a neki su ga napustili zbog subjektivnih moderatora(sa zlajinom čipovima)
pa tako kad se neko usudi ismijavati(bez vulgarnosti) tu njihovu stranu,popije ban,a s druge strane je sve dozvoljeno,oni su u povlastenom polozaju,a zna se i koji su
i nemoj misliti da ja imam nesto protiv hrvata/srba,imam samo protiv cetnika/ustasa(JBT,dariosa,pa cak i opanak su za mene prihvatljivi,ali niposto oni tipa stipana i bratije koja dolazi s bljeska/srrpskog kafica samo s ciljem da posije sto vise lazi,koje nema smisla demantirat
...i na kraju zasto nema jednog npr.LudoAaLudija(mozda sam pogresno napiso nick),koji se odavno presto oglasavat,a nije po mojoj procijeni guro ni na ciju stranu... vec onako bas realno,s dosta stila...momku se vjerovatno zgadilo svakodnevno onanisanje onih koji su povlasteni i pod zastitom moderatora,pa cak i kad se radi o izivljavanju na religiji
...i moze biti da ima dosta posjeta,ali onih koji nesto pisu je sve manji broj,uglavnom radi se o redovnim pacijentima
...a zna li mozda neko koji je sad engramov nick hehe(toliko o efikasnosti bana),momak je po meni regularan skroz,ako nekad odgovori na provokaciju provokacijom njemu se obije o glavu
...iskreno se nadam da mu necete dohakat