilu neće biti. Stoga je, pomalo neozbiljno i nepromišljeno, donio odluku da u budućnost ne nastupa pod zastavom domovine.
''Gotovo je. Definitivno! Odlučio sam se zahvaliti Nogometnom savezu BiH na svakoj budućoj saradnji'', najavio je Prcić u razgovoru za Avaz.
O odlukama selektora Sušića i njegovih saradnika tokom proteklih godina dalo bi se diskutovati, ali do jedne granice: sve priče o najboljem fudbaleru naše zemlje svih vremena na selektorskoj klupi počinju i završavaju s jednim važnim detaljem - on je prvi izbornik koji je naš nacionalni tim odveo na veliko takmičenje. I to kako, u velikom stilu, s prvog mjesta u grupi!
Pape zna najbolje
Koliko god zamjerki na Sušićev rad imali, brojevi su na njegovoj strani. Konstruktivna i dobronamjerna kritika uvijek je dobrodošla, ali ucjenjivati selektora, tražiti da pozove ili ne pozove nekog igrača u reprezentaciju, govoriti mu kakvu taktiku treba da izabere i slično, ne treba i ne smije biti običaj.
To ozbiljan trener nikada sebi ne smije dozvoliti, posebno kada vodi jednu od najboljih ekipa na svijetu kakva je u ovom trenutku reprezentacija Bosne i Hercegovine. On je svoj posao dosad odradio bolje od svih onih koji su na vreloj stolici sjedili prije njega i stoga zaslužuje poštovanje.
Čovjeka treba pustiti da radi svoj posao jer očito ga radi vrlo dobro. Ako misli da Sanjin Prcić, rezervni igrač posljednjeplasiranog tima najjače francuske divizije, ne zaslužuje mjesto u avionu za Brazil, treba ga ispoštovati. On zna najbolje.
A Sanjin će, vrlo je moguće, brzo uvidjeti težinu greške koju je napravio. Ponekad je jednostavno pametnije šutjeti.
- SmokingMan
#74 Re: Sanjin Prcić
Ako je ovo istina što piše za Prcića,velika šteta.Kako god,želim mu sve najbolje u karijeri.
- strong69
#75 Re: Sanjin Prcić
Njegov klub Sochaux zauzima pretposljednje mjesto na tabeli. Svako ima pravo da se ljuti a licno mislim da je Prcic pretjerao sa izjavom da nece nikada vise zaigrati za BiH. Mislim da je njegova ljutnja opravdana ali ne toliko da ovako reaguje. Nece Susic vjecno biti selektor.Sanjin Prcic was part of the club's lineup 21 times. He was 10 times in the starting team, got substituted in 8 time(s) and stayed on the bench 3 time(s).
S druge strane smatram da Susic ima veliku nedosljednost i da jedno prica a drugo radi. Ne kontam kako mu rezerve iz HNL mogu biti kandidati za Brazil a rezerva iz prve Francuske lige ne moze?
Pa nije bas da je rezervni igrac.