Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Troll_Happens

#51 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by Troll_Happens »

JThomas wrote:pa da mu ne opadne kvalitet plazme, da ne trpe primaoci... :zoka: :D
:thumbup: :lol: :lol:

@Vanilla E sad puno me pitas, on je pogrijesio isto sto je na kraju dozvolio da ga premunta i da spava s njom.
Htio je da ispadne frajer a onda je sve na kraju zas.. Umjesto da se pokupio i napustio je...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#52 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by plain vanilla »

rasuta_riza wrote:
I ja bih nešto dodao, ali kao i ti mislim da je bolje da šutim.
Također mislim da kada bi se licemjerkama paučina uhvatila na onoj stvari, apoteke koje valjaju kontracepcijske pilule, prodavači kondoma imali znatno manji promet a vala i ginekolozi manje abortusa. :oops:
ma ja sam mislila na oba spola licemjera, samo zbog ovog "hadum" je ispalo da se odnosi samo na muskarce

ali ovo je forum, ovdje su svi ispravni, moralni, zgodni, potentni :mrgreen:

Troll_Happens wrote: :thumbup: :lol: :lol:

@Vanilla E sad puno me pitas, on je pogrijesio isto sto je na kraju dozvolio da ga premunta i da spava s njom.
Htio je da ispadne frajer a onda je sve na kraju zas.. Umjesto da se pokupio i napustio je...
e reci ti tom frajeru da poslije :izet: nema kajanja

i iskreno se nadam da ce na iduci seks cekati koju godinu :mrgreen:
JThomas

#53 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by JThomas »

ne piše nigdje da se kaje :D
dale cooper

#54 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by dale cooper »

Što se mene tiče moji komentari se nisu odnosili na moralne kvalitete jedne ili druge osobe, već čisto
na moguće posljedice nezaštićenog spolnog odnosa. Moguće da su njih oboje sasvim
fini i ok ljudi, ili su govna, ali to nije poenta ovdje.
plain vanilla

#55 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by plain vanilla »

dale cooper wrote:Što se mene tiče moji komentari se nisu odnosili na moralne kvalitete jedne ili druge osobe, već čisto
na moguće posljedice nezaštićenog spolnog odnosa. Moguće da su njih oboje sasvim
fini i ok ljudi, ili su govna, ali to nije poenta ovdje.
boj se ovna, boj se go'na, kad ces zivjeti :mrgreen:

jel bi ti hladno odbio curu i otisao ili bi odradio posao, pa se sutra kajao? :mrgreen:
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#56 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by Zviz »

Troll_Happens wrote:U razgovoru sa kolegom od prije neki dan rece mi sljedece:
Izasao sa djevojkom na kafu (citajte shema sa chata) ostali malo duze jos na ponekom picu itd i zalomili do sitnih sati. Poslije toga pozva ga ona kuci na caj posto je noc bila prohladna sto se da vidjeti iz prilozenog. On se kolebao i prelomio ajd na caj. Dodjose oni kuci stavi se caj i ona poce da se skida... On rece nisam to ocekivao kaze nije ni ona ali eto hoce... Zelim da napomene, da je njoj 28 njemu 25 god. I hoce da spava ona s njim ali bez kondoma. On rece suvise je opasno on je savrseno zdrav i spava uvijek s istim i rece da ima puno zena koje su bolesne i imaju raznorazne infekcije. To njoj nebi pravo i izgubi volju za istim mada su na kraju opet spavali sa kondomom ali ona bila totalno nezainteresovana.

Sad mene interesuje sta je njoj bilo u glavi u tom trenutku kada je to rekla. Misli li ona uopce na svoje zdravlje ili je svjesna istog pa hoce drugom stetu da nanese ili je jednostavno u pitanju da preko noci joj neko napravi djete zbog alimentacije....

