Veza sa udatom zenom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
imezaforum
#51 Re: Veza sa udatom zenom
Mene je moj bivsi bas prevario sa zenom koja je u braku i ima dvoje djece.Ja sam slucajno saznala za tu prevaru a njen muz nije nikad.Ne bih nikad bila u stanju da nekome tako unistim porodicu. A ta tvoja bivsa ljubavnica nije zensko,nije covjek vec je jedna sebicna zivotinja koja ne misli ni malo na svoje kcerke a o muzu i da ne pricam.Tako nemoj se ni nadat da misli i na tebe 
-
sokkia
#52 Re: Veza sa udatom zenom
narode, ovoj mali je prije nekog vremena guzio onu svoju profesorucu slikanja, sad to radi jednoj zgodnoj dami, sutra ce to biti ko zna kakva treba.a to cemo saznat od njega kad odluci da promjeni nick i izmisli sljedecu pricu.
mali sjedi i mašta, a mašta može svašta
mali sjedi i mašta, a mašta može svašta
-
sokkia
#53 Re: Veza sa udatom zenom
http://www.klix.ba/forum/djevojka-i-nje ... 11582.html
šta sam rekao
mali "radi" paralelno sa više njih
šta sam rekao
- graue_maus
#54 Re: Veza sa udatom zenom

samo treba info ,sta interesuje siroku masu.........
-
StupskaBitanga
#55 Re: Veza sa udatom zenom
Starija koka dobra supa znam kako ti je 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#56 Re: Veza sa udatom zenom
Lose, lose...sokkia wrote:http://www.klix.ba/forum/djevojka-i-nje ... 11582.html
šta sam rekao![]()
-
sokkia
#57 Re: Veza sa udatom zenom
jel to nisam u pravuladyblue18 wrote:Lose, lose...sokkia wrote:http://www.klix.ba/forum/djevojka-i-nje ... 11582.html
šta sam rekao![]()
- kritichar
#58 Re: Veza sa udatom zenom
pa mogao bi ja i sa 4 udate biti u vezi 
-
mamiiiii
#59 Re: Veza sa udatom zenom
StupskaBitanga wrote:Starija koka dobra supa znam kako ti je
-
maglaaa
#60 Re: Veza sa udatom zenom
Nesekiraj se ti puno buraz, to ti je samo danak neiskustvu ! A i da naučiš da se ne kurčiš i pričaš kako su žene glupe..
- respo
#61 Re: Veza sa udatom zenom
jerry jerry jerry
- seln
#62 Re: Veza sa udatom zenom
Jos jedna tema tipa "Joooj, jarane, al' sam ja jednu jebo..."
- didžej
#64 Re: Veza sa udatom zenom
evo jedna seoska, u cast teme.
- van helsing
#65 Re: Veza sa udatom zenom
Jbg,i ja sam imao vezu sa udatom zenom,ima tome cca 12 godina. Zena je negde od Istocne Bosne,Visegrad ili Foca,slagat cu.
Kupila kucu u komsiluku,nije bas blizu mene,ja nemam pojma da je udata,vidim da je mojih godina,zgodna,privlacna,kazem sebi nemas sanse budalo,al jbg. Ona ujutro na posao,ja "slucajno" sa autom ulicom,stanem da je povezem. U pocetku nije htjela,ali ja uporan,i tako pocnemo zajedno na posao. Tada nisam bio ozenjen. Kada mi je rekla da je udata i da ima sina,ja se sokirao,kaze udala se sa 16 godina,muz obolio radeci u nekoj firmi. Znali smo sve jedno o drugom,i sada imam osjecaj da smo bili bas zaljubljeni.
U pocetku,u glavi mi je bilo samo da mi je imati sex sa njom,medjutim kako smo se bolje upoznavali nije mi bio na prvom mjestu.
