Obozavanje ženskih stopala
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bluesman
#51 Re: Obozavanje ženskih stopala
+1 Jednostavno ih obozavam. Posebno stopala svoje djevojke. I da,ima dizi drugi prst od prvog...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
ufff
#52 Re: Obozavanje ženskih stopala

ko ovo moze da ne voli ?
- malsal
#53 Re: Obozavanje ženskih stopala
Foot fetish je najrasprostranjeniji oblik fetisa, prisutan kod ca 20% muske populacije, i jos je poprilicno bezopasan.
Moram priznat da i meni licno, ako cura ima ruzna stopala (ma koliko ostatak bio ljep) to smanjuje konacni dojam.
"Fetishism is a relatively well-known psychological disorder that refers to sexual desire and arousal when a person is confronted with a body part or inanimate object that is not inherently sexual. Although a person can have a sexual fetish without having a disorder, he or she is considered to have a diagnosis of fetishism when this fetish either causes problems in everyday functioning or if it causes psychological distress to the individual."
"One of the most popular theories is that the feet and the genitals occupy adjacent areas of the somatosensory cortex of the human brain, possibly triggering some neural communication between the two. The somatosensory cortex is a structure in the parietal lobe of the brain dealing with sensory input. Other theories abound, but once again formula variations make pinpointing the klix root cause almost impossible"
Moram priznat da i meni licno, ako cura ima ruzna stopala (ma koliko ostatak bio ljep) to smanjuje konacni dojam.
"Fetishism is a relatively well-known psychological disorder that refers to sexual desire and arousal when a person is confronted with a body part or inanimate object that is not inherently sexual. Although a person can have a sexual fetish without having a disorder, he or she is considered to have a diagnosis of fetishism when this fetish either causes problems in everyday functioning or if it causes psychological distress to the individual."
"One of the most popular theories is that the feet and the genitals occupy adjacent areas of the somatosensory cortex of the human brain, possibly triggering some neural communication between the two. The somatosensory cortex is a structure in the parietal lobe of the brain dealing with sensory input. Other theories abound, but once again formula variations make pinpointing the klix root cause almost impossible"
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#54 Re: Obozavanje ženskih stopala
Slo Burner wrote:Prica mi jaran jednom... a da joj vidis stopala. Ko hurmašice
- Zokipfc
#55 Re: Obozavanje ženskih stopala
Al' ste raja, kako sam se nasmijo' citajuci topic

-
GaRGa
#56 Re: Obozavanje ženskih stopala
po meni glup fetish 
evo vam slika jedna da vam zgadi fetish
http://www.roomoffun.com/kim-kardashian ... map=%5B%5D
-
pametna_glupost
#57 Re: Obozavanje ženskih stopala
Ti sunce, ko vekna hljeba ...GaRGa wrote:po meni glup fetish
-
ufff
#58 Re: Obozavanje ženskih stopala
ne seriGaRGa wrote:po meni glup fetish

-
GaRGa
#59 Re: Obozavanje ženskih stopala
ufff wrote:ne seriGaRGa wrote:po meni glup fetish
http://www.roomoffun.com/kim-kardashian ... map=%5B%5D![]()
daj bar nadji manji broj divi stopala ko krampa...
zivjele sise, guzovi noge i face, Hebala vas stopala
- MedenoSrce
#61 Re: Obozavanje ženskih stopala
nosim ja 40
sta je
-
pametna_glupost
#62 Re: Obozavanje ženskih stopala
cipela ti ko kalup za hljebMedenoSrce wrote:nosim ja 40sta je
haj sta fali
- MedenoSrce
- Spear
#68 Re: Obozavanje ženskih stopala
Svakom svoje ali ja se ne ložim na stopala niti ih doživljavam seksualno.
- limunada25
#71 Re: Obozavanje ženskih stopala
Svasta ima na ovoj temi 
-
PrtSer
#73 Re: Obozavanje ženskih stopala
Molim? Jesi probao svršit na stopala?Spear wrote:Svakom svoje ali ja se ne ložim na stopala niti ih doživljavam seksualno.
Najljepši fetiš koji postoji.
Ne shvatam muškarce kojima nehigijena stopala ili šaka, a tu prvenstveno mislim na nokte, ne predstavlja neki problem da s tom osobom budu u dužoj vezi.
-
ufff
#75 Re: Obozavanje ženskih stopala
bravoPrtSer wrote:Molim? Jesi probao svršit na stopala?Spear wrote:Svakom svoje ali ja se ne ložim na stopala niti ih doživljavam seksualno.
Najljepši fetiš koji postoji.Šalamala.
![]()
Ne shvatam muškarce kojima nehigijena stopala ili šaka, a tu prvenstveno mislim na nokte, ne predstavlja neki problem da s tom osobom budu u dužoj vezi.