Udana jesteCasanova1 wrote:nije nikakva kurava djevojka, jako kulturna i elokventna osoba.Zar je kurva svaka koja se seksa sa muskarcem? pffveze s vezom wrote:A koji je njegov izgovor..on je musko jel..dakine wrote:nafato si brate kurvu
Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Hrulj
#51 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
-
Casanova1
#52 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ja sam nekako uvjeren da mozemo nastaviti nas odnos, vidio sam na njoj da joj se svidjam. A ona meni da ne govorim,inace nebi skupio hrabrosti joj prici a prvi put je vidim. Samo ne znam kako i sta da radim.tiranosaur wrote:sam tvoj naziv ovdje na forumu bi trebao da znaci malo vise...da znas sta da ocekujes od avantura tipa kakva je ova tvoja bila...
ne kontam sta hoces da ti se kaze...bila u braku ili ne,zena je pristala s tobom na one night sex i to je to...ako si je zadovoljio mozda ih bude jos,a cisto sumnjam da je bila s tobom jer vidi vas na trijemu kuce za nekih 30 god a unuci oko vas
- Hrulj
#53 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Pomoci mu? U cemu, da jos guzi tudje zene i postenim ljudima nabija rogove?sheilak wrote:slažem se s ovim o braku i obavezama, inače.Hrulj wrote:
Ma dakako. Jebo brak i obaveze. Cim se ozenis ides guzit neku drugu jer ocigledno ispada budala ako postujes ono sto si obecao pa ti zena nabija rogove.
no, kako dodjosmo do moraliziranja? može li se kako pomoći dečku? možeš li, konkretno? osim da ga natjeraš na pokoru.
Da je posten covjek ne bi nista radio kad je vidio da je udana.
-
Casanova1
#54 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
ej ba ne mogu laznih moralista nikakosheilak wrote:slažem se s ovim o braku i obavezama, inače.Hrulj wrote:
Ma dakako. Jebo brak i obaveze. Cim se ozenis ides guzit neku drugu jer ocigledno ispada budala ako postujes ono sto si obecao pa ti zena nabija rogove.
no, kako dodjosmo do moraliziranja? može li se kako pomoći dečku? možeš li, konkretno? osim da ga natjeraš na pokoru.
Da ju je vidio kakva je navalio bi on ko pomahnitao na nju,
-
Casanova1
#55 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Da ju je muz znao voliti i zadovoljiti sigurno nebi bila samnom. To sve pod uslovom da je stvarno udata a ja nisam siguran.Hrulj wrote:Pomoci mu? U cemu, da jos guzi tudje zene i postenim ljudima nabija rogove?sheilak wrote:slažem se s ovim o braku i obavezama, inače.Hrulj wrote:
- tiranosaur
#56 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
daj majke ti koliko ti imas godina i koliko si vec takvih iskustava imao....po cemu si zakljucio da bi mogli nastavaiti....Casanova1 wrote:Ja sam nekako uvjeren da mozemo nastaviti nas odnos, vidio sam na njoj da joj se svidjam. A ona meni da ne govorim,inace nebi skupio hrabrosti joj prici a prvi put je vidim. Samo ne znam kako i sta da radim.tiranosaur wrote:sam tvoj naziv ovdje na forumu bi trebao da znaci malo vise...da znas sta da ocekujes od avantura tipa kakva je ova tvoja bila...
ne kontam sta hoces da ti se kaze...bila u braku ili ne,zena je pristala s tobom na one night sex i to je to...ako si je zadovoljio mozda ih bude jos,a cisto sumnjam da je bila s tobom jer vidi vas na trijemu kuce za nekih 30 god a unuci oko vas
sad kazes to a u proslom postu pises kako da je nadjes i raspitas se za nju....
DA JE HTJELA NASTAVITI OSTAVILA BI KONTAKT!!!
bas bih volila da se varam i da "zivjeli su sretno i zajedno do kraja zivota"
- dakine
#57 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Nisi dobro shvatio..nije bitno ko je popisivac, i o obrnutom slucaju bi ona bila kurva sto se jebe sa popisivacemMoamer wrote:Znaci da je momak bio u ulozi popisivaca i da je bubnuo neku stanarku ispao bi glavni lola.Hrulj wrote:dakine wrote:nafato si brate kurvu![]()
U suprotnom je zena odma ravaku?
Ako sam dobro shvatio?
- sheilak
#58 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
dobro je, bolan, hrulj, smiri se.Hrulj wrote: Pomoci mu? U cemu, da jos guzi tudje zene i postenim ljudima nabija rogove?
a miša mu malog.dakine wrote: Nisi dobro shvatio..nije bitno ko je popisivac, i o obrnutom slucaju bi ona bila kurva sto se jebe sa popisivacem
- Hrulj
#59 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Znao voljeti? Koji se klinac onda udavala za njega? Znaci ne samo da je da ne kazem sta, nego je jos interezdzija koja cijedi covjeka zbog novca i interesa.Casanova1 wrote: Da ju je muz znao voliti i zadovoljiti sigurno nebi bila samnom. To sve pod uslovom da je stvarno udata a ja nisam siguran.
Fuj sve gore od goreg.
- dakine
#60 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Jako kulturna i elokventna, pritom udata, i jebe se sa nepoznatim muskarcem pri popisu stanovnistva..Casanova1 wrote:nije nikakva kurava djevojka, jako kulturna i elokventna osoba.Zar je kurva svaka koja se seksa sa muskarcem? pffveze s vezom wrote:A koji je njegov izgovor..on je musko jel..dakine wrote:nafato si brate kurvu
Last edited by dakine on 16/10/2013 16:19, edited 1 time in total.
