Trebamo radnika, hitno!
Moderator: anex
- Melanholik
#51 Re: Trebamo radnika, hitno!
kakvi te detalji interesuju?
što se tiče moje odbijenice kažu našli boljeg kandidata i zaposlili. i ja vjerujem u to.
što se tiče firme, ne znam, ako oni nisu pisali detalje neću ni ja, samo kažem bilo je baš a good catch. i dalje ne shvatam zašto oglas preko foruma, ali dobro...
što se tiče moje odbijenice kažu našli boljeg kandidata i zaposlili. i ja vjerujem u to.
što se tiče firme, ne znam, ako oni nisu pisali detalje neću ni ja, samo kažem bilo je baš a good catch. i dalje ne shvatam zašto oglas preko foruma, ali dobro...
- Baby Jane
#52 Re: Trebamo radnika, hitno!
Zao mi je sto nisi dobila posao
Ali, bar si probala!
- Melanholik
#53 Re: Trebamo radnika, hitno!
i meni je žao, čak sam razmišljala da im ponudim volontiranje ili zamolim za neku priliku, ali ipak nisam.
ali šta da se radi, sutra imam drugi razgovor, idemo dalje.
- Baby Jane
#54 Re: Trebamo radnika, hitno!
Melanholik wrote:i meni je žao, čak sam razmišljala da im ponudim volontiranje ili zamolim za neku priliku, ali ipak nisam.
- Hemera
#55 Re: Trebamo radnika, hitno!
ok,skontala samMelanholik wrote: što se tiče moje odbijenice kažu našli boljeg kandidata i zaposlili. i ja vjerujem u to.
nek ti je sa srecom na drugom mjestu
-
mali_balon
#56 Re: Trebamo radnika, hitno!
Melanholik wrote:i meni je žao, čak sam razmišljala da im ponudim volontiranje ili zamolim za neku priliku, ali ipak nisam.
Ma mani i dalje ovo cudno, mozda je i bolje sto nisi tu prosla
- shiljak
#57 Re: Trebamo radnika, hitno!
jesam vam rekao da je poštena ponuda.. ne bi je zvao na razgovor da nije bila..
- šatirana_ljubičica
#58 Re: Trebamo radnika, hitno!
- Melanholik
#59 Re: Trebamo radnika, hitno!
svakako je gotovo, nema svrhe da objašnjavam da je direktor poznat u finansijskom svijetu i da sam ga našla na LinkedIn-u i da je sve bilo regularno, bla, bla...
dajte novih oglasa. 
- johntra
#60 Re: Trebamo radnika, hitno!
Pa je li baš tolika tajna o imenu firme? Možeš sada reći, pogotovo ako su hitno našli ono što su tražili ili će naći uskoro...ionako će vjerovatno svi budući oglasi ići preko portala i oglasa zaduženih za to...
- Melanholik
#61 Re: Trebamo radnika, hitno!
hm. pa dobro...
Admiral Markets Ltd.
Admiral Markets Ltd.
- johntra
#63 Re: Trebamo radnika, hitno!
Hvala ti, možda nekome ova informacija bude od koristi za budućnost...možda i ti prođeš kada budu zaista ovdje došli na velika vrata...Melanholik wrote:hm. pa dobro...
Admiral Markets Ltd.
- Melanholik
#64 Re: Trebamo radnika, hitno!
možda pročitaju koliko mi se radi tu, pa mi pošalju pp.
kako sam shvatila prvo se ide na obuku u Zagreb neko vrijeme, pa je zato nekog hitno potreban da ide što prije. a baš mi se išlo u Zagreb.
kako sam shvatila prvo se ide na obuku u Zagreb neko vrijeme, pa je zato nekog hitno potreban da ide što prije. a baš mi se išlo u Zagreb.
-
Umalo popisivac
#66 Re: Trebamo radnika, hitno!
