ha, ha, ha.............e mravek, mravek sta ucini jadanMRAVOJED wrote:zensko wrote:neka svi vide ko ovdje koga vise voliMRAVOJED wrote:Hm...možemo li o tome kasnije, na samo, vidiš da moram misliti i na prvu polovicu dana...
Nadam se da imaš dobar vid, a Ajvi ne.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i koja je polovica dana prioritetnija
Ja bruke! Znao sam! Morat ću kod Hornija na satove žongliranja!
Forumashi poklanjaju forumashima (sve za 100KM)
-
regina
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Konacno sam se sjetio, kupio bih sto piva u granapu i pozvao 100 najaktivnijih clanova na pice.Ne na parking nego na neko kulturnije mjesto, vilsonovo recimo

- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jest' mi pala cijena, nekada je friz bio petoba...zensko wrote:Horniju poklanjam frizuru - 10km, komiju depilaciju - 20km, sicky& manijaku1 - veceru do 30km, fluidu pravopis bosanskog jezika - 20km, ostalima po kuglu sladoleda....
a mravojedu ljubav
Fluide, kakva je ovo provokacija s gramatikom
-
The_Fluid
horns prijatelju,
vidish da im slabo ide ovaj starojotovski, pa me vrbuju na Shatjirovu (Filandra) gramatiku, tom prilikom bih ovdje stavio link na jedan tekst
http://clubs.sarajevo-x.com/club.php?cl ... cija=slike, zatim kliknuti na izjava vojnika, poklanjam taj rjechnik onima kojima je to zaista potrebno.
vidish da im slabo ide ovaj starojotovski, pa me vrbuju na Shatjirovu (Filandra) gramatiku, tom prilikom bih ovdje stavio link na jedan tekst
-
The_Fluid
chemu pitanje mravojed, chemu pitanje, kazhe tu sam ja odrastao, skojevac stari, jedan od sedmorice
(hepo kockica vidim, no hard feelings)
nego havetinja lijepo reche, sveto tlo steleksa je taj parking, polako hodite i sjetite se vi koji ste tu dolazili radio kluba dole i sportske i muzichke gore, kao i tv sale, da ne spominjem dj-eve: guzu, poleta, chupu (da da onaj deshcko sa omladinskog programa prijeratnog), tjahtu, kroleta, itd..
nego havetinja lijepo reche, sveto tlo steleksa je taj parking, polako hodite i sjetite se vi koji ste tu dolazili radio kluba dole i sportske i muzichke gore, kao i tv sale, da ne spominjem dj-eve: guzu, poleta, chupu (da da onaj deshcko sa omladinskog programa prijeratnog), tjahtu, kroleta, itd..
- flora.sa
edu drugu mahramu-možda bordo
, ona plava mu je brate, ružna!!!
zadigu neki limeni (jeftino kod jednog Sa limara
) štit da se more branit od žene!
dati mito (halal 20KM) čuvaru Bosmala, da se Bigus popne na vrh iste, i da osjeti zakon gravitacije!!!
mircerki platila kafu, sa najzogdnijim revizorom iz Grasa!
Pittu i Vodenoj razmislim kada ova donacija od 100 poraste na 200 KM
qler- samo nek je veliiiko, pa šta bilo!!!
ovan je pa se razumijemo, znam da je sigurno megaloman
zadigu neki limeni (jeftino kod jednog Sa limara
dati mito (halal 20KM) čuvaru Bosmala, da se Bigus popne na vrh iste, i da osjeti zakon gravitacije!!!
mircerki platila kafu, sa najzogdnijim revizorom iz Grasa!
Pittu i Vodenoj razmislim kada ova donacija od 100 poraste na 200 KM
qler- samo nek je veliiiko, pa šta bilo!!!
ovan je pa se razumijemo, znam da je sigurno megaloman
- flora.sa
jest, pa da nam sanda29 pobkegne sa foruma...Zadig wrote:To je za edua....za troskove povrtaka na forumgavrilo wrote:zadige... pa pozovi raju na dernekflora.sa wrote:Zadig poklanja eduu već tri dana ovih 100 KM, ali ovaj neće...![]()
BUDALA
![]()
edu, ne prihvataj ni zaživu glavu...
- flora.sa
ja nudim duplo, samo da se ne vratiš!Zadig wrote:To je za edua....za troskove povrtaka na forumgavrilo wrote:zadige... pa pozovi raju na dernekflora.sa wrote:Zadig poklanja eduu već tri dana ovih 100 KM, ali ovaj neće...![]()
BUDALA
![]()