-
Casanova1
#61 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Nisam ni insistirao da mi ostavi kontakt,jednostavno bio sam malo sjeban,iznenadilo me sve to,jbt popisivacica mi dosla u stan i desi se to..a jos potencijalno udata zena. Medjutim sad znam sta zelim,ali ne i sta uraditi konkretno.tiranosaur wrote:daj majke ti koliko ti imas godina i koliko si vec takvih iskustava imao....po cemu si zakljucio da bi mogli nastavaiti....Casanova1 wrote:Ja sam nekako uvjeren da mozemo nastaviti nas odnos, vidio sam na njoj da joj se svidjam. A ona meni da ne govorim,inace nebi skupio hrabrosti joj prici a prvi put je vidim. Samo ne znam kako i sta da radim.tiranosaur wrote:sam tvoj naziv ovdje na forumu bi trebao da znaci malo vise...da znas sta da ocekujes od avantura tipa kakva je ova tvoja bila...
sad kazes to a u proslom postu pises kako da je nadjes i raspitas se za nju....
DA JE HTJELA NASTAVITI OSTAVILA BI KONTAKT!!!
bas bih volila da se varam i da "zivjeli su sretno i zajedno do kraja zivota"
- HardCore
#62 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
esi seljak
- Hrulj
#63 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
To uzivancijasheilak wrote:dobro je, bolan, hrulj, smiri se.Hrulj wrote: Pomoci mu? U cemu, da jos guzi tudje zene i postenim ljudima nabija rogove?
Da je posten covjek ne bi nista radio kad je vidio da je udana.pusti ljude nek uživaju, a ti čuvaj svoju ženu.
a miša mu malog.dakine wrote: Nisi dobro shvatio..nije bitno ko je popisivac, i o obrnutom slucaju bi ona bila kurva sto se jebe sa popisivacem
- Jedinstvo_Manchester
#64 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
ovo će biti ovako nekakoFast Driver wrote:de nam jos napisi o sceni seksa, tek tada ti neko moze dati konkretan odgovor da li da je kontaktiras ili ne
- sheilak
#65 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
pa...kako za koga.Hrulj wrote: To uzivancija
-
Casanova1
#66 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Prijavit cu odredjene postove radi trolanja. Bezobrazni ste pojedini.
- Hrulj
#67 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Jadni muskarci koji se odluce zenit kad su zene takve i to im oksheilak wrote:pa...kako za koga.Hrulj wrote: To uzivancija
- vicious2
- dakine
#69 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
nismo mi brate bezobrazni, nego smo iskreni. To sto tebi iskrenost u ovom slucaju smeta, to je tvoj problem. Svako na forumu ima pravo izraziti svoje misljenje pa cak i ako ti se isto ne svidja moras ga prihvatiti. aj sretnoCasanova1 wrote:Prijavit cu odredjene postove radi trolanja. Bezobrazni ste pojedini.
-
KENJAC
#70 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Jarane , dzaba si guzio ! Izgleda da ce se ponistit rezultati popisa !
- Jedinstvo_Manchester
#71 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Casanova1 wrote:Prijavit cu odredjene postove radi trolanja. Bezobrazni ste pojedini.
- Moamer
#72 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
@Dakine
Kralj si
Generalno, malo mi sve ovo dismr.
Imali su intimni odnos a da mu nije rekla ime, ostavila kontakt ili vise informacija o sebi.
Ali eto i da jeste sve istina, neka se ljube ako im je lijepo.
A ove ljubomore sto nemaju pametnijeg posla nego da osudjuju nju ili njega, mogu da im ga .. da izvinete.
Toliko od mene.
Off.
Kralj si
Generalno, malo mi sve ovo dismr.
Imali su intimni odnos a da mu nije rekla ime, ostavila kontakt ili vise informacija o sebi.
Ali eto i da jeste sve istina, neka se ljube ako im je lijepo.
A ove ljubomore sto nemaju pametnijeg posla nego da osudjuju nju ili njega, mogu da im ga .. da izvinete.
Toliko od mene.
Off.
- sheilak
#73 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
a ti se onda nemoj ženiti takvim ženama. jednostavno, zar ne.Hrulj wrote: Jadni muskarci koji se odluce zenit kad su zene takve i to im ok
-
BJB
#74 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
Ovo treba prebaciti na temu sexualne mastarije. 
-
radostan dan
#75 Re: Imao sam avanturu sa popisivacicom!
renata, 33 godine.
radi u butiku st. gerorge, zufera avdije 26.
porive zadovoljava predstavljajući se kao prodavac životnih osiguranja i lažni popisivač.
izuzetno atraktivna i obučena za tajne zadatke raznih vatikansko - masonskih agentura.
mene je upisala kao hrvata sa dvojezičnom tablom, opus dei vjeroispovjesti.
da, osigurao sam se. mislim da je to dobra investicija.
radi u butiku st. gerorge, zufera avdije 26.
porive zadovoljava predstavljajući se kao prodavac životnih osiguranja i lažni popisivač.
izuzetno atraktivna i obučena za tajne zadatke raznih vatikansko - masonskih agentura.
mene je upisala kao hrvata sa dvojezičnom tablom, opus dei vjeroispovjesti.
da, osigurao sam se. mislim da je to dobra investicija.