Muhamed Filipovic nepismen? e neka si mi ti pismen,al zna se gdjeBetter Man wrote:Prije sve ga bitno je biti čovjek, a ostalo je manje ne bitno! Smuči mi se od Muhameda Filipovića i oostalih polupismenih metuzalema i sličnih koji nas siluju svojim pričama kako da se izjasnimo. Ne može me niko natjerati da se izjasnim ni kao bošnjak, ni kao srbin, ni kao hrvat.
Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
-
theTruePath
#51 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
-
muzicar_iz_parka
#52 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Jel oš da budeš među ostalima?Better Man wrote:Prije sve ga bitno je biti čovjek, a ostalo je manje ne bitno! Smuči mi se od Muhameda Filipovića i oostalih polupismenih metuzalema i sličnih koji nas siluju svojim pričama kako da se izjasnimo. Ne može me niko natjerati da se izjasnim ni kao bošnjak, ni kao srbin, ni kao hrvat.
- Havatar
#53 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Nije cudo sto se on napada posto svi srpski intelektualci imaju kompleks nize vrijednosti i osjecaj inferiornosti u odnosu na njega.theTruePath wrote:Muhamed Filipovic nepismen? e neka si mi ti pismen,al zna se gdjeBetter Man wrote:Prije sve ga bitno je biti čovjek, a ostalo je manje ne bitno! Smuči mi se od Muhameda Filipovića i oostalih polupismenih metuzalema i sličnih koji nas siluju svojim pričama kako da se izjasnimo. Ne može me niko natjerati da se izjasnim ni kao bošnjak, ni kao srbin, ni kao hrvat.![]()
![]()
- It_is_a_Leclerc
#54 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Pročitaj tekst ovog osnivača teme na početku, ponovo.uzgajivac wrote:nepravedan si. gdje je receno da su pozivali sve?It_is_a_Leclerc wrote:Pozvati SVE ljude da se izjasne kao Bošnjaci je za prekršajnu prijavu.
Inače, evo na twitteru čitam da je načelnik općine Cazin zaprijetio sankcijama građanima koji se ne izjasne kao Bošnjaci...
Da je popis, ne daj bože, zakazan za 10. 10., ja mislim da bi pojedinci s puškama skakali po cesti i natjeravali ljude da se izjasne.
- Ahmmed
#55 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
It_is_a_Leclerc wrote:Pročitaj tekst ovog osnivača teme na početku, ponovo.uzgajivac wrote:nepravedan si. gdje je receno da su pozivali sve?It_is_a_Leclerc wrote:Pozvati SVE ljude da se izjasne kao Bošnjaci je za prekršajnu prijavu.
Inače, evo na twitteru čitam da je načelnik općine Cazin zaprijetio sankcijama građanima koji se ne izjasne kao Bošnjaci...
Da je popis, ne daj bože, zakazan za 10. 10., ja mislim da bi pojedinci s puškama skakali po cesti i natjeravali ljude da se izjasne.
Dakako da se ne slažem sa metodama općinskog načelnika....
Ali, ne mogu da odolim da ne kažem koliko volim Krajišnike,ali, baš, baš volim
Volim ih, bjanko
-
theTruePath
#56 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
lol daj linkIt_is_a_Leclerc wrote:Pročitaj tekst ovog osnivača teme na početku, ponovo.uzgajivac wrote:nepravedan si. gdje je receno da su pozivali sve?It_is_a_Leclerc wrote:Pozvati SVE ljude da se izjasne kao Bošnjaci je za prekršajnu prijavu.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#57 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
tunjo sokole bošnjaci su uz tebeBetter Man wrote:Prije sve ga bitno je biti čovjek, a ostalo je manje ne bitno! Smuči mi se od Muhameda Filipovića i oostalih polupismenih metuzalema i sličnih koji nas siluju svojim pričama kako da se izjasnimo. Ne može me niko natjerati da se izjasnim ni kao bošnjak, ni kao srbin, ni kao hrvat.
- travnik
#58 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
U multi-kulti državi pozivanje SVIH građana da se izjasne kao pripadnici JEDNOG naroda je više svojstveno ekstremnim desničarksim i jednonacionalnim strankama, a ne stranci koja se deklarira kao ljevičarska i multi-kulti.
- Better Man
#59 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Ja sam Bosanac i niko me ne može svrstati u ostale. Niko vam ne brani da se izjasnite kao bošnjaci, ali znajte da tada idete na ruku Dodiku koji negira sve Bosansko i to je definitnvno uvod u podjelu BiH na 3 dijela. Zato poziv svim istinskim građanima ove zemlje da se izjasne kao Bosanci i tako unište snove Dodika, Čovića i sličnih o podjeli zemlje na 3 dijela.muzicar_iz_parka wrote:Jel oš da budeš među ostalima?Better Man wrote:Prije sve ga bitno je biti čovjek, a ostalo je manje ne bitno! Smuči mi se od Muhameda Filipovića i oostalih polupismenih metuzalema i sličnih koji nas siluju svojim pričama kako da se izjasnimo. Ne može me niko natjerati da se izjasnim ni kao bošnjak, ni kao srbin, ni kao hrvat.