Poznata mi je situacija inace sam svako malo pozvan na neki caj ... samo pijem pisam, pijem pisam ... vise mi muka od cajeva bila :D to hoce vako kod zena koje su oko 28 i 35 barem do sada sto sam imao susreta, dok nisam naso ozbiljnu :D Sta je njoj islo u glavu pa salo joj do njega eto sta... a on odmah preaslto na disckoveri canel mogao je reci da nije mozda kurva... dobro je da ga nije napolje izbacila - imo je super srecu ako mene pitas :D
Great Cornholio

#57 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by Great Cornholio »

Troll_Happens wrote:U razgovoru sa kolegom od prije neki dan rece mi sljedece:
Izasao sa djevojkom na kafu (citajte shema sa chata) ostali malo duze jos na ponekom picu itd i zalomili do sitnih sati. Poslije toga pozva ga ona kuci na caj posto je noc bila prohladna sto se da vidjeti iz prilozenog. On se kolebao i prelomio ajd na caj. Dodjose oni kuci stavi se caj i ona poce da se skida... On rece nisam to ocekivao kaze nije ni ona ali eto hoce... Zelim da napomene, da je njoj 28 njemu 25 god. I hoce da spava ona s njim ali bez kondoma. On rece suvise je opasno on je savrseno zdrav i spava uvijek s istim i rece da ima puno zena koje su bolesne i imaju raznorazne infekcije. To njoj nebi pravo i izgubi volju za istim mada su na kraju opet spavali sa kondomom ali ona bila totalno nezainteresovana.

Sad mene interesuje sta je njoj bilo u glavi u tom trenutku kada je to rekla. Misli li ona uopce na svoje zdravlje ili je svjesna istog pa hoce drugom stetu da nanese ili je jednostavno u pitanju da preko noci joj neko napravi djete zbog alimentacije....
U svakom slučaju, nije normalna, a vala ni taj tvoj kolega nije baš sasvim "u vinklo". Al' eto gledaju ljudi "Sex i grad", vjeruju Samanti, pa je zbog toga mnogima danas sve normalno :)
plain vanilla

#58 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by plain vanilla »

GC, ti bi junacki pobjegao? :mrgreen:
Great Cornholio

#59 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

plain vanilla wrote:GC, ti bi junacki pobjegao? :mrgreen:
Vjerujem da sam bar toliko pametan da se ne dovedem u takvu situaciju, jer nisam ja od onih koji vjeruju djedovima :D koji kažu da ne treba nikad odbijati žensko, pa kad je i neka "lujka" u pitanju. Mene je fakultet spasio da ne odem u vojsku, možda sam zbog toga ost'o nenormalan :-? :D
JThomas

#60 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by JThomas »

dobro si, najbolje izbjeći da uopšte dođe do situacije da ga pristaviš :D
plain vanilla

#61 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by plain vanilla »

JThomas wrote:dobro si, najbolje izbjeći da uopšte dođe do situacije da ga pristaviš :D
to je to

citatima do celibata :mrgreen:

a muska potentnost nije beskonacna, dok se sve kockice posloze, hasim ce u pemziju :lol:
Great Cornholio

#62 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

JThomas wrote:dobro si, najbolje izbjeći da uopšte dođe do situacije da ga pristaviš :D
Druže, ponašanje ove djevojke nije baš najnormalnije, i zbog toga je najbolje naći način da s takvim djevojkama ništa i ne započinješ :)
Great Cornholio

#63 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

plain vanilla wrote:
to je to

citatima do celibata :mrgreen:

a muska potentnost nije beskonacna, dok se sve kockice posloze, hasim ce u pemziju :lol:
Vani, barem vi žene ne bi trebale propagirati neograničene seksualne slobode, jer vama je puno teže ako dođe npr. do neželjene trudnoće, jer ne postoji potpuno efikasan kontraceptivni metod :)
plain vanilla

#64 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by plain vanilla »

Great Cornholio wrote:
Vani, barem vi žene ne bi trebale propagirati neograničene seksualne slobode, jer vama je puno teže ako dođe npr. do neželjene trudnoće, jer ne postoji potpuno efikasan kontraceptivni metod :)
ja propagiram slobodu izbora
kome se :izet: nek :izet:

a kome se ne :izet: nek pusti druge da uzivaju
Zviz

#65 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by Zviz »

plain vanilla wrote:
Great Cornholio wrote:

Sudeci po toj pvojoj avarti ti svojima prvo skines gace pa im turnes iste u usta a ond ih dobro naprednecis - i kasnje kazes da zagovaras slobodu :izet: halal ti pura.
Great Cornholio

#66 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

plain vanilla wrote:
Great Cornholio wrote:

Tako i treba, treba čovjek sam donositi odluke koje se tiču njegovog života. Kao što rekoh, svi mi vjerujemo da znamo šta je normalno, imamo vlastite stavove po pitanju normalnosti i nenormalnosti, saopštavamo ih okolini, i na osnovu toga, i na osnovu vlastitog iskustva, oni koji nemaju izgrađene stavove po pitanju normalnosti i nenormalnosti izgrađuju vlastite stavove.

