covjekvjeverica wrote:fala bogu neko pametan na forumu.tiranosaur wrote:covjekvjeverica wrote: upravo tako....nista nam zapad nije donio sto vec nismo imali,samo sto sada uz zapad imamo zakone koji odobravaju gay parade,usvajanje djece istospolnim parovima,raznorazna udruzenja za zastitu ovoga ili onoga,a kada zena trazi svoja prava kaze sovinistica...ma daj...i prije je brizljivi tata dolazio u sobu svoje djece,toboze da ih ugrije,zene varale muzeve,muzevi zene,krpilo se po komsiluku...ubijalo radi komada zemlje itd itd...jedina razlika je sto se je sutilo a sada se bar donekle prica o svemu
Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- tiranosaur
#51 Re: Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
- vazi
#52 Re: Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
cuj to, e svasta, sta oni traze i dokazuju, cu cu cusinuhe wrote:Zene su rijetko varale i rijetko varaju i danas kod nas. Stranci sto rade na identifikaciji ubijenih se tome cude. Eto to je dokazano onako usput.
i sta ih to briga, kakva je to identifikacija i zar se to moze kao dokazati
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#53 Re: Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
kad je to bila parada?Mr Chow wrote:Paaaa ne bi se bas s ovim slozio.. pedera nije bilo kao danas, ni blizu. Ono sto ih je bilo, bili su oni "oduvijek je bio peder".. danas je to naprednija varijanta, bi i slicna sranja, danas je "IN" biti derpe, jednosavno jebeno moderno! Ako nisi peder, ne valjas, danas se to slavi jebo te, halooooo, organizuju se parade da bi slavili svoja sranja, sto je najtuznije, za to se trose BUDZETSKA sredstva, znaci svi odvajamo, da bi pederi mogli derneciti!!!covjekvjeverica wrote: razlika je samo u tome sto su se žene emancipirale i stekle jednaka prava, makar na zapadu, pa više ne moraju da trpe maltretiranja. primitivci poput ovog zaostalog reufa isto tako krive zapad za tobožnju ekspanziju homoseksualizma ali homoseksualaca je bilo i prije u istom broju kao danas. razlika je samo u tome što sada imaju veća prava pa se ne moraju kriti. nema veze sa navodnim zapadnom nastranošću koja je obični mit.
Sta rade izmedju 4 zida, njihova stvar, ali paradirati i proklamovati svoj nakaradni nacin zivota, eh to je vec malo previse..
btw, ne znam koliko je moderno biti peder, ali ja ne znam nijednog deklarisanog pedera
- plain vanilla
#54 Re: Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
parada u bg je otkazanaMr Chow wrote:plain vanilla wrote:
kad je to bila parada?![]()
btw, ne znam koliko je moderno biti peder, ali ja ne znam nijednog deklarisanog pedera
Nije kod nas (jos), ali eto u BGD organizuju, izdvojili su iz budjeta 600.000 € za paradu...
- tiranosaur
#55 Re: Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
kad je odrze u beogradu ocekujte je onda i kod nasMr Chow wrote:plain vanilla wrote:
kad je to bila parada?![]()
Nije kod nas (jos), ali eto u BGD organizuju, izdvojili su iz budjeta 600.000 € za paradu...
