Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
salter071

#51 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by salter071 »

Država wrote:Odbija me:

Kad ima muške šake,
Kad je ravna k'o daska,
Kad je sitničava,
Kad igra one igrice tipa ko će koga prvi nazvati i slično,
Kad je lijena,
Kad provalim da je interesdžija,
Kad se napadno smije,
Kad sanja o princu, a na majici joj fleka od mlina za kafu,
Kad umisli da ona svakom muškarcu može 'skuhati hapicu' (to znači da ga zavede i obrlati kako ona hoće),
Kad se nikad ne ponudi da plati piće, a stalno misli na sebe i svoje potrebe,
Kad je nervozna kad treba da dobije,
Kad je nervozna kad dobije,
Kad je nervozna kad joj kasni,
Kad je nezahvalna i svaku pažnju doživljava kao nešto što se podrazumijeva, a sama nikada ne kaže ni lijepu riječ,
Kad provališ da će šutnuti ako slučajno procijeni da je naišao 'bolji',
Kad se loži na motore,
Kad se postavi tako da maltene poslije sexa moraš reći 'Hvala, šta želiš da ti kupim kao znak pažnje',
Kad se ne brije na intimnim mjestima,
Kad ima palac na nozi k'o šaraf 20-u (ja ne znam kako te trebe lakiraju te palčeve, valjda mačkom za krečenje, ocam),
Kad je previše nakinđurena,
Kad mi priča priče kako joj je brat zajeban i kako joj brani da se viđe sa mnom (k'o biva ona valja, ja ne valjam),
Kad joj amidža izljeva ploču na kući u Dobroševićima pa ona ide da kuha majstorima,
Kad joj ponos ne dozvoljava da se izvine iako je očito da je usrala i šefa i stanicu,
Kad me iz dragosti jako stisne za nos (najradije bih je onda jako stisnuo za bradavice),
Kad je peksin,
Kad priča o nakim gatarama,
Kad je ljubomorna na svaku žensku osobu s kojom se pozdravim,
Kad mi priča o svojim bivšim kako su je pazili (k'o biva, ja bih trebao još više da je pazim),
Kad mi kopa po telefonu,
Kad me pred izlazak pita: 'Kako izgledam'?,
Kad kod Mrkve (samo tamo jedem ćevape) naruči cenera, coca-colu i pomfrit,
Kad mi kaže u toku jela: 'Hoćeš li im reći da nam stave još kečapa na pomfrit'?,
Kad odemo da uzmemo sladoled a ona naruči tri kugle (jbt, usraće se),
Kad mi kaže: 'Boli me glava' (To znači-beskrajno se izvinjavaj, nešto si pogriješio),
Kad se priča o ravnopravnosti spolova svede na to da ja trebam da radim, kuham, peglam i usisavam, a ona će zauzvrat roditi djecu (Da ih mogu ja roditi, meni bi i to zapalo),
Kad vidim torbicu sa šljokicama, kao da je sa Pinka pobjegla,
Kad krhne vratima dok izlazi iz auta,
Kad laže,
Kad me stalno i beskrajno ispituje da li je volim i koliko,
Kad priča o sniženjima,
Kad je k'o fol pogodi pjesma...

to be continued...

:sax:

Kada ce izaci nastavak da uzmem godisnji da procitam do kraja? :hajmooo:
anjaistkrank

#52 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by anjaistkrank »

Amidža od mog starog je davno rekao "kad budes mislio da se zenis, fino napravi spisak nekih 20-ak karaktersitika koje bi volio kod zene, i onda prekrizi prvih deset i zadnjih deset, i to ces i dobiti" :D

A mene licno odbija nedostatak socijalne inteligencije. Ne mozes brate biti mutava u drustvu.

Nerviraju me cure koje su se previse navukle na Klaru Cetkin i Rozu Luxemburg pa pricaju samo kako mi muski nevaljamo ili kako smo fuj i tako dalje. Nervira me ustvari njihova arogancija (ovo je mi se nedavno desilo pa sam jos pod dojmom, mozda me i prodje skoro :D ).

