Počelo je?!
-
seklo.opancic
#51 Re: Počelo je?!
Pocelo je, al reci cu vam ja sta je pocelo... Novo zavlacenje i lazi. Hapsili su oni hiljade puta a oslobadjali mnogo vise, eto, i ovo ce budumir nekome da plati, novcem, foteljom il nekom firmom ( ako jos postoji neka da je nisu sjebali ).
-
miki.ba
#52 Re: Počelo je?!
Nikad nisam gubio nadu u Lagumđiju.

- Panini
#53 Re: Počelo je?!
kme kme 20 godina nas pljackate doslo je vrijeme da vam se naplati za svu pljacku koju sprovodite u fbihKatamaran_Sa wrote:Taman toliko da izvrse rekonstrukciju vlade, poslije toga je freedječak sa šibicama wrote:Da sam naivan, povjerovao bih da je ovo pocetak.
Posto nisam, znam da je ovo samo predstava, Budimir nema ledja. A i sumnjam da ce dugo biti iza resetaka.
- snaga_znanja
#54 Re: Počelo je?!
Avaz se poziva na FTV, a gazda Ministar sigurnosti. 
-
dječak sa šibicama
#55 Re: Počelo je?!
Pa dobro, moraju, racunaj da se i po preduzecima cita forum i registruje na istiPanini wrote:gledaj armije glasaca SDA sto brane koalicionog partnera Budimira koji odrzava njihovu kriminalnu hobotnicu u mnogim preduzecima poput BH telekoma, isto kao sto je jucer katamaran branio Nikolica a pljuvao po zeljki komsicu samo zbog toga sto je Bakir izetbegovic otisao u beograd i doslovno se izvinjavao nikolicu za zlodjela koji su pocinili upravo pripadnici nikolicevog naroda
-
de balzac
#56 Re: Počelo je?!
Sve sam mogao očekivati. Čak bi mi i nemoguće bilo logičnije, npr. da uhapse Neonka
ili Zlaju
Ali, Budimira...
to nisam ni sanjao. Uhapsilo Budimira 
Ali, Budimira...
-
Heller
#57 Re: Počelo je?!
Ako su ga uhapsili za vrijeme primporedaje mita ne znam kako ga moze neko osloboditi
- Alfons Kauders
#58 Re: Počelo je?!
Da je rijec o prijavi vezanoj za nesto iz njegovog kabineta, onda bi trebalo. Ali ovako jok.snaga_znanja wrote:Da ali isti taj imunitet mu mora biti skinut prije nego sto je uhapsen.Alfons Kauders wrote:Ako je nesto potpisao kao Predsjednik FBiH, imunitet.snaga_znanja wrote:Ima li neki pravnik da objasni kako je moguce da je Budimir Uhapsen, a ovo stoji u zakonu.
4. Imunitet
Član 10.
Predsjednik Federacije, Potpredsjednik Federacije, Premijer, zamjenik Premijera i ostali članovi Vlade ne mogu biti krivično gonjeni niti odgovarati u građanskom postupku za bilo koju radnju učinjenu u vršenju svoje funkcije.
Ako je od nekog primio kofer para za par kila horsa, kita.
-
Katamaran_Sa
#59 Re: Počelo je?!
Moze citat gdje ja branim NikolicaPanini wrote:gledaj armije glasaca SDA sto brane koalicionog partnera Budimira koji odrzava njihovu kriminalnu hobotnicu u mnogim preduzecima poput BH telekoma, isto kao sto je jucer katamaran branio Nikolica a pljuvao po zeljki komsicu samo zbog toga sto je Bakir izetbegovic otisao u beograd i doslovno se izvinjavao nikolicu za zlodjela koji su pocinili upravo pripadnici nikolicevog naroda
Ti si politicki nepismen, SDA i Budimir su izbor SDP-a za formiranje vlade, kada to skontas bit ce lakse, nije bilo obratno
- Oligarh
#60 Re: Počelo je?!
Simptomatična je i posjeta Moona juče SIPI. Ako neko misli da su ovo sami Tužilaštvo BiH i SIPA pokrenuli, grdno se varaju.
Veliki brat je rekao: Što je dosta, dosta je! Nadam se samo da je ovo početak!
Veliki brat je rekao: Što je dosta, dosta je! Nadam se samo da je ovo početak!
- p206
#62 Re: Počelo je?!
Počelo je moj ku*ac... izgubio leđa, pa ga bivši pajdaši strpali u haps... mafijaška posla.
