Ustav RBiH to nije u svakom slučajuakcid wrote:
Ali, o kojem ratu ti pišešZašto bi bio neminovan rat, ako bi ustavotvorno uređenje BiH bilo vraćeno na ono koje je zaprimljeno u UN, i ono koje je jedino legitimno?
Uostalom, politički moćnici naše države inače su poznati po svojoj sposobnosti da sami, bez uticaja svjetskih sila, donose bitne odluke
Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
-
Canton
#51 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
- Hajvan
#52 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Canton wrote:Ustav RBiH to nije u svakom slučajuakcid wrote:
Ali, o kojem ratu ti pišešZašto bi bio neminovan rat, ako bi ustavotvorno uređenje BiH bilo vraćeno na ono koje je zaprimljeno u UN, i ono koje je jedino legitimno?
Uostalom, politički moćnici naše države inače su poznati po svojoj sposobnosti da sami, bez uticaja svjetskih sila, donose bitne odluke
Elaboriraj i potkrijepi činjenicama (bez natezanja, moliću
-
Canton
#53 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Kad je donešen Ustav RBiH odnosno objavljen u službenom glasniku?Hajvan wrote:
Elaboriraj i potkrijepi činjenicama (bez natezanja, moliću- samo gole činjenice/fakti)!!!
Ko je donio Ustav RBiH?
- Hajvan
#54 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Care moj, ne želim ja de se natežem spianjima i potpitanjima. Samo želim da znam pozadinu sažetog u tvojoj izjavi od jedne rečenice! Zašto to tvrdiš?!Canton wrote:Kad je donešen Ustav RBiH odnosno objavljen u službenom glasniku?Hajvan wrote:
Elaboriraj i potkrijepi činjenicama (bez natezanja, moliću- samo gole činjenice/fakti)!!!
Ko je donio Ustav RBiH?
- Hajvan
- akcid
#56 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Canton wrote:Kad je donešen Ustav RBiH odnosno objavljen u službenom glasniku?
Ko je donio Ustav RBiH?
Pa ti učestvuješ u raspravi o Ustavu RBiH, a ne znaš osnovne informacije
-
Canton
#57 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Kada sam sebi odgovoriš na ova gore pitanja dobit ćeš odgovor. Republika Bosna i Hercegovina je nezavisna država postala 1. marta 1992, a Ustav RBiH na koji se dijasporčad cmizdreći pozivao je služben od 14. marta 1993 godineHajvan wrote:
Care moj, ne želim ja de se natežem spianjima i potpitanjima. Samo želim da znam pozadinu sažetog u tvojoj izjavi od jedne rečenice! Zašto to tvrdiš?!
To je argument 1.
Argument 2 - jeste da je ovaj "ustav" usvojilo predsjedništvo koje nije imalo legitimitet da to uradi.
-
Canton
#58 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Mislim da nisi shvatio poentu postavljenih pitanja. Probaj ponovoakcid wrote:Canton wrote:Kad je donešen Ustav RBiH odnosno objavljen u službenom glasniku?
Ko je donio Ustav RBiH?
Pa ti učestvuješ u raspravi o Ustavu RBiH, a ne znaš osnovne informacije![]()
- Hajvan
#59 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
DobroCanton wrote:Kada sam sebi odgovoriš na ova gore pitanja dobit ćeš odgovor. Republika Bosna i Hercegovina je nezavisna država postala 1. marta 1992, a Ustav RBiH na koji se dijasporčad cmizdreći pozivao je služben od 14. marta 1993 godineHajvan wrote:
Care moj, ne želim ja de se natežem spianjima i potpitanjima. Samo želim da znam pozadinu sažetog u tvojoj izjavi od jedne rečenice! Zašto to tvrdiš?!
To je argument 1.
Argument 2 - jeste da je ovaj "ustav" usvojilo predsjedništvo koje nije imalo legitimitet da to uradi.
- Hajvan
#60 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
i što sad?!?
Meni ovo (što je sada) ne odgovara.
Meni ovo (što je sada) ne odgovara.
