Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam sada da li je ovo bilo lose ili gadna situacija, ali desilo se dok sa jos bio mladjahan lovac ja . Tri najbolje prijateljice , sa sve tri sam "hodao" u roku od mozda godine dana .
I jos jedna, "hodao: sa trebom nekih par mjeseci, raskinuli pa joj onda kroz par dana poceo hodati sa mladjom sestrom .
didžej wrote:raskinuo preko telefona, doveo jednu finu damicu do toga da me oralno zadovolji u haustoru a to je za nju bilo nesto najgnusnije sto je moglo zadesiti... i eto, uglavnom nista posebno.
de ti ovo malo pojasni
jel to damici nesto najgnusnije ili bivsoj
i ko je puritanka u toj prici
ja sam skontala da je puritanka bivsa, a da je damica dragovoljno odradila posao
Pizdarijica wrote:Smatram da su poštovanje i komunikacija u vezi najbitnije stvari, pored emocija naravno. Dok sam bila klinka imala sam fore varanja i petljanja i zauzvrat dobijala isto, a proizvod toga je loša i neozbiljna veza. Kad covjek sazrije postaje definisan, stabilan i bez kompleksa, a očekujem da je i muškarac pored mene takav, tako da tu nema mjesta takvim stvarima.
hoces ti da se kopas na groblju kod mojih?
ovo ili je prijetnja ili najčudnija prosidba koju sam čula.
Pizdarijica wrote:Smatram da su poštovanje i komunikacija u vezi najbitnije stvari, pored emocija naravno. Dok sam bila klinka imala sam fore varanja i petljanja i zauzvrat dobijala isto, a proizvod toga je loša i neozbiljna veza. Kad covjek sazrije postaje definisan, stabilan i bez kompleksa, a očekujem da je i muškarac pored mene takav, tako da tu nema mjesta takvim stvarima.
hoces ti da se kopas na groblju kod mojih?
ovo ili je prijetnja ili najčudnija prosidba koju sam čula.
definitivno prosidba... ali nije cudna... tako je romantican...
didžej wrote:raskinuo preko telefona, doveo jednu finu damicu do toga da me oralno zadovolji u haustoru a to je za nju bilo nesto najgnusnije sto je moglo zadesiti... i eto, uglavnom nista posebno.
de ti ovo malo pojasni
ja sam skontala da je puritanka bivsa, a da je damica dragovoljno odradila posao
de ti ovo malo pojasni
Vanila...tip se hvali kako je od satro dame napravio kurvu, jer je ona uradila nesto sto je po njenim poimanjima bilo gnusno - pa onda ju je time degradirao, i ona vise nije bila dama.
Uradila je nesto sto je njoj bilo gnusno, jer je puritanka.
A nije gnusno jer je taj njegov k. mozda gnusan. Moizda covjek ima kakvu bolest. A nece sebi da prizna.
de ti ovo malo pojasni
Vanila...tip se hvali kako je od satro dame napravio kurvu, jer je ona uradila nesto sto je po njenim poimanjima bilo gnusno - pa onda ju je time degradirao, i ona vise nije bila dama.
A nije gnusno jer je taj njegov k. mozda gnusan. Moizda covjek ima kakvu bolest. A nece sebi da prizna.
mali crni vrag wrote:prvo pozdrav svima nova sam na forumu.... hmmm evo razmišljam i ništa mi ne pada na pamet a da je sočno, jedino to da sam vratila zaručnički prsten, počupala narukvicu i bacila mu u facu, zasluženo jer me varao, ih da mi se vratiti pa da ga još i nalemam hahaha pa da imam šta ovdje sočno napisati...
MorpheusAranea wrote:
Meni je u ovom slucaju maligno ono sto ste uradili/priredili nekome za sto ste mislili da nikada ne biste mogli uraditi, zbog cega se osjecate kao kreteni i zbog cega zalite ili ste zalili. Dakle, dno dna.
ono sto mislim da nikada ne bih mogla uraditi jos nisam uradila a evo sada kad mislim za cim zalim, najvise zalim za tim sto me nije malo vise "boljela briga"
dita von teese wrote:
mali crni vrag wrote:prvo pozdrav svima nova sam na forumu.... hmmm evo razmišljam i ništa mi ne pada na pamet a da je sočno, jedino to da sam vratila zaručnički prsten, počupala narukvicu i bacila mu u facu, zasluženo jer me varao, ih da mi se vratiti pa da ga još i nalemam hahaha pa da imam šta ovdje sočno napisati...
dita von teese wrote:
Jer ja sam na to tipovala, i dalje tipujem.
ti nisi normalna.
Izvini, bilo je jace od mene. Dala sam sebi za pravo da te na ovakav nacin potkacim, samo iz razloga jer mi je to sto si uradio toj djevojci - neljudski.