"Mrtav je ... "

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

SD-6

Post by SD-6 »

znam samo da su zbog provokacija raznih sagolja/djoga najebali nevini ljudi,tipa jacka,koji se kako vidim nije ni pokusao klonirati :roll:
a neki su ga napustili zbog subjektivnih moderatora(sa zlajinom čipovima)
pa tako kad se neko usudi ismijavati(bez vulgarnosti) tu njihovu stranu,popije ban,a s druge strane je sve dozvoljeno,oni su u povlastenom polozaju,a zna se i koji su
i nemoj misliti da ja imam nesto protiv hrvata/srba,imam samo protiv cetnika/ustasa(JBT,dariosa,pa cak i opanak su za mene prihvatljivi,ali niposto oni tipa stipana i bratije koja dolazi s bljeska/srrpskog kafica samo s ciljem da posije sto vise lazi,koje nema smisla demantirat
...i na kraju zasto nema jednog npr.LudoAaLudija(mozda sam pogresno napiso nick),koji se odavno presto oglasavat,a nije po mojoj procijeni guro ni na ciju stranu... vec onako bas realno,s dosta stila...momku se vjerovatno zgadilo svakodnevno onanisanje onih koji su povlasteni i pod zastitom moderatora,pa cak i kad se radi o izivljavanju na religiji
...i moze biti da ima dosta posjeta,ali onih koji nesto pisu je sve manji broj,uglavnom radi se o redovnim pacijentima
...a zna li mozda neko koji je sad engramov nick hehe(toliko o efikasnosti bana),momak je po meni regularan skroz,ako nekad odgovori na provokaciju provokacijom njemu se obije o glavu :oops:
...iskreno se nadam da mu necete dohakat :-D ,momak je pozitivan lik i treba da znate da ima dosta onih koji ga podrzavaju...dajte ba malo vise demokratije prema drugima,ne mislim na ustase/cetnike i popustite nas :wink:
St.Germain

Post by St.Germain »

pricas nesto o cemu pojma nemas, sve nagadjanja

ponasaj se.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

SD-6 wrote:znam samo da su zbog provokacija raznih sagolja/djoga najebali nevini ljudi,tipa jacka,koji se kako vidim nije ni pokusao klonirati :roll:
pa tako kad se neko usudi ismijavati(bez vulgarnosti) tu njihovu stranu,popije ban,a s druge strane je sve dozvoljeno,oni su u povlastenom polozaju,a zna se i koji su
i nemoj misliti da ja imam nesto protiv hrvata/srba,imam samo protiv cetnika/ustasa(JBT,dariosa,pa cak i opanak su za mene prihvatljivi,ali niposto oni tipa stipana i bratije koja dolazi s bljeska/srrpskog kafica samo s ciljem da posije sto vise lazi,koje nema smisla demantirat
...i na kraju zasto nema jednog npr.LudoAaLudija(mozda sam pogresno napiso nick),koji se odavno presto oglasavat,a nije po mojoj procijeni guro ni na ciju stranu... vec onako bas realno,s dosta stila...momku se vjerovatno zgadilo svakodnevno onanisanje onih koji su povlasteni i pod zastitom moderatora,pa cak i kad se radi o izivljavanju na religiji
...i moze biti da ima dosta posjeta,ali onih koji nesto pisu je sve manji broj,uglavnom radi se o redovnim pacijentima
...a zna li mozda neko koji je sad engramov nick hehe(toliko o efikasnosti bana),momak je po meni regularan skroz,ako nekad odgovori na provokaciju provokacijom njemu se obije o glavu :oops:
...iskreno se nadam da mu necete dohakat :-D ,momak je pozitivan lik i treba da znate da ima dosta onih koji ga podrzavaju...dajte ba malo vise demokratije prema drugima,ne mislim na ustase/cetnike i popustite nas :wink:
Bez namjere da osporavam tvoje stavove ili da te na bilo koji nacin kritikujem, volio bih kad bi napisao na koje forumase aludiras kad kazes da su povlasteni kod moderatora...
Ni ja se u principu ne slazem s tim da se ljudi zbog svojih stavova (koliko se ja god s njima ne slagao) banuju. Nekultura, psovanje, vrijedjanje drugih po bilo kojoj osnovi su opravdani razlozi za tako sta, ali drugaciji pogled na pojedine probleme je nesto sasvim drugo.

