Raspao se bošnjački kongres
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#51 Re: Raspao se bošnjački kongres
Kad vidim stayling Mukija i Zukija ko da Vladiku gledam 
-
sporticus
#52 Re: Raspao se bošnjački kongres
Kad budu dokazi onda možemo pričati o tome . Do tada iskreno žalim islamofobe različitih vrsta i dezena kojima je smrt bošnjo koji klanja , voli svoju državu i nastoji je učiniti boljom sredinom .
- JoseMujica
#53 Re: Raspao se bošnjački kongres
Bmwi, mercedesi, louis vuttoni, armani, nakit, zlato,djeca i zetovi zaposleni redom u institucijma, Nečko"sve"po zakonu ti kupi stan i zaštita pedofila......svoga je štitio dok je Vladiki orden za toleranciju i međureligijski dijalog;uručio.......a obavezno"pogledati interijer vladikinih i zukijevih dvera.....svaka sličnost u stylingu je zlonamjerna
jakako da su isti....samo ko dobro dresirane ovčice ljubite svog čobana dok bi tuđeg najrađe silovali
jakako da su isti....samo ko dobro dresirane ovčice ljubite svog čobana dok bi tuđeg najrađe silovali
- BHCluster
#54 Re: Raspao se bošnjački kongres
To oni isti sto obrezivaju djevojcice?sporticus wrote:Kad budu dokazi onda možemo pričati o tome . Do tada iskreno žalim islamofobe različitih vrsta i dezena kojima je smrt bošnjo koji klanja , voli svoju državu i nastoji je učiniti boljom sredinom .
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#55 Re: Raspao se bošnjački kongres
jel se raspao kongres
- Sezam
#56 Re: Raspao se bošnjački kongres
Jos davno, mislim odmah nakon prvog albuma.japin_mutapi wrote:jel se raspao kongres
-
kojetou
#57 Re: Raspao se bošnjački kongres

Tacno mu se vidi na faci da je zao. Ovi su danas neko lice Bosnjastva. Zamisli da imamo nacionaliste i odrijesene ruke pa da zivimo u Vaktu kada je zivio Ataturk pa fino ove Islamiste poredamo i posaljemo ih Allahu. Tako je to slavni Attaturk radio kad je poslao Kubilaya da se razracuna sa ovim bradonjama.
Steta sto su se stvari ovako razvijale. Islamisti su iskoristili situaciju i sada se profiliraju kao neki zastitnici nacionalnih Bosnjackih interesa. To je kao da se pedofil zalaze za zastitu djevojcica.
- Gandalf
#58 Re: Raspao se bošnjački kongres
hoće li biti kakav reunion za vjerne fanoveSezam wrote:Jos davno, mislim odmah nakon prvog albuma.japin_mutapi wrote:jel se raspao kongres
- BHCluster
#59 Re: Raspao se bošnjački kongres
Sve zavisi koliko je im je love ostalo ako su dobro zakajmachili onda nece tada ce postati kultne figure. Ma ono ja na konju oni dole...Gandalf wrote:hoće li biti kakav reunion za vjerne fanoveSezam wrote:
Jos davno, mislim odmah nakon prvog albuma.
- hevi metalac
#60 Re: Raspao se bošnjački kongres
rijec djilkos podrazumijeva i neku visprenost i hajde da kazemo da Zukorlic i jeste vispren na svoj nacin, ali Ceric je obicna kanta, tu nema sumnje. Za Cerica reci i da je mediokritet je kompliment jer je zaista kanta.Gandalf wrote:samo na Balkanu ovakva dva đilkoša mogu biti relevantni društveni faktori kojima plješće hiljade sluđenih ljudiBHCluster wrote:
Money talks, bullshit walks!!!
-
muzicar_iz_parka
#61 Re: Raspao se bošnjački kongres
Oćel neko biti ljubazan pa nabrojiti koliko ovih "kongresa" ima, samo onaj sjevrnoamerički i ovaj SBK ili još koji?????
Kako je tu sa copyrights ko je bio prvi sa tom idejom????
- hevi metalac
#62 Re: Raspao se bošnjački kongres
+1 i mene to zanima jer taj "niche market" ocito ima potencijala da rastemuzicar_iz_parka wrote:Oćel neko biti ljubazan pa nabrojiti koliko ovih "kongresa" ima, samo onaj sjevrnoamerički i ovaj SBK ili još koji?????
-
Max Bunker
#63 Re: Raspao se bošnjački kongres
To je originalno Kongres, koji je nastao u SAD-u ( ja mislim ). Cak znam da je bilo price i da ej ovaj novi Kongres, od njih prepisao statut od A do Z, s' tim sto su neke sekularne elementa, promijenili u elemente sa vjersko-religijskom idejom ( tipa da vjeruju da su ljud potomci Adema i Have itd. )hevi metalac wrote:na ovoj temi o popisu neko je postavio video u kom gostuje clan Kongresa Bosnjaka svijeta! Sta je sad to, kakva je organizacija u pitanju?dustaban wrote:Ja sam cuo, u sta tesko mogu povjerovati, da je Zukorlic popushio i u samom Sandzaku!
Zna li ko sta vise?
