Bas me briga kome si odgovarala . Imam pravo da komentiram bilo ciji post . Medijski prostor se ne moze ustupati svakome . Moze li pobornik Hitlerove ideologije pricati na njemackoj , ruskoj , svedskoj ...televiziji . Ne moze . Zasto bi bilo koji nosilac ( ne mora biti Nino ) Tudjamnove i Miloseviceve politike imao medijski prostor kada to znaci logore , paljenja ubijanja ....Banksy wrote:Odgovarala sam Shahabu na primjedbu da mu se daje medijski prostor ...Manix wrote:
Smiri se.
Nino Raspudić
-
Manix
#51 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
- Banksy
#52 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Kruške i jabuke, sve ti se pobrkalo, nigdje veze ... Preskočiću, žao mi je.
-
dudlov
#53 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Dobro ako nema dijaloga,šta onda? Ovako ko do sada, tri nacionalne politike i interesi a sve totalno suprotno. Pa valjda bi trebalo,dok se narodna trojka nasamo presabere šta hoće(da se traži za sebe ono što bi se dalo drugom), tražiti zajednički interes. A što se tiče Reflexa, zivciraju me ona ogledala i vazda kontam što ne ubace kakog kontra sagovornika pa kad se zagužva, možda ih porazbijaju.Manix wrote:Banksy je napisao.Mislim da je dobro što se razgovara, javno, otvoreno, pa šta god i kakogod
92 godine nisu imali strpljenja za razgovor . Bosna je priznata kao drzava 31 marta a 1 aprila napdnuta Bijeljina . Vakuf je napadnut u junu 92 . Isti oni koji su izvrsili agresiju i genocid sada bi razgovarali jer nisu uspjeli 92 -96 . I interesanto skoro iste ciljeve i apetite imaju . I to hoce onako na poklon .![]()
![]()
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
-
LaBomba
#54 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Ovo je samo jos jedna u nizu abnormalija dejtonskog uredjenja zemlje, i jos jedno kmecanje u nizu. Kad god se pomene da treba napadati ovaj nakaradni sistem, u kojem se drzava sama odrekla suvereniteta na pola svoje teritorije, i jos niz apsurda, odmah se dovuku oni koji ponavljau izlizane mantre kako je "bih drzava 2 entiteta i da je tako potpisano", "da se krzi ustav" , koji ustav? Ovaj majmunski? "da je genocidna tvorevina vjecna" itd itd. Nema nista od kmecanja, nego od konkretnog djelovanja, a kako´vo nam djelovanje treba dosad smo trebali skontat.
-
Manix
#55 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Tacno . Svaka ti cast . Neka Srbija i Hrvatska daju drugima ono sto traze za sebe u BiH. Da Sandzak i RSK budu entiteti . Bez genocida .dudlov wrote:Dobro ako nema dijaloga,šta onda? Ovako ko do sada, tri nacionalne politike i interesi a sve totalno suprotno. Pa valjda bi trebalo,dok se narodna trojka nasamo presabere šta hoće(Manix wrote:Banksy je napisao.Mislim da je dobro što se razgovara, javno, otvoreno, pa šta god i kakogod
92 godine nisu imali strpljenja za razgovor . Bosna je priznata kao drzava 31 marta a 1 aprila napdnuta Bijeljina . Vakuf je napadnut u junu 92 . Isti oni koji su izvrsili agresiju i genocid sada bi razgovarali jer nisu uspjeli 92 -96 . I interesanto skoro iste ciljeve i apetite imaju . I to hoce onako na poklon .![]()
), tražiti zajednički interes. A što se tiče Reflexa, zivciraju me ona ogledala i vazda kontam što ne ubace kakog kontra sagovornika pa kad se zagužva, možda ih porazbijaju.da se traži za sebe ono što bi se dalo drugom
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
- Hajvan
#56 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Manix wrote:
Hadzem Hajdarevic je koliko se sjecam bio novinar najvece bosanske pardon bosnjacke sramote na svijetu . Hefticnjaka Ljiljan . Za taj toaletni papir su pisali lazovi lopovi dezerteri koji su iz Ljubljane i Beca u sred rata narod trovali gadostima o mjesanim brakovima i sl . Taj Hajdarevic se uvalio u neki veliki stan sa 5 6 soba u centru grada . Tako sam cuo , ne znam je li istina .Ne bi cudilo. Citao sam njegove clanke to je nivo ispod nivoa . Nas jedino u slicnim emisijama moze predstavljati marko Vesovic , Gojko beric , Ivan Lovrenovic , Boris dezulovic , Viktor Ivancic , Stipe Mesic , Ivo Banac , Predrag Lucic , Petar Lukovic , Janja Bec , Natasa Kandic , Sonja Biserko . Bosnjaci nemaju niti jednu osobu koja bi se verbalno suprostavila fasistima . Sve su to pusikurci tipa muhameda Filipovica koji je u jugi sinu dao ime srpsko a danas prica o bosnjasstvu a Hrvatima govori kako filipovici potjecu od nekakvih kanonika ...nijedam bosnjacki intelektualc ne smije Rasupdicu ni prdnuti jer se plasi da nece u Makarsku na more . nijedan !
