pomirdbeni sex..da ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tiranosaur
#51 Re: pomirdbeni sex..da ili ne?
ma meni se cini da bi ti i kaficu preskocio 
- respo
#52 Re: pomirdbeni sex..da ili ne?
to cemo vidjeti na kafi 
-
whitelegend07
#53 Re: pomirdbeni sex..da ili ne?
Što se mene tiče - da, podržavam. 
- ho oponopono
#54 Re: pomirdbeni sex..da ili ne?
covjekvjeverica wrote:uh, imao sam jednu on and off vezu koja je godinama fercerala skoro samo pa na pomirdbenom sexu. iznervira me rospija, posvađamo se, pa je izjebem, pa se pomirimo... pa me provocira provocira, dok je ne otresem, pa se pomirimo, pa me izvrijeđa pa je poderem, pa se pomirimo, pa sve tako u krug. zna da umori ali kad je hemija jaka zna da bude pravo dobro. i ne može da bude gluma ili role play, nego me fakat naljuti neviđenotiranosaur wrote:ne nadjoh ovu temu pa reko aj da priupitam![]()
licno...ma ne primici dok me huja ne prodje,al ima nas razlicitih...
nekome je naj naj bolji sex poslije svadje![]()
pa da cujemo sta ko voli
..nisi ti dobar, prosim lijepo,
- yoda82
#55 Re: pomirdbeni sex..da ili ne?
U principu, DA....za svaki sex 
- Ramzess Veliki
#56 Re: pomirdbeni sex..da ili ne?
Čo'ek je samo strastven.ho oponopono wrote:covjekvjeverica wrote: uh, imao sam jednu on and off vezu koja je godinama fercerala skoro samo pa na pomirdbenom sexu. iznervira me rospija, posvađamo se, pa je izjebem, pa se pomirimo... pa me provocira provocira, dok je ne otresem, pa se pomirimo, pa me izvrijeđa pa je poderem, pa se pomirimo, pa sve tako u krug. zna da umori ali kad je hemija jaka zna da bude pravo dobro. i ne može da bude gluma ili role play, nego me fakat naljuti neviđeno
..nisi ti dobar, prosim lijepo,(da prostiš)... agresivac tipični, da ti rospija stope ljubi, gleda u tebe ka u Boga, jer ti joj dozvoljavaš da diše bez tebe ona ne postoji zar ne?!..eh, patologije su to!