Fata Orlović očekuje pravdu!

BHCluster

#51 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by BHCluster »

Kifla patriJota u elementu.
asker

#52 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by asker »

PM72 wrote:
CPT wrote:
PM72 wrote:Moje će riječi ostati upisane...pa ćemo za par godina ovo iskoristiti da vidimo ko je bio u pravu.
U svakom slucaju neces biti u pravu. Pa godina (10 ili 1000) ce uvijek svi znati i pamtiti da nane nije prodala svog Sacira. Nije zeljna novca. Kao neki... :wink:
Uf...opet patetika.Znam ih koje su padale u bandak za svojim muževima pa su nakon 15 dana bile na kanalu s drugim.Nana Fata će biti školski primjer prepucavanja...
Ti si bolestan lik, neke zestoke paranoje tebe deru. Kad pisas i po jednom ovakvom dogadjaju, pomoci ti nema. Fuj!
xoklix

#53 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by xoklix »

Ignorišite prostitutku.
Ma kakva prostitutka...prodao bi on svog "Šaćira",a i mater za dva i pol' miliona dinara,a kamol' maraka.

Svi redom ga na block listu i nek tipka sam sa sobom.
mali jomu

#54 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by mali jomu »

Evo gledam koje su se stranke oglasile za nanu Fatu Orlovic... oglasila se samo SDA

Image
SDA: Tražimo od vlasti RS-a da sklone crkvu iz dvorišta nane Fate Orlović

Odluka Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu, u slučaju nelegalno izgrađene crkve u Konjević Polju, predstavlja konačnu pravnu potvrdu činjenice da vlasti entiteta RS ugrožavaju osnovna prava Fate Orlović, saopćeno je iz Stranke demokratske akcije (SDA).
"Tražimo od vlasti entiteta RS da provedu ovu odluku Evropskog suda za ljudska prava, uz potpuno poštovanje odredbi Protokola 1 Evropske konvencije o ljudskim pravima koji se odnosi na zaštitu imovine", piše u saopćenje SDA.

Kako kažu, očekuju od vlasti entiteta RS da osiguraju punu ravnopravnost Bošnjacima i Hrvatima u entitetu RS, i u drugim pitanjima, kao što su pravo na jezik, zapošljavanje i participaciju u javnom sektoru i entitetskom imenu i simbolima, kao što nalažu evropski standardi i praksa Evropskog suda za ljudska prava.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-tra ... /191001082
arzuhal

#55 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by arzuhal »

Draga naša zaštitinička, muslimanska i bošnjačka SDA, zna se ko je za bespomoćne... Još onomad su sugerisali nani Fati da se ne zahmeti toliko oko te zemljice što osta iza čojka kojeg su komšije četnici greškom zaklali, pa nek' je proda necrkvi, pusti kraju nano... Ali nana Fata naka tvrdoglava i nepismena, pa nešće poslušat dobronamjerne savjete mirotočive SDA...

Zato jedino SDA ima obraza danas da drekne i pozove na uklanjanje crkve iz nanine avlije...
muha_sa

#56 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by muha_sa »

arzuhal wrote:Draga naša zaštitinička, muslimanska i bošnjačka SDA, zna se ko je za bespomoćne... Još onomad su sugerisali nani Fati da se ne zahmeti toliko oko te zemljice što osta iza čojka kojeg su komšije četnici greškom zaklali, pa nek' je proda necrkvi, pusti kraju nano... Ali nana Fata naka tvrdoglava i nepismena, pa nešće poslušat dobronamjerne savjete mirotočive SDA...

Zato jedino SDA ima obraza danas da drekne i pozove na uklanjanje crkve iz nanine avlije...
:thumbup:

Narod zna :D
high_volume

#57 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by high_volume »

The 51st State wrote:Nema to veze, I uopste nije bitno kakve motive imai to je mahalastina koja me ne interesuje, kako Sam dobro razumio, ako se presuda ne ispostuje cini se krivicno djelo po nasim zakonima, tako da sad se moze uprijeti prstom u konkretne osobe.
Prepune su ladice ustavnih sudova u nas presuda koje su pravosnažne i čija su neizvršavanja poslala krivična odgovornost organa i institucija BiH na raznim nivoima, i njihovih rukovodilaca.

U svakom slučaju, presuda je presuda i njeno neizvršavanje povlači odgovornosr, međutim, obzirom na intezivnu i obostranu korist izvršne vlasti sa pravosudnom, pri čemu ne generaliziram stanje, kao i @puškomitraljezac, i ja sam skeptik i mislim da da ova "divlja" crkva neće biti srušena bez odobrenja Milorada Dodika ili SPC.
mali jomu

#58 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by mali jomu »

arzuhal wrote: Draga naša zaštitinička, muslimanska i bošnjačka SDA, zna se ko je za bespomoćne... Još onomad su sugerisali nani Fati da se ne zahmeti toliko oko te zemljice što osta iza čojka kojeg su komšije četnici greškom zaklali, pa nek' je proda necrkvi, pusti kraju nano... Ali nana Fata naka tvrdoglava i nepismena, pa nešće poslušat dobronamjerne savjete mirotočive SDA...

