Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
izgrebano

#51 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by izgrebano »

Po meni je ovo halva u prahu.
FreakyStyley

#52 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by FreakyStyley »

:lol: Teorije, teorije. Smijesno je kako svaki papak, nakon sto pogleda par internet "dokumentaraca" napravljenih u windows movie makeru i pocne da cita postove umobolnika na nekim tuznim forumuma, da sebi za pravo da se smatra pametnim. Ja teoreticare zajvere zamisljam kao likove koji imaju previse slobodnog vremena, ne guze dovoljno i previse puse travu.

Sad mogi mrze Jevreje, Amerikance, misle da masoni i illuminati, ko vec vladaju svakom celijom drustva, da nas truju preko svega i svacega i da sve to vodi ka dolasku jednookog sejtana na zemlju. :-) :lol: Naravno, tu su i reptili, koji takodjer kontrolisu svijet vec stoljecima. ;-)

Sto su teorije bizarnije, imaju vise poklonika. Sto je veca laz, vece su sanse da ce u nju povjerovati. Jadnici neinformisani i neobrazovani. Mnogima je to samo hobi i kurcenje, kao "ja znam nesto sto drugi ne znaju", a u stvari su ograniceni k'o balkon. S druge strane imate one kojima to postane opsesija, pa piskaraju po forumima i ubjedjulju ljude u neke svoje gluposti, ostavljaju "pametne" komentare ispod yt videa itd. itd. Tuzni trolovi. Inace, ako niste znali svaki bend/pjevac/reziser/glumac/pisac koji je imalo popularan egzistira zbog i uz pomoc Sotone. :evil: :lol: :lol: :lol: Naravno, to nije dovoljno, nego ljubav ka njemu iskazuju simbolima. :-)

Sto se tice klixa i novinarstva i novinarstva kod nas uopste, ne treba ni trositi rijeci. Potpuni amaterizam.
zilog

#53 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by zilog »

Vise ljudi ubije paranoicna frustracija silnim teorijama zavjere, osjecaj nepobjedive vise sile, nego sve teorije zajedno, kada bi se potvrdile.
fixer

#54 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by fixer »

Jedini nacin da se zaprasuje avionima je da se nesta stavlja u gorivo.Malo je to vjerovatno s obzirom da je kod modernih avio motora samo 10% potiska stvoreno sagorijevanjem goriva i kompresovanog zraka, ostalih 90 % potice od obicnog propelera.
exliberal-ex

#55 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by exliberal-ex »

fixer wrote:Jedini nacin da se zaprasuje avionima je da se nesta stavlja u gorivo.Malo je to vjerovatno s obzirom da je kod modernih avio motora samo 10% potiska stvoreno sagorijevanjem goriva i kompresovanog zraka, ostalih 90 % potice od obicnog propelera.
fixer....jel pricas o turbo prop ili mlaznim avionima ? velika je razlika
a sto se tice linija....kad kazu nije ih prije bilo ovoliko...dali je prije ovako gust bio avio saobracaj..o tome se neprica :)
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#56 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Bobi »

Cim se proljepsalo vrijeme(vedro) tragovi su vidljivi svima :D. Dosta letova iz zapadne evrope prema bliskom istoku ili zaljevu ide preko BiH .
animals

#57 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by animals »

Jedino objasnjenje je da se ubacuje secer u gorivo i tako izbacuje iznad BiH, sa ciljem da se zasladi zivot stanovnistva koji je postao gorak do neizdrzljivosti...secera da nam bude sladja vecera..
cyprus

#58 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by cyprus »

Nego, šta bi sa onim HAARP-om? :mrgreen: Jel on ono izazivo zemljotrese ili rastjerivo oblake? :mrgreen:
fixer

#59 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by fixer »

exliberal-ex wrote:
fixer wrote:Jedini nacin da se zaprasuje avionima je da se nesta stavlja u gorivo.Malo je to vjerovatno s obzirom da je kod modernih avio motora samo 10% potiska stvoreno sagorijevanjem goriva i kompresovanog zraka, ostalih 90 % potice od obicnog propelera.
fixer....jel pricas o turbo prop ili mlaznim avionima ? velika je razlika
a sto se tice linija....kad kazu nije ih prije bilo ovoliko...dali je prije ovako gust bio avio saobracaj..o tome se neprica :)
Turbofan motori koji i jesu najcesci kod putnickih aviona.
MirtolaDas

#60 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by MirtolaDas »

Vidi se da pobornici nauke na ovoj temi su isto kao i religijski fanatici. Kada ne mogu nesto objasniti onda pocnu sa omalovazavenjem ljudi. Zaista jadno.
Pa vec se godinama raspravlja o ovim tragovima na nebu i sve ukazuje na to da su chemtrails, ali vi jok, vjerujete modernoj nauci. Pa kada toliko vjerujete zasto se ne zapitate zasto je sve vise bolesnih u svijetu a nauka je toliko napredovala. Ako ne zelite da vidite sta se desava, ne morate napadati druge. Simple as that.
cyprus

#61 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by cyprus »

