Sex sa koleg(ic)ama s posla?! dobro ili ne? :roll:
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sarajevska Princeza
Harrys:
Kareem je usao u "relaciju" iskljucivo motivisan sexom.
- Kareem Abdul-Jabbar
Edin H. wrote:Mislim da ste svi ovdje promasili temu!
Naslov je u mnozini, znaci samo se racuna dvije (ili vise koleginica), dvojica ili vise kolega ili onako mijesano.
Ovo jedan na jedan se valjda podrazumjeva!
Pa sta da radis na poslu po cijeli dan?
ovo cemo protumaciti kao odgovor: DOBRO!
- Kareem Abdul-Jabbar
Sarajevska Princeza wrote:Harrys:
a druga strana je usla u "relaciju" motivisana "kukicanjem i heklanjem i oranjem njiva"
pusti to
-
Harrys
To se uopste ne moze zakljuciti iz njegovog posta.Naprotiv,nije zadovoljan tim statusom,da kolegica zeli da mu da vise paznje,moglo bi krenuti u pravcu prave ljubavi.Sarajevska Princeza wrote:Harrys:
-
Sarajevska Princeza
Ako si spao na to, da tretiras "kolegicu" kao sexualni objekat, onda nisi u stanju da sebi nadjes djevojku koja je ljudsko bice a ne predmet za sex. Isto tako kolegica ne pise o tebi, vec ti o NJOJ.Kareem Abdul-Jabbar wrote:Princezo, kako mislis objekat??
I NAMJERA nam je da budemo "objekti"
P.S. Promjeni nick u "cheap dick" bolje ti pase uz pricu koja usput nije za fale -vjeruj mi.
- Kareem Abdul-Jabbar
Princezo, get a life
wake up
malo pitanjce za te
imas mnogo pogresno upotrijebljenih rijeci u svom postu
A P.S. ti je posebno jadan
- Kareem Abdul-Jabbar
drugarica
a zastita naravno
a kako rekoh Kareem je izlijecio svoje bubice
roger and out
-
Sarajevska Princeza
Harrys:Osoba koja ne zeli da posmatra drugu osobu kao sexualni objekat - nece prvo uci u vezu motvisan sexom pa onda razmisljati sta dalje.
Osim toga sam se izjasnio da su oboje jedno drugome navodno "sexualni objekti". I onda on se pita, da li da nastavi tako neobaveznu relaciju ( u prevodu neobavezan sex) ili da prekine sve.
- Kareem Abdul-Jabbar
Lace wrote:ma ja mislim da cemo se ti i ja kareem morati maznut...pusti se kolegica..ti i ja smo oboje van kategorije...znaci savrsen par
- Kareem Abdul-Jabbar
Sarajevska Princeza wrote:Harrys:Osoba koja ne zeli da posmatra drugu osobu kao sexualni objekat - nece prvo uci u vezu motvisan sexom pa onda razmisljati sta dalje.Osim toga sam se izjasnio da su oboje jedno drugome navodno "sexualni objekti". I onda on se pita, da li da nastavi tako neobaveznu relaciju ( u prevodu neobavezan sex) ili da prekine sve.

Oprosti mi, Princezo
-
Sarajevska Princeza
izostavio si "neobavezan".Kareem Abdul-Jabbar wrote: malo pitanjce za te:"sta tebi predstavlja sex i da li je "to" (taj strasni "sex") nesto ruzno?"
U prevodu: Sta fali biti "cheap dick" jelde?
- Kareem Abdul-Jabbar
Sarajevska Princeza wrote:izostavio si "neobavezan".Kareem Abdul-Jabbar wrote: malo pitanjce za te:"sta tebi predstavlja sex i da li je "to" (taj strasni "sex") nesto ruzno?"
U prevodu: Sta fali biti "cheap dick" jelde?
- Kareem Abdul-Jabbar
Ne slusaj je Lacehananah wrote:Lace, ti si zaboravila da sam ja ljubomorna skorpija![]()
Ruke k sebi, Karem je moj![]()
Samo sam ga malo poslala na usavrsavanje![]()
- Kareem Abdul-Jabbar
uh, sad je to pravi izazov!
Skorpija, a?
-
wedo
pa vidi ako ne varas dobro je majka mu stara ali ako varas ne znam sta da ti kazem
ja sam to uradio ali nisam varao i nije bilo bas toliko cesto
ona je promijenila posao ali sta ces
mozda sam bio los ne znam
valjda je dobila bolju ponudu i nismo se nikada vise vidjeli
sada je negdje u njemackoj tako da moj ti je savet samo naprijed ali pazi da se ne ozenis
ja sam to uradio ali nisam varao i nije bilo bas toliko cesto
ona je promijenila posao ali sta ces
mozda sam bio los ne znam
valjda je dobila bolju ponudu i nismo se nikada vise vidjeli
sada je negdje u njemackoj tako da moj ti je savet samo naprijed ali pazi da se ne ozenis
-
MayaSA
Oprosti djevojko, al' ga ti pretjerujes i to momackiSarajevska Princeza wrote:Ako si spao na to, da tretiras "kolegicu" kao sexualni objekat, onda nisi u stanju da sebi nadjes djevojku koja je ljudsko bice a ne predmet za sex. Isto tako kolegica ne pise o tebi, vec ti o NJOJ.![]()
P.S. Promjeni nick u "cheap dick" bolje ti pase uz pricu koja usput nije za fale -vjeruj mi.
Kao prvo, kakva je razlika gdje je neko s nekim poceo? Je l' to na radnom mjestu ili u kaficu, ili kroz zajednicku raju...itd.? Po cemu to on tretira kolegicu kao "seksualni objekat" ili ona njega, da budemo ravnopravni?
Drugo, kako ti znas da ona ne pise o njemu? Mozda ima tamo neki drugi forum, koji je tebi promakao, a ona pise o tome!? Moguce, zar ne!? Bez obzira na to, on nije dao ni imena, ni bilo kakve informacije sto bi tu kolegicu moglo dovesti u neprijatnu situaciju. Posteno.
Pravo je malo ljudi koji su ikad usli u vezu (bilo kakvu) i znali sta ce od nje na kraju ispasti. Hoces li ti, ja, Kareem, peti ili deseti, upoznati nekog ko ce ti biti vazan u zivotu, na poslu, na ulici, u prodavnici, u kaficu, na derneku, na izlozbi, u muzeju....da ne nabrajam vise, zaista nije bitno. Kakve su to traume, kad muskarac zeli zenu da je "tretira kao seksualni objekat"? Sex nije prljav, nije nista ruzno, i u svim slucajevima osim silovanja, je uzajamno "iskoristavanje", ljudi uzivaju, lijepo im....
Sa ovim tvojim komentarima, ti si tu djevojku, strpala u neke naivne, glupe cure, s kojima se moze kako se hoce
-
pretorianxxl
Prvo da vas sve pozdravim, jer sam novi ovdje.
Tema je jako interesantna. Imao sam slično iskustvo sa kolegicom sa posla, a iz toga se rodila višegodišnja veza, koja, nažalost, nije uspjela. Međutim, zna biti jako izazovno biti u sexualnoj vezi sa nekim s kim radiš, ukoliko je ta osoba dovoljno zrela da zna šta hoće.
Tema je jako interesantna. Imao sam slično iskustvo sa kolegicom sa posla, a iz toga se rodila višegodišnja veza, koja, nažalost, nije uspjela. Međutim, zna biti jako izazovno biti u sexualnoj vezi sa nekim s kim radiš, ukoliko je ta osoba dovoljno zrela da zna šta hoće.