I daleko najvise me nervira kad cura nema nikakvu amibiciju u zivotu. To mi je cak i najgore.

A to higijena i to, to necu ni spominjati. Kad vidim one sarene nokte od po 10 cm i puder u nekoliko slojeva. I ospem se kad vidim da ima prljave laktove... To mi je mjerilo kolko ko vodi racuna o higijeni, po tome kakvi su im laktovi i koljena. I kod muskaraca i kod zena. Pogotovo kod zena.

I osipam se od ove nove mode da se nose neke drecavo zelene i drecavo narandzaste suknjice, haljinice, karmini.... Te boje ni BIHAMK ne preporucuje vise.
kritichar

#53 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kritichar »

kad je šuplja
insomnia78

#54 Re: Odg: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by insomnia78 »

kritichar wrote:kad je šuplja
S koje strane?
:-D
Reventor

#55 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Reventor »

Kada zauzme takve stavove i kriterije da se upitaš: "Pa ima li ona ogledalo kod kuće????"
I to ne samo ono ogledalo koje će joj pokazati kako ona fizički izgleda.
kritichar

#56 Re: Odg: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kritichar »

insomnia78 wrote:
kritichar wrote:kad je šuplja
S koje strane?
:-D
sa svih strana :mrgreen:
JoeyTribbiani

#57 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by JoeyTribbiani »

- kad izgleda k'o da je pobjegla s granda parade
- kad je veći klošar od mahalaca pred granapom u mojoj ulici (ocam, bratam, dedem)
- kad je bezrazložno ljubomorna i stalno sumnja (jebeš ga, do vas je ako mislite da se kurvamo sa svakom koju znamo)

+ @Država

Ostalo je u redu, ako ima dobre zovegu, može se zažmirit' na neke od ovih stvari, kratkoročno, ali može :mrgreen:
Last edited by JoeyTribbiani on 02/11/2013 09:43, edited 1 time in total.
makkaj

#58 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by makkaj »

koliko se sjećam, dok sam plovio nemirnim vodama traženja partnera, ukoliko bi me nešto odbijalo na žeMskoj koja mi daje prolaz, to sam tumačio prevashodno kao premalo alkohola u mom organizmu, prije nego manu dotične dame...

a generalno, nerviraju me koke ljenjivci sa dugim nokturdama kojem je misaona imenica pitu napravit, počistit nešto, a smisao života su peglanje guzova i trač...također, nerviraju me ove feministice kojima se život svodi na hejtanje muškog roda, i na pretvaranje da su one intelektualno superiorne i sega-mega napredne u odnosu na naše učmalo društvo, sve dok ne nađu kakvog hadalja da ih oženi, pa onda opale kontru ,,kako je to prije bila samo faza''...

divim se ženama starog kova, koje su bile ključni faktor, temelj i osnova porodica u kojima je većina nas odraslo, koje su bile spoobne sa tako malo prehraniti toliko gladnih usta, taktički odigrati kad na scenu stupi kretenski ego nas balkanjerosa..čini mi se da ova postdejtončad imaju problem ubaciti šta u mikrovalnu da se podgrije, a kamo li šta kašikali napraviti..
Ramzess Veliki

#59 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Ramzess Veliki »

animals wrote:Jedino sto kod zene ne volim je laganje..ostalo, samo ljudske ili zenske bolesti koje ima svatko---
Kako bolan ... još najviše volim kad lažu ... te dobar si, te nije veći vidjela, te lijep si k'o slika ... :mrgreen:
Ramzess Veliki

#60 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Ramzess Veliki »

makkaj wrote:koliko se sjećam, dok sam plovio nemirnim vodama traženja partnera, ukoliko bi me nešto odbijalo na žeMskoj koja mi daje prolaz, to sam tumačio prevashodno kao premalo alkohola u mom organizmu, prije nego manu dotične dame...

