vanjki wrote:moj broj telefona nije niko mogao imati sem vlasnika auto kuce...ja sam pregovarao sa njim oko cijene i sestra nije bila uopste ukljucena u to....ovo sto se danas desava je kao filmovima,fakat.....moja sumjaa je vlasnik auto kuce i niko drugi....ali opet ne mogu nekoga osudjivati bez dokaza....moje ime se ne moze naci u telefonskom imeniku,jer je registrovan na firmu
ekipa iz tog kraja je poznaniku trazila lovu za mahnutog golfa... ostavio pare negdje u dolini lasve, auto nikad nije dobio... (i nije jedini primjer)... mozda je i najbolje sto nisi ponudio da platis - jos bi te ojadili za par milja, a auto je mozda vec otisao za dijelove
vlasnici mnogih auto kuca i auto otpada su u talu s murijom i grupicama lopova... sve je to jedna velika sretna porodica i sve se vec zna godinama... iste likove hapse i pustaju svake godine, malo u srednjoj bosni, malo u hercegovini, malo u stocnom sarajevu... isti likovi ce penziju zaraditi na kradji auta
samo je problem sto bi radi kradje ovog broja automobila trebalo pohapsiti nekoliko hiljada ljudi, ukljucujuci nemali broj policajaca, sluzbenika mupa, ljudi iz osiguravajucih kuca, auto salona itd itd itd... tako da taj film nikad necemo gledati
svako ko misli da murija nema veze s ovim je totalni idiot... godisnje se u sarajevu ukrade oko hiljadu auta... to je kolona od vijecnice do hrasnog... kurac bi tako mogli raditi bez "ledja"