- covjekvjeverica
#56 Re: Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
ma bilo je uvijek pedera nego su se krili. sad u zavisnosti od građanskih sloboda se samo cini da ih je vise. u istambulu imas gej paradu, valjda zato sto je turska slobodnija zemlja od bosne. ako ti mislis da neko hoce da bude peder da bi bio moderan ti si poprilično glup čovjek.Mr Chow wrote:Paaaa ne bi se bas s ovim slozio.. pedera nije bilo kao danas, ni blizu. Ono sto ih je bilo, bili su oni "oduvijek je bio peder".. danas je to naprednija varijanta, bi i slicna sranja, danas je "IN" biti derpe, jednosavno jebeno moderno! Ako nisi peder, ne valjas, danas se to slavi jebo te, halooooo, organizuju se parade da bi slavili svoja sranja, sto je najtuznije, za to se trose BUDZETSKA sredstva, znaci svi odvajamo, da bi pederi mogli derneciti!!!covjekvjeverica wrote: razlika je samo u tome sto su se žene emancipirale i stekle jednaka prava, makar na zapadu, pa više ne moraju da trpe maltretiranja. primitivci poput ovog zaostalog reufa isto tako krive zapad za tobožnju ekspanziju homoseksualizma ali homoseksualaca je bilo i prije u istom broju kao danas. razlika je samo u tome što sada imaju veća prava pa se ne moraju kriti. nema veze sa navodnim zapadnom nastranošću koja je obični mit.
Sta rade izmedju 4 zida, njihova stvar, ali paradirati i proklamovati svoj nakaradni nacin zivota, eh to je vec malo previse..
kod nas je danas religija in. poste iz mode.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#57 Re: Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
Od starinskog odgoja do pedera i ljudskih prava.
Temi se smijesi svijetla buducnost.
- plain vanilla
#58 Re: Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
pa sta je poenta? ne trose nase pareMr Chow wrote:
Ok, uzmi bilo koji drugi grad, Zagreb, Split, Berlin, Kopenhagen.. nije bitno mjesto, bitna je poenta..
koliko je Zapad samo potrosio para na nase nehljebovice koji i dan danas leze na socijali
pa mogu onda i na svoje pedere
i bolje da se neko deklarise kao gej, i hoda na paradi
nego da se ozeni, pa vara zenu s nakim rutonjom, gluho bilo
- covjekvjeverica
#59 Re: Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
plain vanilla wrote:pa sta je poenta? ne trose nase pareMr Chow wrote:
Ok, uzmi bilo koji drugi grad, Zagreb, Split, Berlin, Kopenhagen.. nije bitno mjesto, bitna je poenta..
koliko je Zapad samo potrosio para na nase nehljebovice koji i dan danas leze na socijali
pa mogu onda i na svoje pedere
i bolje da se neko deklarise kao gej, i hoda na paradi
nego da se ozeni, pa vara zenu s nakim rutonjom, gluho bilo
hahaha da kačevanda sindrom... takođe, u psihologiji je dokazano da su najglasniji homofobi kao ovaj mr ču latentni homoseksualci.
- tiranosaur
#60 Re: Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
tema bi mogla preci u to da se neko izjasni vec jednom jel' ili nije pederladyblue18 wrote:Od starinskog odgoja do pedera i ljudskih prava.
- covjekvjeverica
#61 Re: Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
kako nemam argument? seksualna orjentacija stvar mode? to je poprilično glupa izjava.Mr Chow wrote: Oh poceli smo i s uvredama... preporucio bi ti da taj nacin (raz)govora ostavis za neke druge ljude, ovdje, ako ne mozes argumentovano diskutovati, bolje je iskljuci se na vrijeme..
-
Great Cornholio
#62 Re: Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
Seksualna orijentacija nije stvar mode, ali jeste stvar mode stav prema homoseksualnosti.covjekvjeverica wrote:kako nemam argument? seksualna orjentacija stvar mode? to je poprilično glupa izjava.Mr Chow wrote: Oh poceli smo i s uvredama... preporucio bi ti da taj nacin (raz)govora ostavis za neke druge ljude, ovdje, ako ne mozes argumentovano diskutovati, bolje je iskljuci se na vrijeme..
- plain vanilla
#63 Re: Starinski odgoj žena i muškaraca u braku
a ako budu paradirali za svoje pare?Mr Chow wrote: Pa trosit ce kad budu paradirali.. nek se deklarise kako hoce, ne vidim svrhu slavljenja i paradiranja..
ne rece to da treba postovati svakog covjeka?
pederi i paradiraju da pokazu da su samo ljudi