Pa citate li vi uopste postove koji vam se napisu?beni-bu-man wrote:Rizik postoji u saobracaju svakako, niko ti ne moze garatovati na siroko novom asfaltiranom putu da te neko spucaThorgerson wrote:Kazem, put na prvu ne izgleda opasno toliko, ima sirine, moze se voziti. Imam 15 godina vozackog iskustva, dakle nije mi problem voziti bilo kuda, dovoljno sam pazljiv, sabran i nigdje ne zurim. Vozio sam se i gorim putevima od ovoga.
Ali ima pojedinih dijelova gdje je fino sta prouciti pa proci. U zeljeznoj si sklopociji od 2 tone i prolazis preko zemljanog puta koji se osipa?! Ima dijelova gdje tece voda, ko garantuje da nece doci do odrona i da neces otici u helac?![]()
Bjezi ba...zbog 1-2h se igrati sa zivotom. Neka hvala.
Neka svako vozi kuda hoce, boli me briga. Ja samo kazem da put nije siguran i to je to.
TI ne vidis dakle razliku izmedju makadama bez ivicnjaka, na obronku planine koji se drzi na boga pitaj kakvom nasipu i magistralne ceste koja je uradjena po PS-u.
Tebi je to potpuno isto sa aspekta sigurnosti. Zasto. Pa eto i na magistrali te moze puknuti neki ludjak. Pa ne radi se o tome jbt.