Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

luckylaka

#51 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by luckylaka »

anthraxQ wrote:
nemampojmakad wrote:ja ne znam šta će iranci uopće kod nas
sto ce bilo ko? sto cemo i mi? najbolje je da bude pusta,hladna ledina... ;)
:lol: :lol: preorati
SmokingMan

#52 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by SmokingMan »

Beli se on brine o članovima Mossada koji po šeheru svakodnevno glume turiste.Preće mu je da ode do Izraelske ambasade (ako Fahro ima petlje),i raspita se o ovome gorućem problemu,mada čisto sumnjam da će ambasada Izraela potvrditi ikakvu vezu sa Mossadom,mada su ove dvije veze bile neraskidive decenijama,jer su njhove ambasade diljem svijeta ,svaki put kada je to bilo neophodno,bile posrednik u izdavanju viza na više indetiteta,po jednom članu agencije.Ali,do tada proteći će mnogo Miljacke...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#53 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by JoseMujica »

nek si ti Jevreje našo pa makar i preko FaHraona :-) :-)
It_is_a_Leclerc

#54 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by It_is_a_Leclerc »

Fatmir fašista Alispahić je konačno dolijao. Realno, čitajući ovaj tekst napisan u njegovom, tradicionalno nepismeno-pljuvačkom maniru, u kojem vrijeđa, igra na najniže ljudske strasti, ima elemenata nekoliko krivičnih djela, i nadam se da će ga Radončić oderati k'o mačku na sudu, jer je Alispahić svojim nevaspitanim budalasanjem po novinama, vrijeđanjem građana BiH, davno nešto takvo zaslužio...

A što se tiče iranskih diplomata, da se, ne daj Bože, desi neki veći diplomatski skandal, pa danima biste kukali ovdje kako Fahraon nije ništa uradio, a kad hoće da ih lijepo potjera u Teheran, onda - "zavjera srbo-mosadska". :roll:
Akibh

#55 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by Akibh »

It_is_a_Leclerc wrote:Fatmir fašista Alispahić je konačno dolijao. Realno, čitajući ovaj tekst napisan u njegovom, tradicionalno nepismeno-pljuvačkom maniru, u kojem vrijeđa, igra na najniže ljudske strasti, ima elemenata nekoliko krivičnih djela, i nadam se da će ga Radončić oderati k'o mačku na sudu, jer je Alispahić svojim nevaspitanim budalasanjem po novinama, vrijeđanjem građana BiH, davno nešto takvo zaslužio...

A što se tiče iranskih diplomata, da se, ne daj Bože, desi neki veći diplomatski skandal, pa danima biste kukali ovdje kako Fahraon nije ništa uradio, a kad hoće da ih lijepo potjera u Teheran, onda - "zavjera srbo-mosadska". :roll:
:), ne znam jel nas lozis ali
ovakvih tekstova imas svaki dan po 5-6 u najtiraznijem dnevnom listu, napisanih/odobrenim od strane nam Ministra sigurnosti...
Kako bi njega trebalo oderati?
It_is_a_Leclerc

#56 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by It_is_a_Leclerc »

Akibh wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Fatmir fašista Alispahić je konačno dolijao. Realno, čitajući ovaj tekst napisan u njegovom, tradicionalno nepismeno-pljuvačkom maniru, u kojem vrijeđa, igra na najniže ljudske strasti, ima elemenata nekoliko krivičnih djela, i nadam se da će ga Radončić oderati k'o mačku na sudu, jer je Alispahić svojim nevaspitanim budalasanjem po novinama, vrijeđanjem građana BiH, davno nešto takvo zaslužio...

ovakvih tekstova imas svaki dan po 5-6 u najtiraznijem dnevnom listu, napisanih/odobrenim od strane nam Ministra sigurnosti...
Isto k'o i Fatmira.
Avazu je Fatmir do prije koji mjesec bio, da citiram, "uvaženi intelektualac". Kad je trebalo nazivati ljude iz mješanih brakova "smutljivcima", pozivati na prebijanje učesnika kvir festivala, pozivati na linč, Fatmir je uvijek dobijao prostor u tom listu što dovoljno govori i o Avazu, i o Fatmiru, i o Radončiću.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#57 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by JoseMujica »

ljudi koji svršavaju na Fatmirovo mentalno mastrubiranje i ne zaslužuju boljeg ministra od FaHraona, nit ga realno mogu imati

i da se ne lažemo istima je donedavno i Vahrin hAvaz bio vrh novinarstva
theTruePath

