Bivše

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ramzess Veliki

#51 Re: Bivše

Post by Ramzess Veliki »

kkić wrote:Eh ovako, imam jedno pitanje, možda će nekome zvučati djetinjasto ali to je bivša u prijateljima na fb.Oke, iako je ima, to je normalno, je li, ali ukoliko vas je momak lagao par puta da to nije ona, a vi znate da jeste, šta li bi mogao biti razlog? S njom je bio nekih 6-7 mjeseci, samnom je skoro 2 godine. Prvi put kad sam rekla, kroz nekoliko dana je obrisao i nije nikada htio da prizna. Zadnji put kada sam mu rekla za to rekao mi je da su oni davno bili skupa i kako ona sad ima dugu vezu te da ga je bzvz dodala na fb. Ali, ni pod razno ne priznaje da je lagao (muško). Opet ću reći, možda zvuči djetinjasto ali mene ove stvari nerviraju i ne znam kako da se postavim. Zašto je lagao?
Pa još uvijek je zaljubljen u nju jer je ona njega šutnula a ne on nju. I ujutru ima erekciju jer ju sanja.
A to da muški lažu - lažeš. Muški samo drugačije percipiraju istinu. :D
Trebaš raskinuti sa njime i izaći na terapijsku kafu sa jednim pozitivnim likom sa Klix foruma. Kažu da kafa sa njim ima terapijsko dejstvo. :thumbup:
Ime mu je Respo. :D
kolegione

#52 Re: Bivše

Post by kolegione »

kkić wrote:Jadna ja, svi me napadoste hahahaha :shock:
Pa nznm, jbmu, trebao je da mi kaže kada sam ga LIJEPO i SMIRENO pitala prvi put ko je ova djevojka a ne da mi prećuti to.
Boga mi ako ga volis ostavi ga nek zivi momak zivot hahahha muke isusove po njemu
Verolino

#53 Re: Bivše

Post by Verolino »

kkić wrote:Eh ovako, imam jedno pitanje, možda će nekome zvučati djetinjasto ali to je bivša u prijateljima na fb.Oke, iako je ima, to je normalno, je li, ali ukoliko vas je momak lagao par puta da to nije ona, a vi znate da jeste, šta li bi mogao biti razlog? S njom je bio nekih 6-7 mjeseci, samnom je skoro 2 godine. Prvi put kad sam rekla, kroz nekoliko dana je obrisao i nije nikada htio da prizna. Zadnji put kada sam mu rekla za to rekao mi je da su oni davno bili skupa i kako ona sad ima dugu vezu te da ga je bzvz dodala na fb. Ali, ni pod razno ne priznaje da je lagao (muško). Opet ću reći, možda zvuči djetinjasto ali mene ove stvari nerviraju i ne znam kako da se postavim. Zašto je lagao?
Mislim zensko sam, al ne kontam!
Kake veze ima ko koga ima na nekavom fb?! Mozda sam ja stara, djavo ce ga znati?!
kkić

#54 Re: Bivše

Post by kkić »

kolegione wrote:
kkić wrote:Jadna ja, svi me napadoste hahahaha :shock:
Pa nznm, jbmu, trebao je da mi kaže kada sam ga LIJEPO i SMIRENO pitala prvi put ko je ova djevojka a ne da mi prećuti to.
Boga mi ako ga volis ostavi ga nek zivi momak zivot hahahha muke isusove po njemu
Zna i on biti i gori od mene, ja možda dvaput u godini frku napravim :lol:
relevantan

#55 Re: Bivše

Post by relevantan »

Jel' ima još ženskinja među prijateljima?....Raspitaj se dobro među lokalnim mahalušama, možda mu je još koja bivša zalutala među prijatelje.....uostalom, bivša mu je tu zato što može biti i buduća.....sve je to relativno :D , recimo ti nastaviš tako da ga smaraš i on se nekada u sitne sate počne da jada toj bivšoj ili bivšim :oops: i onda slijedi izlazak, kafica, večera....tam-tam :oops: :D .....odnos prema tebi zahladi, sve rjeđe se viđate i slijedi prekid....al' ti budi pametna i prva njega izbriši sa fejsa, ispast ćeš faca a i šuknut ćeš mu do bubrega :mrgreen:
Mutivoda

#56 Re: Bivše

Post by Mutivoda »

Verolino wrote:
Kake veze ima ko koga ima na nekavom fb?! Mozda sam ja stara, djavo ce ga znati?!
Vala i ja to ne kontam.
I baš me briga za fb, a eto mlada sam. :roll: :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#57 Re: Bivše

Post by Truba »

normala da vas je briga
svi smo liberalni u stvarima koje nas se ne tiču :D
ali da se vaš momak vako dodaje s bivšima na FB ne biste ni trepnule jel tako?
Mutivoda

#58 Re: Bivše

Post by Mutivoda »

Black swan wrote:normala da vas je briga
Pa ne znam baš da li bih zagledala koga ima u prijateljima, do sad nisam. Ali eto kako čitam ovdje koliko je to bitno, mogla bih i početi. :roll: :D
tendzera

#59 Re: Bivše

Post by tendzera »

Mutivoda wrote:
Pa ne znam baš da li bih zagledala koga ima u prijateljima, do sad nisam. Ali eto kako čitam ovdje koliko je to bitno, mogla bih i početi. :roll: :D
Čuj to? moraš ispitati sve žeMske prijatelje ponaosob :shock: :mrgreen:
shmizlica