Dakle, samo me zanima na koje nickove mislis kad kazes da su "povlasteni"?
SD-6

Post by SD-6 »

e bas izgleda da sam ubo u sridu
no hard feelings :wink:
St.Germain

Post by St.Germain »

SD-6 wrote:e bas izgleda da sam ubo u sridu
ne, napisao si nesto sto ne zasluzuje odgovor, tj. sto sam ja nazvao nagadjanjima i glupostima.
Toozla

Post by Toozla »

Image
SD-6

Post by SD-6 »

Vodenjak wrote:
SD-6 wrote:znam samo da su zbog provokacija raznih sagolja/djoga najebali nevini ljudi,tipa jacka,koji se kako vidim nije ni pokusao klonirati :roll:
Bez namjere da osporavam tvoje stavove ili da te na bilo koji nacin kritikujem, volio bih kad bi napisao na koje forumase aludiras kad kazes da su povlasteni kod moderatora...
Ni ja se u principu ne slazem s tim da se ljudi zbog svojih stavova (koliko se ja god s njima ne slagao) banuju. Nekultura, psovanje, vrijedjanje drugih po bilo kojoj osnovi su opravdani razlozi za tako sta, ali drugaciji pogled na pojedine probleme je nesto sasvim drugo.

Dakle, samo me zanima na koje nickove mislis kad kazes da su "povlasteni"?
ma daj znas koji su...oni koji se svakodnevno izivljavaju ugalvnom na religiji(i to vecinom bosnjaci),neki imaju predrasude da svako ko se drzi propisa iz Ćitaba...obavlja 5 vakata namaza i td.je automatski terorista i glavosjeca,e ne moze to tako,i neke sale na racun islama(konkretno zivota na onom svijetu),prelaze granice dobrog ukusa
necu nikog da prozivam(jer dirati u neke je svetogrdje :oops: )
P.S.nisam vehabija (da ne pocnu prozivke: :oops:znas kako to ovdje ide : :roll: )
SD-6

Post by SD-6 »

Toozla wrote:
Image
jel ovo kod tebe na rancu :D ....mozda Bushov komsija : : :razz: oops:
nisam se to od tebe nado,al dobro :roll: ,i ja volim provocirat :oops:,ali se moram i cuvat,to je ta razlika
Toozla

Post by Toozla »

SD-6 wrote:jel ovo kod tebe na rancu :D ....mozda Bushov komsija : : :razz: oops:
nisam se to od tebe nado,al dobro :roll: ,i ja volim provocirat :oops:,ali se moram i cuvat,to je ta razlika

...ne vidim razlog zasto bi se morao cuvati....ovo je samo forum....

...moram reci da se ne slazem sa tvojom konstatacijom da su samo "bosnjaci-vjernici" ugrozeni od strane administracije foruma...
...mislim da je tvoj post malo tendenciozan i da situaciju gledas iz vlastitog ugla...i na kraju, vodenjak te pita da izneses argumente, a ti se povlacis u stilu "znas kako je...najebacu ako javno kazem"...

bori se za svoje stavove i misljenje....bori se argumentima...
...jos nisam vidio da su nekoga banovali zbog argumenata...
kekec

Post by kekec »

Za mene forum nije "mrtav".
Dodjem, citam, ponesto napisem i iskljucim se.
Do mene je.
Tako preporucujem i drugima.
A da sam moderator, nikada ne bih brisao ni banirao.
Neka svako pise ( a i "laje") koliko mu volja. To samo pokazuje
njegovu kulturu i obrazovanje, a ujedno i stanje duha koje vlada u
nasoj napacenoj Bosni.
One koji koriste uvrede, vrijedjanja, psovke i sl. treba jednostavno
ignorisati. Veci je "shamar" ignorisanje od strane svih forumasa, nego
ulazak, sa takvim, u nekakvu raspravu.
Takvi smo, kakvi smo, a krivu Drinu niko ne ispravi.

