Intercorp Travel New York
[email protected]
Samo kod njih kupujem karte.....
(prije par sedmica sam kupio kartu New York-Sarajevo-New York za 1000$, sto je u spicu sezone jeftino.....)
avio karte iz bostona
-
virgo
Slušajte ovo, kad već pominjete Jezdimira:
Kad je čuveni gazda Jezda 90-ih pomarinjo lovu Srbima pa se ispalio, u Srbiji je nastala izreka "nekad sam jezdio zbog pizde, a sad pizdim zbog Jezde"
eto...
btw, imal ko raspoložen da mi iz te Amerike jedno auto doveze...
plaćam pošteno, ADŽŠ (alaha mi dželešanuhu)
Kad je čuveni gazda Jezda 90-ih pomarinjo lovu Srbima pa se ispalio, u Srbiji je nastala izreka "nekad sam jezdio zbog pizde, a sad pizdim zbog Jezde"
eto...
btw, imal ko raspoložen da mi iz te Amerike jedno auto doveze...
plaćam pošteno, ADŽŠ (alaha mi dželešanuhu)
-
AvionskeKarte.com
#54 Najeftije iz New york za Sarejvo
Malév je najjeftiniji za ljetni period iz New York karte sa svim troskovima oko USD 1080.00 ostali gradovi pogledajte cijene na nasem website http://www.avionskekarte.com .
Jedna napomena za sve koji planiraju put do Sarajeva Zagreba Beograda Splita ili jednostavnije receno bilo gdje da zelite da putujete mi vam mozemo pronaci najjeftinije i najjednostavnije kombinacije do zeljene destinacije
Ako nadjete bilo na internetu ili u travel agencii opciju koja vam odgovara javite nam se na 415 229 9261 mi cmeo da se potrudimo da vam obezbjedimo jeftiniju opciju.
Jedna napomena za sve koji planiraju put do Sarajeva Zagreba Beograda Splita ili jednostavnije receno bilo gdje da zelite da putujete mi vam mozemo pronaci najjeftinije i najjednostavnije kombinacije do zeljene destinacije
Ako nadjete bilo na internetu ili u travel agencii opciju koja vam odgovara javite nam se na 415 229 9261 mi cmeo da se potrudimo da vam obezbjedimo jeftiniju opciju.
- Brisbane
Pusti covjeka nek radi.TGSTK wrote:bogati placas li ti ista ovo reklamiranje ovdje ha?![]()
![]()
Nego imal sta za Australiju ?
Ustvari nije mi jasno ko je vasa klijentela. Danas svako ima internet i karticu. Dobivam par emailova kad je kakva rasprodaja. Dakle mozes li mi objasniti zasto bi neko koristio vase usluge ?