Čovjek ne može funkcionisati bez stavova, ali ne treba nekritički prihvatati tuđe stavove :)
rasuta_riza

#67 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by rasuta_riza »

Great Cornholio wrote:
Druže, ponašanje ove djevojke nije baš najnormalnije, i zbog toga je najbolje naći način da s takvim djevojkama ništa i ne započinješ :)
Zašto molim te, njeno ponašanje nije najnormalnije? Šta, jer zna šta i kako hoće? Jer ima damu zovnuti bilmeza kojeg i ne poznaje u stan da bi sebi a i njemu priuštila zadovoljstvo na ovom sumornom i prolaznom svijetu? Nije mu se prodavala i tražila da je vodi po gajbama i hotelima ili kakvim parking-jebalištima te da je vodi na cuge i skupe večere. I jel njega iko i na šta tjerao? Ljjga najobičnija. Što on nju nije zovnuo pa bio džek da se isprsi, nego sada priča okolo kako je ona ludača i ravaku i on je učinio žrtvu za čovječanstvo sa poukom za druge kako se treba čuvati takvih.
dale cooper

#68 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by dale cooper »

plain vanilla wrote:

jel bi ti hladno odbio curu i otisao ili bi odradio posao, pa se sutra kajao? :mrgreen:
Ja znam da ti voliš ovu gore izreku i da je često spominješ, ali nije baš primjenljiva u svim situacijama.
Jer teško da su hiv, gonoreja, sifilis ili hepatitis ovno ili govno.

Ne vjerujem da bi baš hladno odbio, ali volim misliti da bi gornja glava preovladala nad donjom.
Iako sam prilično siguran da većini normalnih i razumnih žena kontracepcija nije problem, tako
da bi se posao odradio. :D

I ne mogu da vjerujem da se tebi od svih ljudi mora objašnjavati važnost zaštite u ovim situacijama,
nisi dijete niti balavica jebiga. Ja razumijem da se ti zalažeš za pravo izbora, i meni se živo jebe
hoće li neko peti ili šesti koristiti ili ne koristiti kontracepciju, ovo je moj stav i ono što ja lično mislim
o ovoj problematici.
JThomas

#69 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by JThomas »

rasuta_riza wrote:
Zašto molim te, njeno ponašanje nije najnormalnije? Šta, jer zna šta i kako hoće? Jer ima damu zovnuti bilmeza kojeg i ne poznaje u stan da bi sebi a i njemu priuštila zadovoljstvo na ovom sumornom i prolaznom svijetu? Nije mu se prodavala i tražila da je vodi po gajbama i hotelima ili kakvim parking-jebalištima te da je vodi na cuge i skupe večere. I jel njega iko i na šta tjerao? Ljjga najobičnija. Što on nju nije zovnuo pa bio džek da se isprsi, nego sada priča okolo kako je ona ludača i ravaku i on je učinio žrtvu za čovječanstvo sa poukom za druge kako se treba čuvati takvih.
zavisi šta znači "normalno". ako je normalno ono kako se ponaša većina kod nas - onda je krajnje nenormalno :D
Great Cornholio

#70 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

rasuta_riza wrote:
Great Cornholio wrote:
Druže, ja kad bi tebi do ujutro objašnjavao zašto smatram da je ponašanje ove djevojke nije nenormalno, to ništa ne bi promijenilo, ti smatraš da je njeno ponašanje normalno, ja smatram da nije, i to je to :)
plain vanilla

#71 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by plain vanilla »

dale cooper wrote:
plain vanilla wrote:

Ja znam da ti voliš ovu gore izreku i da je često spominješ, ali nije baš primjenljiva u svim situacijama.
Jer teško da su hiv, gonoreja, sifilis ili hepatitis ovno ili govno.