- Bosnolog
#61 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
exliberal-ex wrote:Glupa je tema zbog vise stvari
Prvo vladajucoj garniture nije do rata jer bi vrlo lako mogli izgubit stecena bogatstva...znaci oni ce se borit svim silama da nedodje do sranja.
Drugo, svi koji su osjetili ljepote rova I vlage ne da nece krenut nego ce zdusit iz prve.
Kao trece ....zasto bi se ljudi borili ...za neke nove Izetbegovice, Dodike, Covice...cace, juke i ostale srpsko hrvatske junake?...dajte popustite sa ovim glupim temama
ps
Ja bi volio da vidim ko ce poslat pozive za mobilizaciju...ko bi potpisao da je poziv urucen :...a sto je najbolje ja bi volio da vidim tog lolu koji bi donijeo poziv, kako bi on prosao ...lol:![]()
![]()
![]()

Tema uopste nije glupa vec je ovo nadolazeca realnost, nema potrebe spinovati i prepadati gradane ratom zbog kolapsa daytosnke BiH i uspostave gradanske RBiH.Nema nista od rata niti je on potreban za te promjene. Oni koji pravdaju opstanak Daytiona pricom da ce svaka promjena biti rjesena jedino ratom su upravo oni koji bi da zadrze nepravedno daytonsko uredenje od kojeg su imali ili imaju koristi po bilo kojoj osnovi.
Povratak RBiH kao i njenog gradanskog Ustava, ravnopravnih gradana i naroda,te regionalizacija RBIH kao oblik decentralizacije je jedina preostala alternativa i nada za napacene gradane daytonske BiH. Svako ko spominje rat spinuje, u stvari prijeti praznom puskom. Daytonsko uredenje ne nudi bolju buducnost,vec nastavak dosadasnje dvodecenijske agonije, povecanje MMF kreditnog zaduzenja i neizbjezni kolaps daytosnke BiH kao posljedica istog i svega sto ga karakterise. Stoga je realno ocekivati i prizeljkivati kolaps daytonske, nametnute i diskriminirajuce etnoaparthejdske nakaze.
Kolapsom Daytonskog uredenja u kojem pise kao i odlukama parlamenta skustine RBiH iz 1995 godine, neposredno prije usvajanja da se vraca gradansko RBiH uredenje kao jedinog legalnog i legitimnog Ustavnog uredenja , sve je to objasnjeno u uvodnom postu ove teme.

Kolapsiranjem Daytona oslobadaju se gradani daytonske BiH (Ludacke kosulje) nakon cega ce doci bolje i pravednije RBiH uredenje.
Ovo o cemu pisem je neminovnost, koja ceka gradane daytonske BiH, sto svakako trebaju prizeljkivati i podrzavati. Postdaytonska vlast je svih ovih godina odrzavana na vlasti rasprodajom drzavnih firmi, MMF kreditnim zaduzenjima , medunarodnim donacijama i upumpavanjem novca od strane dijaspore (slanjem familjama, investicijama i posjetama BiH).
Za sada je jos donekle ostalo upumpavnje novca od strane dijaspore kojeg je nedovoljno da odrzi daytosnku prozdrljivu i nepravednu nakazu, a MMF sve vise uslovljava i ucjenjuje. Drzavnih firma je sve manje za prodaju i pokrivanje budzetskih rupa i provalija pnapravljene dzabojednim budzetijama, koje su glasacka baze stranaka na vlasti.
- zvornicanin
#62 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Velike riječi malog miša!Canton wrote:Probudi se iz sna dijasporče.Bosnolog wrote: Zato imamo SDP Zlajase i SBBiH Scepase koji idu korak dalje i rusenjeu i daljoj etnopodjeli RBiH, kao nastavka dosadsnje vlasti SDA groberasa. Kolaps daytonske BiH je ono sto slijedi kao i polaganje racuna navedenih,....
Počni da upotrebljavaš argumente. Ako SDP i SBB idu dalje u rušenju daytonske BiH onda treba da im budeš zahvalan jer po tvojoj teoriji kada se sruši daytonska BiH, vraća se R BiH. Kao u nekim bajkama.
