Putin ženi muslimanku
- animals
#51 Re: Putin ženi muslimanku
Svasta cime se pojedinci bave
pa da zeni i majmunicu, zaboli me...cuj, zeni muslimanku, i pojedinci ce sad da svrsavaju od srece..pa ljudi moji ako i zeni. zeni zenu, a ciju vjeru postuje , njena stvar..sve dok ne pocnete da tako razmisljate, imamo pravo da smatramo islam za agresivnu i zaostalu religiju..
- MedenoSrce
#52 Re: Putin ženi muslimanku
a sta nas briga sta ti mislis
moze li neko da zakljuca ovu besmislenu temu
- Samir_01
#53 Re: Putin ženi muslimanku
Ovu temu je otvorio trol nemusliman.animals wrote:Svasta cime se pojedinci bavepa da zeni i majmunicu, zaboli me...cuj, zeni muslimanku, i pojedinci ce sad da svrsavaju od srece..pa ljudi moji ako i zeni. zeni zenu, a ciju vjeru postuje , njena stvar..sve dok ne pocnete da tako razmisljate, imamo pravo da smatramo islam za agresivnu i zaostalu religiju..
Ova djevojka nije muslimanka vec pravoslavka.
A to da si islamofob nece nikog iznenaditi, bez brige.
- fantom slobode
#54 Re: Putin ženi muslimanku
Nemoj tako, mozda bude interesantnih detalja, gdje je besmislena tema, svjetski lider, kome ce ponovo narasti kosa, ako bude Silvija slusao, napravio gresku pa se zeni. Najveci sin majke Rusije umjesto da podijeli lijepe trenutke sa sto vise zena, a i djevojki dok je u ovako dobro ocuvanom stanju uplovljava u luku braka.MedenoSrce wrote:a sta nas briga sta ti mislis![]()
Usput...kazu da doticna i nema orginal grudi...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#55 Re: Putin ženi muslimanku
joj naziva teme 
-
muzicar_iz_parka
#56 Re: Putin ženi muslimanku
Kad se Putin već snašao, da li bi mogao meni da pošalje ovu

treba mi kućna pomoćnica, jadna mi hanuma crče radeći po kući, njemu ionako ne treba.

treba mi kućna pomoćnica, jadna mi hanuma crče radeći po kući, njemu ionako ne treba.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#57 Re: Putin ženi muslimanku
mi kucamo po tastaturi putin guzi
-
muzicar_iz_parka
#58 Re: Putin ženi muslimanku
japin_mutapi wrote:mi kucamo po tastaturi putin guzi
- fantom slobode
#59 Re: Putin ženi muslimanku
nemoj tako, prislonimo i mi ponekad u njegovu cast...ti se brate za sebe se izjasni.japin_mutapi wrote:mi kucamo po tastaturi putin guzi
-
EminaSA
#60 Re: Putin ženi muslimanku
Djevojka vjerovatno nije ni muslimanka ni pravoslavka vec ateistkinja.Samir_01 wrote: Ovu temu je otvorio trol nemusliman.
Ali bas o ovome sam govorila na drugoj temi - kad god se neka muslimanka uda za nemuslimana "ma kakva je ona muslimanka, nije ona muslimanka uopste".
Usput tema je blago receno katastrofalno primitivna. Kakve veze ima koje je vjere Putinova nova zena
- Samir_01
#61 Re: Putin ženi muslimanku
Ne vec je pravoslavka, mozes to lako provjeriti.EminaSA wrote:Djevojka vjerovatno nije ni muslimanka ni pravoslavka vec ateistkinja.
Pogledaj koliko djece iz takvih brakova zavrse kao muslimani i dobices odgovor.Ali bas o ovome sam govorila na drugoj temi - kad god se neka muslimanka uda za nemuslimana "ma kakva je ona muslimanka, nije ona muslimanka uopste".![]()
Nije mu zena, a temu je otvorio trol.Usput tema je blago receno katastrofalno primitivna. Kakve veze ima koje je vjere Putinova nova zena![]()
Last edited by Samir_01 on 07/06/2013 19:26, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#62 Re: Putin ženi muslimanku
to ti oslikava stanje u nasem drustvu. glavni hobi je brojenje krvnih zrnacaEminaSA wrote:Djevojka vjerovatno nije ni muslimanka ni pravoslavka vec ateistkinja.Samir_01 wrote: Ovu temu je otvorio trol nemusliman.