- Better Man
#60 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Iz Muhameda Filipovića ne govori razum, već novac koji mu plaćaju razni hoštapleri koji žele da nam nametnu da se izjasnimo kao bošnjaci. Sutra da tim hoštaplerima padne na pamet da se trebamo pisati kao idioti, Muhamed Filipović bi za šaku dollara promjenio ploču i pozivao nas da se izjasnimo kao idioti.theTruePath wrote:Muhamed Filipovic nepismen? e neka si mi ti pismen,al zna se gdjeBetter Man wrote:Prije sve ga bitno je biti čovjek, a ostalo je manje ne bitno! Smuči mi se od Muhameda Filipovića i oostalih polupismenih metuzalema i sličnih koji nas siluju svojim pričama kako da se izjasnimo. Ne može me niko natjerati da se izjasnim ni kao bošnjak, ni kao srbin, ni kao hrvat.![]()
![]()
- Mister Yes
#61 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Šetamo tako danas po Trebeviću i na Brusu (dio Trebevića u RS-u) parkiran bijeli golf sa otvorenim zadnjim vratima i sa zvučnika odjekuje "ustani čiča dražo preuzmi komandu". Prije toga smo baš pričali o popisu i kada sam čuo te riječi baje malog knindže istog momenta sam znao da ću na popisu ipak biti Bošnjak. I ja i još 5 članova moje porodice koji će reći ono što ja kažem. Jednostavno imam strašnu potrebu da kaznim tog idiota koji je tu gadost navio da odjekuje Trebević. Eto zahvaljujući njemu biće 6 Bošnjaka više na popisu. Nije neka kazna ali ne znam kako drugačije da ga kaznim.
Možda neke generacije nakon nas prevaziđu ove podjele i mržnju ali mi sigurno nećemo. Ja se borim već godinama i taman kad pomislim da sam uspio .......đaba jer krv proključa bez obzira šta razum govorio.
Možda neke generacije nakon nas prevaziđu ove podjele i mržnju ali mi sigurno nećemo. Ja se borim već godinama i taman kad pomislim da sam uspio .......đaba jer krv proključa bez obzira šta razum govorio.
- gnjev
#62 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Taman takoMister Yes wrote:Šetamo tako danas po Trebeviću i na Brusu (dio Trebevića u RS-u) parkiran bijeli golf sa otvorenim zadnjim vratima i sa zvučnika odjekuje "ustani čiča dražo preuzmi komandu". Prije toga smo baš pričali o popisu i kada sam čuo te riječi baje malog knindže istog momenta sam znao da ću na popisu ipak biti Bošnjak. I ja i još 5 članova moje porodice koji će reći ono što ja kažem. Jednostavno imam strašnu potrebu da kaznim tog idiota koji je tu gadost navio da odjekuje Trebević. Eto zahvaljujući njemu biće 6 Bošnjaka više na popisu. Nije neka kazna ali ne znam kako drugačije da ga kaznim.
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
- gnjev
-
Nebitan32
#64 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Ahmmed wrote:It_is_a_Leclerc wrote:
Pročitaj tekst ovog osnivača teme na početku, ponovo.
Da je popis, ne daj bože, zakazan za 10. 10., ja mislim da bi pojedinci s puškama skakali po cesti i natjeravali ljude da se izjasne.![]()
![]()
Dakako da se ne slažem sa metodama općinskog načelnika....
Ali, ne mogu da odolim da ne kažem koliko volim Krajišnike,ali, baš, baš volim![]()
Volim ih, bjanko
Sve zavisi. Najveci broj izdajnika je bio u Krajini. Vidjeti pod "babine ojebine" i slicni. Takvih je jos puno.
Tako da... Svugdje ima svega i svacega
- Sezam
#65 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Dodje mi da te zagrlim.Mister Yes wrote:Šetamo tako danas po Trebeviću i na Brusu (dio Trebevića u RS-u) parkiran bijeli golf sa otvorenim zadnjim vratima i sa zvučnika odjekuje "ustani čiča dražo preuzmi komandu". Prije toga smo baš pričali o popisu i kada sam čuo te riječi baje malog knindže istog momenta sam znao da ću na popisu ipak biti Bošnjak. I ja i još 5 članova moje porodice koji će reći ono što ja kažem. Jednostavno imam strašnu potrebu da kaznim tog idiota koji je tu gadost navio da odjekuje Trebević. Eto zahvaljujući njemu biće 6 Bošnjaka više na popisu. Nije neka kazna ali ne znam kako drugačije da ga kaznim.
O ovom ja cijelo vrijeme pricam.
I bez obzira sta govorili, moze se biti Bosnjak bilo kojeg religioznog uvjerenja ili neuvjerenja. To ce ovaj popis i dokazati.