Nije jos niko drugi, samo SDA, ne znam zasto... vidjet cemo ko ce jos :mrgreen:
arzuhal

#59 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by arzuhal »

mali jomu wrote:
arzuhal wrote: Draga naša zaštitinička, muslimanska i bošnjačka SDA, zna se ko je za bespomoćne... Još onomad su sugerisali nani Fati da se ne zahmeti toliko oko te zemljice što osta iza čojka kojeg su komšije četnici greškom zaklali, pa nek' je proda necrkvi, pusti kraju nano... Ali nana Fata naka tvrdoglava i nepismena, pa nešće poslušat dobronamjerne savjete mirotočive SDA...

Sad nek se javljaju miševi... Zna se ko je prvi.
high_volume

#60 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by high_volume »

arzuhal wrote:
mali jomu wrote:

Sad nek se javljaju miševi... Zna se ko je prvi.
Da "prvi" nisu upravljali "Fatinom crkvom", možda bi do sada crkva bila dislocirana iz njenog dvorišta :-)

Šta je korisno za Bošnjake u RS do sada postigla SDA, a da sama organizacija ili pojedinci nisu imali više koristi?
mali jomu

#61 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by mali jomu »

arzuhal wrote: Sad nek se javljaju miševi... Zna se ko je prvi.
Sad ce dok ispipaju teren... pa kad krenu :mrgreen:
arzuhal

#62 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by arzuhal »

high_volume wrote: Da "prvi" nisu upravljali "Fatinom crkvom", možda bi do sada crkva bila dislocirana iz njenog dvorišta :-)

Šta je korisno za Bošnjake u RS do sada postigla SDA, a da sama organizacija ili pojedinci nisu imali više koristi?
Evo još jednog mrzitelja muslimana, Bošnjaka, islama i Bosne... Pa jel treba svi da pomremo da biste vi bili sretni?
mali jomu

#63 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by mali jomu »

arzuhal wrote: ... Pa jel treba svi da pomremo da biste vi bili sretni?
Necemo iz inata, bit cemo ovdje do Sudnjeg Dana da se sekiraju... ko ih jebe :mrgreen:

jos kad se raja pocne vracat... iz inata oooooooooooooooo :bih:
high_volume

#64 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by high_volume »

arzuhal wrote:
high_volume wrote: Da "prvi" nisu upravljali "Fatinom crkvom", možda bi do sada crkva bila dislocirana iz njenog dvorišta :-)

Evo još jednog mrzitelja muslimana, Bošnjaka, islama i Bosne... Pa jel treba svi da pomremo da biste vi bili sretni?
Prijavio sam tvoj post, moderatoru, iako sam svjestan da neće biti koristi... :(

Ne radi se o mržnji, posebno ne mržnji prema vjernicima, to je osobina primitivaca, kao što je primitivno mišljenje da je svaka kritika izraz mržnje, nekakva fobija da su svi protiv. Moj komentar usmjeren je na prikaz loše i perfidno podle politike koju provodi SDA, konkretno prema Bošnjacima u RS, pa i prema Fati Orlović, a naročito "muštuluk" za presudu. Od populizma Fata Orlović neće imati koristi, niti će je imati Bošnjaci u Republici Srpskoj.
arzuhal

#65 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by arzuhal »

high_volume wrote:
arzuhal wrote:

Prijavio sam tvoj post, moderatoru, iako sam svjestan da neće biti koristi... :(

Ne radi se o mržnji, posebno ne mržnji prema vjernicima, to je osobina primitivaca, kao što je primitivno mišljenje da je svaka kritika izraz mržnje, nekakva fobija da su svi protiv. Moj komentar usmjeren je na prikaz loše i perfidno podle politike koju provodi SDA, konkretno prema Bošnjacima u RS, pa i prema Fati Orlović, a naročito "muštuluk" za presudu. Od populizma Fata Orlović neće imati koristi, niti će je imati Bošnjaci u Republici Srpskoj.
Nadam se da će tvoja prijava uroditi plodom, pozivam i sam da me banuju. Jer, vidiš, kada mi se već obraćaju ljudi koji ne vide, ne čitaju i ne razumijevaju moj cinizam i ogorčenje koje istresam u svojim komentarima o SDA-u kao "zaštitnicima muslimana i bošnjaštva", onda jebeš forum i priču, nema svrhe pisati, daj ban odmah!
CPT

#66 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by CPT »

high_volume wrote:
arzuhal wrote:

ne kontas ti "sarkazam" tj. komplekse kad se cak i tema o nani mora pretvoriti u pljuvanje po SDA...