a generalno, nerviraju me koke ljenjivci sa dugim nokturdama kojem je misaona imenica pitu napravit, počistit nešto, a smisao života su peglanje guzova i trač...također, nerviraju me ove feministice kojima se život svodi na hejtanje muškog roda, i na pretvaranje da su one intelektualno superiorne i sega-mega napredne u odnosu na naše učmalo društvo, sve dok ne nađu kakvog hadalja da ih oženi, pa onda opale kontru ,,kako je to prije bila samo faza''...

divim se ženama starog kova, koje su bile ključni faktor, temelj i osnova porodica u kojima je većina nas odraslo, koje su bile spoobne sa tako malo prehraniti toliko gladnih usta, taktički odigrati kad na scenu stupi kretenski ego nas balkanjerosa..čini mi se da ova postdejtončad imaju problem ubaciti šta u mikrovalnu da se podgrije, a kamo li šta kašikali napraviti..
:sax:
:bih: :bih: :bih: :thumbup:
Aj lajk it !!! :thumbup:
ranger

#61 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ranger »

makkaj wrote:koliko se sjećam, dok sam plovio nemirnim vodama traženja partnera, ukoliko bi me nešto odbijalo na žeMskoj koja mi daje prolaz, to sam tumačio prevashodno kao premalo alkohola u mom organizmu, prije nego manu dotične dame...

:thumbup:
miki.ba

#62 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by miki.ba »

Coek sve objasnio... dodao bi aktivistice bilo koje vrste, smaraju brate.
A meni djavo ne da mira pa stalno igram u negacijskoj ekipi. :D
pakica_

#63 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pakica_ »

dalalala wrote:
Mislim da je Gospodar prstenova nešto najdosadnije što sam u životu gledala..Prespavala pola filma, ostalo mi nekih 20-ak minuta do kraja i ajd reko sutra ću(to je bilo prije jedno godinu dana) i to "sutra" još nije došlo 8)
:thumbup:
i ako mogu jos da dodam harisa loncara ilivamga hari potera i avatar :-) :-) hocu te izgubljene sate zivota nazad :twisted:
horion_bosona

#64 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by horion_bosona »

- odbojne su mi grlate, glasne (naravno u situacijama gdje to ne priliči :D ), napadne, histerične, brbljive torokuše... zdero bi sebi kožu s potiljka kad prisustvujem susretu jako dobrih "prijateljica", koje se vide nakon "duuugo" vremena... ta cika i vriska :-x
- one što nose šljašteće i šljokičaste stvari
- "teške boje" na kapcima, bez obzira bio ljetni dan ili mrkla noć (tj. kila šminke)
- učestalo i nekontrolisano kočijaško psovanje (tu i tamo koja masna psovka moRe bit' i sexy, pogotovo kad to ne očekuješ od nje :) )
- "trendseterice" i "iventuše"
- one što su opterećene time šta će ulica reći i sl.

mada sam se u par navrata zajebo s prvim dojmom, tako da je ovo onako ovlaš
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#65 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ladyblue18 »

anjaistkrank wrote:Amidža od mog starog je davno rekao "kad budes mislio da se zenis, fino napravi spisak nekih 20-ak karaktersitika koje bi volio kod zene, i onda prekrizi prvih deset i zadnjih deset, i to ces i dobiti" :D
To vrijedi i za zene :D

Inace, ne postoji dosadnije i nezanimljivije djelo od Gospodara prstenova (puta beskonacno).I Avatara sto neko rece.
BarbaDue

#66 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by BarbaDue »

kad me gleda u oči i laže mi :evil:
dalalala

#67 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dalalala »

Jooj ovo za kuhanje..Kad mi prijateljica, kolegica, poznanica počne da priča kako "ne zna jaje skuhati" i to onako ponosno ja bih joj šamarčinu razvezala. Mislim, šta si retardirana, pa ne znaš da staviš jaje u vodu i pustiš da kuha 5 minuta? Osipam se na to. Ja se ponosim tim što znam kuhati. Imponuje mi kad neki gosti dođu i poslije toga dugo vremena hvale moju hranu :D
tendzera

