MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
todd_smith

#51 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by todd_smith »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oplakah :lol: :lol: :lol:
respo

#52 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by respo »

todd_smith wrote:Kakvo je to prijateljstvo kada ti moras drzati distancu. E moj respo. :mrgreen:
nije to distanca
kao sto rekoh ne ogleda se prijateljstvo u tome hocu li ja tebe vidjeti svaki dan
ja imam vecih prijatelja koje vidim jednom sedmicno nego ovih koje vidjam svaki dan

al izgleda vi to jos ne razumijete al dobro nekad hocete
todd_smith

#53 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by todd_smith »

Da, ali pitanje je da li su to prijatelji suprotnog spola.
seoBIH

#54 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by seoBIH »

MedenoSrce wrote:daj ba gilla ja imam takvog druga

od 8e godine se druzimo. prosli skupa od picigena preko mahalske tuce do prvih simpatija, ljubavi i svega ostalog sto zivot nosi
al' sto je taj zena prevrn'o to je trebalo vidjeti, i dan danas ... pored zene i dvoje djece
prema meni nikada bilo kakvo nepostovanje nije pokazao, a prilike je bilo, nije da nije

i da, odgovorno tvrdim da kod mene licno bilo kakvih drugih simpatija nije bilo osim drugarskih (a njemu vjerujem kada kaze da sam mu ja ko sestra)
To je to :thumbup: To sto neki ne mogu da kontrolisu svoj zivotinjski nagon ije njihova doza nezrelosti i nekontroliranosti samog sebe :) Ovde prosipaju neku pricu da je nemoguce, a ustvari samo trebaju ustati, otici pred ogledalo i reci "nemoguce je zbog toga kakva sam ja osoba".
respo

#55 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by respo »

todd_smith wrote:Da, ali pitanje je da li su to prijatelji suprotnog spola.
odnosi se i na jedan i na drugi spol
seoBIH

#56 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by seoBIH »

respo wrote:
todd_smith wrote:Da, ali pitanje je da li su to prijatelji suprotnog spola.
odnosi se i na jedan i na drugi spol
Prijatelj je priajtelj, musko ili zensko to je totlano nebitno :) Cak i tele ti moze biti prijatelj a ne nesto izmedju :D (hint: tele je srednji rod)
todd_smith

#57 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by todd_smith »

Da, ali tema je o musko-zenskim prijateljstvima, ne musko-telecim :lol:
respo

#58 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by respo »

svejedno je o kojim prijateljstvima je rijec
ja ako ne vidim aminu amelu svejedno kako se zve svaki dan ne znaci da joj nisam prijatelj
seoBIH

#59 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by seoBIH »

Da ja sam ti ukazao na to da je ona priajtelj u punom smislu te rijeci :)
Chloe
Photo mod

#60 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Chloe »

I još jednom - moguće je. :D

Imam svoje prijatelje, nikad ništa ni za naslutiti nije bilo, niti sa moje niti sa njihove strane. Skoro su se poženili, sad su njihove izabranice moje prijateljice.
miki.ba

#61 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by miki.ba »

123456789 wrote: To je to :thumbup: To sto neki ne mogu da kontrolisu svoj zivotinjski nagon ije njihova doza nezrelosti i nekontroliranosti samog sebe :) Ovde prosipaju neku pricu da je nemoguce, a ustvari samo trebaju ustati, otici pred ogledalo i reci "nemoguce je zbog toga kakva sam ja osoba".
Nije problem u kontroli, jebo prijateljstvo u kojem te jedna osoba privlaci, a ti se kontrolišeš ili obratno.
Prijateljstvo je kad niko nema apsolutno nikakvih nagona, pa nemaš nagona ni prema muškom jaranu.
yildiz

#62 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by yildiz »

astrid wrote:Nista nije nemoguce,ali i u prijateljskim utakmicama se zabijaju golovi :oops: :D
Jako strucno receno :-D slazem se :oops:
Ramzess Veliki

#63 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Ramzess Veliki »

MedenoSrce wrote:daj ba gilla ja imam takvog druga

od 8e godine se druzimo. prosli skupa od picigena preko mahalske tuce do prvih simpatija, ljubavi i svega ostalog sto zivot nosi
al' sto je taj zena prevrn'o to je trebalo vidjeti, i dan danas ... pored zene i dvoje djece
prema meni nikada bilo kakvo nepostovanje nije pokazao, a prilike je bilo, nije da nije

i da, odgovorno tvrdim da kod mene licno bilo kakvih drugih simpatija nije bilo osim drugarskih (a njemu vjerujem kada kaze da sam mu ja ko sestra)
Eto ... prijatelja hvališ, a mene bi razapela za to isto. Znači da si potajno zaljubljena u njega i nadaš se da će te nekada pritisnuti uza zid. 8-)
MedenoSrce

#64 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by MedenoSrce »

Tri, četiri njaaaaa
Ma jok ba, naučio me da takvi muškarci nemaju postovanja prema sebi pa onda ni prema ženama i zahvalna sam mu za to neizmjerno.
On je najvećim dijelom zaslužan što znam prepoznati i izbjeći kretena zato svaka žena treba takvog prijatelja
WildRedRose

#65 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by WildRedRose »

MedenoSrce wrote:Tri, četiri njaaaaa
Ma jok ba, naučio me da takvi muškarci nemaju postovanja prema sebi pa onda ni prema ženama i zahvalna sam mu za to neizmjerno.
On je najvećim dijelom zaslužan što znam prepoznati i izbjeći kretena zato svaka žena treba takvog prijatelja
:thumbup: :mrgreen:
iz dna duše

#66 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by iz dna duše »

