vettel wrote:
de ne lazi,, nisam NIGDJE spomenuo da se tako vozim, to sam naveo primjer sarajevske spice, a vecinu km prevalim po gradu tako da mi je usteda ogromna, ne radi su tu hocel manje trosit gledaj novcanik jebo ga ti, 7L benzina je 17km, a 7L plina je 8km e moj mirzete, nisi svjestan kolko si plitak
vettel wrote:pa trebalo bi 6-7 sati,,, kad skontas da ti od carsije do socijalnog treba po pola sata a to je cca. 3km pa kolko bi ti tim tempom u spici trebalo do turbeta (koje je 100km)
procitaj prethodne postove sta pises, predjes pola metra svako 5-7minuta itd. i volvo, ovaj model s40 s tim motorom je cisti trom, puno trosi i slabo ide, a sa plinom nece nikako.. 1.9 ili t4 motori su za taj model namjenjeni, isto ko sto c270 motor qrcu ne valja tako ni taj tvoj
Respo, sta ti je lafe, pa ne bih te u auto stavio za milion.. mozes stati pored i gledat, sve dok ne diras rukama
Ja ti opet ponavljam, NIGDJE ALI NIGDJE nisam rekao da ne ugradujes, samo sam te pitao ZASTO U TAJ MOTOR.. to sto ti i ove kabadahije ne citate, puca mi neka stvar.
Ponavljam ti, ugradi na vodu da ide, boli me qrac, auto ce ti bit tromcina da ne moze veca
Edit, kad ste svi pametnjakovici, a tri ciste u glavi nemate, trebali bi se prvo raspitat, pa onda komentarisat 'ugradi brate, ja za 5god isplatio kucu'
ako je 1.8 onda je gdi motor od mitsubishija, ugradnja plina u njega je preskupa ( direktno ubrizgavanje ) i taj motor uopste ne podnosi plin.
Najlakse je uzet papir i racunat, a to moze li nije bitno, bitno je da se sipa za 7maraka
http://www.mitsubishiclubserbia.com/for ... f=6&t=1178
e moji amateri, veze vi nemate