Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
theTruePath

#51 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by theTruePath »

moja sestra ima momka kojeg je tako upoznala,valjda im je super :D
Walther

#52 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Walther »

derPate wrote:Vase misljenje da li je moguce da se preko fb upozna osoba zivota...
Nije za svakoga... Jednom dozivio i necu praviti reprizu (u mom slucaju msn ali nebitno):
FB je u biti dobar da provjeris koga pustiti ili ne u zivot. Olos mozes na FB prepoznati u 3sec.
TheWatcher

#53 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by TheWatcher »

Walther wrote:
derPate wrote:Vase misljenje da li je moguce da se preko fb upozna osoba zivota...
Nije za svakoga... Jednom dozivio i necu praviti reprizu (u mom slucaju msn ali nebitno):
FB je u biti dobar da provjeris koga pustiti ili ne u zivot. Olos mozes na FB prepoznati u 3sec.
olos nekada ne mozes prepoznati ni kada zivis sa njim godinama a kamoli na fb :lol:
Walther

#54 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Walther »

TheWatcher wrote:
Walther wrote:
olos nekada ne mozes prepoznati ni kada zivis sa njim godinama a kamoli na fb :lol:
iznenadio bi se :wink: NPD se na FB prepozna odma
Walther

#55 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Walther »

poticaj wrote:
Walther wrote:
Je li bila ružna? :lol:
gore :)
Walther

#56 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Walther »

poticaj wrote:
Walther wrote:[quote
gore :)
Pojasni :wink: ?

Gospodjica haman pa nevina (uprkos godinama), zrtva, jadna i generalno dobrica po dusi. Bilo je tu smrtnih bolesti, tragedija, dozivljaja i raznih drugih zivotnih problema. Sve skupa ti smrdi al' ajde nemoze niko biti tako bolestan da te stvari izmislja. Treba biti dobar covjek i prihvatiti "greskice". Nakon upozavanja prvi sokovi i odstupanja od normale ali sam sebe covjek uvjeri stvari nisu kakve mislis da jesu. Islo je tako do planiranja braka da bi iznenada... zavrsilo.

Kako? Saznas da je u isto vrijeme pricala (na isti nacin) sa nekoliko ljudi, da je mailove slala "kandidantima" masovno (CC&BCC), da kandidate redovno vodi u hotele, da su sve one prije pomenute price i tragedije bile laz, ... A ona se citavo vrijeme ... sa konobarom. Izmedju ostalih vjerovatno.
Walther

#57 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Walther »

poticaj wrote:
Walther

Gospodjica haman pa nevina (uprkos godinama), zrtva, jadna i generalno dobrica po dusi. Bilo je tu smrtnih bolesti, tragedija, dozivljaja i raznih drugih zivotnih problema. Sve skupa ti smrdi al' ajde nemoze niko biti tako bolestan da te stvari izmislja. Treba biti dobar covjek i prihvatiti "greskice". Nakon upozavanja prvi sokovi i odstupanja od normale ali sam sebe covjek uvjeri stvari nisu kakve mislis da jesu. Islo je tako do planiranja braka da bi iznenada... zavrsilo.

Kako? Saznas da je u isto vrijeme pricala (na isti nacin) sa nekoliko ljudi, da je mailove slala "kandidantima" masovno (CC&BCC), da kandidate redovno vodi u hotele, da su sve one prije pomenute price i tragedije bile laz, ... A ona se citavo vrijeme ... sa konobarom. Izmedju ostalih vjerovatno.
:-), ti se zaljubio pa nisi ramišljao pravilno :wink: . Sad si nadam se pametniji :wink: .
Bingo 8-) sad na sve slicno :run: :run:
febo_acm

#58 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by febo_acm »

Kad je moglo preko mirca, zasto ne i preko fb? :D
Btw, zena i ja stupili preko mirca u kontakt 2005, bili u vezi skoro 8 godina i 2013 se vjencali. Sve je moguce :)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Zatamnjena stakla

#59 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Zatamnjena stakla »

una_bo wrote:ako neko traži osobu života naći će je i u buregdžinici :D
U ZMBT!
graue_maus

