Raspao se bošnjački kongres

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#51 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by JoseMujica »

Kad vidim stayling Mukija i Zukija ko da Vladiku gledam :roll:
sporticus

#52 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by sporticus »

Kad budu dokazi onda možemo pričati o tome . Do tada iskreno žalim islamofobe različitih vrsta i dezena kojima je smrt bošnjo koji klanja , voli svoju državu i nastoji je učiniti boljom sredinom .
JoseMujica

#53 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by JoseMujica »

Bmwi, mercedesi, louis vuttoni, armani, nakit, zlato,djeca i zetovi zaposleni redom u institucijma, Nečko"sve"po zakonu ti kupi stan i zaštita pedofila......svoga je štitio dok je Vladiki orden za toleranciju i međureligijski dijalog;uručio.......a obavezno"pogledati interijer vladikinih i zukijevih dvera.....svaka sličnost u stylingu je zlonamjerna :D

jakako da su isti....samo ko dobro dresirane ovčice ljubite svog čobana dok bi tuđeg najrađe silovali
BHCluster

#54 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by BHCluster »

sporticus wrote:Kad budu dokazi onda možemo pričati o tome . Do tada iskreno žalim islamofobe različitih vrsta i dezena kojima je smrt bošnjo koji klanja , voli svoju državu i nastoji je učiniti boljom sredinom .
To oni isti sto obrezivaju djevojcice?
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#55 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by japin_mutapi »

jel se raspao kongres
Sezam

#56 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by Sezam »

japin_mutapi wrote:jel se raspao kongres
Jos davno, mislim odmah nakon prvog albuma.
kojetou

#57 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by kojetou »

Image

Tacno mu se vidi na faci da je zao. Ovi su danas neko lice Bosnjastva. Zamisli da imamo nacionaliste i odrijesene ruke pa da zivimo u Vaktu kada je zivio Ataturk pa fino ove Islamiste poredamo i posaljemo ih Allahu. Tako je to slavni Attaturk radio kad je poslao Kubilaya da se razracuna sa ovim bradonjama.

Steta sto su se stvari ovako razvijale. Islamisti su iskoristili situaciju i sada se profiliraju kao neki zastitnici nacionalnih Bosnjackih interesa. To je kao da se pedofil zalaze za zastitu djevojcica.
Gandalf

#58 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by Gandalf »

Sezam wrote:
hoće li biti kakav reunion za vjerne fanove :lol:
BHCluster

#59 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by BHCluster »

Gandalf wrote:
Sezam wrote:
hoće li biti kakav reunion za vjerne fanove :lol:
Sve zavisi koliko je im je love ostalo ako su dobro zakajmachili onda nece tada ce postati kultne figure. Ma ono ja na konju oni dole...
hevi metalac

#60 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by hevi metalac »

Gandalf wrote:
BHCluster wrote:Image
Money talks, bullshit walks!!!
samo na Balkanu ovakva dva đilkoša mogu biti relevantni društveni faktori kojima plješće hiljade sluđenih ljudi
rijec djilkos podrazumijeva i neku visprenost i hajde da kazemo da Zukorlic i jeste vispren na svoj nacin, ali Ceric je obicna kanta, tu nema sumnje. Za Cerica reci i da je mediokritet je kompliment jer je zaista kanta.
muzicar_iz_parka

#61 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by muzicar_iz_parka »

Oćel neko biti ljubazan pa nabrojiti koliko ovih "kongresa" ima, samo onaj sjevrnoamerički i ovaj SBK ili još koji?????
Kako je tu sa copyrights ko je bio prvi sa tom idejom????
hevi metalac

#62 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by hevi metalac »

muzicar_iz_parka wrote:Oćel neko biti ljubazan pa nabrojiti koliko ovih "kongresa" ima, samo onaj sjevrnoamerički i ovaj SBK ili još koji?????
Kako je tu sa copyrights ko je bio prvi sa tom idejom????
+1 i mene to zanima jer taj "niche market" ocito ima potencijala da raste
Max Bunker

#63 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by Max Bunker »

hevi metalac wrote:
dustaban wrote:Ja sam cuo, u sta tesko mogu povjerovati, da je Zukorlic popushio i u samom Sandzaku!
Zna li ko sta vise?