Uzmi ili ostavi ! :)
combe

Post by combe »

St.Germain wrote:
combe wrote:On "umire" a mi mu aplaudiramo .
Zalosno !
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=11700

ovaj topic govori dovoljno za sebe, a ne znam cime se smatras, pa si ovdje doso pametovati a nema ni mjesec kako si se registrovao :-)

@Skljoco/Djula/Balija/combe i sta sve ne :zzzz:

mozda bi ti volio da je tako, ali ima u desnom cosku dole broj registrovanih korisnika, broj poruka (preko 60 hiljada u zadnja 2 mjeseca, cime smo nadoknadili i prevazisli broj poruka obrisanih od hackera), dnevno prisutnih korisnika kojih je svakim danom sve vise, a sto se tice brisanja komentara i pomjeranja tema te banovanih korisnika, privremeni je to jako lijepo srocio:
Ne zaboravljam da sam gost u necijoj kuci i ne zloupotrebljavam je.

ovaj forum ima pravila koja vaze za sve, istini za volju, ta pravila za starije i iskusnije forumase ne vaze bas kao za nove, ali ti ljudi su ovdje redovno i imaju iza sebe hiljade poruka kojim su pokazali i dokazali da imaju sto reci.

pa eto, procitaj ih, mozda ti budu od koristi za daljnje ucesce u diskusijama na forumu

http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html

svako dobro
Gornji komentar je odlican primjer zbog cega sam dosao do zakljucka da je ovaj forum pred izdisajem.
Pogledajte moderatora-pametnjakovica kako se osiono ponasa prema musterijama ove kuce .
Moderator : " ovaj topic govori dovoljno za sebe, a ne znam cime se smatras, pa si ovdje doso pametovati a nema ni mjesec kako si se registrovao :-)

@Skljoco/Djula/Balija/combe i sta sve ne :zzzz:

:lol: :lol:
Zamislite sada da ulazite u kafanu ili u nekakvu "zemu" pa vam radnik te kuce skrese u lice da ste pametnjakovic , da se pretvarate u nekakvog Skljoco-Djulu-Baliju-Comba ... Zamislite da vas ovaj drug docekuje na vratima samoposluge u kojoj ste vi redovna musterija i da vam u lice kaze da ste idiot .
Ili zamislite da gospodin o kojem je rijec radi na recepciji hotela u kojem vi redovno odjesade i da vam u lice skrese da ce vam sloziti bombu u vasu sobu ...
Zamislte hotel u kojem redovno odsjedate a u kojem radnik na recepciji organizuje huligane da vam psuju sve po spisku pred vasim vratima ...
Ma jebi ga ...
combe

Post by combe »

Toozla wrote:
SD-6 wrote:jel ovo kod tebe na rancu :D ....mozda Bushov komsija : : :razz: oops:

...ne vidim razlog zasto bi se morao cuvati....ovo je samo forum....

...moram reci da se ne slazem sa tvojom konstatacijom da su samo "bosnjaci-vjernici" ugrozeni od strane administracije foruma...
...mislim da je tvoj post malo tendenciozan i da situaciju gledas iz vlastitog ugla...i na kraju, vodenjak te pita da izneses argumente, a ti se povlacis u stilu "znas kako je...najebacu ako javno kazem"...

bori se za svoje stavove i misljenje....bori se argumentima...
...jos nisam vidio da su nekoga banovali zbog argumenata...
Nisu banovali ali se jesu posrali na njegove teme .
Razumjes , Ko je huligan St.Germain da u ulozi moderatora ovoga foruma nekog naziva idiotom ili da mene naziva pametnjakovicem ili..ili .
Ko je on da svaku moju temu baci na smetljiste ...
Ko je on da pusta ili da pise najvulgarnije psovke upucene na moj racun a moje bezazlene teme baca u p.m. ?
combe

Post by combe »

