Novi album GILETA

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

MedenoSrce

#51 Re: Novi album GILETA

Post by MedenoSrce »

Ljuba Moljac wrote:
atorniji putnik wrote:hahahaha imam osjecaj da je ovaj moljac troll
? ne znam sta znaci trol ali pretpostavljam da je nesto ruzno...
:lol: a da se ti okreneš pretpostavkama pošto ti očigledno znanje nije jača strana
Ljuba Moljac

#52 Re: Novi album GILETA

Post by Ljuba Moljac »

uf jesi duhovita. sta mi treba znanje kad govorim o giletu. muzika se slusa srcem i dusom, dok ovi dugokosi mlate samo glavama.
vrijedjate muziku koja je kvalitetna. budi ti kapacitet pa napisi megahitove "ne moze nam niko nista" ili "jarani zora svice" koji imaju armiju postovalaca.
najlakse je opljunuti po necijem radu i trudu. u tom smo prvaci.

ja necu vise. moj nacin razgovora nije takav ko u vas.

gile care, samo naprijed. ljubi te i voli sarajevo :thumbup:
mefistofilis

#53 Re: Novi album GILETA

Post by mefistofilis »

hahahaha sviju mi je troll, samo je pravo uporan
level:advanced
Edin H.

#54 Re: Novi album GILETA

Post by Edin H. »

Ljuba Moljac wrote:Problem Gileta je sto je on u sustini roker. Obratite paznju na pjevanje, primjetan je uticaj Bruce Dickinsona i David Byrona.
:-)

Nema videa, ukino Gile, ne mozemo provjeriti :D
ado-šampion

#55 Re: Novi album GILETA

Post by ado-šampion »

Ljuba Moljac wrote:Problem Gileta je sto je on u sustini roker. Obratite paznju na pjevanje, primjetan je uticaj Bruce Dickinsona i David Byrona.
Drug iako na ovoj temi zagovaram da svako ima izbor, ne mogu se sloziti ovdje s tobom.

Kao Byron nije zglave, Byron je skroz drugi stil. Ne kazem da je jedan bolji ili losiji, ali su razlicit stil - Gile nema nista Byronovo u pjevanju.

I Byrona i Dickinsona u istu recenicu, ziv bio :-) , Byron je (bio) dobar pjevac, Dickinson nikakav, tanak glas, kroz nos, a ore ko traktor. Gile je bolji od njega to se slazem.

Za druga Cvikerasha, i Bitni Spirs ima vise nego sto cemo svi mi na ovom forumu kad se skupimo ikad imati, pa onda to satro nesto znaci jel? I njena plata je u dolarima. :lol: Cim imas takve stavove, meni izgleda da tanjir graha nisi u zivotu sam zaradio.
A ovaj AC/DC koji si postavio, i ja sam se na ovo lozio i slusao, ali kad mi je bilo 17, sad 15-ak godina poslije, mi se povraca od takve muzike. A mozda da ti napisem koliko mi je godina, cime se bavim, koliko zaradjujem, gdje sam rodjen i kakve su mi predispozicije sto se tice porijekla, pa da vidis da nisam ni dijete, ni sirotinja, ni nepismen, ni "seljak"?
Mozda da pocnes vjerovati da ga ne izdrkava svako ziv na AC/DC i da ima bolje muzike od te na koju ti ocigledno svrsavas?!

Post je mozda malo grub, ali s obzirom da za sebe smatras da si neka nadri-rasa (nidje veze) i vrijedjas sve okolo, malo ti treba da ti pokaze da vjerovao ili ne ima i onih koji su iznad te tvoje nadri-rase. :roll:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#56 Re: Novi album GILETA

Post by ladyblue18 »

CVIKERASH wrote:
Ljuba Moljac wrote:voli covjek ribolov. ljudina i nadasve patriota. pjevac kojem 95 posto rokera i metalaca moze da pljune pod prozor. pjeva milion puta bolje od njih. ali mrznja je cudo. oni se hrane mrznjom i pljuju po svemu sto ne spada u njihovo sektasko gnijezdo. prljavi i masni, zadojeni mrznjom. zao mi ih je.

Drug mi metalac ,slusa sve te prljave i masne drogase.Radi sa Amerikancima,ima platu u dolarima,stalno putuje negdje.Kupio nedavno stan na Grbavici.

Dakle taj masni drogas kojeg se ti i slicni tebi groze ,zaradjuje vise nego sto ces ti ikad u zivotu i vidjeti.Zali ti sam sebe.fukaro jedna...

I pitaj sam sebe sta ti to imas u zivotu osim drkanja na seljoberske turbo folk zvijezde ...
Mislim da ti je Chmoljo ipak trebao udovoljiti i dati ti odmah trajni ban jer ces ga izgleda na kraju ipak zaraditi. I jos imas obraza da se cudis 3mjesecnom banu.

A tema katanac jer po obicaju na ovakvim temama nema nijedan post o samoj temi.
Locked