konverter??? ...fuck, cije je sad to izraz za daljinski ...hrvatski?Uh wrote:Ova maca mi vise djeluje kao macak,,,,,,ima pivu i konverter
Ne zeli da mi lize :(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
:)
mlada djevo
ak vam je mladi udvarac rekao da vam, da prosti narod, smrdi pica, onda predlazem:
1. uklanjanje zagorelog i usecerenog kadaifa iznad doticne
2. safunjanje
3. sapiranje
4.ponavljanje 2. i 3. po mogucnosti sto cesce a 1. po potrebi
nadam se da sam bio od koristi

ak vam je mladi udvarac rekao da vam, da prosti narod, smrdi pica, onda predlazem:
1. uklanjanje zagorelog i usecerenog kadaifa iznad doticne
2. safunjanje
3. sapiranje
4.ponavljanje 2. i 3. po mogucnosti sto cesce a 1. po potrebi
nadam se da sam bio od koristi
-
whow
Kada je musterija vruca , nema sta da smrdi
Osim ako ono bas ne dinfa na luk ko' sto Jack rece
. Po mom misljenju najpostenije je da se upraznjava poza 69 - obostrano zadovoljstvo . Sjeca li se neko scene iz filma Pulp Fiction kada ona mala francuskinja trazi Bruce Willis- da joj da "oral pleasure"- sweet .
-
njuskalo
A sto ne probas si pribavit kakvog hrta il mozda avlijanera
njima garant ne smrdi
njima garant ne smrdi
Code: Select all
a sto bi ti tek bili zahvalni kad mecu dobijes... :wink: - horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ova MaYa me podsjeca na Hanibani
:D
Hajde hano, priznaj da mijenjas nick kada ti je dosadno
Hajde hano, priznaj da mijenjas nick kada ti je dosadno
- Edin H.
#56 Re: Ne zeli da mi lize :(
Da li Maya ustvari ima pitona?nebi wrote:_MaYa_ wrote:jel ima muskaraca koji to ne vole raditi
ili se zasiti covjek il sta?
al nekad bi mu reklada mi lize...no on bi to radio nekako mehanicki ili ja opet napuhujem stvar....mozda covjek i uziva...
hmmm mada osjecam da to ne zeli
ne kuzim ja vas muskarce, prvo ubijete dok ne dobijete ono stto zelite, aondaposlje....nista! ohladite se....
bas ste neki
To onaj isti na kojeg si bila ljuta?
Daj,mala,prestani paliti raju(pod uslovom da si "mala",a ne neki mudonja).
Toliko iz privatnog zivota ne odaju ni prostitutke.
-
wandy
#57 Re: Ne zeli da mi lize :(
nebi wrote:To onaj isti na kojeg si bila ljuta?_MaYa_ wrote:jel ima muskaraca koji to ne vole raditi
al nekad bi mu reklada mi lize...no on bi to radio nekako mehanicki ili ja opet napuhujem stvar....mozda covjek i uziva...
ne kuzim ja vas muskarce, prvo ubijete dok ne dobijete ono stto zelite, aondaposlje....nista! ohladite se....
bas ste neki
-
_MaYa_
ajoj odvratni ste fuj....
pa sve ok pricam svasta, ali nikad en prelazim granicu dobrog ukusa....
fuj kakve gadosti u vasim glava....fuj
fakat se zapitam ko su uovi ljudi koji daju komentare....fuj
papana fuj
hano znam da si ispred dala komentar...na tebe se ovo ne odnosi
ajoj povraca mi se....
pa sve ok pricam svasta, ali nikad en prelazim granicu dobrog ukusa....
fuj kakve gadosti u vasim glava....fuj
fakat se zapitam ko su uovi ljudi koji daju komentare....fuj
papana fuj
hano znam da si ispred dala komentar...na tebe se ovo ne odnosi
ajoj povraca mi se....
-
hananah
Majo, previse si se otvorila, a masa je uvijek masa, uvijek ce se naci nekih zlonamjernika da lijece frustracije, jedva ce docekati da onako anonimni daju svoje komentare na forumu, jer u stvarnom zivotu ne mogu, nemaju prilike sjesti sa curom a kamoli zgodnom curom, nemaju prilike da ih neko saslusa jer nikog ne interesuje njihovo misljenje. Zato mi nije jasno sto samo neke komentare ne preskocis, doduse, opet ti kazem malo trebas suptilnija biti, pa recimo kad otvoris temu "on ne pristaje na oralni sex" nece ti se javiti vecina tih koji su davali ogavne komentare jer ne razumiju sta znaci oralno, ali vec lizanje im je jako bliska rijec, jer stalno to prizeljkuju da urede, probaju, zagledaju koleginice u kancelariji, cure na ulici, i zamisljaju kako u stvarnom zivotu uopce izgleda vidjeti vaginu.
I malo jesi pretjerala sto si samo mene izdvojila iz ohih sa ogavnim komentarima, ima tu jos par likova koji su shvatili ovu tamu onako kako je i bila tvoja namjera da je shvate - za salu (ali u granicama) i razibrigu.
