Ma nije lako ... sa uposlenicama kako-tako, ali ima uposlenika koji baš ne vode računa o svom izgledu, a posao se mora obaviti ...tiranosaur wrote:Ramzess Veliki wrote:Ovaj ... znaš ... ja sam direktor ...znaci ti zadajes
? Pa sad mi je sve jasno
Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase misljenje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#51 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
- tiranosaur
#52 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
stavi kacigu da ukloni nepozeljne deomirise,zazmiri,a svo vrijeme u sebi ponavljaj "za bolju buducnost,za bolju buducnost.." 
- klixoris
#53 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
tiranosaur wrote:
mislim da bi se na ovakav mobing svi slozili
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#54 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
istina je Sehnchy jarane, bude zestoke igranke. evo ja koji sam i trenutno na sluzbenom putu mogu ti samo preporuciti da poneses prezervativa, nemoj da te nespremnog uhvateSenchy2 wrote:Seks na sluzbenom putu.. kada iz firme ide recimo vas 10-15 na odredjenu destinaciju.. Na nekom seminaru, gdje cete imati slobodnog vremena..
Da li je istina da bude zestoke igranke, ili to vise narod voli preuvelicati pod uticajem filmova i cega sve ne
-
dezurni_ucenik
#55 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Ne znam za vas,ali seks na sluzbenom putu sam uvijek ovako zamisljao

- EdoSP
#56 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Razlog zasto je tema postavljena.janje_ wrote:ne pustaj zenu na seminar..Senchy2 wrote:Seks na sluzbenom putu.. kada iz firme ide recimo vas 10-15 na odredjenu destinaciju.. Na nekom seminaru, gdje cete imati slobodnog vremena..
Da li je istina da bude zestoke igranke, ili to vise narod voli preuvelicati pod uticajem filmova i cega sve ne
-
Bodkin
#57 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
prepao se neko za zenu/curu 
- pozegina
#58 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Dakle, seminar u jednoj državi na sjeveru Afrike (išlo se jedno vrijeme u grupama iz BiH). Ja mlad i neiskusan, pokazat će se. Kolegica primjetno razvijenog gornjeg dijela tijela, po nagovoru starijih kolega i nakon par prokrijumčarenih piva, dolazi u moju sobu, relativno sitnih sati, oko 11 navečer, da joj "pokažem kako se može prikačit na wi-fi".
I sad se sjećam, suknja duga, jer je riječ o muslimanskoj zemlji, ali onako lahori ko da je i nema...
Zadržali smo se poprilično. Wireless nešto nije htio, a ja se zapetljo oko onog protokola TCP ili tako nešto...a ona zapela da joj pokažem i gotovo, pa se nagela nad tastaturu, pa na krevet...Al, džaba, ja ni habera.
Zaintrigiro me wireless, što neće i kako se ofiram pred djevojkom... Kad je otišla, skontam, fulio 100% šansu ko Zlatko Vujović...
I sad mi naupadne u trenucima slabosti.
I sad se sjećam, suknja duga, jer je riječ o muslimanskoj zemlji, ali onako lahori ko da je i nema...
Zadržali smo se poprilično. Wireless nešto nije htio, a ja se zapetljo oko onog protokola TCP ili tako nešto...a ona zapela da joj pokažem i gotovo, pa se nagela nad tastaturu, pa na krevet...Al, džaba, ja ni habera.
Zaintrigiro me wireless, što neće i kako se ofiram pred djevojkom... Kad je otišla, skontam, fulio 100% šansu ko Zlatko Vujović...
- EdoSP
#59 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
pozegina wrote:Dakle, seminar u jednoj državi na sjeveru Afrike (išlo se jedno vrijeme u grupama iz BiH). Ja mlad i neiskusan, pokazat će se. Kolegica primjetno razvijenog gornjeg dijela tijela, po nagovoru starijih kolega i nakon par prokrijumčarenih piva, dolazi u moju sobu, relativno sitnih sati, oko 11 navečer, da joj "pokažem kako se može prikačit na wi-fi".
I najbolji fudbaleri se sjete promasenih penala.
-
AMMMeRRR
#60 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Hahah e buraz nasmija me! Imao sam i ja tih situacija al ne na seminaru...neiskustvo i kod mene tad radilo, pa se koncentrisao na 'zadatak' zbog kojeg sam fol dosao il ona došla...e mladosti..