Muško-ženska prijateljstva jesu moguća. Problem nastaje kada njegova djevojka ili žena i tvoj muž ili maldić na to gledaju skeptično, znaju i znali su da imaš najboljeg prijatelja ili prijateljicu, ali im je ta ili taj nekako "kost u grlu"....
lavorpunvode

#67 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by lavorpunvode »

vjerujem da postoje iskrena musko-zenska prijateljstva, ali to su uglavnom prijatelji koji su se poceli intenzivno druziti nekad jos u djetinjstvu, kada nisu ni znali za privlacnost i mogucnost postojanja nekih drugacijih odnosa izmedju njih.
a sva ta neka naprasna prijateljstva, koja buknu u par mjeseci, bez obzira da li je neko od njih vec u vezi ili ne.. jasta nego da su nestabilna i vrlo lako mogu prerasti u nesto drugo.
naravno da bi mi bilo cudno da recimo moj momak sada nadje neku superprijateljicu s kojom ce svakodnevno ispijati kafice, pricati joj o svemu i svacemu, kao sto bi on bio lud da ne posumnja u takvo moje iznenadno prijateljstvo s nekim :D
ovdje ne mislim na neko "umjereno" druzenje, ali svako zaklinjanje u neke bratske osjecaje i sl.. ma dajj.. :lol:
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#68 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by anoush »

ja sam nekad vjerovala u muško-ženska prijateljstva, barem što se moje strane tiče, a ondaaaaa.... mi se... ovaaaaj... osoba koju sam stvarno smatrala prijateljem i poštovala kao takvog, ponudio da mi bude švaler :roll: i tako sad vjerujem da ja mogu biti nekome prijateljica, ali da će mi biti uzvraćeno istom mjerom... jok :cry:
Korisnicko ime

#69 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Korisnicko ime »

Je li on zna da ga smatras kretenom?
MedenoSrce

#70 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by MedenoSrce »

On sam sebe tako naziva nije bas neki nježan cvijet na čije emocije treba paziti
Ako me pitaš jesam li mu rekla
"ma ti si jedan klasični kreten " jesam više puta :) zato su m/z prijateljstva iskrenija možeš mu reći sve što misliš bez da misli da si ljubomorna jer su njegove trepavice duže A i ocvrsnes malo jer muški su okrutni kad te uhvate u pilanu
warna 1444

#71 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by warna 1444 »

Ja također tvrdim da su moguća m / z prijateljstva. Imao sam prijateljica koje nisu bile ružne, niti sam ja pe.de.r ( što neki pominju kao uslove ), jednostavno, nije bilo hemije, bar s moje strane, i nikada nisam dao do znanja nekoj od njih da želim nešto više od samoga prijateljstva.
WildRedRose

#72 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by WildRedRose »

MedenoSrce wrote:On sam sebe tako naziva nije bas neki nježan cvijet na čije emocije treba paziti
Ako me pitaš jesam li mu rekla
"ma ti si jedan klasični kreten " jesam više puta :) zato su m/z prijateljstva iskrenija možeš mu reći sve što misliš bez da misli da si ljubomorna jer su njegove trepavice duže A i ocvrsnes malo jer muški su okrutni kad te uhvate u pilanu
joj imam i ja takvih, na ruke te operu :lol: :lol: :mrgreen:
Ramzess Veliki

#73 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Ramzess Veliki »

:thumbup: Dobar odgovor. :thumbup:
Izvukla si se ovaj puta. Ali utijesno. 8-)
:lol:
Šalim se. :thumbup:
Ramzess Veliki

#74 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by Ramzess Veliki »

warna 1444 wrote:Ja također tvrdim da su moguća m / z prijateljstva. Imao sam prijateljica koje nisu bile ružne, niti sam ja pe.de.r ( što neki pominju kao uslove ), jednostavno, nije bilo hemije, bar s moje strane, i nikada nisam dao do znanja nekoj od njih da želim nešto više od samoga prijateljstva.
Eeeee, sad si me podsjetio, i ja sam imao takvu prijateljicu, nedavno smo se sreli, ma prezgodna je bila a i sad je. :thumbup:
Znali smo se nalokati k'o klade, i legnemo jedno do drugog u donjem vešu, okrenemo jedno drugom dupe i hrčemo. :lol: :lol: :lol: Što reče - nije bilo te hemije.
arena1

#75 Re: MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA

Post by arena1 »

Ramzess Veliki wrote:
warna 1444 wrote:Ja također tvrdim da su moguća m / z prijateljstva. Imao sam prijateljica koje nisu bile ružne, niti sam ja pe.de.r ( što neki pominju kao uslove ), jednostavno, nije bilo hemije, bar s moje strane, i nikada nisam dao do znanja nekoj od njih da želim nešto više od samoga prijateljstva.
Eeeee, sad si me podsjetio, i ja sam imao takvu prijateljicu, nedavno smo se sreli, ma prezgodna je bila a i sad je. :thumbup:
Znali smo se nalokati k'o klade, i legnemo jedno do drugog u donjem vešu, okrenemo jedno drugom dupe i hrčemo. :lol: :lol: :lol: Što reče - nije bilo te hemije.
Ma sve je to divno krasno , al kada se pojavi obostrana hemija od kojih je jedno u braku koje ne želi prevariti bračnog druga (moram naglasiti brak bez hemije) onda nastaje problem.Džaba što se oni kontrolišu , pa čak i udaljavaju jedno od drugog kada ta napetost između njih postane vidljiva golim okom,jer se trude pokazati okolini da su i dalje dobri prijatelji.I opet kada se sretnu nakon samoinicijativnog udaljavanja sve ispočetka.Patnja živa , žao mi ljudi.I tako već duži period to traje.Jedno ne želi pokvariti brak onom drugom , drugo ne želi varati , a suština je da jako privlače jedno drugo.
Post Reply