A moglo bi biti da ima nesto u tome, to mi nekako objasnjava ovaj projekt panbosnjastva, to mu ga dodje nesto kao cyber-bosnjakistan, neka vrsta utocista za ove koji su izopceni iz ovog, kakodaganazovem, realnog bosnjastva.
:roll:
na ovoj temi o popisu neko je postavio video u kom gostuje clan Kongresa Bosnjaka svijeta! Sta je sad to, kakva je organizacija u pitanju?
To je originalno Kongres, koji je nastao u SAD-u ( ja mislim ). Cak znam da je bilo price i da ej ovaj novi Kongres, od njih prepisao statut od A do Z, s' tim sto su neke sekularne elementa, promijenili u elemente sa vjersko-religijskom idejom ( tipa da vjeruju da su ljud potomci Adema i Have itd. )
Fudo Bosna

#64 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by Fudo Bosna »

Kad se iskompleksirani Bošnjo /neokomunjara "upali", me nema mu premca. Nema ništa bošnjačko, bilo da je to neka institucija, ličnost, stranka, a da njemu, valja, a da on jadan /iskompleksiran, ne kritikuje i ne traži mahane. Ma puknite od muke nije vam ovo Titin vakat... :D

Neče se bošnjačke institucije raspasti ne sekirajte se, znamo gdje vas škaklji ali nisu 80-te pa da dekretom "određujete mjeru " Bošnjacima i njihovim pravima, ... sorry gospodo :lol:
BHCluster

#66 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by BHCluster »

Fudo Bosna wrote:Kad se iskompleksirani Bošnjo /neokomunjara "upali", me nema mu premca. Nema ništa bošnjačko, bilo da je to neka institucija, ličnost, stranka, a da njemu, valja, a da on jadan /iskompleksiran, ne kritikuje i ne traži mahane. Ma puknite od muke nije vam ovo Titin vakat... :D

Neče se bošnjačke institucije raspasti ne sekirajte se, znamo gdje vas škaklji ali nisu 80-te pa da dekretom "određujete mjeru " Bošnjacima i njihovim pravima, ... sorry gospodo :lol:
Sami ce oni ovaj vi to rastemovati. ;-)
JoseMujica

#67 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by JoseMujica »

Fudo Bosna wrote:Kad se iskompleksirani Bošnjo /neokomunjara "upali", me nema mu premca. Nema ništa bošnjačko, bilo da je to neka institucija, ličnost, stranka, a da njemu, valja, a da on jadan /iskompleksiran, ne kritikuje i ne traži mahane. Ma puknite od muke nije vam ovo Titin vakat... :D

Haj ti Fudo Ceriću objasni da nije Titin vakat :D
MuaDib

#68 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by MuaDib »

Bošnjački kongres nije nikakav Bošnjački kongres, već je samo riječ o neformalnom skupu samoproglašenih bošnjačkih senatora /sera*ora/, koji su po svom nahođenju isključili vrlo značajne tradicionalne bošnjačke institucije poput Preporoda i VKBI. Što dovoljno govori da oni žele nacionalno jednoumlje, koje se uvijek pokazalo promašenim načinom vođenja nacionalne politike.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#69 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by PipiDugaDevetka »

Sezam wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
semirizsvemira

#70 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by semirizsvemira »

Zukorlic . Ceric , Masovic , Cekic i jos njih nekolicina su jedini pravi intelektualci iz reda Bosnjaka . Ovi ostali samo cekajau da crvena armija sa Karadzicem na celu udje u Sarajevo
JoseMujica

#71 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by JoseMujica »

Tako je! Nema sevdaha bez Cerketovih milovanja
hevi metalac

#72 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by hevi metalac »

semirizsvemira wrote:Zukorlic . Ceric , Masovic , Cekic i jos njih nekolicina su jedini pravi intelektualci iz reda Bosnjaka . Ovi ostali samo cekajau da crvena armija sa Karadzicem na celu udje u Sarajevo
ceric intelektualac :lol:
semirizsvemira

#73 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by semirizsvemira »

hevi metalac wrote:
semirizsvemira wrote:Zukorlic . Ceric , Masovic , Cekic i jos njih nekolicina su jedini pravi intelektualci iz reda Bosnjaka . Ovi ostali samo cekajau da crvena armija sa Karadzicem na celu udje u Sarajevo
ceric intelektualac :lol:
Pa dovoöljno je reci da zna pricati nekoliko jezika , dovoljno je reci da je izabran medju sedam svjetskih alima koji su napisali radove koji se citaju svuda po svijetu . Da nije mozda joza bravar intelektualaca , Pepica Kardelj ili ovi intelektualci ( bosnjacki ) sto ama bas nikada nisu nista rekli protiv srpskohrvatske agresije a njih je 80 osto kao onaj Kazaz i njemu slicni
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#74 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by japin_mutapi »

semirizsvemira wrote: Pa dovoöljno je reci da zna pricati nekoliko jezika , dovoljno je reci da je izabran medju sedam svjetskih alima koji su napisali radove koji se citaju svuda po svijetu . Da nije mozda joza bravar intelektualaca , Pepica Kardelj ili ovi intelektualci ( bosnjacki ) sto ama bas nikada nisu nista rekli protiv srpskohrvatske agresije a njih je 80 osto kao onaj Kazaz i njemu slicni
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Cherry-Cherry

#75 Re: Raspao se bošnjački kongres

Post by Cherry-Cherry »

al ovo mi je najjači argument: priča nekoliko jezika... jbt :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply