FIFA 14 Android
Moderator: Benq
- Kal El
#51 Re: FIFA 14 Android
Jeli iko igrao ovaj Manager Mode? I ako jeste, da mi pomogne,kupio sam igrača, a ne mogu nikako da skontam kako da ga stavim u rezerve :S Sve sam pokušavao, neće ništa...
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
-
obama537
#52 Re: FIFA 14 Android
Trebam pomoc imam problema sa novcem na fifa 14 kako cu to rijesit
- No_Ke
#53 Re: FIFA 14 Android
Kal El wrote:Neka ovo bude tema gdje ćemo pomagati jednim drugima,kako imati bolji chemistry, rejting, postavu , i skontati kako međusobno poklanjati igrače![]()
Sry na veličini slike
Dodaj te me PashaIV
Ne znam kakav ti je sad tim, al ovo bar meni do sada nemoguce za dobiti, ovakve igrace...pa otvorio sam bar 10 gold packova i premium gold...najbolji igrac kojeg sam dobio Di Natale. Trenutno sam III divizija.

-
the_stick
#54 Re: FIFA 14 Android
po meni je bolje kupovati igrace, nego pack-ove... u pack-ovima dobijes svakakvih sranja, a kad kupujes pojedinacno igrace, mozda vise potrosis, ali skrojis sebi tim kakav zelis...
moj tim izgleda ovako
dzeko--ibisevic
lulic--pjanic--salihovic--hajrovic
kolasinac--spahic--bicakcic--mujdza
begovic
u prvoj sam divizij, do sada osvoijo PL, BBVA i Bundesligu... od kako sam sastavio idealan sastav, malo mi ovo postaje dosadno... pare se skupljaju na racunu, a trosim ih samo za kartice za produzenje ugovora i fitness...
moj tim izgleda ovako
dzeko--ibisevic
lulic--pjanic--salihovic--hajrovic
kolasinac--spahic--bicakcic--mujdza
begovic
u prvoj sam divizij, do sada osvoijo PL, BBVA i Bundesligu... od kako sam sastavio idealan sastav, malo mi ovo postaje dosadno... pare se skupljaju na racunu, a trosim ih samo za kartice za produzenje ugovora i fitness...
-
the_stick
#55 Re: FIFA 14 Android
btw, kako odradite ovaj print screen?
- No_Ke
#56 Re: FIFA 14 Android
lock screen i home tipku stisnes zajedno (tako je bar na S3)the_stick wrote:btw, kako odradite ovaj print screen?
- No_Ke
- Kal El
#59 Re: FIFA 14 Android
Ja sam izbrisao svoj tim nakon kockanja svojih igrača :/
Bili oni pakovi od 50k i sranje dobio,a prodao Fabregas-a,pa sam ko budala sve prodao zaradio negdje oko 140k, pa onda došli Mega Pack,i kupovao i kupovao...i dobio Aguera prodao ga za 250k i kupovao 7500 packove u nadi da ću dobiti Ibrahimovića,Robbena ili Suareza...klinac,prodao sve što sam imao,bukvalno, i čekao neki veliki pack,a ja ko hajvan kupim one od 7500,nisam mogao više čekati, kad nakon 20min jebeni pack od 50k :@ Hebo sam im sve i na kraju odlučio izbrisati i s početka...sada igram GTA,čekat ću još sa FIFA,pa ću nekad opet igrati :/
Bili oni pakovi od 50k i sranje dobio,a prodao Fabregas-a,pa sam ko budala sve prodao zaradio negdje oko 140k, pa onda došli Mega Pack,i kupovao i kupovao...i dobio Aguera prodao ga za 250k i kupovao 7500 packove u nadi da ću dobiti Ibrahimovića,Robbena ili Suareza...klinac,prodao sve što sam imao,bukvalno, i čekao neki veliki pack,a ja ko hajvan kupim one od 7500,nisam mogao više čekati, kad nakon 20min jebeni pack od 50k :@ Hebo sam im sve i na kraju odlučio izbrisati i s početka...sada igram GTA,čekat ću još sa FIFA,pa ću nekad opet igrati :/
-
the_stick
#60 Re: FIFA 14 Android
jedino sto sa ovom ekipom jos nisam uspio osvojiti je Ultimate Cup u divizij 1... tu treba svih 10 utakmica pobjediti... pobjedim 5, i onda se okliznem s nekim odigram nerjeseno...