Ako je iko budan onda su to kako ih ti nazivaš ¨dijaposporci¨ a takvi kao ti su uspavani.Ti bi najvjerovatnije volio da ti je glava i dalje u pijesku a guza u zraku pa nek vladika radi sta hoće 'samo nek se ne talasa.Da se ne probudiš.
Ovi dijasporci imaju sve što him treba,posao,život,porodicu koja ne gladuje i što je najvažnije koje ti jos sanjaš 'kakvu takvu budućnost.I opet iako je taj isti dijasporac u mogucnost da u bilo kojem momentu se okrene i jednostavno zaboravi Bosnu i takve kao ti...on se ipak okrece prema Bosni i pokušava da objasni ono sto se vidi izvana.Dakle korupciju,pljačku da ukaze da to nije normalno.
Ti bi izgleda radije volio da svi koji su vani okrenu se svojim životima da bi ti rahat mogao kukati na te iste kako ih BiH ne zanima?
I na kraju...probali ste evo već 20 godina da uradite NEŠTO...A DOBILI STE NISTA.Što nebi probali ili ispočetka 'RBIH ili nesto novo a ne držati se ovog ko pijan plota?
- Skijaš
#63 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Nije tacno. Urusavanje sistema bi sigurno dovelo do krvoprolica i potpunog sloma velikosrpske ideje, jer je postojeci sistem jedini razlog zbog kojeg se tolerise cetnicko divljanje. Bez tog sistema, pocetak sukoba s Dodikovom policijom bi bio pitanje sata. Znaju to cetnici a i sam Dodik je priznao da puskom nemaju sanse ni dva dana. Jebali bi im mater za sve ove godine Majkickinih i Slavujevih provokacija i bockanja.AkHolic wrote:Kolaps dejtonske značio bi izvjesno i nestanak svake BiH u njezinim sadašnjim granicama.RBiH je izgledna na teritoriju Federacije s bošnjačkom većinom.
Srecom, ima dovoljno onih koji vjeruju da se cetnike moze pobjediti i kroz sistem. Njih ne treba brkati sa kokosarima poput Lagumdzije i Tihica koji sistem vide kao mehanizam licnog bogacenja. Ali da postoje, postoje. I njihovo ce vrijeme doci, a sarajevski kvislinzi koji se trenutno lizu sa Dodikom ce zauzeti mjesto u istoriji koje trenutno zauzimaju likovi poput Abdica.
Dakle, sistem treba postivati, a propuste u istom mijenjati kroz lobiranje i pritiske medjunarodne zajednice na neprijatelje drzave. Bez krvi i mrtvih. To je jedini ispravan nacin.
- Bosnolog
#64 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
-Zlatomir je 2000 godine u alijansi za potjere za bosnorusitelje uspostavio dvije izborne jedinice 1- pederalnu i 2- sumskogenocidnu, sada radi svo vrijeme na dovrsetku Bobanove trece blentitetske izborne jedinice, skupa sa Scepomanom.Canton wrote:
Nemoj biti naivan i uči iz historije ovih prostora. Privredni i svaki drugi kolaps neče osloboditi napaćene građane BiH nego će oh okrenuti jedne protiv drugih, baš onako kako je privredni i svaki drugi kolaps jugoslavije isto učinio.
Koja su to ne(djela) Zlaje koja ja pravdam a ne bih trebao.
Ti si sam sebi kontradiktoran
- Napadaš Zlaju da ruši sistem
-U drugom dijelo posta prizivas kolaps ovog sistema
-Zlaja ne rusi Dayton vec ga dodatno cementira i dovrsava Tudman-Zlobino Karadordevo, mnogo opasnije po BiH od onog sto su uradili 1992-1995 udruzeno Zloba-Njofra-Boban-Dabic na sto je u Daytonu potpis stavio politicki naivac Alija,...