Ali bas o ovome sam govorila na drugoj temi - kad god se neka muslimanka uda za nemuslimana "ma kakva je ona muslimanka, nije ona muslimanka uopste".![]()
Usput tema je blago receno katastrofalno primitivna. Kakve veze ima koje je vjere Putinova nova zena
-
EminaSA
#63 Re: Putin ženi muslimanku
Kako? Daj konkretan dokaz.Samir_01 wrote: Ne vec je pravoslavka, mozes to lako provjeriti..
Kako da odgajaju djecu kao muslimani kad islam ne priznaje njihove brakove, kad one po islamu zive u "bludu" i kad ogromna vecina muslimana smatra za njih da one ionako vise nisu muslimanke?Pogledaj koliko djece iz takvih brakova izadju kao muslimani i dobices odgovor.
Tema je glupa ali to sto ti dobijes epilepticke napade kad god se spominju muslimanke u brakovima sa nemuslimanima je druga stvar.Nije mu zena, a temu je otvotio trol .
- fantom slobode
#64 Re: Putin ženi muslimanku
Ovu temu treba prebaciti na pdf religija, tamo ima dosta strucnjaka da nam objasne posljedice ovog braka, iskreno, ona meni izgleda kao vjernica... mene interesuje da li ce nevina uci u brak. A i to nam na pdf religija mogu objasniti.
- plain vanilla
#65 Re: Putin ženi muslimanku
fantom slobode wrote:Ovu temu treba prebaciti na pdf religija, tamo ima dosta strucnjaka da nam objasne posljedice ovog braka, iskreno, ona meni izgleda kao vjernica... mene interesuje da li ce nevina uci u brak. A i to nam na pdf religija mogu objasniti.
- Samir_01
#66 Re: Putin ženi muslimanku
U redu je, muslimanka je...EminaSA wrote:Kako? Daj konkretan dokaz.

One mozda jesu muslimanke, ali to koliko im je stalo do islama je znak pitanja.Kako da odgajaju djecu kao muslimani kad islam ne priznaje njihove brakove, kad one po islamu zive u "bludu" i kad ogromna vecina muslimana smatra za njih da one ionako vise nisu muslimanke?
Ko mi kaze...Tema je glupa ali to sto ti dobijes epilepticke napade kad god se spominju muslimanke u brakovima sa nemuslimanima je druga stvar.
U cemu je problem, u vezi si sa nekim krscaninom pa ti smeta kad neko opise realnost takvih veza i brakova?
- fantom slobode
#67 Re: Putin ženi muslimanku
a ne znam jesi li i ti primjetila... izgleda da ne cupa obrve imala bi jednu ko Momcilo...plain vanilla wrote:fantom slobode wrote:Ovu temu treba prebaciti na pdf religija, tamo ima dosta strucnjaka da nam objasne posljedice ovog braka, iskreno, ona meni izgleda kao vjernica... mene interesuje da li ce nevina uci u brak. A i to nam na pdf religija mogu objasniti.
ja mislim da je nevina...
- plain vanilla
#68 Re: Putin ženi muslimanku
primijetila sam da ima fantasticne prirodne usnefantom slobode wrote:a ne znam jesi li i ti primjetila... izgleda da ne cupa obrve imala bi jednu ko Momcilo...plain vanilla wrote:fantom slobode wrote:Ovu temu treba prebaciti na pdf religija, tamo ima dosta strucnjaka da nam objasne posljedice ovog braka, iskreno, ona meni izgleda kao vjernica... mene interesuje da li ce nevina uci u brak. A i to nam na pdf religija mogu objasniti.