mislim, nije da sam sve lige osvojio, ali jesam one koje su meni bile zanimljive - PL, Bundesliga BBVA...
- Kal El
#61 Re: FIFA 14 Android
Ljudi,ako gubite ili odigrate neriješeno,samo prije nego što odsvira kraj izađite iz igre (home tipka) i zatvorite igru skroz
I pokušaj te ih opet dobiti 
A možete bilo kada,samo radije prije nego što odsvirne kraj.
- No_Ke
#62 Re: FIFA 14 Android
Kal El wrote:Ljudi,ako gubite ili odigrate neriješeno,samo prije nego što odsvira kraj izađite iz igre (home tipka) i zatvorite igru skrozI pokušaj te ih opet dobiti
Imam jedan problem...dosao do zadnje 4 utakmice u 1 diviziji...i nakon utakmice sa shalkeom izbaci mi gresku, vrati me na pocetni meni to mi se i prije desavalo ali sad i 3 put isto...zadnji put zavrsena utakmica i tamo mi bodovi upisani kad izbaci gresku, ponovo udjem nidje bodova od zadnje utakmice...sranje...nebi vala ponovo pocinjao nema sanse..
-
the_stick
#63 Re: FIFA 14 Android
zna se to desavati... meni se nije nikad desilo vise od 2 puta zaredom... mozda su u tom momentu imali problema sa serverom ili je mozda kod tebe u tom trenutku bio nestabilan internet... nemam ti sta drugo reci nego da probas opet kasnije tu tekmu odigrati...
i usput, poslije divizije 1 nema nista... ako dobijes 15 bodova kaze da ostajes u divizij 1, ako dobijes 28 bodova cestita ti na osvojenoj tituli i kaze da ostajes u divizij 1... i onda mozes igrati istu tu ligu ponovo, ili neku drugu, ali to je to... nema nikakva liga prvaka ili nesto slicno... to je malo bezze..
i usput, poslije divizije 1 nema nista... ako dobijes 15 bodova kaze da ostajes u divizij 1, ako dobijes 28 bodova cestita ti na osvojenoj tituli i kaze da ostajes u divizij 1... i onda mozes igrati istu tu ligu ponovo, ili neku drugu, ali to je to... nema nikakva liga prvaka ili nesto slicno... to je malo bezze..
- No_Ke
#64 Re: FIFA 14 Android
the_stick wrote:zna se to desavati... meni se nije nikad desilo vise od 2 puta zaredom... mozda su u tom momentu imali problema sa serverom ili je mozda kod tebe u tom trenutku bio nestabilan internet... nemam ti sta drugo reci nego da probas opet kasnije tu tekmu odigrati...
Pa jeste malo bezveze, ali eto... volio bi bar zavrsiti prvu diviziju..Izgleda da dosta ljudi ima isti problem...
http://answers.ea.com/t5/FIFA-14/We-are ... 289/page/2
-
TrolBilmez
#65 Re: FIFA 14 Android
Kako da otkljucam kick off na fifi a da ne platim? Moze pomoc 
- Kal El
#66 Re: FIFA 14 Android
Rootaj telefon,skini Freedom aplikaciju ,pritisni duže ikonicu FIFA 14 u Freedom app "Make Free" ,udji u igru i idi na "Unlock" kasnije kad fake karticom platiš izbaci erorr i samo kasnije ideš na ono dole malo podvuceno da traži već kupljeno i otključat će ti