čini mi se ove godine kiselim noge u lavoru
dok moje srce razmišlja o moru
Black swan wrote:jel se ovo odnosi i na HR pasose
čini mi se ove godine kiselim noge u lavoru
dok moje srce razmišlja o moru
medjutim wrote:Znaci cetiri osobe, deset dana, 4 milje eura kesa?
treba vidjeti sa njima da im se odmah taj iznos da na granici da poslije ne razmisljas sta sa parama...medjutim wrote:Znaci cetiri osobe, deset dana, 4 milje eura kesa?
HahahaDanguba wrote:treba vidjeti sa njima da im se odmah taj iznos da na granici da poslije ne razmisljas sta sa parama...medjutim wrote:Znaci cetiri osobe, deset dana, 4 milje eura kesa?
Sto se mene tice manje ljudi na plazi vise mira. Iskren da budem, a ova izjava nema protiv nikoga nista, ja licno preferiram plaze gdje sam manje vise SAM. To je odmor za moj pojam, a ne ono u HR, Spaniji, Italiji i mnogim drugim zemljama zato su MALDIVI, TAHITI, FIJI, SEJSELI, MAURICIUS, ST. LUCIA stevinja. Jest da kosta ali zato imas odmor a ne umor od buke i ruljeBlack swan wrote:neće im sezona propasti ali zasigurno će biti manje ljudi na plažama
i možda će sniziti privatni smještaj
medjutim wrote:HahahaDanguba wrote:treba vidjeti sa njima da im se odmah taj iznos da na granici da poslije ne razmisljas sta sa parama...medjutim wrote:Znaci cetiri osobe, deset dana, 4 milje eura kesa?Ionako kad dodjes kod domacina imas osjecaj da bi najsretniji bio da ti odmah uzme pare i da odes kuci, da ne koristis i ne prljas smjestaj.
Ludacha je hrvatica iz Travnika ,crnoplavo wrote:da ne nosis mozda hrvatsko ime, vidim koristis izraz "osobna" mozda te zbog toga nisu maltretirali...ludacha wrote: Cak nisu skenirali osobnu sto me iznenadilo. Pogledase, neki upitali da im pokzem prometnu i vozacku, zraknu i to je to.
Hvala i dovidjenja.
svi muslimani nek proimjene imena i nece ih niko zajebavat ( i prezimena, oni koji trebaju) u po evrope arapska imena nema smisla
Majketi sta ti pricas? Pa ne moras otici na Mauricius da budes sam na plazi, jer takvih plaza imas i u Danskoj, da, been there. Sjedi u auto/voz predi most imas ih i u Svedskoj. Otidi malo juznije imas ih i u Francuskoj, Spaniji, Italiji, a i u Hrvatskoj. Tako da nemam blage veze o cemu ti pricas. Hrvatska ima bas dugu obalu i hiljade ostrva na toj cijeloj obali imas (sada lupam ali otprilike) hiljadu mijesta gdje mozes biti sam na plazi, pogotovo na otocima. Imas i otoke na kojima mozes biti 100% sam, uzmes camcic, vodeni scooter pa otplovis. Ako ti je jedini razlog otici na Fiji da bi bio sam na plazi.. e onda stvarnoZviz wrote:Sto se mene tice manje ljudi na plazi vise mira. Iskren da budem, a ova izjava nema protiv nikoga nista, ja licno preferiram plaze gdje sam manje vise SAM. To je odmor za moj pojam, a ne ono u HR, Spaniji, Italiji i mnogim drugim zemljama zato su MALDIVI, TAHITI, FIJI, SEJSELI, MAURICIUS, ST. LUCIA stevinja. Jest da kosta ali zato imas odmor a ne umor od buke i ruljeBlack swan wrote:neće im sezona propasti ali zasigurno će biti manje ljudi na plažama
i možda će sniziti privatni smještaj
Bolje svako terce ljeto ljetovant recimo na Maldivima nego svako u nekoj od Mediteranskih drzava.