-
chill001
#66 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Nekima treba duze vremena da se suoce sa realnoscu u kojoj zive... ali to se desi prije ili kasnije.Mister Yes wrote:Šetamo tako danas po Trebeviću i na Brusu (dio Trebevića u RS-u) parkiran bijeli golf sa otvorenim zadnjim vratima i sa zvučnika odjekuje "ustani čiča dražo preuzmi komandu". Prije toga smo baš pričali o popisu i kada sam čuo te riječi baje malog knindže istog momenta sam znao da ću na popisu ipak biti Bošnjak. I ja i još 5 članova moje porodice koji će reći ono što ja kažem. Jednostavno imam strašnu potrebu da kaznim tog idiota koji je tu gadost navio da odjekuje Trebević. Eto zahvaljujući njemu biće 6 Bošnjaka više na popisu. Nije neka kazna ali ne znam kako drugačije da ga kaznim.
Preporucio bih i ostalim Jugoslovenima da prosetaju manjim entitetom ponekad i da upoznaju mentalitet i stavove svojih sugradjana.
- Leo C Baptistao
#67 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Jao čega se ti plašišMister Yes wrote:Šetamo tako danas po Trebeviću i na Brusu (dio Trebevića u RS-u) parkiran bijeli golf sa otvorenim zadnjim vratima i sa zvučnika odjekuje "ustani čiča dražo preuzmi komandu". Prije toga smo baš pričali o popisu i kada sam čuo te riječi baje malog knindže istog momenta sam znao da ću na popisu ipak biti Bošnjak. I ja i još 5 članova moje porodice koji će reći ono što ja kažem. Jednostavno imam strašnu potrebu da kaznim tog idiota koji je tu gadost navio da odjekuje Trebević. Eto zahvaljujući njemu biće 6 Bošnjaka više na popisu. Nije neka kazna ali ne znam kako drugačije da ga kaznim.
- gnjev
#68 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Al strah od Bosanca. Zašto da se boji skupine ljudi koju je već nasankao 91ve
- Leo C Baptistao
#69 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Plašim se da jaka etnička podjeljenost šalje jasnu poruku međunarodnoj zajednici da smo svi za podjelu. Šta će drugo pomislit?
- gnjev
#70 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Ništa jarane nagovori Srbe i Hrvate sa se 'učlane' u Bosance i eto i mene za njimaLeo C Baptistao wrote:Plašim se da jaka etnička podjeljenost šalje jasnu poruku međunarodnoj zajednici da smo svi za podjelu. Šta će drugo pomislit?
- Leo C Baptistao
#71 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Što će oni to radit? Njima je u interesu da Bosanaca ne bude kako bi se odcijepili. Nije mi samo jasno što bi ljudima koji vole Bosnu bilo u interesu da Bosanaca ne bude?gnjev wrote:Ništa jarane nagovori Srbe i Hrvate sa se 'učlane' u Bosance i eto i mene za njimaLeo C Baptistao wrote:Plašim se da jaka etnička podjeljenost šalje jasnu poruku međunarodnoj zajednici da smo svi za podjelu. Šta će drugo pomislit?
-
PalaDino
#72 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Da li netko vidi Željka Komšića sa majcom na kojoj piše "BITNO JE BITI HRVAT"?
Ja osobno ne mogu vidjeti tu sliku u stvarnosti.
U Kalesiji je ŽK Komšić dobio preko 7 tisuća glasova. Hrvata ima manje od 30.ak u Klaesiji.
Kada vidim ove pripadnike SDP-a dolazim do zaključka da je sam čin zaokruživanja ŽK na glasačkim lističima dokaz bošnjačkog nacionalizma?
Ja osobno ne mogu vidjeti tu sliku u stvarnosti.
U Kalesiji je ŽK Komšić dobio preko 7 tisuća glasova. Hrvata ima manje od 30.ak u Klaesiji.
Kada vidim ove pripadnike SDP-a dolazim do zaključka da je sam čin zaokruživanja ŽK na glasačkim lističima dokaz bošnjačkog nacionalizma?
Last edited by PalaDino on 29/09/2013 01:41, edited 1 time in total.
-
chill001
#73 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Ispravio sam te.Leo C Baptistao wrote:Što će oni to radit? Njima je u interesu da Bosnjaka ne bude kako bi se odcijepili. Nije mi samo jasno što bi ljudima koji vole Bosnu bilo u interesu da Bosnjaka ne bude?![]()
![]()
![]()
![]()
- gnjev
#74 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Samo sloga Srbina spašava
- Leo C Baptistao
#75 Re: Vijećnici SDP-a :Bitno je biti Bosnjak!
Bosanci - Bosna, Bošnjaci - Bošnjakistan, pa ko voli nek izvoli.chill001 wrote:Ispravio sam te.Leo C Baptistao wrote:Što će oni to radit? Njima je u interesu da Bosnjaka ne bude kako bi se odcijepili. Nije mi samo jasno što bi ljudima koji vole Bosnu bilo u interesu da Bosnjaka ne bude?![]()
![]()
![]()
![]()