-Zlaja je prodao interese BiH za ministarsku fotelju
-Prihvatio diskriminirajuci popis stanovnistva po diktatu Dodika i pristao na ukidanje clana 48 sto je legalizacija rezultata cetnickog etnickog ciscenja i genocida.
-Uveo blentitetsko drzavljanstvo u licne dokumente nakon sto mu je Dodik najavio smjenu.
-Usvoijo drzavni budzet po diktatu Dodika.
-Zlajanac je najveci krivac za haoticno stanje u pederaciji i blokadu uspostave vlasti na drzavnom nivou nakon izbora 2010, na kraju je pristao na sve sto su mu Dodik-Covic nametnuli i uslovili,...
-Komsic je s pravom napustio najvece politicko stetocinsko zlo koje hoda daytonskom BiH
Itd,......
Crveni vojvoda je najvece zlo koje se moglo desiti BiH. Mnogo vece od Abdica i opasnije od Karadzica. Od dusmana se znamo cuvati ali od crvenih velikosrpskih agenata koji su na celu bosnjackih instituta jako tesko, kao i ovih sto se kriju iza bosnjackih avatara sa laznim porukama i zlajoperucim postovima....
Kolaps Daytoske BiH je pozeljan i patriotski cin, stoga je odrzavanje slobodnog i kolapsirajuceg pada daytosnke nakaze put oslobadanja ludacke kosulje, dok je ispunjavanje Dodik-Covic snova spasavanje i realizacija plana iz Karadordeva kroz uspostavu trece izborne jedinice koristeci ublehasko rjesavanje presude Sejdic Finci, kao dimne zavjese Zlatagana i Scepomana,.
Ti kao odani i dokazani Zlajin telal, skriven iza probosnjackog avatara najbolje oslikava politiku onog koga branis i peres na ovom forumu,......
-
Krushna mrva
#65 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
ma sigurno ce bit tako. Sto se vise napises to je realnijeBosnolog wrote:exliberal-ex wrote:Glupa je tema zbog vise stvari
Prvo vladajucoj garniture nije do rata jer bi vrlo lako mogli izgubit stecena bogatstva...znaci oni ce se borit svim silama da nedodje do sranja.
Drugo, svi koji su osjetili ljepote rova I vlage ne da nece krenut nego ce zdusit iz prve.
Kao trece ....zasto bi se ljudi borili ...za neke nove Izetbegovice, Dodike, Covice...cace, juke i ostale srpsko hrvatske junake?...dajte popustite sa ovim glupim temama
ps
Ja bi volio da vidim ko ce poslat pozive za mobilizaciju...ko bi potpisao da je poziv urucen :...a sto je najbolje ja bi volio da vidim tog lolu koji bi donijeo poziv, kako bi on prosao ...lol:![]()
![]()
![]()
Tema uopste nije glupa vec je ovo nadolazeca realnost, nema potrebe spinovati i prepadati gradane ratom zbog kolapsa daytosnke BiH i uspostave gradanske RBiH.Nema nista od rata niti je on potreban za te promjene. Oni koji pravdaju opstanak Daytiona pricom da ce svaka promjena biti rjesena jedino ratom su upravo oni koji bi da zadrze nepravedno daytonsko uredenje od kojeg su imali ili imaju koristi po bilo kojoj osnovi.
Povratak RBiH kao i njenog gradanskog Ustava, ravnopravnih gradana i naroda,te regionalizacija RBIH kao oblik decentralizacije je jedina preostala alternativa i nada za napacene gradane daytonske BiH. Svako ko spominje rat spinuje, u stvari prijeti praznom puskom. Daytonsko uredenje ne nudi bolju buducnost,vec nastavak dosadasnje dvodecenijske agonije, povecanje MMF kreditnog zaduzenja i neizbjezni kolaps daytosnke BiH kao posljedica istog i svega sto ga karakterise. Stoga je realno ocekivati i prizeljkivati kolaps daytonske, nametnute i diskriminirajuce etnoaparthejdske nakaze.
Kolapsom Daytonskog uredenja u kojem pise kao i odlukama parlamenta skustine RBiH iz 1995 godine, neposredno prije usvajanja da se vraca gradansko RBiH uredenje kao jedinog legalnog i legitimnog Ustavnog uredenja , sve je to objasnjeno u uvodnom postu ove teme.
