Pitanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
eluna

#51 Re: Pitanje

Post by eluna »

To sto djevojka nije nevina ne znaci da je preko nje prešlo pola grada .....moze zensko i imati odnose, ali i drzati do sebe
lavorpunvode

#52 Re: Pitanje

Post by lavorpunvode »

eluna wrote:To sto djevojka nije nevina ne znaci da je preko nje prešlo pola grada .....moze zensko i imati odnose, ali i drzati do sebe
moze naravno. o tome ne govorim, nego sam imala na umu ove i slicne mudrosti.
Meni draža izrešetana od neotvorene.
ne bih rekla da se pod "izresetanom" djevojkom misli na neku koja drzi do sebe.
detroit-mercy

#53 Re: Pitanje

Post by detroit-mercy »

lavorpunvode wrote:
eluna wrote:To sto djevojka nije nevina ne znaci da je preko nje prešlo pola grada .....moze zensko i imati odnose, ali i drzati do sebe
Mozes ti biti i izresetana i u isto vrijeme drzati do sebe :D .
lavorpunvode

#54 Re: Pitanje

Post by lavorpunvode »

detroit-mercy wrote:
lavorpunvode wrote:
Mozes ti biti i izresetana i u isto vrijeme drzati do sebe :D .
drzati do sebe u smislu elunine konstatacije, ne mozes. ni naopako. 8-)
Ramzess Veliki

#55 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

ladyblue18 wrote:Ramo jarane, to sto je zensko nevino ne znaci da ce biti klada u krevetu i da nema pojma o sexu i sta joj odgovara, i sta voli, i sta je lozi i tako to... :mrgreen:
A sad to sto muski, ne samo nasi jer ima takvih sirom svijeta i dalje hoce nevine da zene, mislim da tu ima vise razloga osim "da se ona stidi kad ga vidi golog" ali nasmijao si me sa ovim :lol:
Evo pojašnjenja, mislićeš da filozofiram, ali shvatićeš da tu postoji velika istina. Prvo mi smo kao društvo jako konzervativni, izuzetak osobe koje su gradski tip i obrazovane, ali generalno smo konzervativni. U našem društvu se traži da je žena kućanica i da radi, da se ubija od posla i da joj je smisao života ugađati mužu i djeci. Čast izuzetcima. Žena je dobra ako nema nikakvog seksualnog iskustva, a muškarac je papak u raji ako nema par švalerki, i hvali se kako žena ne mrda iz kuhinje. To su neki nenormalni uslovi koje žena mora da zadovoljava da bi bila u braku ili se udala a čime sebe i svoj život zanemaruje i upropaštava. Odatle su za brak poželjnije nevine. Ovo je za mene čisti idiotluk jer ne funkcionira. Ovakvo tretiranje žene nju tjera da ne bude iskrena i da mužu daje iluziju te da ga ćutke kažnjava. Muž je svakako neiskren. Ovakvi brakovi se raspadaju kad se sazna za ženinu preljubu, a muževa se mora tolerirati. Mišljenja sam da je nevinost u 24-toj najčešće rezultat takvog odgoja, i da će djevojka nakon vjenčanja biti podložna mogućnosti da okuša malo više života nego joj se nudi. To se dešava kod prvih nesuglasica, kad ona postavi sebi pitanje da li se čuvala za pravu osobu, te vidi priliku kad niko neće saznati, da proširi vidike.
ladyblue18 wrote:
Smajic.smajo wrote:Kad skontam zamisli imas djevojku, nevina i sve to, i jedan dan uradite vi to, ona skonta kako je to super i osladi joj se te shvati da je trebala to i prije raditi i da treba to sto cesce raditi, i tako krene okolo sarati. Bolje su iskusnije, sto je sigurno sigurno je
Ha normalno, ko je vidio vjernu zenu, a samim tim i muskarca, jos ako je zenskaros (bio)
To je ovo što Smajo kaže, strast može biti opasan saveznik. Neiskusnu djevojku je najlakše navući na igru osjećanja i probuditi joj leptiriće u stomaku. Ako nije jak karakter i drži do sebe. Tu skidam kapu ... ali te su rijetke. A osobe se brzo mijenjaju, a iskusnijima je jasno da čovjek ne može garantirati ni za svoje postupke. Mi zamišljamo šta bi uradili u nekoj situaciji, ali kad se ta situacija desi uradimo baš suprotno, jer um je samo misao, a osjećanja rezultuju postupcima.
Zbog toga su moji prijatelji koji su bili ženskaroši danas vjerni muževi i vole svoje žene, i svaka je imala veze i seks prije. Da bi veza opstala, potrebno je da u nju ulaze osobe jednakog iskustva i jednake strasti. Ako postoji debalans, doći će do konflikata.
Towelie

#56 Re: Pitanje

Post by Towelie »

Nista, neka onda devojka koja je otvorila temu trazi nevinog momka.
Ramzess Veliki