I nezaboravite , Nisam ja ni Skljoco ni Djula ni Balija da se povlacim pred takvim resanima jer i ja znam biti i prostak i terorista i ..i...i
pa ja ovog trenutka jebem sve po spisku piscu psovki upucenih meni kao i svim onima koji su te psovke pustili u eter i koje se kisele i danas .
Toliko ...
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

combe wrote:I nezaboravite , Nisam ja ni Skljoco ni Djula ni Balija da se povlacim pred takvim resanima jer i ja znam biti i prostak i terorista i ..i...i
pa ja ovog trenutka jebem sve po spisku piscu psovki upucenih meni kao i svim onima koji su te psovke pustili u eter i koje se kisele i danas .
Toliko ...
:roll: Koliko znam, mrtvi se puste da pocivaju u miru....ako forum smatras mrtvim, onda pusti...znas ono RIP :D
Ako zelis da ga ozivis, onda to radi malo drugacije, bez ceprkanja po necijem porodicnom stablu.
Pozdrav
combe

Post by combe »

Mudzahedini nisu bili u sastavu Armije BiH !
Idi na stranicu 1, 2, 3 Naprijed
Sarajevo-X forum -> Bez cenzure
<< Prethodna tema :: Sljedeća tema >>
Autor: combe Poslano: 22/02/2005 20:39
To je tacno ali se onda postavlja pitanje ,
Pod cijom komandom su bile mudzahedinske jedinice ?
Naravno da se podrazumjeva da se te jedinice nisu borile za multivjersku i multietnicku drzavu Bosnu i Hercegovinu .
Ako je tako a jeste ( ? ) tako onda je mnogo toga jasno .
Mozaik se nazire .

E sad nek mi neko objasni Zasto je ova tema bacena na smece ?
Elegantan

Post by Elegantan »

St.Germain wrote:
SD-6 wrote:nema alme/marg odavno :shock:
sigurno je ne pustaju njeni cuvari iz Pazarica :D :D
a sto se foruma tice,samo ovo:rahmet mu dusi :oops:
otjerati jacka je haram :( ,a u isto vijeme tolerisati razne sagolje i djoge :oops: :oops:
postavite ih za moderatore,hebali vas oni
marg/alma je banovana
"sagolji" i "djoge" su banovani

a sto se tice rahmeta, pogledaj ziv bio broj prisutnih u 2:00 po noci ovog foruma i prosetaj malo forumskim bh internet kasabama pa ces vidjet da pises totalne gluposti
vidi ga ko Atila...

e nek si :-) ...hi banirao..:)...

pogotovu su 'djoge' mLogo pametovali... :oops: ... :oops: ...

:-)

:wink:

_________--

ako me opet budes banirao , ostat ce 'pupe' bez drva, :-)

teladi,

jagnjadi,

jaja domacih za pitu,

sira i kajmaka...

a ti ces biti kriv... :-)

alalh imanet...

:skoljka:

:wink:
combe

Post by combe »

Autor: Vozdra_123 Poslano: 23/02/2005 14:08
@combe jebo tebi raso sve po spisku
je li ti to poznajes rasu licno pa da si njegov advokat sto se tice izjava na sjednici parlamenta '92

sto se tice ti mudzahedina... jest ih sigurno bilo
isto sto je bilo i rumuna i rusa na srpskoj strani
i razno raznih placenika na hrvatskoj strani

u te slike sa glavama absolutno ne vjerujem jer sam ih vidio po milion websajta koji govore to se desilo ovdje/ondje
ko god da je skinuo glave ljudima o svom jadu se zabavio

- @combe jebo tebi raso sve po spisku -
a ova psovka nije izbrisana . :shock: Autor: Vozdra_123 Poslano: 23/02/2005 14:08
:shock: Nije izbrisana jer ju je pisao neko od moderatora .
Last edited by combe on 28/02/2005 10:12, edited 1 time in total.
car-x

Post by car-x »

hehehhe.. kako opanak u tranziciji dodje do elegancije.. samo jos da se rijesis ovog jeftinog kopiranja stila, pa ces opet biti najbolji srbin na forumu :D
combe

Post by combe »