Ne vjerujem da bi baš hladno odbio, ali volim misliti da bi gornja glava preovladala nad donjom.
Iako sam prilično siguran da većini normalnih i razumnih žena kontracepcija nije problem, tako
da bi se posao odradio. :D

I ne mogu da vjerujem da se tebi od svih ljudi mora objašnjavati važnost zaštite u ovim situacijama,
nisi dijete niti balavica jebiga. Ja razumijem da se ti zalažeš za pravo izbora, i meni se živo jebe
hoće li neko peti ili šesti koristiti ili ne koristiti kontracepciju, ovo je moj stav i ono što ja lično mislim
o ovoj problematici.
i ovo je nesto :mrgreen:

ne trebas ti meni nista objasnjavati, ali mi vise dosadilo citati politicki i zivotno korektne odgovore
kao da niko nije od krvi i mesa, kao da svi esej pisu prije nego sto :izet:
bem mu misha, ko onda vara, razvodi se, abortira, tuce zenu...
daj da zakonom propisemo forumanje, tu se postaje u najmanju ruku savrsen

a onaj sto mi sudi po avataru, samo da mu kazem :mrgreen:
Zviz

#72 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by Zviz »

Ama ljudi u danasnji vakat on je imao super srecu! Zamislite samo da je neka cudna (normalna) bila sto bi ga od 01 do 05 ujutro peglala a onda htjela sex, a on u stanju polu mrtav pa da mu jos vce -"hajde sad... grublje! dublje! brze!" To bi bilo pacenje par excellence.
Last edited by Zviz on 05/10/2013 22:02, edited 1 time in total.
rasuta_riza

#73 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by rasuta_riza »

Great Cornholio wrote:
plain vanilla wrote:GC, ti bi junacki pobjegao? :mrgreen:
Vjerujem da sam bar toliko pametan da se ne dovedem u takvu situaciju, jer nisam ja od onih koji vjeruju djedovima :D koji kažu da ne treba nikad odbijati žensko, pa kad je i neka "lujka" u pitanju. Mene je fakultet spasio da ne odem u vojsku, možda sam zbog toga ost'o nenormalan :-? :D
Jesi, upravo zbog toga si.
Jer bi tamo dosta toga naučio, a to je u konkretnom slučaju da si isti kao i svi drugi u tvojoj klasi da kao i ostali nosiš isto, jedeš isto (jebeš, e to sada zavisi od tebe i sreće),da ti je mindža misaona imenica kao i svima ostalima nekoliko mjeseci, da se vrlo lako odapne a koliko dugo ćeš trajati još neizvjesnije te da digitronska kalkulacija možda jeste recept za život sa manje rizika, ali isto tako dosadan i anemičan.
dale cooper

#74 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by dale cooper »

plain vanilla wrote:
i ovo je nesto :mrgreen:

ne trebas ti meni nista objasnjavati, ali mi vise dosadilo citati politicki i zivotno korektne odgovore
kao da niko nije od krvi i mesa, kao da svi esej pisu prije nego sto :izet:
bem mu misha, ko onda vara, razvodi se, abortira, tuce zenu...
daj da zakonom propisemo forumanje, tu se postaje u najmanju ruku savrsen

a onaj sto mi sudi po avataru, samo da mu kazem :mrgreen:
Problem je što se u ovu priču po starom dobrom klix običaju uplela rasprava o moralu sudionika.
Ovo što ja pišem je čisto sa one zdravstvene strane. :)

Nadam se da ne moram naglašavati da je nemam ništa protiv ovih casual susreta treće vrste. :D
Naprotiv! :oops:
rasuta_riza

#75 Re: Sta raditi kad se covjek nadje u situaciji

Post by rasuta_riza »

Druže, ja kad bi tebi do ujutro objašnjavao zašto smatram da je ponašanje ove djevojke nije nenormalno, to ništa ne bi promijenilo, ti smatraš da je njeno ponašanje normalno, ja smatram da nije, i to je to :)
OK, nikad se ne bi razumjeli. I to je to.
Post Reply