#57 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

Da ne udaram samo po ženama, isto je i sa muškarcima. Imam frenda koji mi je jednom prilikom htio platiti usluge dvije dame da me kao "počasti" za neku uslugu, na što sam se ja uvrijedio i jasno mu to dao do znanja. Zatim mi je da se opravda za postupak ispričao da je njegova slijepa potreba da gomila ljubavnice (kojima je čak uzimao stanove u rentu) pored supruge rezultat toga što prije braka nije imao nekog iskustva, te da ga je nakon 5-6 godina braka odjednom spopala ludačka potreba da spava sa kojom god stigne. Ovo se srećom po njega dobro završilo jer kad ga je supruga otkrila pokajao se i potpuno posvetio porodici.
Ramzess Veliki

#58 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

Towelie wrote:Nista, neka onda devojka koja je otvorila temu trazi nevinog momka.
:thumbup: To bi bilo idealno. :thumbup:
alijagoro

#59 Re: Pitanje

Post by alijagoro »

Znaci ove nevine ce varati svoje iskusne muzeve,iskusni muzevi ce varati svoje nevine zene :-).Ovi sto su bili zenskarosi oni nece varati svoje iskusne zene :-),one normalno nece varati njih :D :-) .
detroit-mercy

#60 Re: Pitanje

Post by detroit-mercy »

Ramzess Veliki wrote:Da ne udaram samo po ženama, isto je i sa muškarcima. Imam frenda koji mi je jednom prilikom htio platiti usluge dvije dame da me kao "počasti" za neku uslugu, na što sam se ja uvrijedio i jasno mu to dao do znanja. Zatim mi je da se opravda za postupak ispričao da je njegova slijepa potreba da gomila ljubavnice (kojima je čak uzimao stanove u rentu) pored supruge rezultat toga što prije braka nije imao nekog iskustva, te da ga je nakon 5-6 godina braka odjednom spopala ludačka potreba da spava sa kojom god stigne. Ovo se srećom po njega dobro završilo jer kad ga je supruga otkrila pokajao se i potpuno posvetio porodici.
OK Dr. Phil :D jos samo da dobijes svoj show na TV i sve je super :thumbup: .
Great Cornholio

#61 Re: Pitanje

Post by Great Cornholio »

Bilo bi idelano kad se niko ne bi upuštao u seksualne odnose prije braka, i za svakog ko na taj način razmišlja :thumbup:
Great Cornholio

#62 Re: Pitanje

A onaj ko je sam stupao u seksualne odnose prije braka ne bi trebao uzimati za zlo partneru ko je isto to činio, to bi bilo licemjerje, a od licemjera treba "bježati" što dalje.
MorpheusAranea

#63 Re: Pitanje

Post by MorpheusAranea »

Ma debil, nije on p**** u zivotu vidio.

-Ne kontam sto "muskarcine" potenciraju nevine djevojke? Ja licno nisam pretjerano iskusan niti sam promijenio previse partnerica ali nikad vise s nevinom, osim ako se savrseno ne poklapamo u svemu ostalom i osim ako ne planiram bas ozbiljnu vezu. Mislim da bih samo tada mogao podnijeti jos jednu nevinu djevojku.
-Posebno ako je iskusan... pa koji ce djavo iskusnom tipu nevina djevojka koju ce morati cekati predugo, koju ce morati drzati za ruku dok joj oduzima tu toliko beznacajnu nevinost, koju ce gledati onako izgubljenu i dezorijentisanu u krevetu, koju ce morati slusati iducih mjesec dana kako paranoise da nije vec nakon prvog puta zatrudnila i pored najdebljeg durexa na trzistu pa i cak ako nisi mogao svrsiti zbog katastrofalnog sexa itd itd.
-Plus, iz licnog iskustva, nevine djevojke su se pokazale kao puno manje vjerne nego one s kojima sam spavao a nisu bile nevine. Valjda jer ove prve hoce da probaju i razmijene partnere a ne da ostanu na jednom.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#64 Re: Pitanje

Post by ladyblue18 »

E sad se ceka i druga strana da uzvrati pljuvanje. :mrgreen:
Ma ja ba

#65 Re: Pitanje

Post by Ma ja ba »

Ameli_30 wrote:Kad sam rekla super u vezi mislila sam da se ovako slazemo, da odgovaramo jedno drugom u drugim stvarima, koje ne ukljucuju sex... Nisam rekla da se cuvam za brak nego jednostavno jos uvijek sam nevina jer eto, nije dosao pravi...sta znam.
Mene vise zanima kakva je to psiha muskarca ako on iskljucivo shvata nevine djevojke kao bolje od onih koje nisu?
Balkanska psiha.
Obavezno se udaj za njega. Ja tako dobru priliku ne bih propustila ni za brdo karamela. :mrgreen:
MorpheusAranea

#66 Re: Pitanje

Post by MorpheusAranea »

WRRsmom wrote:
MorpheusAranea wrote:Ma debil, nije on p**** u zivotu vidio.

