Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
po mom mišljenju za titulu Sarajevo, Željo i Široki, za europu plus Čelik a Olmpik i Borac je nepoznata X jer se za sada raspadaju a kako če dočekati početak sezone neznam. za ispadanje kandidati su novjalije plus Travnik eventualno Rudar, Radnik i Zvijezda. ostali sredina tabele...
PIMP-Meister-2000 wrote:np., nisam rekao da je to loše, štaviše, drago mi je što pratite FKS i to sam davno kazao! Samo naprijed, ionako ste već bolje informirani od dobrog dijela HZ!
A ja ionako ne pratim ništa u ovoj našoj ligi osim FKS-a, a vas u širokom luku zaobilazim, osim kada vidim brku na telki, malo oplačem i namah prebacim drugi kanal pritom brišući suze od šege!
Ma znam ja da ti nista ne pratis, ne znas cak ni ko je trener u Želji. Ako ako, samo nastavi ...
PIMP-Meister-2000 wrote:A otkad je to zabranjeno koristiti drugi nick, dok god naravno ne "zgriješim" pišući sa istoga?! Nisam kao neki ovdje "bolesnici" pa da se vežem mentalno i duševno za isti, osim što sam bolestan za (FK) Sarajevom!
Na ovom forumu postoje pravila koja nisam ja izmislio a dostupna su svima. Jedno od njih je zabrana kloniranja a to je upravo ono sto ti sad radis sa novim nickom.
Nema potrebe za nastavkom rasprave, tako je kako je ....
Pošteno bi bilo da prije početka prvenstva savez oduzme Želji šest bodova, jer svi ostali klubovi moraju igrati po dvije utakmice protiv prvaka, dok plavi to ne mogu. Tako bi svi krenuli s iste pozicije, i to bi unaprijedilo natjecanje. Takodje može se donijeti odluka da isti tim ne može tri puta biti prvi ako barem pet drugih timova ne osvoje barem jednu titulu, a možda bi i uvodjenje liga kupa dalo više šanse i ostalima da nešto osvoje.
Dobar ti nick: dvije lijeve . a može li ikako da vam na početku lige odma damo po titulu svima, pa da lagano igramo ligu i gledamo kako vas Željo opet vrti na ražnju
kako trenutno stvari stoje FK Leotar je siguran putnik u drugu ligu. nemaju upravu, para i mnogo toga.... još nisu krenuli sa pripremama... vidječemo da li če se uspjeti konsolidovati i izvući iz ove situacije.
Fudbalski savez BiH u saradnji s BHT-om odredio je utakmice koje će se u prvih pet kola Premier lige prenositi u sklopu “derbija kola”. Nova sezona Premier lige počinje u subotu 27. jula, a prva utakmica u TV prenosu biće iz Zenice gdje se sastaju Čelik i Borac.
Nemamo 5 kamera koje prate reprezentaciju a da imamo za dvije utakmice, tuzno ali istinito. Ne znam jel' samo BHT ima pravo na nasu ligu ali nebi bilo lose da se i FACE tv ukljuci, ali sta je tu je