Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
- izgrebano
#51 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Po meni je ovo halva u prahu.
-
FreakyStyley
#52 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Sad mogi mrze Jevreje, Amerikance, misle da masoni i illuminati, ko vec vladaju svakom celijom drustva, da nas truju preko svega i svacega i da sve to vodi ka dolasku jednookog sejtana na zemlju.
Sto su teorije bizarnije, imaju vise poklonika. Sto je veca laz, vece su sanse da ce u nju povjerovati. Jadnici neinformisani i neobrazovani. Mnogima je to samo hobi i kurcenje, kao "ja znam nesto sto drugi ne znaju", a u stvari su ograniceni k'o balkon. S druge strane imate one kojima to postane opsesija, pa piskaraju po forumima i ubjedjulju ljude u neke svoje gluposti, ostavljaju "pametne" komentare ispod yt videa itd. itd. Tuzni trolovi. Inace, ako niste znali svaki bend/pjevac/reziser/glumac/pisac koji je imalo popularan egzistira zbog i uz pomoc Sotone.
Sto se tice klixa i novinarstva i novinarstva kod nas uopste, ne treba ni trositi rijeci. Potpuni amaterizam.
-
zilog
#53 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Vise ljudi ubije paranoicna frustracija silnim teorijama zavjere, osjecaj nepobjedive vise sile, nego sve teorije zajedno, kada bi se potvrdile.
-
fixer
#54 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Jedini nacin da se zaprasuje avionima je da se nesta stavlja u gorivo.Malo je to vjerovatno s obzirom da je kod modernih avio motora samo 10% potiska stvoreno sagorijevanjem goriva i kompresovanog zraka, ostalih 90 % potice od obicnog propelera.
- exliberal-ex
#55 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
fixer....jel pricas o turbo prop ili mlaznim avionima ? velika je razlikafixer wrote:Jedini nacin da se zaprasuje avionima je da se nesta stavlja u gorivo.Malo je to vjerovatno s obzirom da je kod modernih avio motora samo 10% potiska stvoreno sagorijevanjem goriva i kompresovanog zraka, ostalih 90 % potice od obicnog propelera.
a sto se tice linija....kad kazu nije ih prije bilo ovoliko...dali je prije ovako gust bio avio saobracaj..o tome se neprica
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#56 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Cim se proljepsalo vrijeme(vedro) tragovi su vidljivi svima
. Dosta letova iz zapadne evrope prema bliskom istoku ili zaljevu ide preko BiH .
- animals
#57 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Jedino objasnjenje je da se ubacuje secer u gorivo i tako izbacuje iznad BiH, sa ciljem da se zasladi zivot stanovnistva koji je postao gorak do neizdrzljivosti...secera da nam bude sladja vecera..
- cyprus
#58 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Nego, šta bi sa onim HAARP-om?
Jel on ono izazivo zemljotrese ili rastjerivo oblake? 
-
fixer
#59 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Turbofan motori koji i jesu najcesci kod putnickih aviona.exliberal-ex wrote:fixer....jel pricas o turbo prop ili mlaznim avionima ? velika je razlikafixer wrote:Jedini nacin da se zaprasuje avionima je da se nesta stavlja u gorivo.Malo je to vjerovatno s obzirom da je kod modernih avio motora samo 10% potiska stvoreno sagorijevanjem goriva i kompresovanog zraka, ostalih 90 % potice od obicnog propelera.
a sto se tice linija....kad kazu nije ih prije bilo ovoliko...dali je prije ovako gust bio avio saobracaj..o tome se neprica
-
MirtolaDas
#60 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Vidi se da pobornici nauke na ovoj temi su isto kao i religijski fanatici. Kada ne mogu nesto objasniti onda pocnu sa omalovazavenjem ljudi. Zaista jadno.
Pa vec se godinama raspravlja o ovim tragovima na nebu i sve ukazuje na to da su chemtrails, ali vi jok, vjerujete modernoj nauci. Pa kada toliko vjerujete zasto se ne zapitate zasto je sve vise bolesnih u svijetu a nauka je toliko napredovala. Ako ne zelite da vidite sta se desava, ne morate napadati druge. Simple as that.
Pa vec se godinama raspravlja o ovim tragovima na nebu i sve ukazuje na to da su chemtrails, ali vi jok, vjerujete modernoj nauci. Pa kada toliko vjerujete zasto se ne zapitate zasto je sve vise bolesnih u svijetu a nauka je toliko napredovala. Ako ne zelite da vidite sta se desava, ne morate napadati druge. Simple as that.