al voda 15Cpearlica wrote:Vidi ovo Danska, nigdje nikoga
Da ali to je neka druga tema. Zviz je rekao kako ide u Fiji da bi bio sam na plazi..Alfons Kauders wrote:al voda 15Cpearlica wrote:Vidi ovo Danska, nigdje nikoga
Sta ako sam spomeno Fiji kao destinaciju gdje je toplo i malo manje posjecenije zbog daljine i troska? Danska ima puste obale iz jednog razloga, nije rijec tropskoj klimi. Da li trebam da razumijem da meni licno nebi trebalo da smeta guzva na obali? Ko je god isao u Makarsku na more zna o cemu pricam. A ni okolna mjesta kao Brele, Baska Voda, Tucepi ... nije da nisu prekrcana.pearlica wrote: http://youtu.be/eQ9-t7P1jCc
Može li malo više detalja o Grčkoj? Putu do tamo? Cijenama?Dozer wrote:S druge strane, ja vec dvije godine ne idem na odmor u HR, nego fino upalim vozilicu, pa lagano preko CG, ALB i MK (gdje prespavam) u Grcku, Halkidiki. I ove cu isto tako. 10 dana me dodje manje nego u HR, a o kvalitetu odmora (s djecom naravno), da i ne pricam.
Nisi shvatio poentu. Ni ja ne volim guzve na plazi zato ti i govorim (jer znam) da pustih plazi imas i u Hr nisam sigurna za Makarsku ali za malo sjevernije i ostrva jesam 100%. Bila vidjela i ima! Fiji je zakon ali zbog nekih drugih stvari to sto je malo ljudi na plazama tamo je 5% razloga zasto je Fiji super.Zviz wrote:
Sta ako sam spomeno Fiji kao destinaciju gdje je toplo i malo manje posjecenije zbog daljine i troska? Danska ima puste obale iz jednog razloga, nije rijec tropskoj klimi. Da li trebam da razumijem da meni licno nebi trebalo da smeta guzva na obali? Ko je god isao u Makarsku na more zna o cemu pricam. A ni okolna mjesta kao Brele, Baska Voda, Tucepi ... nije da nisu prekrcana.
![]()
Meni licno guzva poput ove na fotografiji je preko svake normale. Ja zelim da se odmorim a ne umorim. Buka, svakakvih ljudi, dosadnih prodavaca krofni, ulja i cega sve jos nije nesto za mene. Mozda neko voli disko pratije i guzvu ja ne.
Mi ponekad ljetujemo u Istri. I nije tako ne popunjena plaza. Jest da ima vise "stanaca" u smilu da nema puno ljudi sa tih prostora osim iz Slovenije. Inace su sami holandjani, njemci, italijani i austrijanci. Neko tvrdi da je skuplje na odnosu na Makarsku rivijeru ali plaze nisu praze.pearlica wrote:Nisi shvatio poentu. Ni ja ne volim guzve na plazi zato ti i govorim (jer znam) da pustih plazi imas i u Hr nisam sigurna za Makarsku ali za malo sjevernije i ostrva jesam 100%. Bila vidjela i ima! Fiji je zakon ali zbog nekih drugih stvari to sto je malo ljudi na plazama tamo je 5% razloga zasto je Fiji super.Zviz wrote:
Sta ako sam spomeno Fiji kao destinaciju gdje je toplo i malo manje posjecenije zbog daljine i troska? Danska ima puste obale iz jednog razloga, nije rijec tropskoj klimi. Da li trebam da razumijem da meni licno nebi trebalo da smeta guzva na obali? Ko je god isao u Makarsku na more zna o cemu pricam. A ni okolna mjesta kao Brele, Baska Voda, Tucepi ... nije da nisu prekrcana.
![]()
Meni licno guzva poput ove na fotografiji je preko svake normale. Ja zelim da se odmorim a ne umorim. Buka, svakakvih ljudi, dosadnih prodavaca krofni, ulja i cega sve jos nije nesto za mene. Mozda neko voli disko pratije i guzvu ja ne.
valter.ba wrote:Mi obozavamo Havaje i ponekad Copacabana. Zviz odvadi malo i ne trolaj temu a o Maldivima fino sa rajom u Basementu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Da vidiš kako je tek u Poljskojpearlica wrote:Vidi ovo Danska, nigdje nikoga
pa jesu, prepoznajem svoje. zato i kazemvalter.ba wrote:Antropologija 1 sjedi:mrgreen:. Pogresna implikacija da bosancerosi imaju kockaste glave! Greska ti je u rasponu cca. 200 km istocno od sredista:lol::lol:. To su bili oni tvoji:lol::lol::lol::lol:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2