Prvo sexanje je doslo nekako spontano,rekao bih iznenada,poslije smo se sexali svaki dan,osim nedelje,kada je bila kuci. Njezin muz i dijete su cesto znali ici u rodni kraj,pa smo se sexali i u njenoj kuci,na radnom mjestu,u autu,raznim motelima,ma jednostavno gdje smo stigli. Ali pocela ulica pricati pomalo o nama,i morali smo nesto poduzeti. Poceli smo se manje vidjati,ali kad se vidimo ...uhhhh...
Medjutim,jedan dan smo sjeli i popricali,koliko god nam tesko bilo,morali smo tu vezu okoncati. Bili smo svjesni da je ona imala mnogo izgubiti,a ja ne. Ali toliko sam je volio da nisam to mogao dopustiti. Bilo je tesko,posebno prvih nekoliko mjeseci,ali jbg.
Danas se sretnemo,popijemo kafu,ali ne spominjemo proslo vrijeme,a dokad ce biti tako,ne znam...
Tapatalk 2
Kupila kucu u komsiluku,nije bas blizu mene,ja nemam pojma da je udata,vidim da je mojih godina,zgodna,privlacna,kazem sebi nemas sanse budalo,al jbg. Ona ujutro na posao,ja "slucajno" sa autom ulicom,stanem da je povezem. U pocetku nije htjela,ali ja uporan,i tako pocnemo zajedno na posao. Tada nisam bio ozenjen. Kada mi je rekla da je udata i da ima sina,ja se sokirao,kaze udala se sa 16 godina,muz obolio radeci u nekoj firmi. Znali smo sve jedno o drugom,i sada imam osjecaj da smo bili bas zaljubljeni.
U pocetku,u glavi mi je bilo samo da mi je imati sex sa njom,medjutim kako smo se bolje upoznavali nije mi bio na prvom mjestu.
Prvo sexanje je doslo nekako spontano,rekao bih iznenada,poslije smo se sexali svaki dan,osim nedelje,kada je bila kuci. Njezin muz i dijete su cesto znali ici u rodni kraj,pa smo se sexali i u njenoj kuci,na radnom mjestu,u autu,raznim motelima,ma jednostavno gdje smo stigli. Ali pocela ulica pricati pomalo o nama,i morali smo nesto poduzeti. Poceli smo se manje vidjati,ali kad se vidimo ...uhhhh...
Medjutim,jedan dan smo sjeli i popricali,koliko god nam tesko bilo,morali smo tu vezu okoncati. Bili smo svjesni da je ona imala mnogo izgubiti,a ja ne. Ali toliko sam je volio da nisam to mogao dopustiti. Bilo je tesko,posebno prvih nekoliko mjeseci,ali jbg.
Danas se sretnemo,popijemo kafu,ali ne spominjemo proslo vrijeme,a dokad ce biti tako,ne znam...
Tapatalk 2
-
sokkia
#66 Re: Veza sa udatom zenom
i ja sam htjeo vezu sa udatom ženom al' ona nije htjela 
- Ramzess Veliki
#67 Re: Veza sa udatom zenom
He ... planinarski dom, došlo njih desetak iz jedne banke, sve udate, ostavile djecu muževima, i tu se prcaju sa kim stignu. Mene jedna spopala u podne, odvela u sobu i navalila, a moj drug se natovario pa hoće i on. Fino iskoristim tu situaciju, izvinim se i objasnim da nisam došao da nekom poštenjačini nabijam rogove nego sam došao da se k'o sav pošten svijet zacugam sa rajom, a njoj ostavim druga da on nosi moralno breme.
- Afrodita89
#69 Re: Veza sa udatom zenom
Ona koja ima prstendidžej wrote:pitanje za dame:
idu dvije zene ulicom i nose sladoled, jedna ga lize, druga ga grize, koja je od njih dvije udata?