#58 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by theTruePath »

luckylaka wrote:
anthraxQ wrote:
:D
Akibh

#59 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by Akibh »

It_is_a_Leclerc wrote:
Akibh wrote:

Isto k'o i Fatmira.
Avazu je Fatmir do prije koji mjesec bio, da citiram, "uvaženi intelektualac". Kad je trebalo nazivati ljude iz mješanih brakova "smutljivcima", pozivati na prebijanje učesnika kvir festivala, pozivati na linč, Fatmir je uvijek dobijao prostor u tom listu što dovoljno govori i o Avazu, i o Fatmiru, i o Radončiću.
:thumbup:
Akibh

#60 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by Akibh »

JoseMujica wrote:ljudi koji svršavaju na Fatmirovo mentalno mastrubiranje i ne zaslužuju boljeg ministra od FaHraona, nit ga realno mogu imati

i da se ne lažemo istima je donedavno i Vahrin hAvaz bio vrh novinarstva
I da se ne lazemo, ovaj forum je grohnuo je ga ti sjebavas vise od dvije godine, 7 i kusur hiljada gluposti, trolanja, supljiranja
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#61 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by anthraxQ »

luckylaka wrote:
anthraxQ wrote:

zasaditi neke nove ljude, samo nikad vise ovaj dinarski tip. ;)
FreakyStyley

#62 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by FreakyStyley »

Ja sam davno zakljucio da je Fatmir dalabu. :oops: Frajer je neuravnotezen, bez zajebancije, potrebna mu je pomoc.
underwater

#63 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by underwater »

Ovaj shibicar ne moze nikog (a kamoli diplomate) protjerati, niti ima tu pravnu snagu ... o njegovom se prijedlogu cak ne mora ni raspravljati.
Samozvani srbsko-americki pusikurac se pokusava spasiti od neminovnog kraja ... on misli da moze kupiti amere ovim jeftinim trikovima.
Smijesan, jadan ... a i mi sa njime jer sve ovo moguce je samo u bosni.
No ovo je u principu odlicno, sad ce iranci da mu se natovare, sad ce imati priliku da nauci znaci sto je to ozbiljna "tajna sluzba" i kako se objelodane informacije o nekome.
theTruePath

#64 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by theTruePath »

underwater wrote:Ovaj shibicar ne moze nikog (a kamoli diplomate) protjerati, niti ima tu pravnu snagu ... o njegovom se prijedlogu cak ne mora ni raspravljati.
Samozvani srbsko-americki pusikurac se pokusava spasiti od neminovnog kraja ... on misli da moze kupiti amere ovim jeftinim trikovima.
Smijesan, jadan ... a i mi sa njime jer sve ovo moguce je samo u bosni.
No ovo je u principu odlicno, sad ce iranci da mu se natovare, sad ce imati priliku da nauci znaci sto je to ozbiljna "tajna sluzba" i kako se objelodane informacije o nekome.
:lol: :thumbup:
EverlasTT

#65 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by EverlasTT »

Sta u ovome sto je Fatmir napisao nije tacno??
EverlasTT

#66 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by EverlasTT »

I meni zaista nije jasno kako ne znate i ne kontate o cemu se ovdje radi, kao da ste pali s Marsa!! :roll:

Svi dobro znate da je Fahro u nemilosrdnom obracunu sa Bakirom, i svi znate da Bakir gaji dobre odnose sa Iranom. Ta drzava nam je tokom rata pomagala kao malo koja druga, i nikada nam za to nisu naplatili. Pored toga, javna je tajna da Bakir i neki njegovi ljudi odrzavaju veze sa Iranskom obavjestajnom sluzbom. To Fahro zna i on se toga boji, zato nece i nesmije da kaze sta se krije iza njegovog progona diplomata.

Ovo je vrlo duboka tema, i ocito je Fahro uplasen pa reaguje ovako bahato.