A moglo bi biti da ima nesto u tome, to mi nekako objasnjava ovaj projekt panbosnjastva, to mu ga dodje nesto kao cyber-bosnjakistan, neka vrsta utocista za ove koji su izopceni iz ovog, kakodaganazovem, realnog bosnjastva.
- Fudo Bosna
#64 Re: Raspao se bošnjački kongres
Kad se iskompleksirani Bošnjo /neokomunjara "upali", me nema mu premca. Nema ništa bošnjačko, bilo da je to neka institucija, ličnost, stranka, a da njemu, valja, a da on jadan /iskompleksiran, ne kritikuje i ne traži mahane. Ma puknite od muke nije vam ovo Titin vakat...
Neče se bošnjačke institucije raspasti ne sekirajte se, znamo gdje vas škaklji ali nisu 80-te pa da dekretom "određujete mjeru " Bošnjacima i njihovim pravima, ... sorry gospodo
Neče se bošnjačke institucije raspasti ne sekirajte se, znamo gdje vas škaklji ali nisu 80-te pa da dekretom "određujete mjeru " Bošnjacima i njihovim pravima, ... sorry gospodo
- japin_mutapi
- BHCluster
#66 Re: Raspao se bošnjački kongres
Sami ce oni ovaj vi to rastemovati.Fudo Bosna wrote:Kad se iskompleksirani Bošnjo /neokomunjara "upali", me nema mu premca. Nema ništa bošnjačko, bilo da je to neka institucija, ličnost, stranka, a da njemu, valja, a da on jadan /iskompleksiran, ne kritikuje i ne traži mahane. Ma puknite od muke nije vam ovo Titin vakat...![]()
- JoseMujica
#67 Re: Raspao se bošnjački kongres
Haj ti Fudo Ceriću objasni da nije Titin vakatFudo Bosna wrote:Kad se iskompleksirani Bošnjo /neokomunjara "upali", me nema mu premca. Nema ništa bošnjačko, bilo da je to neka institucija, ličnost, stranka, a da njemu, valja, a da on jadan /iskompleksiran, ne kritikuje i ne traži mahane. Ma puknite od muke nije vam ovo Titin vakat...![]()
- MuaDib
#68 Re: Raspao se bošnjački kongres
Bošnjački kongres nije nikakav Bošnjački kongres, već je samo riječ o neformalnom skupu samoproglašenih bošnjačkih senatora /sera*ora/, koji su po svom nahođenju isključili vrlo značajne tradicionalne bošnjačke institucije poput Preporoda i VKBI. Što dovoljno govori da oni žele nacionalno jednoumlje, koje se uvijek pokazalo promašenim načinom vođenja nacionalne politike.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#69 Re: Raspao se bošnjački kongres
Sezam wrote:Jos davno, mislim odmah nakon prvog albuma.japin_mutapi wrote:jel se raspao kongres
-
semirizsvemira
#70 Re: Raspao se bošnjački kongres
Zukorlic . Ceric , Masovic , Cekic i jos njih nekolicina su jedini pravi intelektualci iz reda Bosnjaka . Ovi ostali samo cekajau da crvena armija sa Karadzicem na celu udje u Sarajevo
- JoseMujica
#71 Re: Raspao se bošnjački kongres
Tako je! Nema sevdaha bez Cerketovih milovanja
- hevi metalac
#72 Re: Raspao se bošnjački kongres
ceric intelektualacsemirizsvemira wrote:Zukorlic . Ceric , Masovic , Cekic i jos njih nekolicina su jedini pravi intelektualci iz reda Bosnjaka . Ovi ostali samo cekajau da crvena armija sa Karadzicem na celu udje u Sarajevo
-
semirizsvemira
#73 Re: Raspao se bošnjački kongres
Pa dovoöljno je reci da zna pricati nekoliko jezika , dovoljno je reci da je izabran medju sedam svjetskih alima koji su napisali radove koji se citaju svuda po svijetu . Da nije mozda joza bravar intelektualaca , Pepica Kardelj ili ovi intelektualci ( bosnjacki ) sto ama bas nikada nisu nista rekli protiv srpskohrvatske agresije a njih je 80 osto kao onaj Kazaz i njemu slicnihevi metalac wrote:ceric intelektualacsemirizsvemira wrote:Zukorlic . Ceric , Masovic , Cekic i jos njih nekolicina su jedini pravi intelektualci iz reda Bosnjaka . Ovi ostali samo cekajau da crvena armija sa Karadzicem na celu udje u Sarajevo
- japin_mutapi
#74 Re: Raspao se bošnjački kongres
semirizsvemira wrote: Pa dovoöljno je reci da zna pricati nekoliko jezika , dovoljno je reci da je izabran medju sedam svjetskih alima koji su napisali radove koji se citaju svuda po svijetu . Da nije mozda joza bravar intelektualaca , Pepica Kardelj ili ovi intelektualci ( bosnjacki ) sto ama bas nikada nisu nista rekli protiv srpskohrvatske agresije a njih je 80 osto kao onaj Kazaz i njemu slicni
- Cherry-Cherry
#75 Re: Raspao se bošnjački kongres
al ovo mi je najjači argument: priča nekoliko jezika... jbt