Da smo na Siciliji bio bi likvidiran, ovako to rade "gospodski". Ko god vjeruje o neke priče o novim Sanaderima taj nema pojma o životu. I Sanader je najebao od svojih starih pajdaša, jer je izgubio leđa...
Da smo na Siciliji bio bi likvidiran, ovako to rade "gospodski". Ko god vjeruje o neke priče o novim Sanaderima taj nema pojma o životu. I Sanader je najebao od svojih starih pajdaša, jer je izgubio leđa...
- arte.fakt
#64 Re: Počelo je?!
zar nije frizerka gazdasnaga_znanja wrote:Avaz se poziva na FTV, a gazda Ministar sigurnosti.
-
dječak sa šibicama
#65 Re: Počelo je?!
dobro si, Sanaderu sude, a u isto vrijeme nastavljena pljackap206 wrote:Počelo je moj ku*ac... izgubio leđa, pa ga bivši pajdaši strpali u haps... mafijaška posla.
- pink floydd
#66 Re: Počelo je?!
AJd smaraš, skontali smo da mrziš SDA, sad se ukljuci u temu i prestani gluposti da valjas.Panini wrote:gledaj armije glasaca SDA sto brane koalicionog partnera Budimira koji odrzava njihovu kriminalnu hobotnicu u mnogim preduzecima poput BH telekoma, isto kao sto je jucer katamaran branio Nikolica a pljuvao po zeljki komsicu samo zbog toga sto je Bakir izetbegovic otisao u beograd i doslovno se izvinjavao nikolicu za zlodjela koji su pocinili upravo pripadnici nikolicevog naroda
Izgleda da je poceo ministar bezbednosti da koristi ovlasti koje su mu date u ruke. Kuku nama ako skonta sta sve moze da uradi
- Alfons Kauders
#67 Re: Počelo je?!
Pomilovanja za Budimira, subvencije i uvoz za Lijana...madner wrote:Garant zbog pomilovanja.
Ne znam ima li SDA u svemu tome
- Panini
#68 Re: Počelo je?!
nek si mi ti pismen pa 20 godina svaki put znas procitati na listicu SDA i zaokruziti, vjerovatno ti je to bila i jedina kvalifikacija da se zaposlis u neku od javnih kompanija kme kmeKatamaran_Sa wrote: Ti si politicki nepismen, SDA i Budimir su izbor SDP-a za formiranje vlade, kada to skontas bit ce lakse, nije bilo obratno
ocekujemo hapsenje generalnog sekretara kriminalne organizacije SDA Amira zukica
Last edited by Panini on 26/04/2013 13:17, edited 2 times in total.
- Kemal Malovčić
#69 Re: Počelo je?!
Došlo milijardu policajaca, ko da hapse boga.
-
StupskaBitanga
#70 Re: Počelo je?!
ko je sada predsjednik federacije
-
dječak sa šibicama
#71 Re: Počelo je?!
Ja bi Radoncicu oprostio 1% kriminala, samo da pohapsi sve SDA mafijase 
A onda njega da uhapse stranci
A onda njega da uhapse stranci
- snaga_znanja
#72 Re: Počelo je?!
"Kako agencija Anadolija saznaje iz više izvora, u tijeku je akcija i na području Širokog Brijega gdje su predmet obrade kompanije iz vlasništva obitelji Ivanković – Lijanović, odnosno obitelji zamjenika premijera Federacije BiH Jerka Ivankovića Lijanovića."
Hjoj ode i Jerko. Iskreno jebe mi se, ali nekako imam dojam da ovi vise kvarni hapse ove manje kvarne.
Jos jednom ponavljam, ako Budimir bude oslobodjen na sudu ovo je klasicni udar na vlast.
Hjoj ode i Jerko. Iskreno jebe mi se, ali nekako imam dojam da ovi vise kvarni hapse ove manje kvarne.
Jos jednom ponavljam, ako Budimir bude oslobodjen na sudu ovo je klasicni udar na vlast.
- Neradnik
#73 Re: Počelo je?!
veliki brat poziva dodika u ispovedaonicu 
- snaga_znanja
#74 Re: Počelo je?!
Gospodin_bez_kravate wrote:veliki brat poziva dodika u ispovedaonicu
- Alfons Kauders
#75 Re: Počelo je?!
NikoStupskaBitanga wrote:ko je sada predsjednik federacije
Nemam pojma jel sad odma ulijece npr. Pudaric ili se mora oglasiti parlament prvo... A mrsko mi provjeravat