P.S. Isto onako kako mu ne odgovara Turska i Erdogan, tako mu sada ne odgovara ni Iran, a sve zato sto su navedeni bliski sa Bakirom a ne sa njim.
theTruePath

#67 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by theTruePath »

EverlasTT wrote:I meni zaista nije jasno kako ne znate i ne kontate o cemu se ovdje radi, kao da ste pali s Marsa!! :roll:

Svi dobro znate da je Fahro u nemilosrdnom obracunu sa Bakirom, i svi znate da Bakir gaji dobre odnose sa Iranom. Ta drzava nam je tokom rata pomagala kao malo koja druga, i nikada nam za to nisu naplatili. Pored toga, javna je tajna da Bakir i neki njegovi ljudi odrzavaju veze sa Iranskom obavjestajnom sluzbom. To Fahro zna i on se toga boji, zato nece i nesmije da kaze sta se krije iza njegovog progona diplomata.

Ovo je vrlo duboka tema, i ocito je Fahro uplasen pa reaguje ovako bahato.

P.S. Isto onako kako mu ne odgovara Turska i Erdogan, tako mu sada ne odgovara ni Iran, a sve zato sto su navedeni bliski sa Bakirom a ne sa njim.

kad je erdogan pozvao sda i sdp,njega kao predstavnika 3 bosnjacke stranke je ignorisao
Nebitan32

#68 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by Nebitan32 »

Iran je prijateljska drzava
Radoncic je najgora moguca osoba koja je mogla biti postavljena na tu ministarsku funkciju.
Potonut ce na sljedecim izborima. Kako on, tako i onaj jugosrbin sto ga je postavio na istu.
Ahmmed

#69 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by Ahmmed »

Doktor29 wrote:
racionalista wrote:Za nepovjerovati je kako je glupo prokockao šansu koju mu je zaglupljena masa bila spremna pružiti
Sosonski ego je jaci od toga

Bez ikakve želje i namjere da ulazim u analizu lika i djela Fahrudina Radončića, vi iz SDA biste trebali dooobroooo znati da su vam "Šošoni" i dalje najstabilniji dio glasačke baze.....
theTruePath

#70 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by theTruePath »

Ahmmed wrote:
Doktor29 wrote:
racionalista wrote:Za nepovjerovati je kako je glupo prokockao šansu koju mu je zaglupljena masa bila spremna pružiti
Sosonski ego je jaci od toga

Bez ikakve želje i namjere da ulazim u analizu lika i djela Fahrudina Radončića, vi iz SDA biste trebali dooobroooo znati da su vam "Šošoni" i dalje najstabilniji dio glasačke baze.....
Zadnji izbori pokazuju da nije tako
luckylaka

#71 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by luckylaka »

EverlasTT wrote:Sta u ovome sto je Fatmir napisao nije tacno??
Problem je samo sto je to napisao Fatmir.Da je slucajno napisao Gojko B. ovdje bi se eseji pisali o njemu ali Fatmir je tek tamo neki Dr.pa lupa. :-)
Shahab

#72 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by Shahab »

Last edited by Shahab on 05/04/2013 08:22, edited 1 time in total.
Shahab

#73 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by Shahab »

Ne bih se složio sa ovim stavovima. Mislim da ga je Fatmir Alispahić potpuno rasturio u ovome tekstu, i to ne etiketama i konstrukcijama, nego analizom temeljenoj na činjenicama i argumentima. Osim toga Fatmir Alispahić je pokazao i veliku hrabrost jer je "prsa u prsa" udario na tako moćnog oligarha kakav je Fahrudin Radončić. Očigledno je da se radi o iskonskom muslimanu, čiji je intelektualni opus oslobođen oportunizma i licemjerja. Sa stavovima Fatmira Alispahića, možeš se, ali i ne moraš slagati, ali nikako mu ne može negirati hrabrost, intelektualnu oštrinu i kozistentnost. Da je bogdo više pojedinaca, poput Fatmira, i na ljevici i na desnici...
underwater

#74 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by underwater »

EverlasTT wrote:Sta u ovome sto je Fatmir napisao nije tacno??
Sve je tacno.
Zato i jesu ovakve reakcije.
Fatmir :bih: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
aladin

#75 Re: Radoncic:Iranske diplomate proglasiti personom non grata

Post by aladin »

Odakle ti to da nije iskoristio sansu koju je dobio od zaglupljene mase. :-) :-)
Pogledaj kako samo dobro gura plan koji je dobio od sefova iz Beograda sa krizom u federaciji , Slucaj Sejdic Finci itd.
On veoma dobro zna da iskoristi povjerenje koje je dobio ili bolje receno vrati dug koji je dobio kroz sve transakcije preko Miskovica i kompanije.
Zatezanje odnosa sa Iranom nije dio instrukcija koje Fahro provodi na zahtjev BG
Post Reply