Vanzemaljski brodovi nadlijeću BiH !
-
mc_aselook
I ja sam isto vidio jednog evo baš prođje pored kuće i ode u zahod!!!! Kaže da je pijo pive češke pa mu sad pravo slabo pa kaže:ja odoh!!! 
-
2STONED
Treba saznat' na kojem je tripu taj tip bio.frupi wrote:Čuo sam i za frajera koji kaže da mu je svemirski brod proletio pored prozora, krošnje od drveća se potkresale od naleta tog broda. A kaže da su mu drugu noć lebdili iznad krova i dimnjaka. Sve mu nešto u lice išlo. On misli da je to toplina od mlaza pogona.
Sigurno nesto plaho dobro
-
rei
2STONED wrote:Treba saznat' na kojem je tripu taj tip bio.frupi wrote:Čuo sam i za frajera koji kaže da mu je svemirski brod proletio pored prozora, krošnje od drveća se potkresale od naleta tog broda. A kaže da su mu drugu noć lebdili iznad krova i dimnjaka. Sve mu nešto u lice išlo. On misli da je to toplina od mlaza pogona.
Sigurno nesto plaho dobro![]()
-
u Fatime vise Jajca
ja sam vlastitim ocima vidio kako voze sijeno na tanjiru sa komsine njive....

-
ffm64
#56 Vanzemaljski brodovi nadlijeću BiH !
S obzirom da se srbi nazivaju bozijim narodom hahahaha mora da je bog poslo njihove zemljake da ih odvedu odakle su sljegli hehehehehehh.
-
frupi
Ne smijem da se javljam. STOP. Poslo sam telegram jaranu da se javi iz Internet kluba. STOP. Mozda nadgledaju sve komunikacija. STOP. Neko mora i da pruzi otpor. STOP. Zao mi vas je. STOP. Namazo sam se blatom. STOP. Kako ? STOP. Ne pitaj. STOP Javljacu se telgramima i dalje preko jarana. STOP. Dole Vanzemaljci. STOP. Frupi STOP. STOP.
-
hananah
cuj pruza otpor a kao mis se zavukao u podrum i namazao blatomfrupi wrote:Ne smijem da se javljam. STOP. Poslo sam telegram jaranu da se javi iz Internet kluba. STOP. Mozda nadgledaju sve komunikacija. STOP. Neko mora i da pruzi otpor. STOP. Zao mi vas je. STOP. Namazo sam se blatom. STOP. Kako ? STOP. Ne pitaj. STOP Javljacu se telgramima i dalje preko jarana. STOP. Dole Vanzemaljci. STOP. Frupi STOP. STOP.