I na kraju, da se ne ponavljam, malo rijecnik prilagodi jednoj dami, jer ja znam da ti to jesi i onda ce korespodencija biti malo drugacija. Opet ce biti par izuzetaka koji bas ne postuju zenski rod (opet iz razloga sto nemaju bas bliske susrete sa istim pa ne znaju, stoga im i ne zamjeriti) A ti budi pametna pa takve komentare samo preskoci
I malo jesi pretjerala sto si samo mene izdvojila iz ohih sa ogavnim komentarima, ima tu jos par likova koji su shvatili ovu tamu onako kako je i bila tvoja namjera da je shvate - za salu (ali u granicama) i razibrigu.
I na kraju, da se ne ponavljam, malo rijecnik prilagodi jednoj dami, jer ja znam da ti to jesi i onda ce korespodencija biti malo drugacija. Opet ce biti par izuzetaka koji bas ne postuju zenski rod (opet iz razloga sto nemaju bas bliske susrete sa istim pa ne znaju, stoga im i ne zamjeriti) A ti budi pametna pa takve komentare samo preskoci
-
MayaSA
Prvo da naglasim, posto raja ne obraca paznju, da sam ja jedna druga Maya, tj. MayaSA
Eh, sad...neugodan miris, ili sto neki ovdje nazvase "smrad" kod zene uopce ne mora biti rezultat necistoce/nehigjene, nego moze biti rezultat (molim sve zlonamjernike da se ovoga ne hvataju kao pijani plota), spolne bolesti, konzumirane hrane ili pica, ili cisto hormonski (razliciti hormoni luce razlicite stvari u nekim periodima vremena - npr. kod zene, koji dan prije menstruacije).
To MaYo sto se tebi desilo je moglo biti nesto od gore navedenog, a koji ti je to momak rekao to sto ti je rekao, je jedan klasicni, nekulturni papak. Ako vec nije mogao, bilo je puno suptilnijih nacina da to izbjegne....
Eh, da, kad me vec krenulo...Negdje sam procitala da je neko napisao da se prije svakog sexa treba okupati
Sta bi sa spontanim sexom? U liftu, na autu, negdje u slijepoj ulici....na kraju krajeva, i u stanu....bez onog "hocemo li - hocemo" pa obadvoje u kupatilo pod tus i onda tek na pos'o
Truba to....bas lijepo kad ti nesto kao pravis kafu u kuhinji (ili pitu, il' sarmu
), i on ti pridje s ledja i mazi te...lijepo ti....Ne pada mi tus na pamet, Tita mi....

Eh, sad...neugodan miris, ili sto neki ovdje nazvase "smrad" kod zene uopce ne mora biti rezultat necistoce/nehigjene, nego moze biti rezultat (molim sve zlonamjernike da se ovoga ne hvataju kao pijani plota), spolne bolesti, konzumirane hrane ili pica, ili cisto hormonski (razliciti hormoni luce razlicite stvari u nekim periodima vremena - npr. kod zene, koji dan prije menstruacije).
To MaYo sto se tebi desilo je moglo biti nesto od gore navedenog, a koji ti je to momak rekao to sto ti je rekao, je jedan klasicni, nekulturni papak. Ako vec nije mogao, bilo je puno suptilnijih nacina da to izbjegne....
Eh, da, kad me vec krenulo...Negdje sam procitala da je neko napisao da se prije svakog sexa treba okupati
Truba to....bas lijepo kad ti nesto kao pravis kafu u kuhinji (ili pitu, il' sarmu
-
smackhead
#67 Re: Ne zeli da mi lize :(
ne kontam kako neko ne voli da lize a tvrdi da nije peder?! meni je lizanje obavezno, cak nekad draze od penetracije... imao sam nedavno jednu orijentalnu, ukusnije vaginu nisam mogao ni da zamislim... njam, njam_MaYa_ wrote:
- manijak1
Ja obraćam pažnjuPrvo da naglasim, posto raja ne obraca paznju, da sam ja jedna druga Maya, tj. MayaSA
- manijak1
Spontano pobačenSta bi sa spontanim sexom? U liftu, na autu, negdje u slijepoj ulici....na kraju krajeva, i u stanu....bez onog "hocemo li - hocemo"
- stickitout
#73 Re: Ne zeli da mi lize :(
wandy wrote:nebi wrote:To onaj isti na kojeg si bila ljuta?_MaYa_ wrote:jel ima muskaraca koji to ne vole raditi
bas ste neki
Samo one koje pod ulicnom rasvijetom zaradjuju
-
MayaSA
Naglasak je bio na rijecima SEX, AUTO, ULICA, STAN (ukratko bilo kuda kiki svudamanijak1 wrote:Spontano pobačenSta bi sa spontanim sexom? U liftu, na autu, negdje u slijepoj ulici....na kraju krajeva, i u stanu....bez onog "hocemo li - hocemo"![]()
taj sex
![]()
- manijak1
Ma odškrini mu malo taMayaSA wrote:PITT
Promasio si vrata. Ovo nije vrtuljak ljubavi![]()