da se bude u trendu i multikulti :thumbup:
high_volume

#67 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by high_volume »

arzuhal wrote: Nadam se da će tvoja prijava uroditi plodom, pozivam i sam da me banuju. Jer, vidiš, kada mi se već obraćaju ljudi koji ne vide, ne čitaju i ne razumijevaju moj cinizam i ogorčenje koje istresam u svojim komentarima o SDA-u kao "zaštitnicima muslimana i bošnjaštva", onda jebeš forum i priču, nema svrhe pisati, daj ban odmah!
Neće moderatoru, neće. Kad nije izbrisana tema o fašizmu, kojeg perfidno proturaš kroz "komedijašku temu", neće ni ovo maloprije podlo vrijeđanje i diskreditacija. Podlo, moderatoru, i vrlo perfidno s tvoje strane. Kao i cjelovita jutrošnja rasprava :-) :(
mali jomu

#68 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by mali jomu »

arzuhal wrote: Nadam se da će tvoja prijava uroditi plodom, pozivam i sam da me banuju. Jer, vidiš, kada mi se već obraćaju ljudi koji ne vide, ne čitaju i ne razumijevaju moj cinizam i ogorčenje koje istresam u svojim komentarima o SDA-u kao "zaštitnicima muslimana i bošnjaštva", onda jebeš forum i priču, nema svrhe pisati, daj ban odmah!

Navlakusa ba, ne padaj na foru, sad im je pravo zajebano... ovo je tek krenulo "na sve strane" kad skontaju sjebat ce se totala :mrgreen:
mali jomu

#69 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by mali jomu »

Nisu raja vise mahnita :mrgreen:

Ko manipuliše javnošću...

http://izdvojeno.ba/kompjuterska-propag ... m-balkanu/
arzuhal

#70 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by arzuhal »

mali jomu wrote:

Navlakusa ba, ne padaj na foru, sad im je pravo zajebano... ovo je tek krenulo "na sve strane" kad skontaju sjebat ce se totala :mrgreen:
PM72

#71 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by PM72 »

high_volume wrote:
The 51st State wrote:Nema to veze, I uopste nije bitno kakve motive imai to je mahalastina koja me ne interesuje, kako Sam dobro razumio, ako se presuda ne ispostuje cini se krivicno djelo po nasim zakonima, tako da sad se moze uprijeti prstom u konkretne osobe.
Prepune su ladice ustavnih sudova u nas presuda koje su pravosnažne i čija su neizvršavanja poslala krivična odgovornost organa i institucija BiH na raznim nivoima, i njihovih rukovodilaca.

U svakom slučaju, presuda je presuda i njeno neizvršavanje povlači odgovornosr, međutim, obzirom na intezivnu i obostranu korist izvršne vlasti sa pravosudnom, pri čemu ne generaliziram stanje, kao i @puškomitraljezac, i ja sam skeptik i mislim da da ova "divlja" crkva neće biti srušena bez odobrenja Milorada Dodika ili SPC.
Glupani ispranih mozgova neke stvari ne kontaju.Misle da je dovoljno tipkati i biti patriota za tastaturom tako što ćeš etiketirati neistomišljenike a ušutiće se ko kurve kad se ostvare stvari o kojima pišem.Dovoljno sam star i iskusan da znam da od rušenja "Fatine crkve" u ovom rasporedu snaga nema ništa a kola će se slomiti preko leđa nesretne starice.
pemanapemani

#72 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by pemanapemani »

Nana Fata je govorila i o dolasku potpredsjednika Republike Srpske Ramiza Salkića koji je nudio da se zemlja proda i da crkva ostane u njenoj avliji, a da novac podijele.

“Ja sam njega maršnula i istjerala iz kuće”, kazala je Fata.

Ovako je heroina Fata Orlović govorila prije godinu dana.

Prvi je rahmetli Bracika, druga Fata Orlović. Treća osoba ne postoji.

:thumbup: :bih:
Maraschino

#73 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by Maraschino »

mali jomu wrote:Evo gledam koje su se stranke oglasile za nanu Fatu Orlovic... oglasila se samo SDA

Razumijem potrebu da nesto napises ali ne moras provocirati.

SDA cega god se uhvatila kao za inat je to unistila. Jadna nane Fata ako je ovi iz SDA budu branili i borili se za izmijestanje crkve iz dvorista. To ce sve ici svojim redom samo ako se SDA ne bude mijesala. Njihov stav, molba, ultimatum...Dodiku znaci, ne diraj nista.
Point.

#74 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by Point. »

Kome smeta jaka SDA?
Nadzornik

#75 Re: Fata Orlović očekuje pravdu!

Post by Nadzornik »

Point. wrote:Kome smeta jaka SDA?
Dodiku i Covicu.
Locked