- frameni
#70 Re: Veza sa udatom zenom
Ramzess Veliki wrote:He ... planinarski dom, došlo njih desetak iz jedne banke, sve udate, ostavile djecu muževima, i tu se prcaju sa kim stignu. Mene jedna spopala u podne, odvela u sobu i navalila, a moj drug se natovario pa hoće i on. Fino iskoristim tu situaciju, izvinim se i objasnim da nisam došao da nekom poštenjačini nabijam rogove nego sam došao da se k'o sav pošten svijet zacugam sa rajom, a njoj ostavim druga da on nosi moralno breme.
Hm,bas deset i sve se prcaju,zanimljivo
- Ramzess Veliki
#71 Re: Veza sa udatom zenom
Ovaj tvoj post je glup i za predškolski uzrast. Kad odrasteš i tebi će se takve stvari dešavati kroz život. Nisu to neke velike stvari kako se tebi sada čine.frameni wrote:Ramzess Veliki wrote:He ... planinarski dom, došlo njih desetak iz jedne banke, sve udate, ostavile djecu muževima, i tu se prcaju sa kim stignu. Mene jedna spopala u podne, odvela u sobu i navalila, a moj drug se natovario pa hoće i on. Fino iskoristim tu situaciju, izvinim se i objasnim da nisam došao da nekom poštenjačini nabijam rogove nego sam došao da se k'o sav pošten svijet zacugam sa rajom, a njoj ostavim druga da on nosi moralno breme.
- Ramzess Veliki
#72 Re: Veza sa udatom zenom
Da nastavim ... nastavim sa pićem i svirkom (u domu su bila tri KUD sa mojim u kojem sam svirao, znači tri kompletna orkestraRamzess Veliki wrote:He ... planinarski dom, došlo njih desetak iz jedne banke, sve udate, ostavile djecu muževima, i tu se prcaju sa kim stignu. Mene jedna spopala u podne, odvela u sobu i navalila, a moj drug se natovario pa hoće i on. Fino iskoristim tu situaciju, izvinim se i objasnim da nisam došao da nekom poštenjačini nabijam rogove nego sam došao da se k'o sav pošten svijet zacugam sa rajom, a njoj ostavim druga da on nosi moralno breme.
Nikad sinko udatu ženu, nikad ... ni curu od prijatelja.
- frameni
#73 Re: Veza sa udatom zenom
Ramzess Veliki wrote:Ovaj tvoj post je glup i za predškolski uzrast. Kad odrasteš i tebi će se takve stvari dešavati kroz život. Nisu to neke velike stvari kako se tebi sada čine.frameni wrote:Ramzess Veliki wrote:He ... planinarski dom, došlo njih desetak iz jedne banke, sve udate, ostavile djecu muževima, i tu se prcaju sa kim stignu. Mene jedna spopala u podne, odvela u sobu i navalila, a moj drug se natovario pa hoće i on. Fino iskoristim tu situaciju, izvinim se i objasnim da nisam došao da nekom poštenjačini nabijam rogove nego sam došao da se k'o sav pošten svijet zacugam sa rajom, a njoj ostavim druga da on nosi moralno breme.
Zasto bi bio glup,ne znam.Pokusala sam ga prilagoditi tvom uzrastu ali vidim da ne ide.
- Ramzess Veliki
#74 Re: Veza sa udatom zenom
A ti si curica?frameni wrote:Ramzess Veliki wrote:Ovaj tvoj post je glup i za predškolski uzrast. Kad odrasteš i tebi će se takve stvari dešavati kroz život. Nisu to neke velike stvari kako se tebi sada čine.frameni wrote:
Zasto bi bio glup,ne znam.Pokusala sam ga prilagoditi tvom uzrastu ali vidim da ne ide.
Sad razumijem reakciju - ne bih ti trebao rušiti idealizam života koji su ti prenijeli Barbi i Ken ... bolje da još dugo godina živiš u oblacima.
- seln
#75 Re: Veza sa udatom zenom
Ja stvarno nekad nisam nacisto...jebu li Bosanci radi orgazma ili da bi se mogli hvalisati?