Meni je zao sto se nisam javio na ovaj oglas. Jednom sam ga vidio, ali da budem iskren nisam ga nesto ozbiljno ni shvatio. A onda sam jos vidio da je obuka u ZG sto mi zbog trenutnih obaveza ne bi odgovaralo.
Hoce li mozda u nekoj skorijoj buducnosti biti jos sta vezano za ovu firmu i ev. posao u istoj?
Hoce li mozda u nekoj skorijoj buducnosti biti jos sta vezano za ovu firmu i ev. posao u istoj?
-
Avetinho
#67 Re: Trebamo radnika, hitno!
Treba samo procitiati komentare, i odmah ti bude jasno o kome se radi:
http://www.ratingfx.com/broker/Admiral_Markets/
- Melanholik
#68 Re: Trebamo radnika, hitno!
ali ovo je u Rusiji.Ja Sam Odavle wrote:Treba samo procitiati komentare, i odmah ti bude jasno o kome se radi:
- spreca
#69 Re: Trebamo radnika, hitno!
Navrati na kafuMelanholik wrote:ali ovo je u Rusiji.Ja Sam Odavle wrote:Treba samo procitiati komentare, i odmah ti bude jasno o kome se radi:
- Melanholik
#70 Re: Trebamo radnika, hitno!
- spreca
#71 Re: Trebamo radnika, hitno!
momentalno sad je kod mene toplije i snijega samo par cmMelanholik wrote:bježi spreca, nisi u toku.
jedva podnosim i ovo sarajevske zime.
-
Avetinho
#72 Re: Trebamo radnika, hitno!
Ja, ja, u nas ce bit mnogo mnog bolji.Melanholik wrote:ali ovo je u Rusiji.Ja Sam Odavle wrote:Treba samo procitiati komentare, i odmah ti bude jasno o kome se radi:
- Hajlac
#73 Re: Trebamo radnika, hitno!
forest gump wrote:Forex dionice?
Ma čim dođoh do dijela gdje kaže kako je u pitanju "prodaja" preko telefona i interneta, sjetih se one nedavne afere upravo s Forex dionicamaJa Sam Odavle wrote:Treba samo procitiati komentare, i odmah ti bude jasno o kome se radi:
Kako ovce lako nasjedaju i još gore - postaju saočesnici u finansijskom kriminalu!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/stotine- ... /131115027
Stotine žrtava prevare u BiH: Ulažući u Forex ostali na rubu siromaštva
Više stotina Bosanaca i Hercegovaca žrtve su piramidalne prevare. Davali su novac, vjerujući da ulažu na "Forex", odnosno tržište devizama. Novac na berzu nije stigao.
Prema njegovim riječima, Zgodić mu je rekao da iza ulaganja stoji „renomirana kompanija ‘Forex’“, odnosno kćerka firme "Mat Investment Group" te da je Muhamed Bukva njihov ovlašteni zastupnik i da ima ured u sarajevskoj poslovnoj zgradi "Unitic". Sutradan su otišli do ureda. Dočekali su ih Muhamed Bukva i njegov zet Emir Džaferagić koji mu je rekao da se radi o ozbiljnoj investicijskoj grupi "koja je u Evropi u finansijskom smislu jača od države Švicarske".
bla bla bla renomirana bla bla bla
A vidim šema je dobro razgranata - ovih "objektivnih" hau jes nou, što lakovjerne mame ne fali...
-
mali_balon
#74 Re: Trebamo radnika, hitno!
Ma jebena situacija kako god okrenes, treba razumjeti i nas nezaposlene, jebi ga treba ti posao nafuras se ono tipa evo ga kad ono nekakvi prevaranti.
-
Avetinho
#75 Re: Trebamo radnika, hitno!
Eno ima posla kod Svemirka Obmanagica. Trazi volontere da mu iskopavaju Atlantidu na Visocici.
Cijena? Sitnica! 40KM po ovci.
Cijena? Sitnica! 40KM po ovci.