Izmjeriš lift i odeš na pegperego.ba stranicu, imaju mjere za svaka kolica, uključujući i kilažu. Dobra je stvar što mogu stati u lift bez sklapanja, tj. vadjenja djeteta. Mi smo svoja kupili u Mališi, bivši Tintilinić, u TC Otoka (ulaz lijevo od pijace, prvi sprat). Oni su generalni uvoznik za PP. Komplet kolica, konstrukcija i sjedalo (jer može i posebno) za keš sa popustom su 670 KM. Sportska verzija je oko 800 i nešto. Sjedalica/ baza je posebno, to ti je najbolje skontat po veličini auta, koliko često i daleko putujete .... znači treba li vam udobnija, sigurnija sjedalica za dužu vožnju ili nešto za po gradu, to je opet druga diskusija. Mi smo gledali da sve bude kompatibilno pa smo i sjedalicu uzeli u PP, najbolje je da sama pogledaš, pročitaš recenzije. Ja ti mogu iz prve ruke reći za primo viaggio sl i isofix bazu, i kopčanje kaišom u drugo auto (muke isusove i kratki auto pojasevi)!maki222 wrote:Hvala ti puno na podijeljenom iskustvu. Stavit cu i Peg Perego u uzi izbor. "Detalj" da kolica moraju moci stati u lift potpuno sam smetnula s uma( zivim na 10 spratu
) S prvim djetetom nisam bila ni upola zbunjena kao sa ovim
Gdje si kupila kolica i koja im je okvirno cijena?...mogla bih i danas prosetati da ih pogledam uzivo.
Sent from my iPad using Tapatalk