Kolapsiranjem Daytona oslobadaju se gradani daytonske BiH (Ludacke kosulje) nakon cega ce doci bolje i pravednije RBiH uredenje.
Ovo o cemu pisem je neminovnost, koja ceka gradane daytonske BiH, sto svakako trebaju prizeljkivati i podrzavati. Postdaytonska vlast je svih ovih godina odrzavana na vlasti rasprodajom drzavnih firmi, MMF kreditnim zaduzenjima , medunarodnim donacijama i upumpavanjem novca od strane dijaspore (slanjem familjama, investicijama i posjetama BiH).
Za sada je jos donekle ostalo upumpavnje novca od strane dijaspore kojeg je nedovoljno da odrzi daytosnku prozdrljivu i nepravednu nakazu, a MMF sve vise uslovljava i ucjenjuje. Drzavnih firma je sve manje za prodaju i pokrivanje budzetskih rupa i provalija pnapravljene dzabojednim budzetijama, koje su glasacka baze stranaka na vlasti.
- Bosnolog
#66 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Interesantno je primjetiti da su Daytonostovci i Zlajaperaci na istim politickim frekvencijama .... 
-
Krushna mrva
#67 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
e moj "daytonostovac", samo ti pisi, Covic i Dodik takve kao ti cuvaju kao suho zlatoBosnolog wrote:Interesantno je primjetiti da su Daytonostovci i Zlajaperaci na istim politickim frekvencijama ....
- Bosnolog
#68 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Nema vise JNA niti Bobanovog Suska a ni naivnog Alije, to odlicno znaju obadvojica,....
Njih cuva Kacavenda, posebno Dodika. Dobro znamo da je Dabic o tome pisao javno. Covic je druzeci se sa Dodikom zblizio i sa Kacavendom,..nije on bez razloga onako sretan odlazio na godisnjice sumske,......
Njih cuva Kacavenda, posebno Dodika. Dobro znamo da je Dabic o tome pisao javno. Covic je druzeci se sa Dodikom zblizio i sa Kacavendom,..nije on bez razloga onako sretan odlazio na godisnjice sumske,......
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#69 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Samo da podsjetim ko je prvi spomenuo zaboravljeni Ustavni zakon iz 1995.g.
To je forumaš @nokia6170 koji je nekada bio veoma aktivan, cijenjen od ostalih forumaša u vezi sa pravnim pitanjima.
Pozdrav za njega ako prati Forum.
http://www.klix.ba/forum/zaboravljeni-u ... 82444.html

To je forumaš @nokia6170 koji je nekada bio veoma aktivan, cijenjen od ostalih forumaša u vezi sa pravnim pitanjima.

Last edited by PipiDugaDevetka on 30/04/2013 09:11, edited 1 time in total.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#70 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Volim Sandžak i Sandžaklije, pa to ti je.rstg4z4z wrote:ti sandžo ne seri nisi bio u armiji nikako, već si došlo koji je uzeo penziju nekome invalidu koji je rođzen u BiH istu takvu primaš u srbiji, dakle dakle dupli si korisnik i lopov, mrš nazad i dilaj heroinPipiDugaDevetka wrote:Samo da podsjetim ko je prvi spomenuo zaboravljeni Ustavni zakon iz 1995.g.
http://www.klix.ba/forum/zaboravljeni-u ... 82444.html![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pošipu mi moj Bueno Kinder!
-
AkHolic
#71 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Urušavanje kojega sistema?.BiH sistem je jedna labava zajednica dva sistema i ljudima koji žive u BiH je to dobro poznato.Skijaš wrote:Nije tacno. Urusavanje sistema bi sigurno dovelo do krvoprolica i potpunog sloma velikosrpske ideje, jer je postojeci sistem jedini razlog zbog kojeg se tolerise cetnicko divljanje. Bez tog sistema, pocetak sukoba s Dodikovom policijom bi bio pitanje sata. Znaju to cetnici a i sam Dodik je priznao da puskom nemaju sanse ni dva dana. Jebali bi im mater za sve ove godine Majkickinih i Slavujevih provokacija i bockanja.AkHolic wrote:Kolaps dejtonske značio bi izvjesno i nestanak svake BiH u njezinim sadašnjim granicama.RBiH je izgledna na teritoriju Federacije s bošnjačkom većinom.