- pozegina
#61 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
EdoSP wrote:Zapravo, preciznije bi bilo reći da sam skontao mnoooogo kasnije, ne tu noć... ostao svunoć "vajerles" štimat...pozegina wrote:Dakle, seminar u jednoj državi na sjeveru Afrike (išlo se jedno vrijeme u grupama iz BiH). Ja mlad i neiskusan, pokazat će se. Kolegica primjetno razvijenog gornjeg dijela tijela, po nagovoru starijih kolega i nakon par prokrijumčarenih piva, dolazi u moju sobu, relativno sitnih sati, oko 11 navečer, da joj "pokažem kako se može prikačit na wi-fi".
I najbolji fudbaleri se sjete promasenih penala.
- Ramzess Veliki
#62 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
A to si bio u Libiji.pozegina wrote:Dakle, seminar u jednoj državi na sjeveru Afrike (išlo se jedno vrijeme u grupama iz BiH). Ja mlad i neiskusan, pokazat će se. Kolegica primjetno razvijenog gornjeg dijela tijela, po nagovoru starijih kolega i nakon par prokrijumčarenih piva, dolazi u moju sobu, relativno sitnih sati, oko 11 navečer, da joj "pokažem kako se može prikačit na wi-fi".
- Ramzess Veliki
#63 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Zbog toga se ja stalno svađam sa direktoricom ljudskih resursa, što nam ne organizuje obuke i seminare, te one team building izlete ...
Šta su sad izmislili, to su obuke online - da ti slušalice da ne smetaš nikome i na net-u imaš predavanja ...
Šta su sad izmislili, to su obuke online - da ti slušalice da ne smetaš nikome i na net-u imaš predavanja ...
-
-Pravda-
#64 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
U mene jaran stalno putuje po tim nekakvima seminarima dok ja drkam kurac po klixu, al nea veze, nevjerujem da bi volio radit to sto on radi i bit udaljen od porodice. Ugl lik stalno guzi nesto, gdje god da ode, nema gdje nije bio i nema znaci sto nije istaslacio. Al bemu mater jel to smisao zivota ici putovat i taslacit sve redom, nekako ja vise vidim srecu u porodici i normalnom braku, bez taslacenja sa strane, al jbg valjda smo svi razliciti.
-
sokkia
#65 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
neki dan se vratio iz Neuma sa seminara, jel ko koga neznam al za sebe znam da nisam,
hebiga, nisam homić-bili sve sami kuronje.
hebiga, nisam homić-bili sve sami kuronje.
- sheilak
#66 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
gilla wrote:
Preuvelicava se vjeruj.
Ima tu flerta i fazona ali rijetko to ode do kraja. Sta god slusali, price 1001 noci, filmske dozivljaje i sl. Zene najcesce povuku kocnicu. Dok mi muskarci razmisljamo donjom glavom.
Govorim o jacim firmama i koliko toliko obrazovanim osobama. Za "nize" rangove ne mogu govoriti.
Necu reci da nema slucajeva ali nije kako se prica. Sjednes na pice neformalno sa osobom, odmah prica garant se "udaraju" sa strane.
I kad se zaribalo ozbiljno nikad nije na dobro izaslo, cesto nastane haos, odnosi zahlade, tracevi, ode sv eu 3 pm.
Dont shit where u eat!!!
upravo, a obicno su ti seminari/ sluzbeni putevi takvi smorovi/dešavaju se u društvu takvih smorova da ti odmah u startu ubiju svako želju za bilo kakvom aktivnosti. ok, čast izuzecima.
- pozegina
#67 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Ramzess Veliki wrote:A to si bio u Libiji.pozegina wrote:Dakle, seminar u jednoj državi na sjeveru Afrike (išlo se jedno vrijeme u grupama iz BiH). Ja mlad i neiskusan, pokazat će se. Kolegica primjetno razvijenog gornjeg dijela tijela, po nagovoru starijih kolega i nakon par prokrijumčarenih piva, dolazi u moju sobu, relativno sitnih sati, oko 11 navečer, da joj "pokažem kako se može prikačit na wi-fi".
Nije Libija, a vjerujem da je i tamo bilo svega. Sad kad gledam to je bilo poprilično razvratno putovanje...
Evo, bio s nama i jedan univerzitetski profesor. Insistirao da ima jednokrevetnu sobu. Svi bili smješteni u sasvim solidne apartmane, po dvoje ili troje - to su oni ogromni hoteli iz vremena kada su cvjetali režimi i turizam u zemljama arapskog proljeća - gdje je svako imao svoju sobu i plus zajednička kuhinja. Ali ovaj zapeo za svoju sobu. Drž nedaj, organizatori se smilovali i dali mu, iako ih je to koštalo.
