Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kkić wrote:Eh ovako, imam jedno pitanje, možda će nekome zvučati djetinjasto ali to je bivša u prijateljima na fb.Oke, iako je ima, to je normalno, je li, ali ukoliko vas je momak lagao par puta da to nije ona, a vi znate da jeste, šta li bi mogao biti razlog? S njom je bio nekih 6-7 mjeseci, samnom je skoro 2 godine. Prvi put kad sam rekla, kroz nekoliko dana je obrisao i nije nikada htio da prizna. Zadnji put kada sam mu rekla za to rekao mi je da su oni davno bili skupa i kako ona sad ima dugu vezu te da ga je bzvz dodala na fb. Ali, ni pod razno ne priznaje da je lagao (muško). Opet ću reći, možda zvuči djetinjasto ali mene ove stvari nerviraju i ne znam kako da se postavim. Zašto je lagao?
Pa još uvijek je zaljubljen u nju jer je ona njega šutnula a ne on nju. I ujutru ima erekciju jer ju sanja.
A to da muški lažu - lažeš. Muški samo drugačije percipiraju istinu.
Trebaš raskinuti sa njime i izaći na terapijsku kafu sa jednim pozitivnim likom sa Klix foruma. Kažu da kafa sa njim ima terapijsko dejstvo.
Ime mu je Respo.
kkić wrote:Jadna ja, svi me napadoste hahahaha
Pa nznm, jbmu, trebao je da mi kaže kada sam ga LIJEPO i SMIRENO pitala prvi put ko je ova djevojka a ne da mi prećuti to.
Boga mi ako ga volis ostavi ga nek zivi momak zivot hahahha muke isusove po njemu
kkić wrote:Eh ovako, imam jedno pitanje, možda će nekome zvučati djetinjasto ali to je bivša u prijateljima na fb.Oke, iako je ima, to je normalno, je li, ali ukoliko vas je momak lagao par puta da to nije ona, a vi znate da jeste, šta li bi mogao biti razlog? S njom je bio nekih 6-7 mjeseci, samnom je skoro 2 godine. Prvi put kad sam rekla, kroz nekoliko dana je obrisao i nije nikada htio da prizna. Zadnji put kada sam mu rekla za to rekao mi je da su oni davno bili skupa i kako ona sad ima dugu vezu te da ga je bzvz dodala na fb. Ali, ni pod razno ne priznaje da je lagao (muško). Opet ću reći, možda zvuči djetinjasto ali mene ove stvari nerviraju i ne znam kako da se postavim. Zašto je lagao?
Mislim zensko sam, al ne kontam!
Kake veze ima ko koga ima na nekavom fb?! Mozda sam ja stara, djavo ce ga znati?!
kkić wrote:Jadna ja, svi me napadoste hahahaha
Pa nznm, jbmu, trebao je da mi kaže kada sam ga LIJEPO i SMIRENO pitala prvi put ko je ova djevojka a ne da mi prećuti to.
Boga mi ako ga volis ostavi ga nek zivi momak zivot hahahha muke isusove po njemu
Zna i on biti i gori od mene, ja možda dvaput u godini frku napravim
Jel' ima još ženskinja među prijateljima?....Raspitaj se dobro među lokalnim mahalušama, možda mu je još koja bivša zalutala među prijatelje.....uostalom, bivša mu je tu zato što može biti i buduća.....sve je to relativno , recimo ti nastaviš tako da ga smaraš i on se nekada u sitne sate počne da jada toj bivšoj ili bivšim i onda slijedi izlazak, kafica, večera....tam-tam .....odnos prema tebi zahladi, sve rjeđe se viđate i slijedi prekid....al' ti budi pametna i prva njega izbriši sa fejsa, ispast ćeš faca a i šuknut ćeš mu do bubrega
normala da vas je briga
svi smo liberalni u stvarima koje nas se ne tiču
ali da se vaš momak vako dodaje s bivšima na FB ne biste ni trepnule jel tako?
Black swan wrote:normala da vas je briga
Pa ne znam baš da li bih zagledala koga ima u prijateljima, do sad nisam. Ali eto kako čitam ovdje koliko je to bitno, mogla bih i početi.
Pa ne znam baš da li bih zagledala koga ima u prijateljima, do sad nisam. Ali eto kako čitam ovdje koliko je to bitno, mogla bih i početi.
Čuj to? moraš ispitati sve žeMske prijatelje ponaosob
Mislim zensko sam, al ne kontam!
Kake veze ima ko koga ima na nekavom fb?! Mozda sam ja stara, djavo ce ga znati?!
Ja se slažem sa ovim. Muntam ja jednu, a ona mene pita da joj dam moj profil. Ma reko - ne dam pa kako god. Kakav fejs, kakvi klinci. Ko god mi je poslao zahtjev ja ga prihvatio, sad imam po' miliona nekakvih osoba koje nikad nisam vidio niti ću, ali mi rado šalju zahtjeve za Farmville i druge gluposti. Svojih slika imam par, a ostalih par stotina je meć'o ko je kako htio. Nema kakvih nema, ni jedna da sam trijezan ... i nekakve mršavice koje su ugrabile priliku da se samnom slikaju ...
I sad bi ona da njuška po mojim slikama i da me na osnovu njih procjenjuje ... kao da ne mogu to sve zbrisati i stavit' k'o fol moju vikendicu, vilu, par stanova, petero auta, jahtu ...
A da se dopisujem sa njom ... ma nije mi na kraj pameti. Moraju od nečega i ugostitelji hraniti svoje porodice.
Nećeš mu naći švalerku u prijateljima, to je već prevaziđeno.