Srecom, ima dovoljno onih koji vjeruju da se cetnike moze pobjediti i kroz sistem. Njih ne treba brkati sa kokosarima poput Lagumdzije i Tihica koji sistem vide kao mehanizam licnog bogacenja. Ali da postoje, postoje. I njihovo ce vrijeme doci, a sarajevski kvislinzi koji se trenutno lizu sa Dodikom ce zauzeti mjesto u istoriji koje trenutno zauzimaju likovi poput Abdica.
Dakle, sistem treba postivati, a propuste u istom mijenjati kroz lobiranje i pritiske medjunarodne zajednice na neprijatelje drzave. Bez krvi i mrtvih. To je jedini ispravan nacin.
Rat i sukobi nije nešto o čemu bi mogli odlučivati domači politički faktori.O tomu bi se odlučivalo daleko od BiH.
- Golf forever
#72 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
koja retardirana postavka...povratak UNITARNE RBH,
neki alijevac postavio temu
pa zbog takvog pristupa srbi i zaratili i on bi sad vraćo stvari na početak
jedini izlaz ( a to će kad tad shvatit mnogi) je švicarizacija BH kao neki dejton 2, karta dole
1992. Alija retard je propustio tu šansu ne potpisavši Lisabonski sporazum, srbima dobro došlo, zaratili i dobili i više...Republiku, Alija i glupi SDAovci popušili, htjeli goluba na grani (unitanu RBH) dobili vrap(kur)ca u ruci...djetonsku BH sa Repubikom !!! srpskom

jedini izlaz ( a to će kad tad shvatit mnogi) je švicarizacija BH kao neki dejton 2, karta dole
1992. Alija retard je propustio tu šansu ne potpisavši Lisabonski sporazum, srbima dobro došlo, zaratili i dobili i više...Republiku, Alija i glupi SDAovci popušili, htjeli goluba na grani (unitanu RBH) dobili vrap(kur)ca u ruci...djetonsku BH sa Repubikom !!! srpskom

- harač
#73 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
ovo je postalo jako popularno u nekim sarajevskim krugovima u posljednje vrijeme, valjda u nedostatku bilo čeka konstruktivnijegPipiDugaDevetka wrote:Samo da podsjetim ko je prvi spomenuo zaboravljeni Ustavni zakon iz 1995.g.
-
AkHolic
#74 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Skupština RBiH je mogla odbiti ili prihvatiti DMS ali ga nije mogla jednostrano mijenjati što znači da je taj dokument bez ikakve pravne vrijednosti,politički dokument za unutarnju upotrebu.PipiDugaDevetka wrote:Samo da podsjetim ko je prvi spomenuo zaboravljeni Ustavni zakon iz 1995.g.
- Bosnolog
#75 Re: Kolaps nepravedne Daytonske BIH je povratak RBiH
Nije ovo nikakkva retardirana postavka vec povratak pravedne jednakopravne drzave RBiH, ovo sto ti nudis je velikosrska podvala etnotorovske podjele RBiH,..Regionalizacija RBiH nije unitarizacija RBiH,...stoga ova tvoja podvala je spinovanje velikosrpskog SANU plana koju samo bolje pakujes u laznu svicarsku ambalazu,...Golf forever wrote:koja retardirana postavka...povratak UNITARNE RBH,

Reginalizacija RBIH je historijski opravdana i ekonomski odrziva RBiH. Ovakvim oblikom decentralizacije se izbija svaki adut tvoje i slicnih spinera price unitarne BiH, dok istovremeno prodajes velikosrpske planove za ostvarivanje velikosrpskih ciljeva,.....