Tablete i marihuana u trudnoci
Moderator: anex
- gnjev
#51 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Za tebe mjesta u dzennetu nema
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
- Ludzak
#52 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
ee vidis toga se nisam sjetiosherbett wrote:Nikad od tebe detektivaLudzak wrote:Nemoj tako ba. Licna karta joj je u izradi.S4mpion wrote:Upisala faks u devetom mjesecu trudnoće![]()
Primljena na faks bez lične karte!?
Vrlo si ambiciozna osoba![]()
Bas ne mogu shvatit koliko ona ima godina?
Idemo logikom (ne ide mi bas najbolje, al pokusat cu). Znaci sa 18 god se licna karta izdaje, sto znaci da se ona tek slikala za licnu pa joj je trenutno u izradi. A u tih 18 god sto sam napomenuo nije nikako mogla upisat faks, jedino ako je preskocila dva razreda. A jos uz to se i drogira i trudna je. Al fakat je ovo sumnjiva tema
Mozda je izgubila osobnu pa ceka novu
-
iTo
#53 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
beba ce se roditi ovisna i imat ces veliko veselje snjom jer ce plaka 24 sata dnevno zbog odvikavanja...
-
eellmiccaaaa
#54 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
zabrinjava me i cinjenica da se beba sve manje i manje cuje. prije sam znala osjetiti jake odarce, sada je to postalo sve rjedje. osjetim je,ali ne ko prije. je li to normalno?iTo wrote:beba ce se roditi ovisna i imat ces veliko veselje snjom jer ce plaka 24 sata dnevno zbog odvikavanja...
- manekenka u penziji
#55 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
To se zna desiti pred porod, da se beba umiri. Obzirom da je tvoj slučaj poseban, može biti i nešto sasvim drugo. P.S.svratih na temu da vidim da li trolas, ali nažalost...
- VenomousV
#56 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
k'o sto neko rece ranije, ne smijem napisati komentar... ne zbog banane nego zbog krivicnog gonjenja...
bio ovaj idiot od "forumasice" trol ili ne, idiot je
bio ovaj idiot od "forumasice" trol ili ne, idiot je
- Ludzak
#57 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Valjda si je predozirala Speed-omeellmiccaaaa wrote:zabrinjava me i cinjenica da se beba sve manje i manje cuje. prije sam znala osjetiti jake odarce, sada je to postalo sve rjedje. osjetim je,ali ne ko prije. je li to normalno?iTo wrote:beba ce se roditi ovisna i imat ces veliko veselje snjom jer ce plaka 24 sata dnevno zbog odvikavanja...
- magi87
#58 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
draga djevojko, pa jesi li ti svijesna sta radis svom dijetetu? ako nisi imala namjeru prestat s unistavanjem, trebala si abortirat. dijete ako se uopste i rodi zivo, ima da prodje pakao zbog ovisnosti.
cekaju je grozne konvulzije, tremor, srcane i respiratorne smetnje..ne d'o Bog nikom! 
-
Djubre_
#59 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
I ja bih se osjecao OK da se lupam speedom kao i ti..eellmiccaaaa wrote:Ja se osjecam skroz ok, uopste i ne osjetim trudnocu.. Samo me zabrinjava da li ce dijete imati neke velike posljedicegraue_maus wrote:ne nerviraj se i nepravi sebi stres bez veze ....ako se ti osjecas ok i doktor ti kaze beba je ok .... sta vise trazis sad, da prestanes nema vajde nikakve .....ali ne nadaj se mirnoj bebi ......
Boze sacuvaj! Dodji da ti ja jedno napravim kad si tako cestita.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#60 Re: Tablete i marihuana u trudnoci
Ovo garant Vrućka.