St.Germain wrote:pricas nesto o cemu pojma nemas, sve nagadjanja

ponasaj se.
:lol: moderator :lol: najposjecenijeg foruma :lol:
Cuveni pametnjakovic koji u jednom svom zanosu u jednom svom komentaru saopsti svima nama Da terorizam nije demokratija . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na kojoj je godini ovaj cuveni decko - moderator ?
Sta li samo studira ? :shock:
papak_eliminator

:roll:
teme se ne bacaju u 'smece' vec na bez cenzure onda kada: izgube nit diskusije vezane za NASLOV I PRVI POST; kada se forumashi zachataju i kad se caste masnim psovkama; kada se previse dignu tenzije i kada se prekrse sva osnovna pravila ovog foruma. Pravila foruma su navedena na svakom podforumu pod naslovom OBAVJESTENJE.
Procitaj, nauci i postuj. Demokratija ne znaci anarhija.
Pozdrav.
PS Kada imas problema sa nekim od forumasha, kada ti neko dira u porodicu, posalji PP nekom od moderatora tog podforuma i stvar ce biti rijesena. Ovako samo rizikujes da se i ova tema nadje na bez cenzure, obzirom da izgleda kao licni rat protiv STG.
combe

Post by combe »

papak_eliminator wrote::roll:
teme se ne bacaju u 'smece' vec na bez cenzure onda kada: izgube nit diskusije vezane za NASLOV I PRVI POST; kada se forumashi zachataju i kad se caste masnim psovkama; kada se previse dignu tenzije i kada se prekrse sva osnovna pravila ovog foruma. Pravila foruma su navedena na svakom podforumu pod naslovom OBAVJESTENJE.
Procitaj, nauci i postuj. Demokratija ne znaci anarhija.
Pozdrav.
PS Kada imas problema sa nekim od forumasha, kada ti neko dira u porodicu, posalji PP nekom od moderatora tog podforuma i stvar ce biti rijesena. Ovako samo rizikujes da se i ova tema nadje na bez cenzure, obzirom da izgleda kao licni rat protiv STG.
Ma znas sta .Ja sam najveci Papak sto sebi dozvoljavam da me ljudi bez kulture i odgoja cenzurisu .
Zar mislis da sam toliko naivan da ne mogu razumjeti da sve te gadosti o kojima ti pricas ne proizvode moderatori da bi neku temu eliminisali i bacili na otpad ?
Ma daj bolan ,
vasi kriteriji i vodjenje ovog foruma smrde na kilometre ...
Sokiran sam jer nisam lud da mi nije jasno o cemu se ovdje radi .
papak_eliminator

combe wrote: Ma znas sta .Ja sam najveci Papak sto sebi dozvoljavam da me ljudi bez kulture i odgoja cenzurisu .
Zar mislis da sam toliko naivan da ne mogu razumjeti da sve te gadosti o kojima ti pricas ne proizvode moderatori da bi neku temu eliminisali i bacili na otpad ? Ma daj bolan , vasi kriteriji i vodjenje ovog foruma smrde na kilometre ... Sokiran sam jer nisam lud da mi nije jasno o cemu se ovdje radi .
Combe, kao sto rekoh, imas dvije opcije:
1. Postuj pravila foruma
2. Bujrum ti ici.

Sto se kriterija tice, oni su se u zadnje vrijeme dosta izmjenili, i to na bolje. Nema vise dvostrukih arsina, ovdje niko nije sveta krava, niti je ovo Indija. Ponavljam ti opet DEMOKRATIJA nije ANARHIJA.
Ovim putem te obavjestavam da je MOJA diskusija sa tobom zavrsena.
Forum necu "ozivljavati" u beskorisnom prepucavanju sa tobom.
Pozdrav.
PS Imas mnogo divnih tema na ovom forumu, idi uzivaj a mani se nadmudrivanja.
Elegantan

Post by Elegantan »

car-x wrote:hehehhe.. kako opanak u tranziciji dodje do elegancije.. samo jos da se rijesis ovog jeftinog kopiranja stila, pa ces opet biti najbolji srbin na forumu :D
to me livada ovlastio... :oops:

da ga kopiram dok mu ne skinete ban... :oops: ...

........ elegantan u novim opancima... :-) ...

to ce mi biti sledeci nick kad me budte banirali...

:-)

;)
Post Reply