Kasnije je viđan samo s kolegicama "lakšeg morala" mahom iz manjeg entiteta. Ne tvrdim ništa, ali volio se i po(h)valit.
- vesela_sveska
#68 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
-Pravda- wrote:U mene jaran stalno putuje po tim nekakvima seminarima dok ja drkam kurac po klixu, al nea veze, nevjerujem da bi volio radit to sto on radi i bit udaljen od porodice. Ugl lik stalno guzi nesto, gdje god da ode, nema gdje nije bio i nema znaci sto nije istaslacio. Al bemu mater jel to smisao zivota ici putovat i taslacit sve redom, nekako ja vise vidim srecu u porodici i normalnom braku, bez taslacenja sa strane, al jbg valjda smo svi razliciti.
-
whitelegend07
#69 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Svaka čast, momčino.-Pravda- wrote:U mene jaran stalno putuje po tim nekakvima seminarima dok ja drkam kurac po klixu, al nea veze, nevjerujem da bi volio radit to sto on radi i bit udaljen od porodice. Ugl lik stalno guzi nesto, gdje god da ode, nema gdje nije bio i nema znaci sto nije istaslacio. Al bemu mater jel to smisao zivota ici putovat i taslacit sve redom, nekako ja vise vidim srecu u porodici i normalnom braku, bez taslacenja sa strane, al jbg valjda smo svi razliciti.
- duminjo
#70 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
95% muskaraca: super sace seminar, valjda nesto nataknem, bice pijanih, bice svegaSenchy2 wrote:Seks na sluzbenom putu.. kada iz firme ide recimo vas 10-15 na odredjenu destinaciju.. Na nekom seminaru, gdje cete imati slobodnog vremena..
zena 1: super, bice dernek, malo cemo se opustit i kad se napijem mozda zavrsim u krevetu sa Halidom (sa kojim odavno flertujem pa cu tako pijana skupit hrabrosti da rasirim noge i imat dobar izgovor kasnije)
zena 2: seminar, ajd ok. nadam se da nece bit dosadno.
kako god okrenes, ako te nije varala bez seminara, nece ni na seminaru.
-
dezurni_ucenik
#71 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Jbga ako je ozenjen i ima djecu,bezze je to.Ako nije,samo nek nastavi tako.Kad vec moze nek uziva .whitelegend07 wrote:Svaka čast, momčino.-Pravda- wrote:U mene jaran stalno putuje po tim nekakvima seminarima dok ja drkam kurac po klixu, al nea veze, nevjerujem da bi volio radit to sto on radi i bit udaljen od porodice. Ugl lik stalno guzi nesto, gdje god da ode, nema gdje nije bio i nema znaci sto nije istaslacio. Al bemu mater jel to smisao zivota ici putovat i taslacit sve redom, nekako ja vise vidim srecu u porodici i normalnom braku, bez taslacenja sa strane, al jbg valjda smo svi razliciti.![]()
- duminjo
#72 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
ne znam jesam li lud, ali meni 100 puta bolje dodje zagrljaj neciji, nego sex tamo sa nekom koju vidim i ne vidim u zivotu. i vise volim vidjeti nasmijanog nekoga koga volim nego da mi nudi neka tamo "ajd jebi me"... svakome svoje
-
whitelegend07
#73 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
duminjo wrote:ne znam jesam li lud, ali meni 100 puta bolje dodje zagrljaj neciji, nego sex tamo sa nekom koju vidim i ne vidim u zivotu. i vise volim vidjeti nasmijanog nekoga koga volim nego da mi nudi neka tamo "ajd jebi me"... svakome svoje
Bravo. Više volim vidjeti nju da se smije, nego sve njih zajedno da mi se nude na pladnju. Onaj njen osmijeh, još ako znam da je tu zbog mene, ne da se platiti. A te "na izvol'te" itekako se daju platiti. Al' to nije to.
- SmokingMan
#74 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
Često u oglasima vidim kako pojedinci traže zgodne "eskort" dame za pratnju prilikom putovanja vani...Osladilo se nekima,i to pravo. 
-
Sport-fan
#75 Re: Seks na sluzbenom putu, seminaru - iskustva i vase mislj
z1xter wrote:Često u oglasima vidim kako pojedinci traže zgodne "eskort" dame za pratnju prilikom putovanja vani...Osladilo se nekima,i to pravo.
a kolike su im cijene ???