Jes, jes.
Bošnjaci nemaju ništa- pameti, mozga, zuba u glavi, obrazovanja, vaspitanja, vlastitoga jezika...ergo, nesposobni su za običnu jebenu debatu
Koja šovinistička izjava. Fuj.
- Hajvan
#57 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Ovo ja stalno ponavljam. Sistem spojenih posuda.Manix wrote:
Tacno . Svaka ti cast . Neka Srbija i Hrvatska daju drugima ono sto traze za sebe u BiH. Da Sandzak i RSK budu entiteti . Bez genocida .Dobra cijena . Dalje neka BiH bude uredjena kao Hrvtska i Srbija . Republika sa parlamentarnom demokracijom , sa jednim predsjednikom gdje su svima zagarantirana ista prava u skladu sa medjunarodnim konvencijama . Bosna je zemlja bosanskog naroda , sluzbeni jezik je bosanski . Pokazati svojim vlastitim primjerom a ne biti licemjeran i koristiti dvostruke arsine .
Ovako, Bosna je predodređena da pati, a i narod u njoj- a posebno onaj koji je kohezivni faktor.
- ultima_palabra
#58 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Strašno je to i pomisliti, ali ima istine u ovomeHajvan wrote:Manix wrote:
Hadzem Hajdarevic je koliko se sjecam bio novinar najvece bosanske pardon bosnjacke sramote na svijetu . Hefticnjaka Ljiljan . Za taj toaletni papir su pisali lazovi lopovi dezerteri koji su iz Ljubljane i Beca u sred rata narod trovali gadostima o mjesanim brakovima i sl . Taj Hajdarevic se uvalio u neki veliki stan sa 5 6 soba u centru grada . Tako sam cuo , ne znam je li istina .Ne bi cudilo. Citao sam njegove clanke to je nivo ispod nivoa . Nas jedino u slicnim emisijama moze predstavljati marko Vesovic , Gojko beric , Ivan Lovrenovic , Boris dezulovic , Viktor Ivancic , Stipe Mesic , Ivo Banac , Predrag Lucic , Petar Lukovic , Janja Bec , Natasa Kandic , Sonja Biserko . Bosnjaci nemaju niti jednu osobu koja bi se verbalno suprostavila fasistima . Sve su to pusikurci tipa muhameda Filipovica koji je u jugi sinu dao ime srpsko a danas prica o bosnjasstvu a Hrvatima govori kako filipovici potjecu od nekakvih kanonika ...nijedam bosnjacki intelektualc ne smije Rasupdicu ni prdnuti jer se plasi da nece u Makarsku na more . nijedan !
Jes, jes.
Bošnjaci nemaju ništa- pameti, mozga, zuba u glavi, obrazovanja, vaspitanja, vlastitoga jezika...ergo, nesposobni su za običnu jebenu debatu![]()
-
Manix
#59 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Hrabrosti , jarane , to im fali .Drzavotvorne svijesti takodje . Kako ja mogu davati sovonisticke izjave prema vlastitom narodu ?Hajvan wrote:Manix wrote:
Jes, jes.
