Medicinski,Stomatološki ili Šumarski fakultet

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Popocatepetl

#51 Re: Medicinski,Stomatološki ili Šumarski fakultet

Post by Popocatepetl »

Batt-x wrote:
nermou wrote:

Ja sam s razlogom rekla da je glup. Uostalom to je bilo i u hiru. Svejedno.. Gospodin je završio taj fakultet,odnosno magistrirao i tvrdi potpuno netačne izjave o tom fakultetu te njegovom planu i programu. Pa više sam ja u 2.razredu srednje ispala informisana o tom fakultetu,nego on koji je išao na taj fakultet.

Maloprije rečeno u defektu, sad u hiru. :lol: :lol:

Inače, raspitaj se možeš li sa tom školom upisati medicinu. Ja nikad nisam ni čuo da je neko upisao medicinu, a da nije iz gimnazije ili medicinske. S obzirom da nemaš sva 4 razreda fiziku/hemiju/biologiju bit ćeš dosta zakinuta za bodove, a i za predznanje iz tih predmeta. Ja da sam na tvom mjestu ne bih ni razmišljao o medicini ili stomatologiji.
Ona misli da je isto paziti na bukvu i hrast i paziti na covjeka :lol: :lol: :lol:
Batt-x

#52 Re: Medicinski,Stomatološki ili Šumarski fakultet

Post by Batt-x »

Popocatepetl wrote:
Batt-x wrote:
nermou wrote:

Ja sam s razlogom rekla da je glup. Uostalom to je bilo i u hiru. Svejedno.. Gospodin je završio taj fakultet,odnosno magistrirao i tvrdi potpuno netačne izjave o tom fakultetu te njegovom planu i programu. Pa više sam ja u 2.razredu srednje ispala informisana o tom fakultetu,nego on koji je išao na taj fakultet.

Maloprije rečeno u defektu, sad u hiru. :lol: :lol:

Inače, raspitaj se možeš li sa tom školom upisati medicinu. Ja nikad nisam ni čuo da je neko upisao medicinu, a da nije iz gimnazije ili medicinske. S obzirom da nemaš sva 4 razreda fiziku/hemiju/biologiju bit ćeš dosta zakinuta za bodove, a i za predznanje iz tih predmeta. Ja da sam na tvom mjestu ne bih ni razmišljao o medicini ili stomatologiji.
Ona misli da je isto paziti na bukvu i hrast i paziti na covjeka :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Što me nasmija, svaka ti čast legendo! :D
Desnik

#53 Re: Medicinski,Stomatološki ili Šumarski fakultet

Post by Desnik »

Batt-x wrote: Maloprije rečeno u defektu, sad u hiru. :lol: :lol:

Ne zna ona ni šta je defekt ni šta je afekt :-) :-) :-)

Mene su obarali jer se ne mogu sjetiti jedra n.vagusa, a nekog ce pitati 5 pitanja po želji
i preći preko hiljadu i jedne greške samo zato jer im je plaćeno...
to nećeš nigdje drugo vidjeti... to djeluje frustrirajuće na druge studente. :sad: :sad:

Ova osoba (nermou)nije ni k od kapaciteta za dobrog studenta :sad:
i svi koji je brane su gori od nje :roll:
Locked