#60 Re: Bivše

Post by shmizlica »

ma najbolje mu zabraniti fb i kraj priče......on će meni na fb...hah :D
Mutivoda

#61 Re: Bivše

Post by Mutivoda »

tendzera wrote: Čuj to? moraš ispitati sve žeMske prijatelje ponaosob :shock: :mrgreen:
Ma ja sam previše lijena za to, džaba sve. :D
tendzera

#62 Re: Bivše

Post by tendzera »

shmizlica wrote:ma najbolje mu zabraniti fb i kraj priče......on će meni na fb...hah :D
Da samo znaš kako je ovo popularno :roll:
Mutivoda

#63 Re: Bivše

Post by Mutivoda »

shmizlica wrote:ma najbolje mu zabraniti fb i kraj priče......on će meni na fb...hah :D
:lol:
Ništa napravit onaj zajednički profil, ili nikako :lol: :D
tendzera

#64 Re: Bivše

Post by tendzera »

Mutivoda wrote:
tendzera wrote: Čuj to? moraš ispitati sve žeMske prijatelje ponaosob :shock: :mrgreen:
Ma ja sam previše lijena za to, džaba sve. :D
Je,al' zato ga bivša omadjija :sad: :skoljka:
pink floydd

#65 Re: Bivše

Post by pink floydd »

Mutivoda wrote:
:lol:
Ništa napravit onaj zajednički profil, ili nikako :lol: :D
i stalno lijepiti Balaševe izjave
Mutivoda

#66 Re: Bivše

Post by Mutivoda »

tendzera wrote: Je,al' zato ga bivša omadjija :sad: :skoljka:
Pa ako će to uraditi, uradit' će i bez fejzbuka. :roll:
pink floydd wrote:
i stalno lijepiti Balaševe izjave
"Samo rijetki nađu rijetke" :lol: :lol: :D
tendzera

#67 Re: Bivše

Post by tendzera »

Mutivoda wrote:
tendzera wrote: Je,al' zato ga bivša omadjija :sad: :skoljka:
Pa ako će to uraditi, uradit' će i bez fejzbuka. :roll:
'vako joj pogodnije :oops: :skoljka:
Mutivoda

#68 Re: Bivše

Post by Mutivoda »

tendzera wrote: 'vako joj pogodnije :oops: :skoljka:
Pa ako uspije, eto joj ga, meni vala i ne treba takav. :roll:

Al' što se toga tiče, svoje bivše brišem, šta će mi, nemamo o čemu pričati, ali eto nemam naviku provjeravati ničiji profil. :roll: :D
tendzera

#69 Re: Bivše

Post by tendzera »

Mutivoda wrote:
tendzera wrote: 'vako joj pogodnije :oops: :skoljka:
Pa ako uspije, eto joj ga, meni vala i ne treba takav. :roll:
Tako olako bi ga prepustila? :roll: :skoljka: bez borbe :mrgreen:
Mutivoda

#70 Re: Bivše

Post by Mutivoda »

tendzera wrote: Tako olako bi ga prepustila? :roll: :skoljka: bez borbe :mrgreen:
Šta se imam boriti za nekog', ko nije očito raskrstio sa svojom bivšom. :roll: :D
Ramzess Veliki

#71 Re: Bivše

Post by Ramzess Veliki »

Verolino wrote:
Ja se slažem sa ovim. Muntam ja jednu, a ona mene pita da joj dam moj profil. :shock: Ma reko - ne dam pa kako god. Kakav fejs, kakvi klinci. Ko god mi je poslao zahtjev ja ga prihvatio, sad imam po' miliona nekakvih osoba koje nikad nisam vidio niti ću, ali mi rado šalju zahtjeve za Farmville i druge gluposti. Svojih slika imam par, a ostalih par stotina je meć'o ko je kako htio. Nema kakvih nema, ni jedna da sam trijezan ... i nekakve mršavice koje su ugrabile priliku da se samnom slikaju ... :twisted:
I sad bi ona da njuška po mojim slikama i da me na osnovu njih procjenjuje ... kao da ne mogu to sve zbrisati i stavit' k'o fol moju vikendicu, vilu, par stanova, petero auta, jahtu ... :roll:
A da se dopisujem sa njom ... ma nije mi na kraj pameti. Moraju od nečega i ugostitelji hraniti svoje porodice. :novine:
Ramzess Veliki

#72 Re: Bivše

Post by Ramzess Veliki »

Mutivoda wrote:
Nećeš mu naći švalerku u prijateljima, to je već prevaziđeno. :D
tendzera

#73 Re: Bivše

Post by tendzera »

Mutivoda wrote:
tendzera wrote: Tako olako bi ga prepustila? :roll: :skoljka: bez borbe :mrgreen:
Šta se imam boriti za nekog', ko nije očito raskrstio sa svojom bivšom. :roll: :D
Raskstio,pa ponovo skrstio :twisted: :mrgreen: al',ajde,nebitno :skoljka:
Mutivoda

#74 Re: Bivše

Post by Mutivoda »

Ramzess Veliki wrote: Nećeš mu naći švalerku u prijateljima, to je već prevaziđeno. :D
Eto ja taman odlučim da ću pregledati, kad ono vi naučili već :lol: :D
tendzera

#75 Re: Bivše

Post by tendzera »

Mutivoda wrote:
Ramzess Veliki wrote: Nećeš mu naći švalerku u prijateljima, to je već prevaziđeno. :D
Eto ja taman odlučim da ću pregledati, kad ono vi naučili već :lol: :D
Ramo zna,koristiš drugi profhil :sladoled:
Post Reply