#60 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by graue_maus »

prijateljica svog muza upoznala preko nekog chata 2001-2 ......slijedi doisivanje mailovi i tako 2 godine ....da bi se na godisnjem sreli u bosni i proveli 3 hefte skupa.........nakon toga pocinju pripreme za vjencanje .......danas zive u njemackoj i imaju dvoje djece .........samo da dodam on je bio u usa , kad su se upoznali .......mi je svi zezali da je zbog papira ili da je kriminalac pa bjezi u evropu ........
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#61 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by I am Happy »

graue_maus wrote:prijateljica svog muza upoznala preko nekog chata 2001-2 ......slijedi doisivanje mailovi i tako 2 godine ....da bi se na godisnjem sreli u bosni i proveli 3 hefte skupa.........nakon toga pocinju pripreme za vjencanje .......danas zive u njemackoj i imaju dvoje djece .........samo da dodam on je bio u usa , kad su se upoznali .......mi je svi zezali da je zbog papira ili da je kriminalac pa bjezi u evropu ........
Ona pobjeze a ti ostade :D
Ramzess Veliki

#62 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Ramzess Veliki »

Rodica moja upoznala lika sa fejsa, vjenčali se, dobili bebu, kretenu neka sa posla pop... i on odmah ostavio ženu i tek rođenog sina i otišao živjeti sa tom što dobro pu....
dedovic.almir

#63 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by dedovic.almir »

Ramzess Veliki wrote:Rodica moja upoznala lika sa fejsa, vjenčali se, dobili bebu, kretenu neka sa posla pop... i on odmah ostavio ženu i tek rođenog sina i otišao živjeti sa tom što dobro pu....
Zalosno, kakav moron u PM!!!!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#64 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Velkoski »

Ramzess Veliki wrote:Rodica moja upoznala lika sa fejsa, vjenčali se, dobili bebu, kretenu neka sa posla pop... i on odmah ostavio ženu i tek rođenog sina i otišao živjeti sa tom što dobro pu....
Uvijek sam govorio da je dobar oralni sex ključna stvar za brak.
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#65 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by I am Happy »

Al' to nema nikave veze sa fb i internetom generalno. Takvi su ljudi bez obzira gdje i kako ih upoznas
Ramzess Veliki

#66 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Ramzess Veliki »

leet wrote:
Uvijek sam govorio da je dobar oralni sex ključna stvar za brak.
E ... ja to svakoj govorim, da je oralni i analni osnova za međusobno razumijevanje i poštivanje ... :thumbup:
Ramzess Veliki

#67 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by Ramzess Veliki »

Yahel wrote:Al' to nema nikave veze sa fb i internetom generalno. Takvi su ljudi bez obzira gdje i kako ih upoznas
Da, upravo tako. Zbog toga sam i napisao ovu lošu situaciju, da ne bude svi dobri na fejsu. Ma vraga. Svi se dobro reklamiraju na fejsu. :novine:
tendzera

#68 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by tendzera »

Reklama prodaje proizvod,jel. 8-)
WildRedRose

#69 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by WildRedRose »

tendzera wrote:Reklama prodaje proizvod,jel. 8-)
ma pametnice je'na :mrgreen:
burek_in_space

#70 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by burek_in_space »

Fala Bogu na fejsu, jer da mi nisu skrenuli pazhnju ko je Ruzha, mogao sam je zabunom i upoznati. 8-)
WildRedRose

#71 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by WildRedRose »

:sladoled:
whitelegend07

#72 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by whitelegend07 »

Ma to upoznavanje preko fb vam je kao pranje nogu kroz čarape.
febo_acm

#73 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by febo_acm »

whitelegend07 wrote:Ma to upoznavanje preko fb vam je kao pranje nogu kroz čarape.
Upoznavanje je u principu uvijek tako...

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
derPate

#74 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by derPate »

hmm sta ja znam,pisem s jednom djevojkom vec godinu svaki dan skoro i djeluje mi onako pristojna.Nismo imali prilike nikako da se vidimo jer svaki put nesto meni licno iskrsne ali sljedeci mjesec planiram da odem u BiH i da je sretnem.
Ima li ko kakav savjet za prvi susret? :D
theTruePath

#75 Re: Upoznavanje preko fb,veza,brak ?

Post by theTruePath »

derPate wrote:hmm sta ja znam,pisem s jednom djevojkom vec godinu svaki dan skoro i djeluje mi onako pristojna.Nismo imali prilike nikako da se vidimo jer svaki put nesto meni licno iskrsne ali sljedeci mjesec planiram da odem u BiH i da je sretnem.
Ima li ko kakav savjet za prvi susret? :D
jel to import iz bosne zelis :D :D
Post Reply