Baby Jane wrote:Ramzess Veliki wrote:Da ... pa ih cura ostavi. Trebaju ih prositi na Željinim utakmicama.Baby Jane wrote: tako mu i treba kad je doveo u shoping centar da je zaprosi....wtf![]()
![]()
jos su mi jaci oni sa transparentima na utakmicama sarajeva itd
Mozda je pak najbolje da probaju na Olimpikovim ili Velezovim
koji frik moras biti![]()
neki dan vidim kolegu koji se nedavno ozenio, i rekoh..dajem ti godinu dana, kaze on, za sta? pa rekoh, da se pokajes...
taj zabrinuti pogled necu zaboraviti
Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
theTruePath
#51 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
- BarbaDue
#52 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Onaj vozić je sve pokvariotheTruePath wrote:Kad je glupanBarbaDue wrote:nije da te želim obezhrabriti naprotiv,
ali kada neko spomene prosidbu uvjek se sjetim ove glupače![]()
![]()
-
detroit-mercy
#53 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Pa metnes joj gakuki2013 wrote:Već dugo planiram kako i na koji način da zaručim djevojku. Imam mali milion nekakvih ideja,ali bi mi dobrodošla još koja originalna ideja. Hvala
Mislio sam na presten, da ne bi ko sta drugo pomislio neuzbilah
-
Klitemnestraaa
#54 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Ima onaj fazon iz filma (ne sjećam se kojeg) kad dovedeš djevojku ispod drveta gdje ste se prvi put poljubili, ali pokriješ joj oči,a prsten zavežeš za drvo da visi, za najnižu granu i ona ona dodje pred tu granu, a ti joj otkriješ oči.
Isto sam negdje čitala djevojka je svaki dan jela Kinder jaje i lik došao u prodavnicu i rekao teti na kasi da ju hoće zaprositi i uzeo jedno jaje i u njeg prsten stavio i zamotao i rekao kad ona dodje to da joj doda. A nju je čekao kući da vidi kad bude otvarala.
Isto sam negdje čitala djevojka je svaki dan jela Kinder jaje i lik došao u prodavnicu i rekao teti na kasi da ju hoće zaprositi i uzeo jedno jaje i u njeg prsten stavio i zamotao i rekao kad ona dodje to da joj doda. A nju je čekao kući da vidi kad bude otvarala.
- Butmiran
#55 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Stavi prsten negdje u ormar i traži joj da ti doda majicu, kad otvori ormar imaće šta da vidi.
Nravno, prije toga provedite romantiču noć, večera, vino, fazoni...
Nravno, prije toga provedite romantiču noć, večera, vino, fazoni...
- Baby Jane
#56 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Najbolje ti je kupi i opremi stan, nemoj je nista pitati, dovedi je fol da vidi, i onda je zakljucaj, i baci kljuc sa terase. Nakon par godina ce prestati da se opire
-
moke33-sa
#57 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
druze jel ti nas lozis ili stvarno ti trazis ovde pomoc oko toga,ako si ti ovde dosao da trazis pomoc kako zaruciti djevojku onda druze nemoj jos da je zenis niti zarucujes,pa to je iz tvog srca i onda kada ti budes spreman i kako budes odlucio tako uradi.ja ti u svakom slucaju zelim srecu i da bude sve ok s tom djevojkom.kuki2013 wrote:Već dugo planiram kako i na koji način da zaručim djevojku. Imam mali milion nekakvih ideja,ali bi mi dobrodošla još koja originalna ideja. Hvala
- scooby_dooby_doo
#58 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
AmADin_gospo wrote:pitaj je "mala, bil se kopala u moje groblje"
- WildRedRose
#59 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Baby Jane wrote:![]()
Najbolje ti je kupi i opremi stan, nemoj je nista pitati, dovedi je fol da vidi, i onda je zakljucaj, i baci kljuc sa terase. Nakon par godina ce prestati da se opire
a sad malo ozbilje: pusti tudje savjete, znas sta voli, iskoristi nesto od toga i zaprosi je.. dal na odredjenoj lokaciji, da li sa odredjenom pjesmom, odredjenim rijecima.. ali nesto 'vase'.. i bez onih holivud fazona.. ja ne znam ko to danas voli
-
AnaSime
#60 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
najbolje da to bude neplanirano... moj danasnji suprug je u momentu kada smo odabrali datum vjencanja bio moj momak nekih 8 mejseci optilike... sjedili smo na kafi i cekali neke prijatelje koji su kasnili... u naletu dosade i nervoze on je samo rekao "Hocemo li se vjencavati nas dvoje?", moj odgovor je naravno bio DA, a njegovo sljedece pitanje je bilo "Kada?" i eto.... sada vec mjesec i 10 dana u braku 
