Uostalom, nije bezze onaj citat:"Znaš da voliš ženu/muškarca, tek onda kada ti njene/njegove najveće mane postanu simpatične."
Upravo tako a naravno mi zene treba da kazemo stra zelimo od muskarca samo iskrenost
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Da i mene neko zovne legendom, pa makar i zbog nicka na forumu.ladyblue18 wrote:Legendo, meni je fakat drago jer tebe tvoja djevojka voli i tako dalje i tako blize, ali si ti skreno temu na drugi kolosijek pricama koje nemaju veze sa temom.
Zavrsi sa tim na ovoj temi.
I ostali.
Da, da, to, bravo!whitelegend07 wrote:To je to ! Pokaži ko si, pokaži kakav si ! Čemu gluma? Ako joj se ne svidim ja, pravi ja, onda jbg, čemu sve? Ako moram glumiti nešto što nisam, nema smisla. Kako i sama kaže, upravo me zato i zavoljela. Nisam glumio ništa da bih je impresionirao, bio sam svoj. Kaže, zavoljela sam tebe takvog, kakav jesi, a ne neku masku, nekog mr. perfecta...
Uostalom, nije bezze onaj citat:"Znaš da voliš ženu/muškarca, tek onda kada ti njene/njegove najveće mane postanu simpatične."
percepcija je cudoNa poslu razgovaraju uz kavu dvije kolegice:
-Kakav sex si imala jučer?
Katastrofa...
... Muž je došao sa posla, u 3 minute je pojeo ručak, poslije toga 4 minute sexa a poslije dvije minute je zaspao…
A kod tebe?
-Kod mene fantazija.
Muž došao kući, poveo me na preukusnu romantičnu večeru, poslije smo se šetajući sat vremena vraćali kući,
poslije svijeće i sat vremena extra predigre,
poslije sat fantastičnog sexa a na kraju zamisli čak smo sat vremena razgovarali.
Jednom riječju bajka!
U to isto vrijeme razgovaraju dvojica kolega:
-Kakav sex si imao jučer?
Super!
Dolazim kući, ručak na stolu; pojeo sam, poseksao se i zaspao.
A kod tebe?
-Kod mene katastrofa…
Dolazim kući a tu nema struje jer sam zaboravio platiti račun za struju zato sam onu moju izveo vani na večeru.
Klopa bez veze a bilo je tako skupo da nisam imao novaca da se vratimo taksijem pa smo morali ići kući pješke!
Dolazimo kući a tu naravno nema struje pa sam opet morao upaliti te proklete svijeće!
Bio sam tako bijesan da sam trebao sat vremena dok mi se nije digao, a poslije nisam mogao sat vremena svr*iti, na to sve skupa sam tako popizdio, da još sat vremena nisam mogao zaspati!!
----insomnia78 wrote:A sta naze kaze na to?Ramzess Veliki wrote:Ljepše je kad se seks ne svodi na čistu tehniku, nego to sve začiniš sa bar malo emocija. Pružiš osjećaj da ti je stvarno stalo i potrudiš se oko onih finih dodira, nježnosti, atmosfere, igra zavođenja, razumijevanja. Seks je najbolji kad je rezultat emotivne povezanosti. Kako reče jedna moja poznanica, najbolje te razumije ljubavnik.
Bezbeli se slaze
s' moje sokoćalo
Kako da nenuovavita wrote:Uh nema ništa ljepše nego gledati se u oči u toku odnosa...tada vidiš/osjetiš iskrenost!
postidjela si menuovavita wrote:Uh nema ništa ljepše nego gledati se u oči u toku odnosa...tada vidiš/osjetiš iskrenost!
Slažem se, svakako.nuovavita wrote:Uh nema ništa ljepše nego gledati se u oči u toku odnosa...tada vidiš/osjetiš iskrenost!
Zar je to moguće?alchak.ba wrote:postidjela si menuovavita wrote:Uh nema ništa ljepše nego gledati se u oči u toku odnosa...tada vidiš/osjetiš iskrenost!
za nepovjerovati, ha?nuovavita wrote:Zar je to moguće?alchak.ba wrote:postidjela si menuovavita wrote:Uh nema ništa ljepše nego gledati se u oči u toku odnosa...tada vidiš/osjetiš iskrenost!
i sta kazu? sta pise?azurna_obala wrote:da vidimo šta kažu iskusni
Može, i obratno može.sha_ba wrote:haj nek neko objasni moze li vodjenje ljubavi bez sexa i obratno?
emousuns su tako relativna stvar...azurna_obala wrote:Kažu da za prvo trebaju osjećaji, dok za ovo drugo može i bez emoušns.
Kako za kogaalchak.ba wrote:emousuns su tako relativna stvar...azurna_obala wrote:Kažu da za prvo trebaju osjećaji, dok za ovo drugo može i bez emoušns.
recimo, ti imas emousuns, a ja nemam...
jel to vodjenje ljubavi ili je to tarabljenje....
a, a, a?
her vi kam, her vi go!kako to wrote:Kako za kogaalchak.ba wrote:emousuns su tako relativna stvar...azurna_obala wrote:Kažu da za prvo trebaju osjećaji, dok za ovo drugo može i bez emoušns.
recimo, ti imas emousuns, a ja nemam...
jel to vodjenje ljubavi ili je to tarabljenje....
a, a, a?
ok to da... al govorim o ljudima koji su u vezi, za ono prvo?Ramzess Veliki wrote:Može, i obratno može.sha_ba wrote:haj nek neko objasni moze li vodjenje ljubavi bez sexa i obratno?
Može. I to je lijep osjećaj, znaš ono maženje, zaljubljeni pogledi, zagrljaji, kad se stisnete zajedno ... meni je sve to vođenje ljubavi.sha_ba wrote:ok to da... al govorim o ljudima koji su u vezi, za ono prvo?Ramzess Veliki wrote:Može, i obratno može.sha_ba wrote:haj nek neko objasni moze li vodjenje ljubavi bez sexa i obratno?