- fantom slobode
#69 Re: Putin ženi muslimanku
jeste, ja mislim da pusi.plain vanilla wrote:primijetila sam da ima fantasticne prirodne usnefantom slobode wrote:fantom slobode wrote:Ovu temu treba prebaciti na pdf religija, tamo ima dosta strucnjaka da nam objasne posljedice ovog braka, iskreno, ona meni izgleda kao vjernica... mene interesuje da li ce nevina uci u brak. A i to nam na pdf religija mogu objasniti.
a ne znam jesi li i ti primjetila... izgleda da ne cupa obrve imala bi jednu ko Momcilo...
ovo za usne je karakteristicno za prave vjernice, steta sto ne vidimo ima li mercedes gacice.
- plain vanilla
#70 Re: Putin ženi muslimanku
fantom slobode wrote: jeste, ja mislim da pusi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de vidi jesu li joj oci plave, da je kontaktiram...a kao sto mozemo procitati obrve odusevljavaju dio muske populacije foruma.
ovo za usne je karakteristicno za prave vjernice, steta sto ne vidimo ima li mercedes gacice.
provjerila
ima plave oci
jesil se zaljubio?
- fantom slobode
#71 Re: Putin ženi muslimanku
preskocimo taj hemijski proces...da ne bi lucky bio nervozanplain vanilla wrote:fantom slobode wrote: jeste, ja mislim da pusi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
de vidi jesu li joj oci plave, da je kontaktiram...a kao sto mozemo procitati obrve odusevljavaju dio muske populacije foruma.
provjerila
ima plave oci![]()
jesil se zaljubio?
- plain vanilla
#72 Re: Putin ženi muslimanku
jedino nisam sigurna za obrvu, ostalo je na mjestufantom slobode wrote:preskocimo taj hemijski proces...da ne bi lucky bio nervozanplain vanilla wrote:
provjerila
ima plave oci![]()
jesil se zaljubio?hvala vanila...joj a ja trazim takvu ima tome godina...pusi, plave oci, vjernica, nevina...ima jednu obrvu...mercedes gacice...odoh odmah kurs tatarsko-ruskog upisat'... ono osnovno...draga, promjesaj zagorice i tako to...dosadice ona Putinu, eto vidjeces...
a i nevinost se sad moze kupiti kao i sve ostalo
btw, cura stvarno dobro izgleda..nije plasticna
- fantom slobode
#73 Re: Putin ženi muslimanku
meni zao sto se Putin zeni...mogao je malo da se sa njom zabavlja...plain vanilla wrote:jedino nisam sigurna za obrvu, ostalo je na mjestufantom slobode wrote:preskocimo taj hemijski proces...da ne bi lucky bio nervozanplain vanilla wrote:
provjerila
ima plave oci![]()
jesil se zaljubio?hvala vanila...joj a ja trazim takvu ima tome godina...pusi, plave oci, vjernica, nevina...ima jednu obrvu...mercedes gacice...odoh odmah kurs tatarsko-ruskog upisat'... ono osnovno...draga, promjesaj zagorice i tako to...dosadice ona Putinu, eto vidjeces...
a i nevinost se sad moze kupiti kao i sve ostalo![]()
btw, cura stvarno dobro izgleda..nije plasticna
- shmizlica
#74 Re: Putin ženi muslimanku
četiri stranice komentara........wow 
-
EminaSA
#75 Re: Putin ženi muslimanku
Ok, hvala za sliku, ona je vjerovatno (nominalno) pravoslavka.Samir_01 wrote:
Ko mi kaze...![]()
U cemu je problem, u vezi si sa nekim krscaninom pa ti smeta kad neko opise realnost takvih veza i brakova?
I da, jesam donedavno bila u vezi sa katolikom i razmisljala puno o ovakvim vezama. A razlog sto takve veze i brakovi tako cesto naginju nemuslimanskoj strani je upravo taj sto islam ne priznaje brakove izmedju muslimanki i nemuslimana. To u krscanstvu nije slucaj. Da se razumijemo, ja djecu ne bih odgajala kao krscani, sina recimo ne bih ni krstila ni sunetila, ali znam da bih ipak po islamu bila "gresnica", mozda i otpadnica od vjere.