MirtolaDas wrote:Vidi se da pobornici nauke na ovoj temi su isto kao i religijski fanatici. Kada ne mogu nesto objasniti onda pocnu sa omalovazavenjem ljudi. Zaista jadno.
Pa vec se godinama raspravlja o ovim tragovima na nebu i sve ukazuje na to da su chemtrails, ali vi jok, vjerujete modernoj nauci. Pa kada toliko vjerujete zasto se ne zapitate zasto je sve vise bolesnih u svijetu a nauka je toliko napredovala. Ako ne zelite da vidite sta se desava, ne morate napadati druge. Simple as that.
Šta ukazuje?
MirtolaDas

#62 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by MirtolaDas »

yaro cipruse, sto ne boldira cijelu recenicu? Napisao sam godinama se o tome raspravlja. Ne pada mi na pamet ovdje stavljati sve ono sto se nalazi dostupno ljudima koji zele da o tome nesto vise saznaju. Bujrum pa potrazi istrazivanja vezana za ove share na nebu.
cyprus

#63 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by cyprus »

:mrgreen: A meni pada napamet kopat po onome što smatram smećem?
MirtolaDas

#64 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by MirtolaDas »

Ali ti pada na pamet dolaziti na takve teme i govoriti da je to smece i stalno ponavljati, smece, smece, smece.
Haj' dobro.
bambina78

#65 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by bambina78 »

Pobornici nauke, bas se ismijah.

Zasto protivnici nauke ne prestanu koristiti naucna dostignuca, za pocetak interneta, tad bi se mozda i pikala njihova beljezganja....
Muhamed Đakmić

#66 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Muhamed Đakmić »

Stani ba, ako ti tvrdiš da su chemtrails, valjda je logično da to trebaš i dokazati.

Jok, ovdje argumentacije ide otprilike ovako.

''Ovo su chemtrails.''

''Dokaži.''

''Haj' ti dokaži da nisu.''
cyprus

#67 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by cyprus »

Vala baš seru ovi pobornici nauke :mrgreen:
MirtolaDas

#68 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by MirtolaDas »

Ironija majka.
Alfons Kauders

#69 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Alfons Kauders »

bambina78 wrote:Pobornici nauke, bas se ismijah.

Zasto protivnici nauke ne prestanu koristiti naucna dostignuca, za pocetak interneta, tad bi se mozda i pikala njihova beljezganja....
Image
Alfons Kauders

#70 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Alfons Kauders »

MirtolaDas wrote:yaro cipruse, sto ne boldira cijelu recenicu? Napisao sam godinama se o tome raspravlja. Ne pada mi na pamet ovdje stavljati sve ono sto se nalazi dostupno ljudima koji zele da o tome nesto vise saznaju. Bujrum pa potrazi istrazivanja vezana za ove share na nebu.
Ne raspravlja, barem ne u naucnim krugovima. Naucne rasprave jednostavno nema, jer nema ni "chemtrailsa".

Stoga se pitam na koja istrazivanja i naucne radove se pozivas?
Muhamed Đakmić

#71 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Muhamed Đakmić »

Alfons Kauders wrote:
MirtolaDas wrote:yaro cipruse, sto ne boldira cijelu recenicu? Napisao sam godinama se o tome raspravlja. Ne pada mi na pamet ovdje stavljati sve ono sto se nalazi dostupno ljudima koji zele da o tome nesto vise saznaju. Bujrum pa potrazi istrazivanja vezana za ove share na nebu.
Ne raspravlja, barem ne u naucnim krugovima. Naucne rasprave jednostavno nema, jer nema ni "chemtrailsa".

Stoga se pitam na koja istrazivanja i naucne radove se pozivas?
Hoćeš reći da je Alex Jones ublehaš? :oops:
Alfons Kauders

#72 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Alfons Kauders »

Sarajevo1946 wrote: Hoćeš reći da je Alex Jones ublehaš? :oops:
Dje cu to reci... Reci to pripadniku Zeitgeist omladine je gore nego da vehabiji opsujes boga...
Muhamed Đakmić

#73 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Muhamed Đakmić »

Evo baš sam kucao o chemtrailsu tražeći bilo kakav vid stvarnog naučnog djela, eksperimenta ili bilo čega po tom pitanju, i naravno, nema takvih djela, ali zato ima stranica koje povezuju 11. septembar i ovo. Chemtrails911.com ili tako nešto već :D
Alfons Kauders

#74 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by Alfons Kauders »

Sarajevo1946 wrote:Evo baš sam kucao o chemtrailsu tražeći bilo kakav vid stvarnog naučnog djela, eksperimenta ili bilo čega po tom pitanju, i naravno, nema takvih djela, ali zato ima stranica koje povezuju 11. septembar i ovo. Chemtrails911.com ili tako nešto već :D
I sta je konsenzus nauke?

Jesu li za chemtrailse odgovorni Jevreji ili gusteri?

Ili mozda jevrejski gusteri?
karanana

#75 Re: Šta ispuštaju avioni koji lete iznad Sara

Post by karanana »

Svi naucnici koji su ozbiljnije probali da se pozabave ovim su pod misterioznim okolnostima umrli
Post Reply