Bošnjaci nemaju ništa- pameti, mozga, zuba u glavi, obrazovanja, vaspitanja, vlastitoga jezika...ergo, nesposobni su za običnu jebenu debatu![]()
-
eroslav
#60 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
kao prvo..hrvatsku libo racku za dešavanja u bih..što se povremeno jave pred izbore i pokušavaju prikupiti koji politički poen je klasična prdimahovina..ništa drugoManix wrote:
Tacno . Svaka ti cast . Neka Srbija i Hrvatska daju drugima ono sto traze za sebe u BiH. Da Sandzak i RSK budu entiteti . Bez genocida .Dobra cijena . Dalje neka BiH bude uredjena kao Hrvtska i Srbija . Republika sa parlamentarnom demokracijom , sa jednim predsjednikom gdje su svima zagarantirana ista prava u skladu sa medjunarodnim konvencijama . Bosna je zemlja bosanskog naroda , sluzbeni jezik je bosanski . Pokazati svojim vlastitim primjerom a ne biti licemjeran i koristiti dvostruke arsine .
s druge strane, hrv i srb su jednonacionalne države (nema potrebe da se opet zajebavamo oko definicije nacija/narod) i njihov sistem projicirati na ovaj naš lonac je praktički nemoguće i to zadnja ptičurina na grani može povezati.
nadalje, bosanski je jedan od 3 ravnopravna jezika u državi, bosna i hercegovina je država svih bosanaca i hercegovaca neovisno kojem korpusu pripadali i taj unisoni nacionalni-narodnosni/jezični nazivnik nije izgledan, kako sada tako i za 300godina
-
Manix
#61 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Nije ni Japan jednonacinalna drzava a ne kmoli Hr i Srbija .eroslav wrote:kao prvo..hrvatsku libo racku za dešavanja u bih..što se povremeno jave pred izbore i pokušavaju prikupiti koji politički poen je klasična prdimahovina..ništa drugoManix wrote:
s druge strane,(nema potrebe da se opet zajebavamo oko definicije nacija/narod) i njihov sistem projicirati na ovaj naš lonac je praktički nemoguće i to zadnja ptičurina na grani može povezati.hrv i srb su jednonacionalne države
nadalje, bosanski je jedan od 3 ravnopravna jezika u državi, bosna i hercegovina je država svih bosanaca i hercegovaca neovisno kojem korpusu pripadali i taj unisoni nacionalni-narodnosni/jezični nazivnik nije izgledan, kako sada tako i za 300godina
-
Manix
#62 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
I jos nesto Eroslave
BiH se ni po cemu ne razlikuje od Srbije i Hrvatske . Ni po cemu osim sto Srba i Hrvata ima vise nego li bosanskih muslimana . Sadasnje stanje u BiH nije produkt razlicitosti te tri drzave nogo produkt topuza , tenka , kame ....jednom rjecju sile . Ovo stanje je nastalom golom silom . Na isti nacin kao BiH mogla je biti uradjena , uredjena i CG i Hr i Srbija . Sila , top , granata , noz , zica , Cacak itd .Ali nije . Nismo isti .
BiH se ni po cemu ne razlikuje od Srbije i Hrvatske . Ni po cemu osim sto Srba i Hrvata ima vise nego li bosanskih muslimana . Sadasnje stanje u BiH nije produkt razlicitosti te tri drzave nogo produkt topuza , tenka , kame ....jednom rjecju sile . Ovo stanje je nastalom golom silom . Na isti nacin kao BiH mogla je biti uradjena , uredjena i CG i Hr i Srbija . Sila , top , granata , noz , zica , Cacak itd .Ali nije . Nismo isti .
- Trina Moe
#63 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
ispravak netočnog navoda: bosna i hercegovina je zemlja bosanskog/bošnjačkog, hrvatskog i srpskog naroda, službeni jezici su bosanski/bošnjački, hrvatski i srpski.
-
_Sarajka
#64 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Je li ovo VI Nini dajete besplatan medijski prostor reklamirajući ga na forumu.Sad po mogućnosti jedno 1500 stranica o njegovoj malenkosti.I kad god se klikne na aktivne postove da je tema vidljiva 
-
Hafis
#65 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
stvar je jednostavna: Čovjek je jak na riječi i zna argumentirati svoje stavove.
Ljudi koji imaju drugačije mišljenje od njega u nemoći ga zovu fašistom ili kamenjarom.
Ljudi koji imaju drugačije mišljenje od njega u nemoći ga zovu fašistom ili kamenjarom.
- jasko_ba
#66 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Hafis wrote:stvar je jednostavna: Čovjek je jak na riječi i zna argumentirati svoje stavove.

-
_Sarajka
#67 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Ja mislim da je ova tema dio teorije zavjere prohercrgovačkih snaga.Cilj joj je uznemiriti naš nacionalni korpus i Hrvate ujediniti u zajedničkom cilju stvaranja trećeg entiteta.Svi VI koji sudjelujete ste izmanipulirani.
