Nova Opel Insignia

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

golfiista

#51 Re: Nova Opel Insignia

Post by golfiista »

Vidoviti Johntra.
Što se ložiš bezveze.
Poštuj tuđe mišljenje, bar toliko možeš.
johntra

#52 Re: Nova Opel Insignia

Post by johntra »

rekao sam ti već, ne kvari ljudima temu...to je pošteno prema svima...
golfiista

#53 Re: Nova Opel Insignia

Post by golfiista »

da, naravno, ti si je već pokvario tako da se nema više ništa za reći. Jbt-e ubjeđuješ čovjeka kako on nakon godina i kilometara vožnje ne zna šta vozi, dok ti nakon upitne jedne ili par vožnji konstatuješ, odnodno poentiraš kako je ovo ili ono.

Što bi Đuro kazao:

http://www.youtube.com/watch?v=WqtLzFqxqfY
johntra

#54 Re: Nova Opel Insignia

Post by johntra »

ne ubjeđujem ja nikog u ništa, kao što ni on mene ne može ubijediti, ali sam uvijek protiv generalizacije...doduše, ti baš spadaš u grupu ovih koje treba generalizirati...nažalost..
golfiista

#55 Re: Nova Opel Insignia

Post by golfiista »

johntra wrote:ne ubjeđujem ja nikog u ništa, kao što ni on mene ne može ubijediti, ali sam uvijek protiv generalizacije...doduše, ti baš spadaš u grupu ovih koje treba generalizirati...nažalost..
samo da te podsjetim, isključivost je mana...ozbiljna mana...
johntra

#56 Re: Nova Opel Insignia

Post by johntra »

ne može me ubijediti, jer dobro znam o kom se i kakvom autu radi...da ga nisam ni dotakao, bio bih manji od makovog zrna na ovoj temi...u tom je bit...
golfiista

#57 Re: Nova Opel Insignia

Post by golfiista »

Pa kako te nije sramota, pročitaj kako je čovjek iscrpno napisao i opisao predmetni automobil, filing, konkretizovao, pa pročitaj svoje postove, ništa nisi kazao, argumentovao i sl. Uopšteniji si od opšte teorije države i prava.

haj zdravo.

Btw. odoh sad u Wisu na kafu, dođi,molim te , da ti objasnim neke stvari...
johntra

#58 Re: Nova Opel Insignia

Post by johntra »

čovjek je opisao svoje iskustvo sa svojim autom i to sve stoji...i da li to znači da je na osnovu njegovih iskustava svaka Insginia takva? normalno da ne znači, osim ograničenim likovima poput tebe...

p.s. hvala što si me obavijestio za svoje gay sklonosti... :thumbup:
golfiista

#59 Re: Nova Opel Insignia

Post by golfiista »

johntra wrote:čovjek je opisao svoje iskustvo sa svojim autom i to sve stoji...i da li to znači da je na osnovu njegovih iskustava svaka Insginia takva? normalno da ne znači, osim ograničenim likovima poput tebe...

p.s. hvala što si me obavijestio za svoje gay sklonosti... :thumbup:

Rekoh ja, vidoviti Johntra. :run:
aServis

#60 Re: Nova Opel Insignia

Post by aServis »

Nikad nisam volio ove dežurne forum konzumente koji bezveze pricaju i skoro svaku temu spamuju.

Ljudi koji imaju navedeno auto su iznijeli svoja mišljenja i u biti to i vrijedi kao neka korisna informacija za potencijalne buduće korisnike insignije.

Ja imam dva auta iz vw grupacije trenutno, i neko ko konzumira vw svaki dan mogu samo reći da je insigna stara a i ova nova jako lijepo auto, i kao i svako auto ima nedostataka...za nekog su to nedostaci za nekog nisu....

Insignija jeste najbolje auto od opela za sada, a sad raditi neke paralele sa drugim autima bez tačno definisanih parametara mjerenja je glupo govoriti.
Post Reply