Cober wrote:Ha ha ha, bravo Majstore, opet "u sridu", čitaš ih ko dijete slikovnicu.. trebali bi ti još platiti za psihoanalizu karaktera.. ha ha, pravo u suštinu..zengi wrote:Jer kao sto i sama vidis, tek si dosla, nemas stvarno veze o cemu se ovdje debatise, optuzujes ljude koje ne poznajes
niti imas kapacitet da ih ikad shvatis, vrijedjas i jos bi sad da moderator zatvori temu.
Kad provedes zivot kao jad, olos i necovjek..
Moderator: anex
-
zengi
#51 Re: Kad provedes zivot kao jad, olos i necovjek..
Last edited by zengi on 03/06/2013 21:42, edited 1 time in total.
-
zengi
#52 Re: Kad provedes zivot kao jad, olos i necovjek..
Hvala Cober, nije ti ovo losa ideja. Moram im poslati broj racuna. Ljudi placaju silne pare da im neko zaviri u lobanju i otkloni kurslus a ja ovdje radim dzabe.... i jos me mrze i vrijedjaju. E necemo tako..Cober wrote:Ha ha ha, bravo Majstore, opet "u sridu", čitaš ih ko dijete slikovnicu.. trebali bi ti još platiti za psihoanalizu karaktera.. ha ha, pravo u suštinu..zengi wrote:Jer kao sto i sama vidis, tek si dosla, nemas stvarno veze o cemu se ovdje debatise, optuzujes ljude koje ne poznajes
niti imas kapacitet da ih ikad shvatis, vrijedjas i jos bi sad da moderator zatvori temu.
-
zengi
#53 Re: Kad provedes zivot kao jad, olos i necovjek..
@Pasiflora, hvala i nama je drago da je Zhiksin tu.Pasiflora wrote:@zengi iz backi on je Don Kihot, a @Cober dobri duh ovog foruma.
@Zhiksin, oni su pozitivci. Drago mi je da si ih upoznao
Nema nista bez @Cobera i njegovih podataka ko je sta i skim.... ciji je u cijoj.
-
pakica_
#54 Re: Kad provedes zivot kao jad, olos i necovjek..
jes', ne volimo ljude, STAEEEEEE?!?!
kad ljudi budu ovako empaticni, pricat cemo
http://www.magazin.ba/video/video-poslj ... 14323.html
kad ljudi budu ovako empaticni, pricat cemo
http://www.magazin.ba/video/video-poslj ... 14323.html
- odr0n
-
Cober
#56 Re: Kad provedes zivot kao jad, olos i necovjek..
Zengi, ja sam ove podatke i ogromnu masu drugih, nepobitnih činjenica, javno objavljivao godinama, uopće ne postoje nepoznanice oko ovog pitanja, i još uvijek sam zapanjen kako većina, kao da su tek pali s Marsa, godinama ne vide, ne čuju, i tek tako izbacuju raznorazne maloumnosti, demagogije i bacaju ublehe..
Pasiflora
hvala hvala
Pasiflora
-
zengi
#57 Re: Kad provedes zivot kao jad, olos i necovjek..
Ah, zar se ti jos necem cudis moj cober... Previse je to njima za svariti jer su oni u permanentnom stanju padanja s Marsa.Cober wrote:Zengi, ja sam ove podatke i ogromnu masu drugih, nepobitnih činjenica, javno objavljivao godinama, uopće ne postoje nepoznanice oko ovog pitanja, i još uvijek sam zapanjen kako većina, kao da su tek pali s Marsa, godinama ne vide, ne čuju, i tek tako izbacuju raznorazne maloumnosti, demagogije i bacaju ublehe..
Pasiflorahvala hvala
- Pasiflora
#58 Re: Kad provedes zivot kao jad, olos i necovjek..
zengi wrote:Ah, zar se ti jos necem cudis moj cober... Previse je to njima za svariti jer su oni u permanentnom stanju padanja s Marsa.Cober wrote:Zengi, ja sam ove podatke i ogromnu masu drugih, nepobitnih činjenica, javno objavljivao godinama, uopće ne postoje nepoznanice oko ovog pitanja, i još uvijek sam zapanjen kako većina, kao da su tek pali s Marsa, godinama ne vide, ne čuju, i tek tako izbacuju raznorazne maloumnosti, demagogije i bacaju ublehe..
Pasiflorahvala hvala