samo opusteno, ne mora biti nista prenapuhano.... za mene je ovako mnogo bolje, opusteno i neplanski, bas simpaticno
samo opusteno, ne mora biti nista prenapuhano.... za mene je ovako mnogo bolje, opusteno i neplanski, bas simpaticno
- BadCopy
#61 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Joj Princeva u pizdu materinu 
- Baby Jane
#62 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
AnaSime wrote:najbolje da to bude neplanirano... moj danasnji suprug je u momentu kada smo odabrali datum vjencanja bio moj momak nekih 8 mejseci optilike... sjedili smo na kafi i cekali neke prijatelje koji su kasnili... u naletu dosade i nervoze on je samo rekao "Hocemo li se vjencavati nas dvoje?", moj odgovor je naravno bio DA, a njegovo sljedece pitanje je bilo "Kada?" i eto.... sada vec mjesec i 10 dana u braku
Hajd, svako ima svoje poimanje romantike
- WildRedRose
#63 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
poopljuvala
i meni je to malo bzvz, cuj hocemo se vjencati , onako na kafi ? pa nije se nista potrudio

i meni je to malo bzvz, cuj hocemo se vjencati , onako na kafi ? pa nije se nista potrudio
- Baby Jane
#64 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Ma niko ne kaze da su morale biti kocije, ruze i neke grandiozne geste, ali brate mili, na kafi..iz dosadeWildRedRose wrote:poopljuvala![]()
i meni je to malo bzvz, cuj hocemo se vjencati , onako na kafi ? pa nije se nista potrudio![]()
Sigurno me vise nikad ne bi vidio.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#65 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Haj ba, mogao je iz dosade raskinuti, ovo je ipak bolje 
- WildRedRose
#66 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
ma optimisto , ljubi ruzaladyblue18 wrote:Haj ba, mogao je iz dosade raskinuti, ovo je ipak bolje
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#67 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
WildRedRose wrote:ma optimisto , ljubi ruzaladyblue18 wrote:Haj ba, mogao je iz dosade raskinuti, ovo je ipak bolje
- BadCopy
#68 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Tipicno zensko.trljaj se oko mene daj mi svega daj me zaruci kao niko nikog prije.Od svega treba ceremoniju napravit.
- WildRedRose
#69 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
ma ne kazem to ba.. nego bas kako lady rece, mogao je onda i iz dosade raskinuti...BadCopy wrote:Tipicno zensko.trljaj se oko mene daj mi svega daj me zaruci kao niko nikog prije.Od svega treba ceremoniju napravit.
- BadCopy
#70 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Za normalno musko je to ko da ga tjeras na kastraciju.Budite zadovoljne sto uopste pitaju.
- WildRedRose
#71 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
jah.. onda da budemo sretne i sto se sami obuku jutro ? odu u wc, upale auto, jedu sami ? 
-
whitelegend07
#72 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
E jes' se i potrudio, 'alal mu ćufte.AnaSime wrote:najbolje da to bude neplanirano... moj danasnji suprug je u momentu kada smo odabrali datum vjencanja bio moj momak nekih 8 mejseci optilike... sjedili smo na kafi i cekali neke prijatelje koji su kasnili... u naletu dosade i nervoze on je samo rekao "Hocemo li se vjencavati nas dvoje?", moj odgovor je naravno bio DA, a njegovo sljedece pitanje je bilo "Kada?" i eto.... sada vec mjesec i 10 dana u braku
Vi'š ružo kako ne znaju, a?
- debelimedo
#73 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Za ruku... i zaruci 
- WildRedRose
#74 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
vidim, vidim... jedan je bijeli...whitelegend07 wrote: E jes' se i potrudio, 'alal mu ćufte.![]()
![]()
Vi'š ružo kako ne znaju, a?![]()
- dalalala
#75 Re: Kako i na koji način zaručiti djevojku?
Kupi joj slatkiše koje najviše voli i napravi paketić od toga. U taj paketić stavi i kutijicu s prstenom.. I kada otvori vrećicu da vidi šta sve ima i nađe kutijicu, ti započneš onu spiku kako je voliš, želiš da provedeš zivot s njom i pitaš je hoće li se udati za tebe