#68 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by tendzera »

dalalala wrote:Jooj ovo za kuhanje..Kad mi prijateljica, kolegica, poznanica počne da priča kako "ne zna jaje skuhati" i to onako ponosno ja bih joj šamarčinu razvezala.
Imaš moju dozvolu,raspali joj šamarčinu :twisted: :skoljka:
dalalala

#69 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by dalalala »

A za Gospodara prstenova..Kad ne mogu spavat naveče, mene moj hairlija zeza, pa kaže upali Gospodara prstenova i zaspat ćeš :D
tiranosaur

#70 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by tiranosaur »

tema je za gospodu :-D ali moram reci zeeeennnneeeee drage oni nas rasturaju sa svojim spiskom mana i sta ne vole...
kod ovog jednog spisak k'o "ponjava",a mi pisemo o tamo nekim torbicama :D
MedenoSrce

#71 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by MedenoSrce »

pa opservativni, nisu blesavi da se samo onako zaljubljuju pa da poslije kontaju sta uradih kukala mi majka :mrgreen:

ja sam svakako od ovih "grlatih" pa nigdje nisam prispjela
fantom slobode

#72 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by fantom slobode »

Kada ne ucestvuje u izgradnji veze nego joj je fokus na ostvarivanju svojih zelja i ciljeva stvorenih nevezano za partnera, cesto uzrokovanih ranijim frustracijama i kompleksima iz djetinjstva, ocigledno pokazujuci da partner samo treba da se uklopi u njen zivot, njenu sliku svijeta koja cesto nije ni blizu realnosti.

Nespontanost, nestabilnost, nesposobnost komunikacije i stalno padanje nazad u svoje egoisticne navike, sve to sto i njoj samoj smeta da bi bila sretna. Takve cesto imaju vrlo los karakter, suprotno od floskula i light-motiva izrazenim rijecima, djela pokazuju sasvim drugu sliku. Ispod ambalaze se krije mutant, osoba koja nije odrasla.
BarbaDue

#73 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by BarbaDue »

bitno je da zna rukovati oko jaja :mrgreen: :lol:
fantom slobode

#74 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by fantom slobode »

sherbett wrote:
dalalala wrote:Jooj ovo za kuhanje..Kad mi prijateljica, kolegica, poznanica počne da priča kako "ne zna jaje skuhati" i to onako ponosno ja bih joj šamarčinu razvezala. Mislim, šta si retardirana, pa ne znaš da staviš jaje u vodu i pustiš da kuha 5 minuta? Osipam se na to. Ja se ponosim tim što znam kuhati. Imponuje mi kad neki gosti dođu i poslije toga dugo vremena hvale moju hranu :D
:lol: :lol: :lol: znam ja jednu što je išla na net po upute :lol: :lol: :lol:
ne može čovjek da povjeruje, al ima takvih! nit da ga skuhaju, nit da ga ispeču, al zato znaju sve smrznuto šta valja..naravno, i da ga stave u mikrovalnu :cry:
:cry: to joj svakako ne treba dopustiti...a ima vjerujem i takvih :lol: :lol: ...prenosa koliko hoces...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#75 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ladyblue18 »

dalalala wrote:Jooj ovo za kuhanje..Kad mi prijateljica, kolegica, poznanica počne da priča kako "ne zna jaje skuhati" i to onako ponosno ja bih joj šamarčinu razvezala. Mislim, šta si retardirana, pa ne znaš da staviš jaje u vodu i pustiš da kuha 5 minuta? Osipam se na to. Ja se ponosim tim što znam kuhati. Imponuje mi kad neki gosti dođu i poslije toga dugo vremena hvale moju hranu :D
Ko da sam ja pisala :mrgreen:
Post Reply