avio karte iz bostona

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Shoba

Post by Shoba »

Intercorp Travel New York

[email protected]

Samo kod njih kupujem karte.....

(prije par sedmica sam kupio kartu New York-Sarajevo-New York za 1000$, sto je u spicu sezone jeftino.....)
virgo

Post by virgo »

Slušajte ovo, kad već pominjete Jezdimira:
Kad je čuveni gazda Jezda 90-ih pomarinjo lovu Srbima pa se ispalio, u Srbiji je nastala izreka "nekad sam jezdio zbog pizde, a sad pizdim zbog Jezde"
eto...

btw, imal ko raspoložen da mi iz te Amerike jedno auto doveze...
plaćam pošteno, ADŽŠ (alaha mi dželešanuhu)
dibo11

Post by dibo11 »

Koje auto i za koliko love?
AvionskeKarte.com

#54 Najeftije iz New york za Sarejvo

Post by AvionskeKarte.com »

Malév je najjeftiniji za ljetni period iz New York karte sa svim troskovima oko USD 1080.00 ostali gradovi pogledajte cijene na nasem website http://www.avionskekarte.com .

Jedna napomena za sve koji planiraju put do Sarajeva Zagreba Beograda Splita ili jednostavnije receno bilo gdje da zelite da putujete mi vam mozemo pronaci najjeftinije i najjednostavnije kombinacije do zeljene destinacije

Ako nadjete bilo na internetu ili u travel agencii opciju koja vam odgovara javite nam se na 415 229 9261 mi cmeo da se potrudimo da vam obezbjedimo jeftiniju opciju.
Koshpa

Post by Koshpa »

bogati placas li ti ista ovo reklamiranje ovdje ha? :roll: :? :?
Brisbane

Post by Brisbane »

TGSTK wrote:bogati placas li ti ista ovo reklamiranje ovdje ha? :roll: :? :?
Pusti covjeka nek radi.
Nego imal sta za Australiju ?
Ustvari nije mi jasno ko je vasa klijentela. Danas svako ima internet i karticu. Dobivam par emailova kad je kakva rasprodaja. Dakle mozes li mi objasniti zasto bi neko koristio vase usluge ?
Post Reply