misliš gorivo za mezhimicuRamzess Veliki wrote:kockica_kockica wrote:Ramzess Veliki wrote:
Hajde ti promijeni nick pa me zovi na pivo.
Pa da poslije otvaras drugi nick i trazis psiholosko savjetovaliste zbog ovisnosti o sex-u sa zenama pored svoje zeneUj ... ma bjež' ... a ja mislio tema je o prijatelju sa povlasticom da ti plati pivo.
Prijatelji s povlasticama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- eluna
#51 Re: Prijatelji s povlasticama
- Ramzess Veliki
#52 Re: Prijatelji s povlasticama
Život piše romane, i u kojoj ćeš se ulozi naći ... ko zna. Ako sada tako misliš, ne znači da nakon nekog vremena nećeš misliti drugačije.anoush wrote:kako komeRamzess Veliki wrote: Može tu biti i ljubavi, vjeruj. Ustvari prijatelj sa povlasticama se i voli ... čim si sa njim u tome.
Jaka je to stvar, to prijateljstvo ...
Za šta služi prijatelj sa povlasticama, odnosno ljubavnik - ljubavnica? Za krpljenje sebe kad više ne možemo dalje sami. Klub slomljenih srca dvoje koji traže međusobno razumijevanje ... ili samo fukačina, gašenje trenutne vatre. Izaberite sami ... činjenica je da to postoji, i to mnogo češće nego želite priznati, a za one koji to imaju ... đabe vam kritike, njima je dobro.
- eluna
#53 Re: Prijatelji s povlasticama
Ramzess Veliki wrote:Život piše romane, i u kojoj ćeš se ulozi naći ... ko zna. Ako sada tako misliš, ne znači da nakon nekog vremena nećeš misliti drugačije.anoush wrote:kako komeRamzess Veliki wrote: Može tu biti i ljubavi, vjeruj. Ustvari prijatelj sa povlasticama se i voli ... čim si sa njim u tome.
Jaka je to stvar, to prijateljstvo ...
Za šta služi prijatelj sa povlasticama, odnosno ljubavnik - ljubavnica? Za krpljenje sebe kad više ne možemo dalje sami. Klub slomljenih srca dvoje koji traže međusobno razumijevanje ... ili samo fukačina, gašenje trenutne vatre. Izaberite sami ... činjenica je da to postoji, i to mnogo češće nego želite priznati, a za one koji to imaju ... đabe vam kritike, njima je dobro.
što ti je iskustvo .... ccccccc
- Ramzess Veliki
#54 Re: Prijatelji s povlasticama
Ne ... u nju niko ne gura cijev i sipa osim mene.eluna wrote:
misliš gorivo za mezhimicu![]()
![]()
![]()
![]()
- eluna
#55 Re: Prijatelji s povlasticama
i fakat - kako fercera to "prijatelj sa povlasticom" ................. ko zna - možda bi se i svidjelo 
- Ramzess Veliki
#56 Re: Prijatelji s povlasticama
Ima ... povlastica.WRRsmom wrote:ma bjaaaaaazi odoh ja s ove teme, hem pive, hem auta, hem i gorivo..ima li ista dzabaluka![]()
- kockica_kockica
#57 Re: Prijatelji s povlasticama
Ramzess Veliki wrote:Dobro neka ti bude ... za pivo ću se već snaći.kockica_kockica wrote:
ti bi i povlasticu i pivu
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#58 Re: Prijatelji s povlasticama
ja ne kritiziram, samo sam rekla kako kome. Ja, hvala lijepo, ali više nikad, probala jednom i jako se pokajala, samo zato što mi je "prijatelj s povlasticom" gori od vremenske prognoze.Ramzess Veliki wrote:Život piše romane, i u kojoj ćeš se ulozi naći ... ko zna. Ako sada tako misliš, ne znači da nakon nekog vremena nećeš misliti drugačije.
-
žuti
#59 Re: Prijatelji s povlasticama
DAyildiz wrote:Imate li vi prijatele s povlasticama ?
- ho oponopono
#60 Re: Prijatelji s povlasticama
..znači ja sam jako siromašna osoba nikakvih beneficija nemam niti interesa od drugih! 
-
yildiz
-
yildiz
#62 Re: Prijatelji s povlasticama
Danas nije nista džabaluka sve se placaWRRsmom wrote:ma bjaaaaaazi odoh ja s ove teme, hem pive, hem auta, hem i gorivo..ima li ista dzabaluka![]()
- Saian
#63 Re: Prijatelji s povlasticama
ja reko neko uvozi auto
(no pun intended
)
- lazni liberal
#64 Re: Prijatelji s povlasticama
Nemamoyildiz wrote:Imate li vi prijatele s povlasticama ?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#65 Re: Prijatelji s povlasticama
Yildiz smanji malo sa otvaranjem tema, i koristi trazilicu.