- cyprus
#61 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Šta ukazuje?MirtolaDas wrote:Vidi se da pobornici nauke na ovoj temi su isto kao i religijski fanatici. Kada ne mogu nesto objasniti onda pocnu sa omalovazavenjem ljudi. Zaista jadno.
-
MirtolaDas
#62 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
yaro cipruse, sto ne boldira cijelu recenicu? Napisao sam godinama se o tome raspravlja. Ne pada mi na pamet ovdje stavljati sve ono sto se nalazi dostupno ljudima koji zele da o tome nesto vise saznaju. Bujrum pa potrazi istrazivanja vezana za ove share na nebu.
- cyprus
#63 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
-
MirtolaDas
#64 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Ali ti pada na pamet dolaziti na takve teme i govoriti da je to smece i stalno ponavljati, smece, smece, smece.
Haj' dobro.
Haj' dobro.
- bambina78
#65 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Pobornici nauke, bas se ismijah.
Zasto protivnici nauke ne prestanu koristiti naucna dostignuca, za pocetak interneta, tad bi se mozda i pikala njihova beljezganja....
Zasto protivnici nauke ne prestanu koristiti naucna dostignuca, za pocetak interneta, tad bi se mozda i pikala njihova beljezganja....
- Muhamed Đakmić
#66 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Stani ba, ako ti tvrdiš da su chemtrails, valjda je logično da to trebaš i dokazati.
Jok, ovdje argumentacije ide otprilike ovako.
''Ovo su chemtrails.''
''Dokaži.''
''Haj' ti dokaži da nisu.''
Jok, ovdje argumentacije ide otprilike ovako.
''Ovo su chemtrails.''
''Dokaži.''
''Haj' ti dokaži da nisu.''
- cyprus
#67 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Vala baš seru ovi pobornici nauke 
-
MirtolaDas
#68 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Ironija majka.
- Alfons Kauders
#69 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
bambina78 wrote:Pobornici nauke, bas se ismijah.

- Alfons Kauders
#70 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Ne raspravlja, barem ne u naucnim krugovima. Naucne rasprave jednostavno nema, jer nema ni "chemtrailsa".MirtolaDas wrote:yaro cipruse, sto ne boldira cijelu recenicu? Napisao sam godinama se o tome raspravlja. Ne pada mi na pamet ovdje stavljati sve ono sto se nalazi dostupno ljudima koji zele da o tome nesto vise saznaju. Bujrum pa potrazi istrazivanja vezana za ove share na nebu.
Stoga se pitam na koja istrazivanja i naucne radove se pozivas?
- Muhamed Đakmić
#71 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Hoćeš reći da je Alex Jones ublehaš?Alfons Kauders wrote:Ne raspravlja, barem ne u naucnim krugovima. Naucne rasprave jednostavno nema, jer nema ni "chemtrailsa".MirtolaDas wrote:yaro cipruse, sto ne boldira cijelu recenicu? Napisao sam godinama se o tome raspravlja. Ne pada mi na pamet ovdje stavljati sve ono sto se nalazi dostupno ljudima koji zele da o tome nesto vise saznaju. Bujrum pa potrazi istrazivanja vezana za ove share na nebu.
Stoga se pitam na koja istrazivanja i naucne radove se pozivas?
- Alfons Kauders
#72 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Dje cu to reci... Reci to pripadniku Zeitgeist omladine je gore nego da vehabiji opsujes boga...Sarajevo1946 wrote: Hoćeš reći da je Alex Jones ublehaš?
- Muhamed Đakmić
#73 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Evo baš sam kucao o chemtrailsu tražeći bilo kakav vid stvarnog naučnog djela, eksperimenta ili bilo čega po tom pitanju, i naravno, nema takvih djela, ali zato ima stranica koje povezuju 11. septembar i ovo. Chemtrails911.com ili tako nešto već 
- Alfons Kauders
#74 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
I sta je konsenzus nauke?Sarajevo1946 wrote:Evo baš sam kucao o chemtrailsu tražeći bilo kakav vid stvarnog naučnog djela, eksperimenta ili bilo čega po tom pitanju, i naravno, nema takvih djela, ali zato ima stranica koje povezuju 11. septembar i ovo. Chemtrails911.com ili tako nešto već
Jesu li za chemtrailse odgovorni Jevreji ili gusteri?
Ili mozda jevrejski gusteri?
- karanana
#75 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara
Svi naucnici koji su ozbiljnije probali da se pozabave ovim su pod misterioznim okolnostima umrli