Da nije ove teme neki ne bi znali ni lik postoji.Napravićete od Nine idola velikohrvastva kao što ste od Dodika velikosrpstva.
Da nije ove teme neki ne bi znali ni lik postoji.Napravićete od Nine idola velikohrvastva kao što ste od Dodika velikosrpstva.
-
Manix
#68 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Trina Moe wrote:Tacno . Svaka ti cast . Neka Srbija i Hrvatska daju drugima ono sto traze za sebe u BiH. Da Sandzak i RSK budu entiteti . Bez genocida .Dobra cijena . Dalje neka BiH bude uredjena kao Hrvtska i Srbija . Republika sa parlamentarnom demokracijom , sa jednim predsjednikom gdje su svima zagarantirana ista prava u skladu sa medjunarodnim konvencijama . Bosna je zemlja bosanskog naroda , sluzbeni jezik je bosanski . Pokazati svojim vlastitim primjerom a ne biti licemjeran i koristiti dvostruke arsine .
ispravak netočnog navoda: bosna i hercegovina je zemlja bosanskog/bošnjačkog, hrvatskog i srpskog naroda, službeni jezici su bosanski/bošnjački, hrvatski i srpski.
Jos da pratis i da si procitao cijeli post gdje bi ti kraj bio .
-
Manix
#69 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Jos da se prije rodio pa u ercegovini sjeo za VBR danas bi bio narodni eroj i vitez sa adresom u HaguHafis wrote:stvar je jednostavna:i zna argumentirati svoje stavove.Čovjek je jak na riječi
-
arminem
#70 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Zgadio mi se OBN zbog Nine i onog celavca iz Reflexa
Okupe se ljudi, pa se malo pljuje po Titu, malo po Komsicu, i svemu sto nije desnicarske orijentacije... Bljak 
- ioannes
#71 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
koliko zgrazanja i konstatacija gadjenjem,ja mislio o Hitleru se radi....kao ono Raspudic
bit ce da pametno zbori,cim se toliko ljudi zgrazava....to je najbolji indikator za takve stvari na ovim prostorima
bit ce da pametno zbori,cim se toliko ljudi zgrazava....to je najbolji indikator za takve stvari na ovim prostorima
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#72 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Čovjek je tipičan Hercegovac sa zagrebačkog stajališta i onoga što oni pod tim podrazumjevaju. Dakle, prošao malo škole, ambiciozan, šaketa se koliko je ambiciozan, samodopadan, medijski eksponiran sa tendencijom u plus beskonačno, "ne stidi se lažno"Hafis wrote:stvar je jednostavna: Čovjek je jak na riječi i zna argumentirati svoje stavove.
Da je Bog zna kako jak na riječi... Vidjela sam i čula i jačih
Da je kamenara.. Jeste nema diskusije
Da je fašista... Profašisoidan u svakom smislu.
-
Hafis
#73 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Jednom riječju ne uklapa se u sarajevsku matricu hrvatstva...a vrti se po medijima.KatarinaKosaca on 12/09/2013 15:20
Čovjek je tipičan Hercegovac sa zagrebačkog stajališta i onoga što oni pod tim podrazumjevaju. Dakle, prošao malo škole, ambiciozan, šaketa se koliko je ambiciozan, samodopadan, medijski eksponiran sa tendencijom u plus beskonačno, "ne stidi se lažno", dakle sve za šačicu vlasti, pozornosti i Zagreba. Uvijek sa parolom: Uvijek-uz-vlast.
Šta bi tek bilo da im TV daju
- KARDASIJAN
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#75 Re: Nino Raspudić ideolog hercegbosanskog zla
Ispričavam se, ako može definicija "Sarajevske matrice hrvatstva". Hvala.Hafis wrote:Jednom riječju ne uklapa se u sarajevsku matricu hrvatstva...a vrti se po medijima.KatarinaKosaca on 12/09/2013 15:20
Čovjek je tipičan Hercegovac sa zagrebačkog stajališta i onoga što oni pod tim podrazumjevaju. Dakle, prošao malo škole, ambiciozan, šaketa se koliko je ambiciozan, samodopadan, medijski eksponiran sa tendencijom u plus beskonačno, "ne stidi se lažno", dakle sve za šačicu vlasti, pozornosti i Zagreba. Uvijek sa parolom: Uvijek-uz-vlast.
Šta bi tek bilo da im TV daju