Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
emac wrote:Sarajlija=cevap,piva,deen,poltron
Necu da kvalifikujem sve bosance i hercegovce jer su sarajlije specijalni slucaj kompleksasa ali nisu ni oni daleko
A ni tebe nema smisla kvalifikovati ni kao Sandzakliju, ni kao Bosanca, ni kao nista slicno. Ti si jednostavno predstavnik kategorije TOKMAKA, i stvarno bi trebao kupiti prnje i kupit se odavde...
emac wrote:Sarajlija=cevap,piva,deen,poltron
Necu da kvalifikujem sve bosance i hercegovce jer su sarajlije specijalni slucaj kompleksasa ali nisu ni oni daleko
Pa koje ces picke materine ovdje?pokupi se i nazad u sandzak,a ako si vec tamo,kupi gajbu pive,pozovi adza i baba,pa mudruj sa njima.
emac wrote:Ama bolan sarajlije vi ste najobicnije cifte koje misle da su popile pamet ako su iz Sarajeva a sto se tice toozle znam da bi volio ali ne more
a ti si cerpic is sandzaka,to si bio,to ces i ostati.nisam sarajlija,ali smrad tipova kao sto si ti nadjacava cak i dim termocentrale u Sickom.
emac wrote:Ama bolan sarajlije vi ste najobicnije cifte koje misle da su popile pamet ako su iz Sarajeva a sto se tice toozle znam da bi volio ali ne more
jedan od naj vecih hitova na TV srna tokom NATO bombardovanja bio je:
ne moze nam niko nista
jaci smo od sudbine
mogu samo da nas mrze
oni sto nas ne vole
oni sto nas ne voleeeeeeeeeeee
rijec za petice!
Jesi li je sam izmislio ili ti u tome pomogla sjenicka intelektualna elita,
sastavljena od hodze,uca i adza Saita koji je stigo sve do Francusku i jope se vrno?
He he kurce mene su makar naucili da uspjeh moga bliznjeg uvecava i moje sanse za uspjeh. Uostalom kada vrijedas moju familiju vrijedas i one koji su bili u Bosni za vrijeme rata i koji su je braniili i dali zivot za nju. Vidis mi Sandzaklije znamo da branimo svoju familiju i porodicu i to nas cini muskarcima a za vas imam samo jednu rijec Deen
emac wrote:He he kurce mene su makar naucili da uspjeh moga bliznjeg uvecava i moje sanse za uspjeh. Uostalom kada vrijedas moju familiju vrijedas i one koji su bili u Bosni za vrijeme rata i koji su je braniili i dali zivot za nju. Vidis mi Sandzaklije znamo da branimo svoju familiju i porodicu i to nas cini muskarcima a za vas imam samo jednu rijec Deen
ni radoncic ni drugi sandzacki sverceri nisu moji bliznji.
oni sandze koji su bili u ratu branili su prije svega svoje magaze(cast seferu halilovicu).