Jarane, ohladi...i popusti malo s tim kravama.Capsicum wrote:Da nisi mozda izostavio jednu nulu? Da nije 3000 m? U ostalom, uopste ne zivim na Malti, imam svoju vlastitu garazu u zgradi, ali nisam supak koji samo gleda da komsiji crkne krava. U tom naselju su opstinske vlasti napravile cirkus, kao i u mnogim drugim u gradu, dozvoljavajuci gradnju zgrada na mjestima koja su bila predvidjena za parkinge, zelenilo, igralista i sl. Oni zasluzuju kritike, a ne gradjani koji hoce da svoj automobil parkiraju na mjestima koja su predvidjena za to. Ima tu i veliki broj invalida kojima tih "200 metara" nije bas "samo", ima roditelja s bebama, ima onih koji imaju stare i skoro nepokretne roditelje. Mozda je najbolje i njih izmjestit negdje van grada a? Lako je tebi pravom i zdravom pricat kako ides u drugi kraj grada da parkiras pa uz to "mrsas", a vidio bi kako bi bilo da je drugacije. Plitko ti je razmisljanje...neki wrote:Parkiram auto na javnoj garazi koja se placa a koja je udaljena 300 metara od zgrade u kojoj stanujem.Capsicum wrote:A ti garant parkiras svoj auto 2 km od mjesta stanovanja![]()
Sto ne mogu ovih trolova...
Mislim da je blizi definiciji trola neko ko za parking koji mu je udaljen od zgrade 200 metara place i poredi ga sa parkingom u pazaricu, tramvajima, autobusima, crknutim kravama...
Ne opravdavam ni opstinu ni gradnju na parkinzima, pomjesao si malo. Kritikovao sam modu parkiranja na trotoarima, prolazima, prilazima i td i pravdanje toga cinjenicom da u krugu od 50 m oko zgrade ne postoji parking. Ja ti tvrdim i to argumentovano, da na udaljenosti od 70m od stare kifle u svako doba dana i noci mozes naci parking mjesto.
Ako je neko hendikepiran, podnese zahtjev opstini i ekspresno dobije oznaceno parking mjesto pred svojim ulazom na koje moze postaviti i blokadu ako hoce