-Ne kontam sto "muskarcine" potenciraju nevine djevojke? Ja licno nisam pretjerano iskusan niti sam promijenio previse partnerica ali nikad vise s nevinom, osim ako se savrseno ne poklapamo u svemu ostalom i osim ako ne planiram bas ozbiljnu vezu. Mislim da bih samo tada mogao podnijeti jos jednu nevinu djevojku.
-Posebno ako je iskusan... pa koji ce djavo iskusnom tipu nevina djevojka koju ce morati cekati predugo, koju ce morati drzati za ruku dok joj oduzima tu toliko beznacajnu nevinost, koju ce gledati onako izgubljenu i dezorijentisanu u krevetu, koju ce morati slusati iducih mjesec dana kako paranoise da nije vec nakon prvog puta zatrudnila i pored najdebljeg durexa na trzistu pa i cak ako nisi mogao svrsiti zbog katastrofalnog sexa itd itd.
-Plus, iz licnog iskustva, nevine djevojke su se pokazale kao puno manje vjerne nego one s kojima sam spavao a nisu bile nevine. Valjda jer ove prve hoce da probaju i razmijene partnere a ne da ostanu na jednom.
kako se razlikujes od ovog njenog 8-)
Ako gledas na taj nacin i ne razlikujem se uopste. Vjerovatno smo na istoj razini samo razlicitih polariteta. Medjutim, to nisam htio ni da isticem vec banalnost i precjenjivanje nevinosti kod zene, posebno od strane tih "iskusnih". A isto tako, postala je praksa da nevine zene za sebe misle da su bolje i uzvisenije od onih koje to nisu, a onda kad izgube istu, shvate da to i nije bilo nesto tako specijalno. Dakako, ovo je samo moje misljenje proizaslo iz vlastitog iskustva. Neko drugi ima potpuno drugacije misljenje i pogleda na sve ovo, kao ovaj njen :)
pirmin

#67 Re: Pitanje

Post by pirmin »

Ramzess Veliki wrote: Imam frenda koji mi je jednom prilikom htio platiti usluge dvije dame da me kao "počasti" za neku uslugu, na što sam se ja uvrijedio i jasno mu to dao do znanja.
Grehota...sta drugo reci. :roll:
Al neka, naumpasce ti.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#68 Re: Pitanje

Post by Velkoski »

Image

Evo brat Buba objasnio nešto na ovu/sličnu temu.

Great Cornholio

#69 Re: Pitanje

mleetavi wrote:Image

Meščini da je i ovaj isfrustriran, ne može izgleda da prihvati da ima neka koja njega ne želi, ima dosta takvih muškaraca.
dita von teese

#70 Re: Pitanje

Post by dita von teese »

mleetavi wrote:Image

....koje same sebe ne postuju, pa zasto bih onda ja. :twisted:

Ti me najvise ljute. Prije svega, sta on radi u blizini zena koje same sebe ne postuju? A onda, nigdje mi tu logike nema - kao, zena sama ne postuje, i ispunjenje neke pravde ili poretka stvari je da se takav magarac nadje u njenoj blizini, jer joj samo takav jos fali.
Hercegoviina

#71 Re: Pitanje

Post by Hercegoviina »

Ovi sto pricaju da bi radije zenili onu koja nije nevina.. lazu. zamisli da ti neko po gradu objasnjava sta ti zena voli u sexu a sta ne i jesi li to i to probao sa njom jer to ona voli isl..mislite da je je to muskarcu svejedno? hahah
Havatar

#72 Re: Pitanje

Post by Havatar »

Hercegoviina wrote:Ovi sto pricaju da bi radije zenili onu koja nije nevina.. lazu. zamisli da ti neko po gradu objasnjava sta ti zena voli u sexu a sta ne i jesi li to i to probao sa njom jer to ona voli isl..mislite da je je to muskarcu svejedno? hahah
:thumbup:
Ramzess Veliki

#73 Re: Pitanje

Post by Ramzess Veliki »

Hercegoviina wrote:Ovi sto pricaju da bi radije zenili onu koja nije nevina.. lazu. zamisli da ti neko po gradu objasnjava sta ti zena voli u sexu a sta ne i jesi li to i to probao sa njom jer to ona voli isl..mislite da je je to muskarcu svejedno? hahah
Na to se odgovori - Jarane, da si valjao sad bi bila sa tobom a ne samnom. :D
A zatim ga prebiješ namrtvo. 8-)
respo

#74 Re: Pitanje

Post by respo »

boli li analno? :)
Hercegoviina

#75 Re: Pitanje

Post by Hercegoviina »

Ramzess Veliki wrote:
Na to se odgovori - Jarane, da si valjao sad bi bila sa tobom a ne samnom. :D
A zatim ga prebiješ namrtvo. 8-)
Nije svejedno ma sta ti mislio.
I nije lako prebiti 5-6 tipova ..najmanje..heheheh
Post Reply