pomirdbeni sex..da ili ne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

tiranosaur

#51 Re: pomirdbeni sex..da ili ne?

Post by tiranosaur »

ma meni se cini da bi ti i kaficu preskocio :D
respo

#52 Re: pomirdbeni sex..da ili ne?

Post by respo »

to cemo vidjeti na kafi :-)
whitelegend07

#53 Re: pomirdbeni sex..da ili ne?

Post by whitelegend07 »

Što se mene tiče - da, podržavam. :mrgreen:
ho oponopono

#54 Re: pomirdbeni sex..da ili ne?

Post by ho oponopono »

covjekvjeverica wrote:
tiranosaur wrote:ne nadjoh ovu temu pa reko aj da priupitam :lol:
licno...ma ne primici dok me huja ne prodje,al ima nas razlicitih...
nekome je naj naj bolji sex poslije svadje :twisted: :kiss: pa da cujemo sta ko voli
uh, imao sam jednu on and off vezu koja je godinama fercerala skoro samo pa na pomirdbenom sexu. iznervira me rospija, posvađamo se, pa je izjebem, pa se pomirimo... pa me provocira provocira, dok je ne otresem, pa se pomirimo, pa me izvrijeđa pa je poderem, pa se pomirimo, pa sve tako u krug. zna da umori ali kad je hemija jaka zna da bude pravo dobro. i ne može da bude gluma ili role play, nego me fakat naljuti neviđeno

..nisi ti dobar, prosim lijepo, :mrgreen: (da prostiš)... agresivac tipični, da ti rospija stope ljubi, gleda u tebe ka u Boga, jer ti joj dozvoljavaš da diše bez tebe ona ne postoji zar ne?!..eh, patologije su to! :helga:
yoda82

#55 Re: pomirdbeni sex..da ili ne?

Post by yoda82 »

U principu, DA....za svaki sex :izet:
Ramzess Veliki

#56 Re: pomirdbeni sex..da ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

ho oponopono wrote:
covjekvjeverica wrote: uh, imao sam jednu on and off vezu koja je godinama fercerala skoro samo pa na pomirdbenom sexu. iznervira me rospija, posvađamo se, pa je izjebem, pa se pomirimo... pa me provocira provocira, dok je ne otresem, pa se pomirimo, pa me izvrijeđa pa je poderem, pa se pomirimo, pa sve tako u krug. zna da umori ali kad je hemija jaka zna da bude pravo dobro. i ne može da bude gluma ili role play, nego me fakat naljuti neviđeno

..nisi ti dobar, prosim lijepo, :mrgreen: (da prostiš)... agresivac tipični, da ti rospija stope ljubi, gleda u tebe ka u Boga, jer ti joj dozvoljavaš da diše bez tebe ona ne postoji zar ne?!..eh, patologije su to! :helga:
Čo'ek je samo strastven. :roll:
Post Reply